CSibe, igen egyetértek, ha állandóan óvom, hogy a fenébe kap immunitást...meg hát én sem vagyok asztmás, elég jó nagy darab lettem

és 6 hetes koromtól kaptam a kaját, anyyunak sem volt teje...szerintem és lehet hogy hülyeséget mondok, ha ennyire óvjuk őket, pont ezért lesznek betegek....
unokaöcsémet, 4 éves, így óvták pont, aogy a mai hullám követeli és beteg....allergiás, ez a baja, az a baja...
lehet, hogy nem jól gondolom, de van ebben logika...
peteérést a tejadás lecsökkenti, de nem szünteti meg, egy védőnő messze nem nőgyógyász, max szeretne az lenni, hányan de hányan esnek teherbe fullos szoptatás mellett, még mensi sem volt és terhes lett....nem egyszer hallottam ilyenről...
a tejet a prolaktin hormon adja, és ez a hormon akadályozza a peteérést, egy na, ha valamiért lecsökken a prolaktin mennyiség, pete kezd érni, majd megtermékenyül... elég csak egy-két hét kevesesbb tej és jöhet az újabb baba....
szerintem minden bébiételben van olyan ami nem jó, most én a kecskemétiről csak jókat hallottam, hisz 1. én is kecskeméti vagyok, bízok benne 2. apu bács megyei főállatorvoskont ezerszer járt az üzemben, ő is ezt ajánlotta....még az univernél is jobban...pedig az univer is kecskeméti...