A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Zsuzsi,
Jó utat, jó pihenést!!!
Drukkolok, hogy kapj csinos fürdőruha-felsőt.

Z. próbaideje lejárt, ablakot meg jó lenne elintézni még nyaralás előtt.

Úgy értem, nekem volt tanulság:( soha nem tudom, hogy mikor "indokolt" orvoshoz fordulni, nem akarom túlreagálni sem azt, ha nyűgösködik...
pedig Bene fertőzése után megfogadtam, hogy nem próbálok mindent a fogzással magyarázni, inkább azonnal megyünk az orvoshoz.

Mindenkinek szép hétvégét,
M.
monke

Sziasztok!

Zsuzsi! Köszi a tippet az üléssel kapcsolatban. majd megbeszélem Robival!

Móni, Dávid hogy van? Nekünk sem volt túl rózsás az éjszakánk, vagy 5-ször keltem hozzá...
Mára már inkább csak hőemelkedés van, de a nyűglődés az maradt :( A szirupos lázcsillapítót meg nem akarja lenyelni... Azt mondta a doki, nappalra inkább azt adjak, mert ha hasmenése van, a kúp nem annyira hatásos... Hát így a szirup sem :D

Azért én ma rászántam magam, csináltam egy nagyobb takarítást, mert mióta elvágtam az ujjam csak tessék-lássék tudok takarítani. Volt is rendesen cucc :D:D:D Még a konyha van hátra, de az már gyorsan megvan :)
Ja, meg mostam ezerrel, hogy minden megszáradjon, mert holnaptól jön az eső... Legalábbis ezt mondják, de nem tudpm így lesz-e... Mondjuk a füvünkre ráférne, ami uolyan gazos, ahogy Katáéké is :(

Ági, sulit sajnálom!

Zsuzsi, nektek jó pihenést! Ja, és még azt akartam írni, hogy én Adidas fürdőrucit vettem nemrég, nagy volt a választék!!!

Na, megyek, haladok tovább!

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Mangora,

Boldog Szülinapot!!!

Remélem, megünneplitek valahogy a hétvégén.

Bunkó módon nem is kérdeztem Marcit, pedig írtad, hogy fogzik és lázas:(

De ha már áttört, akkor remélhetőleg most már rendben lesz, és jobban alszik.

A szirup milyen? Nurophenhez fecskendős adagoló van, azt elég könnyű beadni, és nem nagyon tudnak ellenkezni:)

D. azt hiszem, jobban van, még evett is egy kicsit, most alszik.

Eső az tényleg jöhetne már.

Pusz
M
monke

Sziasztok,

Mangora, nagyon boldog születésnapot kívánok!

Betegeknek jobbulást!

Szép hétvégét Nektek, végre jön az enyhább idő.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

kezdem összeszedni magam..aki olvas Facebookon az tudja nem a legjobb 2 hét van mögöttem. De remélem a 7végén pár oldalt majd vissza tudok lapozni. Leszámítva, hogy még mindig nem hallok rendesen már sokkal jobban vagyok.

Lilla elment a nagyival, így a 7vége kicsit nyugodtabb lesz.

Amúgy újabb dilemma. Felajánlottak egy jó pozíciót a munka helyemen. Részleteket még nem tudok.....megint 1-2 hét kőkemény agyalás elé nézek. Bárhogy döntök lesz egy kis rossz érzésem.
Ha nem fogadom el azért, mert elszalasztom a jó lehetőséget (és a jó fizetést is vele együtt) ha igen akkor meg Daniról maradok le bizonyos értelemeben és nagyon sajnálnám, hiszen olyan kicsi ő még.

Na majd jövök bővebben.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Mangora Boldog Szülinapot !

Majd este v holnap jövök !

Most ennyire futotta !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Mangora, nagyon boldog születésnapot kívánok!

Fogzós, lázas babák hogy vannak?Mától még szél is hozzásegít a nyűgösséghez.

pusz

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Rég voltam, de ezernyi dolog volt mostanság. Visszaolvasni csak nagyon éppenhogy és nem mindent. :oops:

Velünk minden oké.
A beteg kismanóknak gyógyulást!

Mangora
Boldog születésnapot kívánok!

Jövök, amint lesz erőm.

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Csak gyorsan benéztem, remélem, mindenki jól van.

Mi jól vagyunk, kellemes itt, csak ma esik az eső. Nincs új bikinim, még, egy kicsit kicsiben és egy kicsit nagyban nyomom :-)

TSzilvi, láttam a szállodát, ahol voltatok, gyönyörű! Ismét bánom, hogy nem foglaltam oda.

Vigyázzatok Magatokra!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Szisztok!

Most van egy kis időm M elment apával csavarogni pestre én meg felmostam és fözök !

Tegnap itt volt anyukám és neki álltam a vasalási hegyemnek és eltünt szerencsére és még jó idő is kedvezett !!

Mai Murphy meg volt, reggel fél 6 kor kelt M ánöntöttem a cumisüvegébe a tápszert és betettem a mikróba és olyan de olyan komás voltam h kettő-ig nem láttam lejárt a mikro kiveszem és szokásosan a csuklomon meg akartam nézni h mennyire lett meleg erre nem magamra öntöttem mert elfelejtettem a tetejét rácsavarni ! :oops: :twisted: Úszott ez egész konyha, hajnalba töröltem fel de nagyon ragadt , büdös stb.. most már még jobban meg tudom érteni h Katicat miért is utálja a tápszert annyira, úgy hogy ezért kellett felmosnom ! UNDORÍTÓ műkaja, de nagyon sajnálom h M elfordult a cicitől!! :cry:

Fleur, de jó hogy jöttél, mi történt veled??

Mangora tök szupi lesz ez a nyaralás !

Mi is nézegetünk már üléseket, de most még egyenlőre kaptunk egy nagyobb hordozót mert a miénk már elég kicsi volt, de ha megyek vásárolni akkor még vinnem kell magammal mert egyrészt nem ül még, másik meg babakocsival nem olyan könnyű a nagyobb vásárlás !
Olyan édes ahogy kúszik , már emelgeti a fenekét és hintázik meg nyomja a fekvőtámaszokat !

Katicat nyugi nem vagytok lemaradva mert M se mászik még , és állni se áll, és még ülni se tud csak kúszik és hintázik probálgatja és közbe röhög szó szerint ezerrel , kis cukipofi ! Ja és fog sincs sehol ! :lol:

Húsi úgy néz ki nem nagyon jön be neki ! :twisted: Olyan lesz mint az apja !!! Bezzeg én imádom !

ERről jut eszembe képzeljétek megnéztem a vércsoport diétát mert leszeretnék fogyni legalább 15-20 kg t hmmm és azt írták h semmi húst nem szabadna ennem , sőt csak halat , és abból se mindegyiket, hát ki bírja ezt ki ??? Húsi nélkül ! Mondtam gyorsan el is felejtem ezt ! :lol: De már fogytam 4 kg t azzal h reggelire gyümi, ebéd és du megint gyümi vacsi nincs és még a kenyeret is kiiktattam csak ha nagyon muszáj akkor eszem !!

Móni, Ági, Judit ... hozzánk is eljöhetnétek !!!! ????

Kis betegek hogy vannak??

Vick milyen volt a koncert??

Kert .. :twisted: :cry: képzeljétek vettünk ilyen szép követ meg faháncsot és nem tudtuk h kell alá vmi fólia h a gazok ne nőljenek ki most meg olyan csúnya h csak na , de most vesznek a apuciék ilyen fóliát és kezdhetik előlről , a fene vinnél el!!!

Móni, Judit, Ági aki pesti merre laktok megírjátok priviben ?? Mert ha úgy van mi is tudunk menni hozzátok ! :D Ha szívesen láttok minket??

Zsuzsi jó nyarlást , remélem a nyaralás után már el tudunk menni hozzátok !! :P
Na sikerült fürdőrucit venni ?
Hova mentek most nyaralni ? Hajdúszoboszlón melyik hotelbe mentek ?

Katicat , na gondolom mindenki elolvadt Márktól! :wink:

Ági festés??? Milyen színü lett???

Úgy utálom már h Párom mindig össze-vissza dolgozik épp tegnap mondta h most a héten de, köv héten du megint és utána meg megy a szigetre , :twisted: :twisted:

Na mennem kell főzni tovább , bocsi ha nem reagáltam csak most ennyi maradt meg !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Zsuzsi,
Pedig akkor este még beszéltün f ..n !!!!! Nagyon sajnálom !

HÁt tényleg fullos volt a szálloda!!

DE csak átmeneti a rossz idő , egy két nap is jó időtök lesz ! :lol:

Jó pihizést !

Puszi nektek!!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Mangora: Nagyon boldog szülinapot kívánok én is!!!

Ági, Móni és bárki más: szívesen látunk mindenkit!!!!

Móni: Amikor Nektek jó Hozzátok is szívesen elmegyünk.

Aki szívesen látna minket, légyszi írja meg priviben vagy iwiw-en a címet, s akkor kb be tudpm lőni, hogy megoldható-e. Mi is bkv-zunk, mint Móniék, szóval egy kicsit kötve vagyunk!

Szilvi: igyekszem összeszedni magam, s meglátogatunk Benneteket is. Annyi a nehézség, hogy a Nyugati is egy óra ide. :(

Hogy vannak a lázas babák? Ne haragudjatok, de teljesen kiesett a fejemből, hogy kik nem voltak jól. :oops: :(

Olvastalak Benneteket, de vagy időm vagy erőm nem volt írni.

Tökmag most ébredezik. Lassan kezdi elhagyni, de legalább is minimálisra csökkenti a délelőtti alvást.

8 hós ételek: adtam neki Kecskemétit (az volt akciós a Brendonban), abban a darabok rizsszerűek, de talán puhábbak. Abba bele akart fulladni. Aztán vmelyik kap kaptunk a szomszédből Nestlé-t (nem ízlett a 11 hónapos kislánynak), abban tésztadarabok voltak. Egy fél üveget kaptunk, s simán megette. A babapiskótát is eszi már ügyesen, de foga még neki sincs.

Tegnap este meg nem akart szopizni. Átvettem apától, ahogy kész voltak, s hozzám bújt, de aztán hajolt a kiságy felé. Betettük és el is aludt. Én még este 11-kor is ezen fanyalogtam...... hülye vagyok. :oops:

Mennem kell, nagyon reklamál.

Puszi!

J.

Judit

Kép
petra09

Opsz!!!

Zsuzsi: Nektek nagyon jó nyaralást!!! Az idő nem az igazi, de hárman vagytok, nincs házimunka, kiszolgálnak!!! Ezekre gondolj!!! Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!

Judit

Kép
petra09

Hali!

Mangora, boldog szülinapot!

Fleur, hú, én annyira irigyellek a jó munkahelyi hírek miatt! Értem a rossz érzést. Ha munka felé nagy a csábítás írj, megerősítelek abban :wink: . Ha a gyerek melletiben döntesz is írok biztatót :wink: .

babülés tipp: aki nyaralni megy külföldiába, talán a célországban is érdemes megnézni, hogy mennyi ugyanaz az ülés (csak az árfolyam ne változzon naponta 8) )

...mi háttal utazunk még, Gréta 10 kiló felett van, stabilan ül, de... száz szónak is egy a vége: mindenkinek szerencsés autóutat, ne ütközzön senki!

Gréta még mindig lázas, pénteken már elvittem dokihoz, de holnap is vissza kell vinni, egyre magasabb a láza :( . Más tünet nincs, valami vírus :(

Kép
Kép
friday

Sziasztok,

Friday,
Grétának jobbulást!
Remélem, nem lesz más tünet, és a lázat kipiheni gyorsan.
Tehát még babahordozóban utazik?

Mangora,
Marci hogy van?

Fleur,
Ez olyan helyzet, hogy bármit is döntesz, mindig lesz benned egy kis rossz érzés...
Tanácsot se lehet adni persze:) én halkan megjegyzem, hogy azt hiszem, x év otthonlét után nem nagyon gondolkodnék egy ilyen lehetőségen.
Amúgy meg Friday szépen megfogalmazta:-)

Judit, Szilvi,
D. még beteg (már nem lázas, de fertőzhet), jövő hétre remélem, minden rendben, és nagyon szívesen látunk benneteket!
Megírom majd a címet.

Ha Ti is BKV-ztok, Judit, akkor végülis mindegy, hogy ki megy kihez:)
Ági, ha van kedved és időd, mi szívesen betársulnánk valamilyen autós látogatásba:)
Ja, most már fel tudjuk kötni hátra Dávidot (bár még bénázunk), és tényleg élvezi, csak kicsit veszélyes, mert hajlamos megrángatni a buszon mások haját...:) megmutatom nagyon szívesen, hogy kell.

Zsuzsi,
Hogy vagytok, milyen az idő?
Zsófi élvezi?

Elég nagy dilemmám van: D. kezdi kinőni a hordozót, autónk ugye nincs, de van nagyapa, nagybácsik stb.. taxi. Szóval kellene egy autósülés azt hiszem.
Szerintetek érdemes? használtan biztonságos vajon?

Szép napot,
M
monke

Úgy értem: érdemes újat vagy ok a használt? vagy új de olcsóbb..
monke

Sziasztok,

már itthonról.
Szörnyű nem evős napok vannak a hátunk mögött, remélem tényleg kibújik már a fog mert nagyon elegem van belőle.Csütörtök óta Márk nem volt hajlandó semmiféle kaját kanállal elfogadni, pohárból se itta higítva, vizet is alig, rákapott piszkosul a tápszerre.
Az alsó ajkát behúzva cicergett napokig és ütött-rúgott ha a szájához közelítettem.

Még mi is hordozóban utazunk, bár Márk elég nagy, a peg perego hordozó még bőven jó, tök jó nagy.
Móni, mi a sógornőmék maxi cosi-ját vesszük majd át ősszel.Szerintem bőven elég egy használtat venned, ha csak minimálisan fogjátok használni.
Ki lehet azért fogni nagyon jó álalpotúakat.(Bár mi ugye biztos helyről vesszük :-))
Dávidka remélem ma már jobban van.

Zsuzsi, meddig maradtok H.-ón?Kirándulgattok?

Friday, sajnálom Gréta lázát, remélem jobban lesz már ő is mára.

Judit, állítólag kb 1 éves korig hagyják el a babák a napi többszöri alvást és térnek át egy nagy délutáni alvásra.Petra gondolom megérett már erre.

Ma kéne védőnőhöz menni, de ebben az esős időben nem merek útnak indulni babakocsival, lehet hogy eltoljuk jövő hétre.

Jövő héten mi is szeretettel várunk bárkit magunkhoz, addigra talán már pancsizni is lehet megint és a szomszéd mami állítólag bevonul a kórházba és tuti csend lesz.
Szóval ha mondjuk Ági felvenné Móniékat, Judit drága elhévezne Petrával, Fleur csak átugorna, TSzilvi is jöhet, de jó lenne.
Na csajok?Jöhet még más is, bocs ha vki szeretne és kihagytam.

Most ennyi fért bele,

puszi mindenkinek

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Móni, inkább használt és jobb minőség mint új de olcsó.
Én erre voksolok.

katicat
Szigetszentmiklós

Krisztina és Enikő Annájának boldog névnapot kívánunk, ha olvassátok!

puszi

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Kata: milyen jó, hogy ilyen figyelmes vagy! :)

Mi is boldog névnapot kívánunk az Annáknak!!!!!

Kata: busszal is lehetne Hozzátok menni? Az honnan indul? Lehet, hogy mennénk inkább azzal és kenguruval.

J.

Judit

Kép
petra09

Hahó!

Remélem a kis betegek már jobban vannak!

Mangora, csak most értem ide, de így utólag is
nagyon boldog születésnapot!
Remélem rendesen megünnepeltétek :)
Hogy van Marci?

Kész a festés, elég volt egy rétegben, mivel így kimaradt a festékből, a konyhát is megcsináltuk. Olyan szép lett, ilyenkor mindig úgy repes a szívem, ha ránézek :) Még főzni is több kedvem van így :wink: De még mindig maradt festék, lehet, a fürdőszoba-wc is ki lesz akkor festve, minden szép egyszínű lesz (hát, hogy milyen szín, azt nehezen tudnám leírni, olyan barnás-barackvirág, se nem sötét, se nem túl világos) :lol:

Kirándultunk egyet szombaton Esztergomban, Gábor ugye oda szokott járni ejtőernyőzni, szerencsére útitárs is akadt, nem kellett egyedül kóvályognunk. Persze az idő miatt Gábor meg nem tudott ugrani... nahát, ennyit az olyan hobbikról, amik időjáráshoz vannak kötve.

Hétvégén meg megyünk Orfűre, nagycsaládi túrázás, remélem, addig kialakul az idő. Addig el kellene sajátítani a hátonhordozást... Móni, amit Te tanultál meg, annak mi a neve? Hátha találok hozzá vmi videót.

Móni, a fuvart nagyon szívesen vállalom, tényleg :)
A Kata programterve nekem nagyon tetszik :)

Fleur, megértem a dillemádat, bárhogyan is dönts, utána ne örlődj miatta, akkor a legrosszabb mindenkinek! Mikor kellene kezdeni?

Zsuzsi, remélem jól telik a nyaralás! :) Hajdúszoboszlón van fedett rész, gondolom ha más nem, ott tudtok pancsolni :)

Kata, jaj, szegény kicsi Márk, remélem visszatér az étvágya, ha kibújik az a fránya fog... úgy meg tudja őket kínlasztani sajnos :(

Móni: fogós kérdés. Ez már kicsit más, mint a bébihordozó, abban csak fekszenek javarészt, nem nagyon tudnak bene kárt tenni, egy 9-18kg-os ülést azért már jobban igénybe vesznek a babák, a miénk két hét után úgy néz ki, mintha egy éve használnánk :wink:

A brendonban van ez a Touragoo gyerekülés-márka (http://brendon.hu/Products/List/gyermekülés%209%20kg-tól_687/Touragoo), olyat vettek Vickék is Vincének, ha jól emlékszem, olyat 30 alatt már lehet kapni és megbízhatónak látszik, én csak a leírás alapján mondom persze, hátha Vick a személyes tapasztalatait is el tudja mondani róla :)

Szép napot,
puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Igen-igen,

BOLDOG NÉVNAPOT AZ ANNÁINKNAK :)

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon jól esik!!!!

Marcinak pénteken már csak hőemelkedése volt, szombatra meg már az sem, már csak a nyűglődés van meg... Az is csak időszakosan, néha rájön és akkor nem akarja abbahagyni... :(
De nőni nem nő a foga, még mindig alig látszik, csak érezni lehet, hogy szúr a kis hegye... Milyen gyorsan nő a baba foga??? Hülyén hangzik a kérdés így leírva :D:D:D Azért remélem hozzászokik a kis szervezete és nem lesz minden fogzáskor lázas :(
Móni, a Nurofen szirup igen, olyan fecskendős! De nem megy le így sem Marci torkán, kb az adag fele jó, ha lecsúszik... Így maradt a kúp... De okulva az esetből most már a babatáskába betettem egy Nurophen kúpot, azt nem kell hűtőben tárolni, így bárhol is vagyunk van nálunk az is!!!

Marci elkezdett a hétvégén mászni! Tegnap még felváltva nyomta, hol kúszott, hol mászott, de ma már elég sokat haladt csak mászva is! Ennek csak annyi a hátránya, hogy gondolom a mozgásfejlődés miatt - vagy a foga miatt??? - éjszaka kb 1,5 óránként felsír keservesen, de ő fel sem ébred, és kell menni vígasztalni, cumit adni, stb... Én már zombi vagyok, tegnap pl szinte fel sem keltem az ágyból, csak főzni meg kajálni :D Mára sem tervezek semmi extra dolgot, pihegek csak :)

Ja, és levágtam géppel kopaszra a haját, hogy erősödjön!!! Olyan kis cuki lett, majd teszek fel képet róla!

Móni, Friday, jobbulást a manóitoknak!!!

Kata! Mi is szívesen csatlakozunk a hozzátok menőkhöz!!!

Szilvi, de ügyi már Máté! Innen már hamar be fog indulni ő is!!!

Fleur! Mmi történt veletek??? Én fent sem vagyok facebookon, úgyhogy lemaradtam mindenről... :(

Móni, én is azt mondom, amit Kata! Inkább legyen használt, de jobb minőségű a gyerekülés!!!

Zsuzsi! Jó pihenést nektek!!! Remélem az eső ellenére azért tudtok pancsolni is! Zsófi hogy viseli? Élvezi???
Jaj, még azt akartam írni neked fürdőruha ügyben, hogy én olyat vettem, aminek az alsója oldalt megkötős, így azt lehet "méretre állítani" :)

Judit, igaz hogy Marci tápszert eszik, de ő is egyre hisztisebb az esti etetéskor... :? Egyszerűen kiköpi a cumisüveget, elfordul és nem kell neki, és ő is sokszor anélkül alszik el...

Vick, gyere csak visszaolvasás nélkül is!!!

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Annáknak mi is boldog névnapot kívánunk!

Ági, jó lehetett a kirándulásotok, hát még a családi túra!!! Hajrá!!!

Mangora

Kép
mangora

Ági, frissen festett szobákról képet kérünk!
Nem írtam, nagyon sajnálom a felvételi dolgot, remélem át tudjátok kombinálni a terveket ez alapján azért.Jövőre tuti sikerül!

Mangora, persze, hogy várunk titeket is!De szuper lenne!Marci nagyon ügyes, hajrááá!Éjszakák miatt :-(

Judit, van busz, de Csepelről, szóval az minimum 1 átszállás.
Ha estig maradtok, M. tuti szívesen hazavisz titeket.Egy fuvarral és egy husis univerrel úgyis lógunk, tudod, nem felejtettem ám el :-)

Na, itt esik, lemondtam a védőnőt, hát jövő hétfő d.u-ra kaptunk időpontot.Jövő kedd nekünk akár jó is a minitalira.Bárki jöhet, aki akar.

Márk durmol, nekem meg ezer a dolgom de semmi kedvem.

pusz

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Kata: az nem baj. Csepelre rutinosan járunk! :) A megállót meg megbeszéljük majd meg az utcanevet.... simán elfelejtettem. :oops: Jó ötlet volt így a tali!! Jah! S felejtsd már el ezt sok hülyeséget! :) (fuvar, Univer), mi meg jövünk a csónakkal...... :wink:

Jó lesz már megismerni akit még nem ismerek!!!

J.

Judit

Kép
petra09

Ááá; most már itt is esik:(
Nekem semmi nem jó, eddig azért sírtam, mert túl meleg volt:)

Kata, köszönjük a kedves meghívást!
Én szívesen mennék kedden, ha Ági elvisz. - és persze ha D. garantáltan gyógyult.
Ülést használtan gondoltam én is, de olvastam valahol, hogy ha 1x is koccant már, az nem biztonságos.
Szóval csak megbízható helyről, ahogy Te is. Sajnos nekem nincs ilyen.

Nemevést sajnálom, talán most a hűvös idő meghozza az étvágyat.

Ági, ez király ötlet, mármint a Touragoo. Írtam facebook-on.

Festéshez meg utólag is minden elismerésem!

Vick, ha van pár perced, légyszi írd meg a véleményedet a Vince autósüléséről!!!

Mangora,
Ezen töprengek én is... Szerintem hullámokban jön az egész, aztán vagy kijön a fog, vagy nem. Eddig azt mondtam (a "kétfogas" tapasztalatommal:)), hogy mikor látod meghasadni az ínyt, onnan 1-2 nap.
Hát fenét, D. 3. foga már vagy két hete készülődik, és még mindig semmi.

Pihenj, amennyit tudsz, tényleg, nem lóverseny ez a babázás:)
A nemalvástól nagyon ki lehet akadni egy idő után, és minek.

Pusz
M
monke

Jaj Kata! Ez e jövő kedd tényleg szuper lenne, ha így összejönne!
De azt ugye tudjátok csajok, hogy aki Katáékhoz ki tud menni, az hozzánk is! :wink: Szóval nem ússzátok meg, hogy legalább egyszer ide is ki ne gyertek ezek után!!! Különben irgum-burgum :lol:

Mangora

Kép
mangora

Mangora: milyen igazad van! :) S csatlakoznéd is Hozzád! Aki Katáékhoz tud, az Hozzánk is! ;)

Ági: igen-igen! Kérünk képet!! S sajnálom én is a sulit! Ha kész az új terv, megosztod velünk?

Annyi dolgom lenne, de semmihez semmi kedvem! :?

Móni: az eladó nekünk nagyon dicsérte az az ülést. Tudom, neki az a dolga, de volt olyan ülés, amit simán leszólt. Tudod Kata, az a fiatal srác aki kereste az ernyőt.

Petra felébredt.

Puszi!

J.

Judit

Kép
petra09

Judit! Nekem sincs semmihez sem kedvem... Pedig dolog az lenne!

Itt csücsülök a gép előtt és keresgélek, hogy mit lehetne kezdeni a szomszéddal, hogy a társasházi közös területen ne engedje szabadon a kutyáját! Mert ez még nem is zavarna, ha nem szólogatna be sorozatosan, hogy mi miért engedjük ki a kapun az ő kutyáját! Hát, mondom neki, hogy nem mi engedjük ki, megy az magától, ha a kaput nyitjuk... Nem fogom én azt figyelni, hogy ő épp szabadon engedte... Figyelje a gazdája!!! Ki vagyok tőlük már... És még nekik áll feljebb, mikor a hülye kutyája a mi teraszunkat mászkálja össze a sáros lábával :twisted:

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Látom itt is vannak betegeskedő babák. Jobbulást kívánunk nekik!

Mi is most estünk át egy jó kis víruson....hasmenése volt Bátornak Bevittük a gyerekosztályra mert a dokink szabin volt: Ott volt egy nagyon "kedves" doki. mikor mondtam, hogy nem iszik semmit csak szopik leugatott hogy mi az hogy egy ilyen nagy gyerek ennyit szopik miért nem tanul meg inni meg enni stb. Kész voltam. Mert persze Báti jobbára csak cumizott a cicin nem szívta ki és kevés volt a folyadék bevitel jól rám ijesztett hogy másnap reggelig ha nem tudom itatni vigyük be infúzióra.......tiszta ideg voltam bőgtem fogyatkozott a tejcsi is de Bátit csak nem bírtam itatni de hála az égnek megúsztuk aztán meg hogy megnyugodjunk elvittük egy magán rendelőbe ott egy rendes kis doki volt és megnyugtatott, hogy nincs is kiszáradásra utaló tünete tehát csak elég neki amennyit szopik.
Már jól van ma már elég jól evett is.
Fogunk már van 3.
Alvás viszont gázos nagyon. Éjszaka most már totál velünk nappal is csak az ágyon ill hogy én tudjam csinálni a dolgom mostmár a földön nappal. Már lassan feladom hogy a kiságyba aludjon.....

Mangora!

Boldog szülinapot utólag is!!
Szomszéd nem semmi! Miért engeded ki a kutyáját....!!!

Gyerekülés:
Nekünk Annának a hordi után a Kiddyt vettük azt lehet használni végig amíg szükség van ülésre vagy magasítóra. Az elején van egy "pajzs" amit a gyerek elé kell tenni és úgy kell bekötni. nekem nagyon furcsa volt de annát egyáltalán nem zavarta. mi nézegettük a törés teszteket is és az alapján választottuk.

Fuldoklás: Edina ez komoly? hogy fejre kell állítani a gyereket? Volt párszor hogy Báti is leharapott kissebb darabot az almából aztán elkezdett fuldokolni benne nagyon ijesztő azóta hanyagolom is az ilyen dolgokat.

Kata!
Tényleg parás ez a ráfekszünk a gyerekre dolog de szerintem ösztönösen vigyázunk rá vagyis remélem...:) már több mint egy hónapja velünk alszik Báti és ilyen még nem volt viszont esés már igen csak a koppanásra ébredtem hirtelen azt se tudtuk honnan került a földre a gyerek.....!!!

Lassan ébredezik.
Egy mai kép a kis huncutról!

Puszi mindenkinek!

Kép :cry:

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Enikő,

Annának én is kívánok Boldog Névnapot!

Bátor nagyon aranyos.
Az a kórházi doki egy barom lehetett:( Örülök, hogy nem lett komoly baj, és nem kellett infúziózni Bátort.

A mi dokink Dávid hasbőrét nézte meg, húzogatta, azt mondta, ha rugalmas (visszaugrik azonnal), akkor nincs kiszáradva.

Puszi
M
monke

Móni!

Ezt nekem is mondták, de a védőnő hozzátette, hogy az már nagy baj ha a hasán nem ugrik vissza a bőr:( még a nyelvét meg a kutacsát nézték bár nekünk a kutacs már eléggé be van nőv most nem is kell d vitamin.

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok,

Annáknak boldog névnapot!

Ági, kérünk képeket a festésről, ügyesek vagytok nagyon.

Móni, egyetértek, inkább olcsóbb, de új, ha a használt nem leinformálható. Az eladó is azt mondta, hogy a nagy márkáknál a nevet kell megfizetni. Attól még, hogy vmelyik nem vesz részt törésteszten, egyáltalán nem biztos, hogy nem jó.

Nekünk kifejezetten nagy a hordozónk, nem a mérettel volt a baj, hanem azzal, hogy Zsófi örökké felült benne, nem akart már feküdni.

Kata, remélem, megjavul Márk étvágya, kibújik az a fog stb.
Csütörtökig vagyunk itt, aztán megyünk haza mosni, majd Balaton szombattól egy hétig. Fűtsétek a vizet, kérlek!

Fleur, bárhogy is döntesz, biztosan jó lesz!
Remélem, jobban vagy.

Mangora, nekem a bikini felső részével van problémám.
Rossz éjszakát sajnálom :-( Nekünk is volt ilyen a kúszásnál, a mászásnál, majd az állásnál. Április vége óta folyamatosan. Rövid nyugalmas időszakaink voltak csak. Most mintha megint jobb lenne. Bár inkább az enyhébb időnek tudom be... Murphy, hess-hess :-)

Kis betegeskedőinknek jobbulást!

Mi jól vagyunk. Az idő lehetne jobb is (tegnap esett, ma csak borús, tudtunk sétálni), de szerencsére a szállodának van hatalmas élményfürdős része, ott élvezkedünk. A kaja és a víz isteni. Zsófi nagyon élvezi, mindig kinéz magának valakit, akit megszólít stb. Persze mindig akad valaki, aki megdícséri stb. Ha zenét hall, riszálja a fenekét, haláli :-)

Remélem, összejön Nektek a tali a jövő héten. Resszkessetek, aztán ráérünk mi is :-)

Bocsánat, ennyi maradt meg abból, amit visszaolvastam. :oops:

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Móni
Csak jót mondhatok az ülésről, nekünk olyan van, és ugyan Vince még nem ül egyedül, ha ezt megdöntöd, akkor szinte olyan pozícióban van, mint a hordozóban. De Dávidka már ül, úgyhogy nyugodtan teheted bele!Stabilan áll az ülésen, jobb a bekötése is, mint az eddigi üléseinknek, szóval szupi!

Kérdeztétek a felmosást: Én speciel Flóraszeptes vízzel mosok fel. Nem teszek bele sokat, annyi szerintem nem árt meg a babának. A kiskádat is azzal mosom ki.

Játék tisztítás: Mosogatószerrel mosom, gondolván, hogy ha a kiskanalát és tányérját moshatom azzal, akkor a játékokat is. Jól leöblítem és papírtörlővel felitatom a vizet.
A plüssöket mosógépbe vágom.

Betegeskedő babáknak jobbulást, vírusoknak tünés!!!

A lányok ma elkezdtek úszás oktatásra járni. Nagyon élvezték! Nem is gondoltam, hogy ennyire! Már az öltözőbe kérdezték, hogy ma még jöhetnek? Mondtam, hogy holnap. :D Két hétig minden nap fognak járni, ha nem jön közbe semmi.
Vincével addig kint leszünk. Ma néztük őket a lelátóról, de szépen elvannak, úgyhogy nem fogom 1 órát tartani Vincét az ölemben. Az előtérben megvárjuk, míg vége lesz.

No, most hűvös van, megyek vasalni.
Puszi nektek!

(Kutya-kérdés: Kutyát pórázzal sétáltasson, pláne, ha gyerek van a házban, vagy vigye kutyafuttató helyre. )

vick
Kép
Kép
ervick

Annácskák! Isten éltessen nagyon sokáig benneteket! Remélem jól telt a napotok! :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

hahó,

Végre én is tudok egy kicsit jelentkezni.

Katicat: irigykedem a minitalira egy kicsit, szívesen mennénk mi is, de mi éppen a Balcsin leszünk.
Zsuzsi, írtad, hogy szombaton jöttök Ti is, merre lesztek? Mi Zamárdiban.

Annáknak boldog névnapot kívánok én is!
És utólag Mangorának is boldog szülinapot!

Múltkor kérdeztem az autósülést, nekem azt mondta az eladó, hogy még ne vegyünk addig, amíg nem lóg ki Csabi feje. Kb őszre- télire fogja kinőni, addigra már úgyis jobban fel is kell öltöznie, szóval majd akkor kell vennünk ülést.

Ja, valaki kérdezte, a Szent Lászlóban voltunk, mivel fertőző vírust kaptunk el. Múlt csütörtökön anyukám és apukám is elkapta, szóval szerencse, hogy éppen lent voltunk, legalább tudtam őket ápolni. :evil:
Kiszáradásnál a kórházban Csabinak is a kutacsát nézték, meg a nyelvét. És mérnem kellett a pelust, hogy mennyit pisil :lol:

Friday, jobbulást Grétának.

Kata, szorítok, hogy Márk jobban egyen. Talán végre ha kibújik a foga. A szomszéd kislány, amikor jött a foga csak szopizni volt hajlandó, pedig előtt már szépen evett. Márk esetében ez a tápszer, gondolom.

Megyek pihenek, jó éjszakát mindenkinek.

puszi

Szilvi
huszilvia

HuSzilvi, jó nyaralást.Majd bepótoljuk a talit, akik most nem érnek rá.

Márk elkezdett őrült tempóban kúszni, olyan cuki, ahogy jön utánam, a papucs kéne neki gondolom.:-)
Mióta megjöttünk a szüleimtől, étvágytalanságnak nyoma sincs.Nem értem.

Sőt, tegnap este 8-tól ma reggel 7.15ig ébredés nélkül aludt.

Aki szeretne és tud is jönni hozzánk jövő kedden, írjon légyszi privit, én megírom a címet, útleírást, telefonszámot, stb
Úgy gondoltam, ha 11-dél körül jönnétek, az jó lenne.Egész délután/estig ráérünk.
Márk kiságyában és a járókában egy időben akár 2 baba is tud aludni, ha éppen álmos lesz valaki.Vagy akár a babakocsiban.:-)
Ebéd ügyben javaslatokat várok, ki mit szeretne.
Fleurék átjönnek vszínűleg, Lilla is jön.
Judit, hév jobb sztem, majd vasárnap megtárgyaljuk,ok?

puszi,

megyek fürdőt suvickolni

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Sikerült tegnap levideóznom Marcit, ahogy mászik!

http://www.youtube.com/watch?v=YUfMFxggIss

Akit érdekel, meg tudja nézni :)

Kata, de jó, hogy Márk már jól eszik és ez az éjszaka! Én most sokat tudnék egy ilyenért adni!!! És de ügyi lehet a mászásban!!!

Szilvi, ez a feje kilóg a hordozóból egy olyan vezrió, amit még nem hallottam :) Érdekes...

Vick, jól hangzik ez az úszás! Remélem nem jön közbe semmi és jól lefáradnak a csajok is két hétig :)

Zsuzsi, édes lehet nagyon Zsófi, ahogy riszálja a popóját :lol: Viszont az éjszakákkal kapcsolatban nem nyugtattál meg... Remélem hamar fel fog állni Marci, mert ez így tényleg nagyon fárasztó... Nem is tudom te/ti hogy bírtátok...

Szerintetek a fogzás miatt lehet, hogy péntek óta hasmenése van Marcinak??? Ugye láza már nincs, de a hasmenés az megmaradt... Nem tudom, hogy ez meddig normális... Vagy inkább vigyem a dokihoz? Az a furi, hogy enni eszik rendesen...

Mi jó mozgalmas napok előtt állunk ismét, ma kéményt szerelnek, holnap fodrászhoz megyünk délután, csütörtökön meg EU-s TB kártyát intézni megyünk... Majd igyekszem azért jönni :)

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Valahogy nekem a dúla, az erőszakmentes kommunikáció meg a suttogó titkai nem vág egybe
:twisted:
mindegy.

Sziasztok,
Mangora, halál édes Marci, ahogy igyekszik:) hogy volt szíved kopaszra nyírni?:))
Állás után én is rettegve várom a köv. nagy mozgásfejlődési ugrást, Zsuzsival hasonló okokból...

Vick, Judit,
Köszönöm az autósüléssel kapcs. tapasztalatokat, ősszel megnézem azt a T... ülést .Judit, ez a srác melyik üzletben dolgozik? Soroksári út?

örülök, hogy tetszik a lányoknak az úszás, unokaöcsém kifogott 5 évesen egy olyan tanfolyamot, hogy utána évekig nem mert vízbe menni:( pedig fontos és jó dolog.

Kata,
Írok mindjárt mailt. Én szívesen mennék, és köszönöm!

Az enyhülés szerintem is jó hatással van alvásra-evésre egyaránt.

Zsuzsi,
Jó pihenést, Zsófi nagyon drága lehet a fenékrázással.
Ne ijesztgess, alig várom, hogy bepótoljuk az elmaradt találkozót:)

Dávid a vírus utóhatásaként hasmenős, de halál jókedvű, eszik, iszik, vigyorog. ha ezen múlik, én bevállalnám a napi 5x-i komplett nadrágcserét:)

Szép napot,
M
monke

Katat! Küldtem privit!

Jaj, Móni ne ijesztgess, akkor lehet hogy Marci sem a foga miatt volt lázas??? Mert a hasmenés nálunk is megvan... :? Te arra adsz valami gyógyszert?
Nálunk is megy ezerrel a pelus-csere... Még éjszaka is :? Ma pl hajnalban összepisilte magát, arra ébredhetett, átöltözés, utána evés és kaja közben meg bekakilt... Úgyhogy kezdhettünk mindent elölről... :lol:

Mangora

Kép
mangora

Móni, nekem annyira tetszik így kopaszon Marci :lol: Sokkal jobban bejön! Olyan cuki kis golyó feje van :lol:

Mangora

Kép
mangora

Hali!

Visszaolvastam, bocsánat, de egyenként nem megy a válasz, írom a lényeget: puszi Mindenkinek, betegeknek egy drukkal tudjatok be többet (én a dokihoz rohangálós típus vagyok és hasmenéssel is vinném ha 3 napnál tovább tart).

Marci írtó cuki :lol: , nem olyan kezdő Ő már :wink: . Gyönyörű figura :wink: !!!!

felmosás: ó csajok, de rendes asszonykák vagytok :roll: , nálam van porszívózás 'azt heló'. Mióta kommandózik Gréta szép fényes a padló, csak a badyt kell jobban áztatni :oops: :oops: :oops:

Autósülés, Toldiszilvivel értek egyet, szerintem ugyanazzal az eladóval beszéltünk anno, mint Ők :D . A 2 évvel ezelőtti törésteszteken pedig az az ülés volt a legjobb, amit Áfonyácska írt. Érdekes, hogy árban is az volt a legjobb. Amiért nem azt vettük az az, hogy az elején az a lefogó, -amiről írt Áfonya- szerintem a fiunk idegbajt kapott volna tőle. Rövidebb utakon biztos nem gond, csak mi egyhuzamban 1000 km-t megyünk, kb. 2 havonta, oda-vissza szóval azért nem. (és Bors az a "sajtkukac" fajta gyerek)

Monke, újabb változat a kérdésedre: szerintem ne vegyél ha nincs kocsi akkor pláne jó még a hordozó, addig is tapasztalatot tudsz gyűjteni :lol: (meg akkor karira megveszi majd a rokonság 8) ) , apropó, eladó a kocsink :wink: (sok gyerkülésnek van benne hely :wink: ) küldjem a linket :D ????

Gréta már éjjel láztalan volt, erre most kiütései lettek :evil: . Volt még lázasan dokihoz telefonálás, de azt mondta, hogyha iszik rendesen akkor Ő sem tud vele mit kezdeni. Monnnyon le, szemét, azért ha a dokink -aki szabira ment péntek óta- azt mondta, hogyha nem múlik vigyük vissza akkor legalább megnézhette volna. Persze igaza lett, tényleg elmúlt a láz, de akkor is ...szóval itt a bizonyíték a paramamáskodásomra, de szerintem van igazság abban, hogyha egy csecsemő 6 napja magas lázas, akkor nem telefonon dönti el a doki, hogy "semmi baja". :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára friday 2010.07.27 14:17-kor.

Kép
Kép
friday

:) tényleg cuki

Na.
Nálunk volt magas láz, aztán torokfájás és étvágytalanság, most hasmenés.
Szomszéd kiscsajnál dettó, egymástól kapták el múlt héten.

Dokink szerint vírus, tehát nem nagyon van vele mit kezdeni.

Lázat csillapítottunk, míg volt, meg kapott a torokfájásra Cataflamot.

Hasmenésre semmit nem mondott, vigyázni kell, hogy igyon-egyen, akkor nem gáz.
Banánnal fogok próbálkozni azért:)
monke

Télleg,

A kiütést is beígérték nekünk is, mint a vírus tünete:) Hálistennek, az eddig elkerült, a láz is 2 nap alatt elmúlt.

Friday,
Még várok pár hónapot az üléssel tényleg, de előbb-utóbb muszáj lesz.

Kocsit csak sofőrrel együtt:)
monke

Hi,

Monke, mármint hogy jogsi is kéne? :D megoldjuk :lol:

délutáni HOSSZÚÚÚ alvásról akartam még írni Nektek, kifejezetten tapasztalataim nyomán: " remény hal meg utoljára" :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
friday

Hahó,

elszállt amit írtam, nincs erőm újraírni mindent :(

Móni, kedden szívesen elviszünk akkor Titeket is Katáékhoz, priviben egyeztetünk! Külön kapóra jössz, mint mitfahrer :wink:

Mászó kopasz Marci irtó édes, megzabálom! :lol: Nagyon ügyesen trappol, de nekem az előrelendítős technikája is nagyon bejön :wink:

Gyors gyógyulást a még betegeskedőknek!

"Kalodás" ülés tényleg nagyon megbízható a törésteszteket nézve, mi is olyat néztünk ki a neten, de mikor elmentünk megnézni, nekem nem tetszett, túlságosan leszorítja valahogy a gyereket, amit Friday is írt, ráadásul "belepróbáltuk" Benét, és már most szűknek tűnt, pedig még nincs 8 kiló... illetve mindenhol leizzadna szegény, mert szinte körbeveszi.

Friday, doki :evil: Azért hat nap lázasság után már nem csoda a paramamiság, sőt. Remélem gyorsan meggyógyul a kiscsaj!

Pusssz

KépKép
gigilina

Móni, jövök sofőrnek :) Nyugdíjas állás :lol:
Banánt én is etetem Marcival, de félnél többet nem eszik meg egy nap...

Friday, milyen kocsitok van eladó? És milyen lesz helyette??? :wink:
Dokit sajnálom, de látod tényleg igaza lett! Amúgy mi levittük csütörtökön és úgy, hogy látta is azt mondta, hogy semmi komoly, 3 nap múlva, ha nem lesz jobb, vigyük vissza... Szóval látja, nem látja, ugyanazt mondja...

Itt tobzódom, ma sincs kedvem semmihez, bár sok mindent elintéztem, amit neten meg telefonon el lehet :D

Hmm... Kiütések??? Remélem nálunk akkor nem ez lehetett a baj... :( Nekünk nem mondta a doki, hogy lenne errefelé bmilyen vírus :(

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Jöttem gyorsan bekukkantani ebéd után, most van egy kis időm, de látom ma nem nagyon van élet...

Nekünk egész jó éjszakánk volt az elmúltakhoz képest, csak egyszer kellett kelni vigasztalni és egyszer hajnalban etetni :)
A hasmenés is múlóban, tegnap délután már nem volt és már ma is viszonylag normális volt a széklete! Lehet, hogy nálunk valóban a fog okozta ezt is...
Mára elkezdett Marci próbálkozni a felkapaszkodással a bútorokra... Van belőle eldőlés rendesen... Most fogjuk elkezdeni gyűjteni a kék foltokat :lol:

Szép napot!
Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

sehol senki?Pedig ma nincs az a kifejezett strandidő :-)

Mangora, tündéri Marci, és a kutyus ahogy ücsörögve várja és nem löki fel stb.
Mi még csak turbó tempójú kúszásnál és lábfelhúzós-popsiringatós fázisban járunk, de az alapok jók, lellestem Marcitól :-)

Móni, de jó, hogy jobban vagytok.Képzeld, a mi közvetlen szomszédaink meg holnap költöznek, 1 hónappal idősebb a kislány,mint Márk.Előre félek főleg a téli bacis időszaktól.
Friday-el egyetértek autósülés ügyben, ráértek még őszig.
Taxiban amúgy lehet kérni autósülést, úgy tudom.

Ági, privi ment ma is.Olyan jó,hogy így összejöttetek Móniékkal :-)

Friday, kiütések, sajnálom, na akkor hülye dokik nem csak itthon vannak.
Fleur javaslatára, ha beteg a gyerek (vagyis én annak látom) inkább az ügyeletet keressem fel,mint a saját házidokit, aki mindenre csak legyint és 5 ezertől! már házhoz jön.
Vmelyik nap küldök neked privit, nem sürgős a válasz, ráérsz majd vele.

Tegnap óta Márk úgy belejött a kúszásba, az egész lakás veszélyzóna, magára döntene mindent, kábeleket rángatja ezerrel és a virágföldek tetején lévő agyagbogyeszokat kajának nézi.
azt hiszem, most jött el az ő ideje, amihez sokatok már régóta szokik.
Apa persze csak nevet rajta,milyen édes.

Judit, hol maradsz?Petra lehet,hogy már táncórákat vesz :-)

ToldiSzilvi, Zsuzsi,többiek?
puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?