Helloka!
Gerbera

Én köszönöm az infot, nekünk van. Bár nem viszem túlzásba a használatát, mert kertesházben lakunk, ha valami nagyon nagyot sikerült beletölteni, akkor kiviszem inkább!
Lányok, tényleg ne vigyétek túlzásba ennyire a méricskélést. max. heti szinten mérjétek szerintem. Az hogy mennyiket eszik, úgyis Ő dönti el, ha nem kér, nem kér. Szerintem náluk felesleges beleerőltetni. Ha mondjuk heti szinten nem hízik, vagy csökken, akor kell gondolkodni, mi legyen. Addig szerintem felesleges. Mellesleg pont most volt nálunk heti mérés és 170-et híztunk. Még nincs meg a bűvös 5 kg, köszönhetően a "kicsi" születési súlyunknak.
Tegnap a védőnővel beszélgettem, és úgy döntöttem, amíg elég Bendének a tejcsi (magyarul hízik eleget), addig csak anyatejes lesz. Mégsem kezdem el 4 hósan az almát. Majd ha már látszik, hogy nem elég. Egyenlőre olyan szépen elvan vele... Nehogy megsértődjön valaki, nem azért írtam!!!
Képzeljétek, már 6-ig alszunk!!!

Ami annyiból baj, hogy borul az eddigi szuper program, de mind1, majdcsak beállunk valahogy erre az újra is! Meg a másik baj ezzel, hogy a 6 órási kajcsi után már nem hajlandó nagyon visszaaludni (világos van), így mire Ő elaludna, már én nem bírok...

De mindegy, mert így is 8 órát kb. alszom...
Blo

Kép a hernyóról???
Lafi

Te hogy követsz mindent! Anyám... én azt is elfelejtem néha, hogy fiú vagyok vagy lány...
Olyan fura érzés töltött el, amikor láttam egy terhes csajt. Valahogy fura volt elképzelni, hogy egy ilyen kismanó van a hasában. Én még valahol nem fogtam fel, hogy Ő egy és ugyanaz. Valahogy úgy érzem, volt nagy hasam, has eltűnt, lett gyerek. Nem tudom összekapcsolni, hiába éltem át. Normális ez???