A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Az a bizonyos összebújás csak jókor jöhet mindenkinek, mivel csak akkor aktivizálja a dolgokat, ha érett a méhszáj a szülésre. Ekkor játszik közre a prosztaglandin miafene, ami a sp-ban van, ami segít elindítani a folyamatot, de ha a méhszáj még nem érett, akkor semmi ilyesmi hatása nincs. Szóval rosszkor nem lehet összebújni, mert ha itt az idő, akkor indítja, ha meg nem, akkor is jó :lol: , csak nem indítja...Na, ha ezt egy orvos látná...

Julcsi, üdv otthon, nagyon jó kis hírek.

Amy: Vendi tényleg olyan, mint a Kisherceg, szerintem ez nagyon találó elnevezés, és gyönyörű, nem csoda a szerelem.

Zümis: Hajrá dugó! Én úgy tudom, kb diónyi a mennyisége.

Lábam nekem is kissé vizeske pár napja, de nem vészes. És ma kész lett a nappali, olyan klassz, nem győzöm nézegetni. Egészen emberi lett...Aztán palacsintasütés. Életemben először sikerült finomra. Még éppen idejében tanultam meg, ciki lenne, hogy mindjárt any vagyok és még palacsintát sem tudok sütni :oops: . Mert mi van, ha a gyerekem hamarosan azt kíván!? :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Julcsi: örülök, hogy otthon vagy és esélyt kap Marcus hogy magától bujjon elő. :) az óriásbébi kérdés csak nagyon régen merült fel nálunk, abból kifolyólag, hogy én 4, párom meg 4,5 kg-al születtünk és Efe is mindig kicsit nagyobbnak mutatkozott a koránál... De aztán ahogy jött a méhszáj kinyílás épp az ellenkezőjével kezdett el ijesztgetni a doki, 36. héten mondta hogy 2,5 kg lehet. Én már tényleg nem tudom mi lehet az igazság, majd megtudjuk ha megszületik a kisbogár... Még ha 2,5 volt is akkor, azóta már eltelt 2 hét, csak összekaptuk magunkat egy kicsit. :)

Amy: Nagyon szívesen, ennél kevésbé élvezetes dolgom se legyen soha. :D
Képfeltöltés: a hozzászólás írásánál az ablak alatt közvetlenül kékkel írva: Melléklet feltöltése (ez a kulcs :) ). Kiválasztás, feltöltés és a felugrott ablak bezárása. Ja és ne legyen túl nagy a kép. (Vendit 400*300-asra kicsinyítettem.)

Gjéti: jól van, jól van... :wink:
Kép

Kép
Kép
elif

Ladmon: 14,5 éves voltam, amikor megismertem az akkor 20 éves férjemet. Most márciusban lesz a 20. évfordulónk, Alex a nagy ajándékunk :D !

Zsuzsi: gratulálok a palacsintához! Készen vagytok mindennel?

Julcsi: nem tudom, h fog-e még nőni a buksija, de most az utóbbi 1 hét alatt 3,6 mm-t nőtt.

Összebújás: nálunk nem lehetett kb. félidőig a veszélyeztetettség miatt, amikor már lehetett, akkor csak lájtosan mertük, azt is csak néhányszor. Lehet, most nekünk is mindent bele kéne adni, de elég vicces lenne a keresztcsontom miatt. Na majd meglátjuk.
kreiszi

Sziasztok!

Lányok, este 11 kor tegnap azt vettem észre, hogy a jobb lábam nagyon be van dagadva és a vérnyomásom 140/80 volt a pulzus 64. Annyira megijedtem :cry: Azóta 2 óránként mérem és most jutottam el 120-ig. Az én vérnyomásom sosem volt több 100/80-nál.

FElhívtam a kórházat, ahol vki bemutatkozás nélkül közölte, hogy tartsak sómentes diétát.. mondtam neki, hogy szuper ez alvás közben nem lesz nehéz :evil:

Szerintetek mi ez?

Kreiszi: drukkolok nektek! Hátha ez a kis hó utánzat, ma meghozza a Alex kedvét a születéshez :wink:

Julcsi: üdv itthon.. akkor megint csak febr. 8., ha addig nem történik semmi?

Orsi

Kép
bjuti

Annyira agggódok, hogy most van eszem visszaolvasni és látom Andus is ezzel küdzködik..
Andus neked jobb azóta? Én már 7.30 óta nyomozok és azt mondták a gyógyszertárban, amit felhívtam, hogy van gyorstesztjük, ami kimutatja a fehérjét a vizeletben. Én ma lehet szerzek egy ilyet. Vmi Medicom gyártja.
Zsu, Stelly köszi az infókat addig is.

Összebújás? Julcsi, tapasztalat? :wink: Én is hallottam, hogy hatásos lehet.

Hugic: nekem a múlt hétvégén volt ilyen, hogy nem akart mozogni. A tipp, apa hallgassa a szívverést, mert ő tudja, engem meg megnyugtatott és hétfőn reggel kiharcoltam egy ctg-t még aznapra!

Orsi

Kép
bjuti

Lányok megint jóhírt hoztam nektek! :D Ezúttal Zsufitól!

"A mi drága Marcellünk 01. 31-én 2920 g, 53 cm-rel megszületett."

Gondoltam rájuk, mert nagy volt a csend, erre tessék. :)
Sok-sok tejcit, boldog percet és egészséget nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
elif

Gratula Zsufinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mostmár ténleg egy kislánynak kell jönnie!!

Bjuti: mérd a vérnyomásod, de ha nem marad tartósan 130-140 körül akkor ne izgulj. Lehet kiugrás, rosszul ültél és nyomtad a pocid, megerőltetted magad. Ne idegeskedj, mert attól rosszabb lesz, hidd el. Nekem is kiugrál időnként, de velem a doki gyógyszert szedet. Reggel 109-63 volt és így is veszem be a vérnyomás csökkentőt. HOgy ezt hova a francba csökkentsem???
A lábaddal próbálj kicsit sétálni ha a polcolás nem segített. Igyál sok vizet. Írj majd hogy hogy alakulsz!!!
Elif: szép a pockod.

Zsu: merre vagy? Bencus?

Kép
budabo

Egyetértek, úgyhogy lányos anyukák húzzatok bele! :wink:

Mostmár február van, szóval amelyik babó csak erre várt, esetleg lehet kifáradni... :D

Olyan furi, szerintem nagyon édesszájú a gyermekem, ahányszor lefelé nyomakszik, vagy van egy kis görcs benyomok egy kis nutellát vagy csokit és mintha elvágták volna... :roll: Szerintem zsarolja az anyját, hogy így jusson finomsághoz. :D

Kép
Kép
elif

Ilyen jó híreket hozol nekünk Elif!!!

NAGYON-NAGY GRATULA ZSufinak+SOK SOK TEJECSKE!!!! :P :P

Ki lesz a következő????

Csajok mindenki jelentkezzen legalább 1-2 mondat erejéig,mert már február van...nekünk még 20nap van hátra :lol: de szerintünk elöbb jön Petra baba
Puszika mindenkinek!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Kép Petra és én:) 37+1

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Húha zsancy mekkora csini pocak :), na neked aztán tényleg csak a Petralak teszi ki a plusz kilókat. :wink:

Kép
Kép
elif

De jó, dejó!!!!!!
Nagy gratula Zsufinak és a kis Marcell babának, nagyon sok örömet és egészséget nekik, és persze az Apucinak is!
[
size=18][/size]

Zsancy: Micsoda tekintéyt parancsoló pocak, azta! Ha a terminus végéig maradna Petra, külön kis zsúrkocsin kellene magad előtt toligálnod őt pocóstul :lol:

Gondoltam én, hogy nem marad a táblázatban a sorminta, mert ugye sokkal kevesebb kislányunk van, mint pasink. Ezért szeintem megbocsájtható, ha a lányok kivárnak 2-3 kisfiút is.

Orsi, jobb a vérnyomid mostanra? És a lábad?

Eltűnt többiek, légyszi jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Panna, Zsu, akik vasárnapra készültetek???

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

zsancy: neked is csini a pocid :D

Kép
budabo

Zsufi! Gratulálok!!!

Elif, én tényleg szívesen bevállalom a következő lányt, de sajnos úgy tűnik, ez kevés :lol: . Bár lehet, hogy Panna beelőzött azóta.

Julcsi, mi a helyzet a gyorsítással? Sikeres volt?

Kép
mist

Zsufinak és Marcell babának hatalmas gratula!!!!!!

Kép
Kép
abencze

Sziasztok!

ELŐSZÖR IS ZSUFINAK GRATULÁLOK MARCELL BABÁHOZ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Az előbb hívott a szülésznőm, hogy mi újság van velünk! Mondtam, hogy semmi különös nincs szerda óta, szerdán elhagytam a nyákdugóm egy részét! :D Azt mondta, hogy az nagyon jó!

Hugic: Szerintem ha van benned egy csöpp félelem is, hogy nem mozog eleget a baba, akkor nyugodtan menj be a kórházba, nézesd meg! Inkább menj be feleslegesen, nekem legalábbis azt mondta a szülésznőm! De szerintem mindenkinek ezt tanácsolják!

Nyákdugó: Nekem barnás színű volt, kb. egy nagyobb körömnyi, de szerintem nem az egész jött ki! Ez a turka-piszka vizsgálat után volt este! És valami zselé szerű! :?

Panna: Akkor nálatok is csöndbe készülődik Hannácska, ahogy a dokim mondta Bencusra! :)

Zümis: Ne izgulj a nyákdugó miatt, barátnőmnek 3 héttel ment el a szülés előtt!

Háfi: Nekem már legalább 2 hete így mozog Bencus, hogy valamelyik éles testrészét kidugja, a doki azt mondta, hogy már kevés neki a hely!

Andus: Csatlakozom Ladmonhoz, én is hanyagolom a szexet, csak nagyon ritkán engedek! :?
Bár ma lehet, hogy nekiesek Apának, hátha…… Elvileg már érlelődik a méhszáj! :roll:

Bogi: Itt vagyok! :D
Nekem is van fent az iwiw-en tavalyi Dobogókős kép, annyira jó volt! Már alig várom, hogy mehessünk majd Bencussal szánkózni fel, persze az se most lesz! :D
Csak elkezd már készülődni Füge baba is kifele! :)

Orsi: Ne idegeskedj, biztos csak kiugrott a vérnyomásod! Majd írjál, hogy érzed magad!

Zsancy: Szép nagy pocid van!!!! :D

Zsuzsi: Lehet hogy mégis összefutunk szerdán!? Hányra is mész? :roll:
zsu83

Sziasztok!

ZSUFINAK, MARCELLNAK ÉS APÁNAK HATALMAS GRATULÁCIÓ!!!! Nagyon- nagyon sok boldogságot Nektek!
Tényleg nagy csendben voltatok... :) Remélem a jógalégzés segített és csak úgy kicsusszant a Kiskrapek. :wink:
Milyen normális méretű gyerekek születnek itt, csak páran leszünk kivételek... Igaz, Stelly? :wink:

Bjuti: Biztos semmi baj nincs, bár én azért inkább megnézetném magam a Helyedben. Ma már jobban? Gondolok Rád!

Gjéti Drága: Neked a legjobbakat holnapra, nagyon izgulunk Érted!!!

A holnapra kiírtakra nagyon gondolok, Zsura és Pannára is (Zsu, szerintem is oróbálkozzatok valami kis lájtos összebújással, Te már nagyon előre vagy...)

Zsancy, Bogi, Dina: Ezek aztán hasak. :) Kiváncsi vagyok mekkora gyerkőcök bújnak elő belőlük. :wink:

Minden szuper volt, a séta, a fürdő és az összebújás is, de szülésgyorsításnak nem váltak be. :oops: :) Nagyon szuperül aludtunk utána, de semmi fájásféle... Zsuzsinak igaza van, ezek nyilván csak akkor válnak be, ha már minden szempontból felkészült a kismama.
Bjuti, hogy nálunk mi lesz, azt sajnos nem tudom... Egyelőre várunk, hátha megindul, megpróbáljuk a természetes szülést, de sok jóval nem bíztatnak, bár én azért reménykedem... :? Ha túlhordás lesz, akkor nem tudom, hogy egyáltalán indítanak-e vagy rögtön császár. Ez nyilván függ a további vizsgálati eredményektől is, hogy nő-e még ez a Bogyesz. Mindenesetre megyek vissza a wellnessbe ma, bár semmi de semmi kedvem... Persze Apa rámparancsolt, hogy legyek jó kislány.

Mindenkinek köszönöm a kedves bíztató sorokat, Iricc, Neked is, utólag elolvastam. :)

Feltehetően nem fogom kibírni, hogy holnap ne írjak valamelyikőtöknek smst, hogy érdeklődjek a fejlemények felől. :wink: Olyan izgis!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nagy nagy gratula Zsufinak!!!!!!!!!

Orsi, én is ezért rohantam most a fórumra.... dagad a lábam, és reggeé 125-ös vérnyomással kezdtem, aztán felment 136-ra, az előbb pedig 145-öt mértem, 104-es pulzussal. Olyan ideges vagyok, hogy már remeg kezem-lábam....... Nekem mindig 110/70 szokott lenni.
Felhívtam a szülésznő barátnőmet, azt mondta pihenjek, feküdjek sokat, ha nagyon izgulok holnap menjek be a kórházba, hogy megnézzék a fehérjét, és CTG-t, de szerinte az időjárás frontok szórakozank most.
Lehet, hogy tényleg van benne valami, ha te is ezzel küszködsz.
Most megyek, megmérem magam. Ha nem lettem 5-10 kg-al nehezebb hirtelen, akkor igyekszem megnyugodni.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zsufinak és Marcinak óriási gratula!

Szerintem mikor csütörtökön találkoztunk a kórházban, még Zsufi sem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan mehet majd vissza, és szombaton már a kezében tarthatja a kismanót! :lol:
yve

Már 156 a vérnyomásom.... most nem tudom mit csinálajk ,menjek be a kórházba? Nem vagyok rosszul, semmi, csak az idegtől remeg kezem -lábam.. persze tudom ezzel még túrázom feljebb... jajjjj

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Nagy-nagy gratula Zsufinak!!!

Kép
kangu

Andus, nekem is pont annyi volt a multkor. De elmult. A vizeletvizsgálat sem mutatott ki semmit. A háziorvosomnak is megemlítettem, azt mondta, így a vége felé elég sok szokott lenni már a panasz, de nemsoká vége. Ne izgassam magam, ne méregessem állandóan. Szót fogadtam, azóta nem mérem. De megjegyzem, nem vagyok ám rosszul :)

Kép
kangu

[url]Andus: Próbálj lenyugodni és ha nem érzed rosszul magad pár óráig ne mérd!!!!! Pihizz, igyál sok folyadékot. [/url]

Kép
budabo

Julcsi: Azt hiszem este tényleg összebújunk, egy próbát megér! :wink: :oops: :lol:
Nagyon szorítok Nektek is, hogy minden szuperul alakuljon!!!!!!!! :D

Andus: Csatlakozom Bogihoz, NYUGODJ MEG, sok pihi, és folyadék!
zsu83

Először is nagy gratula Zsufinak és a picinek! Már alig várom a részletes híreket.

Andus: Nyugi (bagoly mondja verébnek). Mindkét lábad tagad?

Én most beszéltem egy orvos ismerőssel és mondtam neki, hogy az egyik lábam dagad. Na ez volt az amire azt mondta, hogy rögvest orvos. Szóval most pihizek egy kicsit, aztán szerintem én bemegyek a kórházba. Inkább nézzenek hülyének, de lásson doki.

Julcsi: ma megint be kell feküdnöd? És meddig, a kiírt időpontig?

Orsi

Kép
bjuti

Bjuti, Andus: Biztos nincs komolyabb gond, nyugodjatok meg, de azért írjatok hogy hogy alakultok!!!!!!!!

Kép
budabo

Bevettem két Sedatif pc-t, megittam két nagy pohár vizet, kivasaltam a hálóingeket és pisziket, amiket a kórházba viszek és bepakoltam mindent a kórházi pakkba...
Ennek eredményeként lement hálistennek a vérnyomásom 116/76-ra, igaz mindez 125-ös pulzussal körítve... de így megnyugodtam.

Köszi mindenkinek a bíztatást, sokat jelent ez nagyon!!!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:19-kor.
Vendég

babanyúl: nem beszélj butákat. Te is csini kismama vagy és neked is ott van kiló ahol kell. Aki mást mond az kamuzik :D

Andus: na látod hogy ha próbálod magad nyugtatni segít. Relaxálj, ülj egy kád vízbe, nézz valami csacska filmet, sétálj apával, masszíroztasd meg magad, olvass...stb. Tudom hogy könnyű nekem itt osztani, de ténleg próbálj megnyugodni.

Kép
budabo

Sziasztok!

Cserkészkolbásznak, Kaandinak és Zsufinak is gratula a babákhoz!

Köszönjük Amynek a szülés beszámolót, és várjuk majd a többiekét is!

Mi még mindig egyben, de már egyre nehezebben tűröm a bezártságot, menni meg már csak rövid távon tudok a keresztcsontom, és a medencefájdalmak miatt.

Crocus
Kép

Kép
crocus

csak egy gyors bekukk és máris jo hirek

erika: nagyon gratulálok Lili babához
kaandi: nektek is nagy gratula, szép nagy baba Botond
amy:gyönyörü Vendi baba, ahogy olvastam mit irtál könnybe lábadt a szemem.
zsu: majd lefotozom a hajam, köszi a dicséretet.
julcsi: nagy drukkolás megy neked
hugic: én is vtam ez miatt a korházban mert ugy gondoltam talán nem mozog eleget. menyj csak mert az téged megnyugtat ha
tudod minden rendben van. a korházi cuccban nem te vagy az utolos, még nekem sincs meg, csak gondolatban.
andus: hajrá micimackó, nálunk is ök nyertek.
zsufi: nektek is nagyon gratula Marcellhez
zsancy: szép pocak

tegnap vtunk a fényképésznél, sztem szuper fotokat csinált, bár még kicsit eltart mig megkapjuk öket. nagyon elfáradtam, ma egész nap csak ásitozok.
nagyon gondolok rátok és drukkolok ki lesz a következö boldog babás

Kép
Kép
nicko

Nagyon - nagy gratula Zsufinak is!!!

Elif, köszönöm a képet, nagyon-nagyon szép pocid van,
és Zsancynak is! :D

Julcsi, neked meg köszi a jókívánságokat!

Ha lenne valaki olyan kedves, h ide is feltenne a kis Vendiről képet,
annak nagyon örülnék. :D

Már majdnem mindent összepakoltam, csak pár apróság hiányzik.
Nagyon izgulok a holnap miatt... De végre a kezemben lesz már az
én édes drága kis Olivérem. :)
Lányok, izguljatok értem nagyon!!! Főleg olyan 4-5 óra felé. :D
Én leszek az első császáros, ugye??? Ha csak valaki be nem előz gyorsan... :D
Majd este még bekukkantok. :)

Kép

Kép
gjéti

Hugic, mocorgásra: szerintem ha komolyan nyugtalan vagy miatta, inkább menj dokihoz. Amúgy nem tudom, a sok meló nem befolyásolhatja-e, mert én pl azt vettem észre, hogy ha sokat járok, vagy a gép előtt ülök (egy idő után görnyedek...), akkor sokkal kevesebbet mozog a kicsi, és kevésbé erőteljesen, mint ha le tudok pihenni.

Kreiszi, ezek szerint ti a férjeddel gyerekkorotok óta együtt vagytok? Az szép! :)

Julcsi, "magamra rántom az Embert" :lol: :lol: :lol: ez tetszik!!! Meglepődnék, ha a ti magasságotokkal egy 49 cm-es babátok születne! :D igen, úgy látszik, csak mi készülünk óriásbabóval :)

Andus, fotót a szobáról, légyszi, ha kész :)

összebújás: őszintén szólva már bizarrnak érzem, hogy közben mozog bennem a gyerkőc, a hasméret miatti vicces helyezkedési problémákról nem is beszélve... de lassan azt hiszem, itt az ideje, hogy Adrika rájöjjön, sokkal jobb lenne neki idekint :D szóval asszem, csinálok Apának egy jó estét :lol:

Zsufi, nagyon-nagyon gratulálok!!!!Jajdejóóóóó :) most apa gépén néztem be csak gyorsan, úgyhogy tábla majd holnap - meg amúgy is, hátha addig még valaki felmutat egy manócskát :)

Zsancy, csinos a pocakod :) és jó nagy is :)

Andus, szerintem irány a gyógyszertár, ha tényleg létezik olyan gyorsteszt, ami megmutatja, hogy van-e fehérje a pisiben... biztos ami tuti...
Közben olvasom, hogy valamivel jobb a helyzet, remélem, le tudsz pihenni egy kicsit, esetleg szundizni is egyet.

Gjéti, holnap délután gondolunk rád majd nagyon!!! :) ne izgulj, minden jól fog menni, és lesz egy kis tündéri Olivéretek :)
(Vendiről Elif tett ide képet, asszem az előző vagy az az előtti oldalon)

KépKép

KépKép
stelly

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:20-kor.
Vendég

Zsufinak és Marcinak nagy-nagy gratula!!

Ha a hagymázás után szegfűszeget rágsz el akkor elmulasztja a szagot :wink:

Andus szerintem menj el ügyeletre és nézesd meg magad tutira csak akkor fogsz megnyugodni!!

Kép
zümis

Nos megjöttünk a kórházból, pont a dokim volt az ügyeletes :D
Végülis jól tettük, hogy bementünk! Valszín nem trombózis, de holnap doppler vizsgálat... lényeg, hogy megnyugodtam...
Kreiszi nagyon-nagyon köszönöm a segítséget és a biztatást!

Andus: örülök, hogy neked is jobb már!!

Gjéti megy a drukk holnapra.. óóó ott lesz a kicsi a kezedben. Várjuk a híreket majd!

Orsi

Kép
bjuti

Bjuti, örülök, hogy megnyugtatott az orvos!!!
Andus, pihi-pihi-pihi! remélem, azóta már normális a vérnyomásod!
Gjéti, nagyon drukkolunk neked, aztán várjuk a híreket ám!
Julcsi, Panna, Zsu, Budabo, Stelly, mindenki, hajrá!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
abencze

Bjuti,Andus: Biztosan nincs baj, de ha Nektek az jelenti a megnyugvást, akkor talán mégis érdemes benézni a kórházba. Andus: nem azt írtad, hogy van szülésznő barátnőd? Őt nem tudod megkérdezni?

Igen, Kaandi volt eddig császáros. Mondjuk neki jó nagy Babója született. :lol:

Nilabali: Jobbulást az aranyérnek!

Crocus:
Drukkolok, hogy kicsit jobban legyél! Ez ezért elég rossz lehet így: keresztcsont és szeméremcsont együtt... :(

Gabi: Neked miért is lesz császár?

Bjuti, lehet, hogy már végig bent leszek... :? Jövő héten kiderül majd, hogy mi lesz velünk. Istivel vagy valamelyikőtökkel mindenképpen üzenek. :D A vágyam egy jövő héten meginduló szülés és természetes út. A realitás pedig lehet, hogy másképpen alakul. :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Nagy-nagy gartula Zsufinak!!! Nagyon sok egészséget, és rengeteg tejcsit kívánok!!!!

Gjéti: Elif megsúgta, hogy is kell feltenni ide képet... Most megpróbálom, hátha sikerül... Ezek még a szülőszobán készültek...

Kép

Kép

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sikerült... :D :D :D

Lassan azt hiszem ideje lesz új vonalzót csinálni.... :oops: :oops: :oops:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

amy!!Mindját elolvadok !!!!!!!!!!!Gyönyörű!!!!!!!!!

Kép
zümis

Óriási gratula Zsufinak, és minden jót nekik!!

kreiszi: Én csak humornak szántam, de ha igaz is??? :D Nem semmi! Így tényleg frankó ajándék babóca a 20 évfordulóra!

Julcsi:
drukkolok nagyon, hogy úgy alakuljon minden, ahogyan szeretnéd! Játszd el minden reggel fejben az eseményeket a kedved szerint és akkor közelebb kerülsz ahhoz, hogy úgy is történjen!!

gjéti:Neked is nagyon drukkkkkk! Nagy esélyed van megszerezni a következő baba helyezést! (Bár mostanában nem kiabálhatunk már el semmi ilyesmit, ugyebár....) :)

Nálam semmi izgi, elterpeszkedve filmeket nézünk DVD-n... Igazi vasárnap délután feeling! :D
Nektek is hasonló nyugodalmakat!! (Főként a nyugtalankodóknak!!)

ladmon

Bjuti: eszerint átment a privi? 3x küldtem el, egyszer sem jelzett vissza és közben mennünk kellett ebédelni Anyuékhoz.
Örülök, h megnyugodtál és nagyon szívesen :D ! Remélem a holnapi vizsg. is rendben lesz!
kreiszi

amy: ez egy kis drága!!

ladmon

Bjuti: most látom, jött tőled privi!
kreiszi

Zsufi gratulálok!!!!

Gjéti Julcsi nagyon szurkolok nektek!!! Minden szuper lesz meglátjátok!!!

Andus Bjuti jobbulást!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszi Amy, h feltetted nekünk, egyszerűen imádnivaló ez a kis csöppség. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Zsufi: nagy gratula Marcellhez! Jó egészséget és sok tejcit kívánok!

Zsancy: szépen megnőtt Petra kuckója is!

Hugic: szerintem inkább irány a KH feleslegesen, persze egyáltalán nem felesleges, ha az ember megnyugszik, h minden ok!

Gjéti: ++++++++++, holnap már babázol!

Andus: Örülök, h megnyugodtál és jobb a vérnyomid is!

Gabi: neked miért lesz császár?
kreiszi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:21-kor.
Vendég

Babanyul, a szülhetnékes hangulatot átérzem :D de legalább már bébifotókban gyönyörködhetünk, már ennek is nagyon örülök :D

KépKép

KépKép
stelly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?