sziasztok,
végeztünk a bankkal, most már itthon pihi
Hanna, jó, hogy jöttél!
Biga.csiga: karácsony - jó kérdés.
Nekem sosem adták be a Jézuskás mesét és jó volt így. Együtt díszítettük a fát és mikor már kicsit nagyobb voltam, én is tudtam meglepetés-ajándékot készíteni. Most úgy gondolom, inkább azt "tanítom" majd a gyerkőcöknek, hogy ez az ünnep a szeretetről szól és megajándékozzuk azokat, akiket szeretünk. Ebben ő is részt tud venni olyan ovis korától, én személy szerint jobbnak tartom, mintha azt hiszi, hogy egy "vadidegen" "Jézuska" csak úgy hoz mindenféle ajándékot mindenkinek. És az igazi karácsonyi történettel szeretném megismertetni, hogy tudja, min alapszik ez az ünnep. Lehet, hogy túl racionális vagyok?
De Mikulás azért lesz
Bartika, igen, Sacher

Kitartás Neked!
Kata, én is szégyenkezem magamban, mikor olvasom, a többiek mi mindent csinálnak. Nekem meg már ahhoz is erőt kell gyűjtenem, hogy kiteregessek...
Kisbogács, a sírással nem vagy egyedül. Elmentünk hétvégén étterembe és a párom mondott valamit, de abszolút nem rossz szándékkal, erre én elkezdtem bőgni és alig bírtam abbahagyni...Hülye hormonok
Csöre, örülök, hogy jó lett a cukrod!

Az álmod nem lehetett valami jó
Tali: én ha bírok (és a párom elenged), akkor megyek.
Egyébként nálunk is lehetne, hely van bőven, csak elég kieső helyen vagyunk (
Pécel). De ha meg tudjátok oldani az utazást, akkor szívesen látlak Titeket valamelyik nap a jövő héten.
Hú elfelejtettem, mi mindent akartam még írni...megyek kajálni, aztán még jövök majd!