Sziasztok!!
Na ide értem én is most van egy kis időm M már alszik , apa meg megint du s !! Utálom !!!!
JÖVÖ HÉTEN MEG SZIGET... AZ MEG A MÁSIK FELE !
HU Judit ez borzasztó , de nagyon örülök,hogy nem lett semmi baja Petrának . Nálunk már elég régóta le van engedve a kiságy !!
Mangora szupi a kert nagyon tetszik , remélem hamarosan élőben is láthatom !!
Ma voltunk a védőnéninél 8500 grm és 69 cm és minden okés !
A haja babahaj ami hullik és mondtam h nem gáz h még nincs foga, erre azt mondta h akinek van haja annak lesz foga is J))
Kajára azt mondta h tejterméket, sajt, joghurt , tojás stb később egy éves kora körül de inkább utána, jöhetenek a K betüs kaják meg az olyan ételek amiket mi is eszünk rántással , pl töltött paprika, paprikás krumpli, levesek, kelkáposzta fözi stb… ! Ja és a marhahús felejtős, csak fehér husika… érdekes mondtam neki h csomó bébikaja van ami marhahúsos azt mondta a marhát ne !!! Idény gyümik mehetnek ezerrel !
Kérdeztem tőle h miért van az h kb három hete kell minden éjjel azzal h éhes , arra azt mondta h azért mert most vannak egy fejlődési hullám előtt és alatt és ez tök normális , de azt tanácsolta h adjak pancsi előtt fözit és pancsi után meg tápit ! Ma így tettünk kíváncsi leszek , megevett 6 kor egy három negyed üveg brokkoli pipihusival és negyed 9 kor meg 180 ml tápit ! Várom a hatását !! Kell e a gyerek vagy nem !!!??? J))
Móni mi is ki akartunk menni a babanet talira, csak jöttek anyukámék !!! Pedig tök jó lett volna talizni , de remélem hogy nem sokára eljöttök hozzánk !Kár hogy nem beszéltünk róla ,hogy kimentek !!
Vick, sajnálom a nyaralást de remélem ,hogy sikerül szállást foglalnotok ! Néztem egy másik oldalt néztem a képeket. Lányoknak tök jó lett a hajuk megint levágtad nekik ? Szemek meggyógyultak ?
Nyaralóknak jó nyaralást és sok –sok napsütést !
Éljenek az új fogacskák !!!
Holnapra meg érezzétek jól magatokat Katáéknál !!!
Kérdések hada ?
Ti hogy bírjátok őket pelenkázni mert katasztrófa az amit M művel. Kész vagyok tőle, leizzadok mire egy pelust kicserélek, forog jobbra balra , balhézik ja és az öltöztetés szintén , üvültés, sírás, tekereg jobbra balra, ááááááááá már padlón vagyok ettől !!!
Evés azóta megy mióta a hordozóba beletettem és akkor nyugton marad nem ficereg jobbra balra, de ilyenkor megtudom zabálni, képzeljétek, mikor etetem odadugja, meg odatartja a meztelen talpát h puszilja meg meg csiklandozzam neki, olyan cuki !!! J)))
Mióta kúszik két naponta mosok fel, de így is csúcs ahogy kinéz a gyerek !! De nagyon élvezi már kezdi felfedezni a konyhafiókokat !
Tegnap ebédre megevett egy egész rántott csirkecombot persze panír nélkül és két evőkanál rizi bizit nagyon ízlett neki !!! Darabos kajcit már én is adok neki elöször fintorog meg kirázza a hideg de utána már megbarátkozik !
Na jó hosszúra sikeredett a kis írásom !!!
Friday.. hírek ???, Baba ???
További szép estét !