Szisztok!
Most van egy kis időm M elment apával csavarogni pestre én meg felmostam és fözök !
Tegnap itt volt anyukám és neki álltam a vasalási hegyemnek és eltünt szerencsére és még jó idő is kedvezett !!
Mai Murphy meg volt, reggel fél 6 kor kelt M ánöntöttem a cumisüvegébe a tápszert és betettem a mikróba és olyan de olyan komás voltam h kettő-ig nem láttam lejárt a mikro kiveszem és szokásosan a csuklomon meg akartam nézni h mennyire lett meleg erre nem magamra öntöttem mert elfelejtettem a tetejét rácsavarni !

Úszott ez egész konyha, hajnalba töröltem fel de nagyon ragadt , büdös stb.. most már még jobban meg tudom érteni h Katicat miért is utálja a tápszert annyira, úgy hogy ezért kellett felmosnom ! UNDORÍTÓ műkaja, de nagyon sajnálom h M elfordult a cicitől!!
Fleur, de jó hogy jöttél, mi történt veled??
Mangora tök szupi lesz ez a nyaralás !
Mi is nézegetünk már üléseket, de most még egyenlőre kaptunk egy nagyobb hordozót mert a miénk már elég kicsi volt, de ha megyek vásárolni akkor még vinnem kell magammal mert egyrészt nem ül még, másik meg babakocsival nem olyan könnyű a nagyobb vásárlás !
Olyan édes ahogy kúszik , már emelgeti a fenekét és hintázik meg nyomja a fekvőtámaszokat !
Katicat nyugi nem vagytok lemaradva mert M se mászik még , és állni se áll, és még ülni se tud csak kúszik és hintázik probálgatja és közbe röhög szó szerint ezerrel , kis cukipofi ! Ja és fog sincs sehol !
Húsi úgy néz ki nem nagyon jön be neki !

Olyan lesz mint az apja !!! Bezzeg én imádom !
ERről jut eszembe képzeljétek megnéztem a vércsoport diétát mert leszeretnék fogyni legalább 15-20 kg t hmmm és azt írták h semmi húst nem szabadna ennem , sőt csak halat , és abból se mindegyiket, hát ki bírja ezt ki ??? Húsi nélkül ! Mondtam gyorsan el is felejtem ezt !

De már fogytam 4 kg t azzal h reggelire gyümi, ebéd és du megint gyümi vacsi nincs és még a kenyeret is kiiktattam csak ha nagyon muszáj akkor eszem !!
Móni, Ági, Judit ... hozzánk is eljöhetnétek !!!! ????
Kis betegek hogy vannak??
Vick milyen volt a koncert??
Kert ..

képzeljétek vettünk ilyen szép követ meg faháncsot és nem tudtuk h kell alá vmi fólia h a gazok ne nőljenek ki most meg olyan csúnya h csak na , de most vesznek a apuciék ilyen fóliát és kezdhetik előlről , a fene vinnél el!!!
Móni, Judit, Ági aki pesti merre laktok megírjátok priviben ?? Mert ha úgy van mi is tudunk menni hozzátok !

Ha szívesen láttok minket??
Zsuzsi jó nyarlást , remélem a nyaralás után már el tudunk menni hozzátok !!
Na sikerült fürdőrucit venni ?
Hova mentek most nyaralni ? Hajdúszoboszlón melyik hotelbe mentek ?
Katicat , na gondolom mindenki elolvadt Márktól!
Ági festés??? Milyen színü lett???
Úgy utálom már h Párom mindig össze-vissza dolgozik épp tegnap mondta h most a héten de, köv héten du megint és utána meg megy a szigetre ,
Na mennem kell főzni tovább , bocsi ha nem reagáltam csak most ennyi maradt meg !