A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sildi!
Janka egy tündér apukája kezében. Megmutattam a férjemnek, hát, Ő is csak annyit tudott mondani, hogy már nagyon szeretné Lucát is így tartani.

Nem bírtam tovább várni, beraktam a kiságyba az ágyneműt. Iszonyú édes. Hátha, ez beindítja Lucámat.

Kép
gesztenye74

gizu tényleg mekkora hajatok van.Mire megül a kiscsaj már coffozhatod :lol: :lol:

gesztenye tán megváltozott az uccsó mensid???Vagy ugyan miből számoltak ujra?
Mert ha nekem babaméretből számolnák akkor lehet már 35hetes is lennék.

tasin én azon csodálkozok néha, hogy úgy izgulsz,mint mi első szülők...Na de hát elég nagyok is már a lánykáid.

Ildi a videó marha jó, hogy tudja keresni kifáradhatatlanul a cicit.... :lol: :lol:

Cat a te csemetéd is tökéletesen lett összerakva.

Jajj,olyan kiváncsi vagyok Tünemény párjára milyen apai ösztönöket hozott ki belőle...

kocska

kocska!

Hát igen,azért elég régen szültem utoljára...9,5 éve...azért azóta sok mindent elfelejtettem..( szerencsére) :?

Meg ahogy írtam, teljesen márs volt mind a három...... :roll:

És azon is aggódom, hogy azért már két sima szülésem volt, ami azért adott a méhszájjamnak, meg a többi cuccosnak, aztán ki tudja majd hogy viselkednek most.. :shock:

Meg nem vagyok mai csirke, bár ez miatt aggódom legkevésbé.... :lol: :lol: :lol:

Meg majd meglátod, ahogy "öregszik" az ember annál többet aggódik....
Az elsőnél még semmi negatív gondolatom nem volt, a másodikat már végigparáztam....erről meg ne is beszéljünk.. :shock: :shock:

Gesztenye!
Az nagyon vacak ha az embert hátrább teszi a szülész.....amikor már úgyis tele van a hócipője......de hátha akiscsaj nem tudja, hogy Ő el van számolva!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Ica, így érthető, de mi lenne, ha mondjuk azt mondaná a párod, h nem tette be, közben mégis? :wink: :lol: Hm?

Eda, hát igen, tréfás egy dolog ez a magzatvíz ezek szerint!
Sajnos tüsszentésnél néha nálam is vannak már gondok :oops: :? , de majd idővel elmúlik!

Kocska, Te is mit össze csavarogsz?! :shock: Hogy a fenébe bírod?
Tényleg, kinek írsz majd, ki figyeljen jobban?

Ildi, de jó, h már otthon vagytok! Kérünk ám hosszabb sztorit is majd!
Viri és Tünemény is otthon vannak már sztem!

Janka, Boróka és Marci is tündériek!!!!

Tasin, gondoltam én, h vannak bevált módszereid! :wink: Na majd akkor ma.
Enyémapa ma teniszezni megy, ezért fáradt lesz…na majd holnap!!!!

Gesztenye, jaj, de kár! Hát igen, az első hetekben még viszonylag egyformán fejlődnek, de akkor meg miért nem az elején „korrigált” az a doki??? :roll:
Ettől még akár holnap is megszülethet Luca, úgyhogy végülis mindegy, nem?
Még a végén tényleg szobatársak leszünk!
:wink:

Zsu
svs

Az éppen akkori elmeállapotomban nemtudom kinek fogok írni,mert sok mindenki száma meg van, de mondtam anyu is tud írni,ha nem a szülőszoba ajtaját rángatja épp, meg a húgom 4ig melózik, ő gép előtt ül, meg a barátnőm is olvasgatja már hónapok óta mind2fórumot. És tuti mindenki örülni fog, ha ő dicsekedhet.

Zsu egyébként már azon röhögök kínomban,hogy ugy megyek, mint egy csipőficamos, de ma rájöttem, lehet tényleg rövidebb az egyik lábam.De menni AZT KELL.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

Azért olyan kár, h Tisa ritkán jön, h Annaszuszi meg be sem nézett, mióta megszült. :?
Reméljük azért minden ok, és az a fő, h nekik így jó!

Kocska, Szívek szállodáját nézel? Az egyik csajszi ikreket vár, és nagyon durván jár. Úgy szétteszi a lábát, mintha egy elefánttal találkozott volna hátulról..... :oops: :lol: Rossz nézni is... azért nálad még tuti a normális kategóriába tartozik a dolog!

Holnap reggel remélem meglesz végre az ígért Uh is, h megnyugodhassak Barni fekvését illetően! Doki bizti megvizsgál, de én már most tudom az eredényt....C3000!

Zsu
svs

Na nehogy azt hidd, néha mondom magamon kezdek el röhögni,hogy mit billegek.
Szoktam nézni, de most nem láttam, hogy billeg valaki, ma til sok volt a csavargás...

kocska

Na elszállt amit írtam.

Szóval akkor egy pár képet felrakok ahogy kértétek Sára babáról, már nagyon nagy, nnézeget, stb, mondjuk már múlthéten elkezdtte. Olyan világos kék a szeme mint az apjáé, egyenlőre. Majd megláttjuk hogy megváltozik e.

A képek múlthéten készültek, egyedül a mai fürdetés friss.

Hozzá szólnék ahhoz hogy nagyon ritkán jelentkeznek a megszült kismamák, nagyon nehéz időt találni mikor tudunk leülni és írni, bár tudom hogy mindenre van idő, csak akarni kell, de mondjuk én akkor éppen aludni, pihenni szoktam, azóta folyamatosan mey a mosogép, vasalás, stb, takarítás, már alíg vártam hogy ne legyen hasam hogy takarítsak egy rendeset, utána etetni, stb, Most ma ráadásul egy kicsit nyügösebb napunk volt, Sárának egyfolytában fájt a pocija, mondjuk reggel 140-et evett, nem tudom hogy ez normális egy 2 hetes babánal?!
Szegénykét nagyon sajnálom mikor ennyire keservesen sír a fájdalomtól.
Csajok megint be csipogott a légzésfigyelőnk, nem tudom mit csináljak?!

Na küldöm a képeket.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
lili&ana

sziasztok!

Mennyi csodálatos baba és szuper mamai :-)

Szeretnék Gratulálni
Kisvirásnak, Ildinek, Tüneménynek és végre Ettikének is :-) Sok sok egészséget és tejcsit kívánok.

Ezen kívűl még Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek így utolag :-)

Mindenki tartson ki most már szép lassan mindenki sorra kerül.

Kikocs!
Köszi elolvastam! Igyekszem..

Mi fogjuk rá jól vagyunk. Bár kicsit aggodunk. Beninek többször elkékült/feketedet a bal keze.... :-( Állítolag valami vénás elzárodás vagy mi.... 20-án jön a dnő. Remélem nem lesz semmi gond. Tejcsi még mindig van bőven :-) Végre elértük a 3 kilot így ma már kivihettem benit :-) Persze csak 10 percre és jó béna voltam mert túl öltöztettem. De szokás szerint jég hideg volt mindene :-(
No megyek már aludnom kéne.

Drukkolok mindenkinek.

puszi
Kép Kép

Kép

Kép
sziszike22

Liliana: nekem is volt már újszülött gyerekem... :wink:, de nyilván nem vagyunk egyformák, és ezt természetesen mindenki tiszteletben tartja és perszem mindneki akkor jön, amikor tud és kedve van!

Sziszike, jó, h szépen gyarapodik Beni.
De mitől lehet ez a kezével??? Nem hangzik túl jól, remélem minden rendben lesz! Drukkolok!!!!

Édi mind2 baba!!!!!!
Úgy látom Sára jobban szeret fürdeni, mint Beni!! :)

Zsu
svs

37hetesen a fejünk 42hetesnek felelt meg, nagyon kíváncsi vagyok mit csinálnak velünk és mit állapítanak meg csütörtökön.

Emlékszik valaki,hogy a terhesség alatt 2szer akartam=indultunk Pécsre menni babakocsit venni, és reggel a párom éjszakából már betegen jött haza, hasmenés-hányás, én egész éjjel fullákoltam a náthától és nem mentünk, ez volt tavaly.
Az idén meg csak Szekszárdra jutottunk,mert reggelre megint mind2en meg voltunk fázva.
Már előre félek, ha csüt. befektetnek a vizsgálatok megindítják a vajúdást és ő meg nem lesz itt.

A flowmetriát is UH-val csinálják?

De szépek a picikéitek!köszi a képeket!De most már tényleg marha irigy vagyok! :evil: :evil: :lol: :lol:

kocska

"Nagyobb baj lehet, hogy túlhordod, minthogy 3 héttel korábban jön a világra. "

Mért irják mindenhol ezt????

kocska

Na jól van ha senki sem akar megnyugtatni elmék aludni, hátha mindjárt szülök....
Kezdek ideges lenni.

kocska

Jó reggelt!

NAGYON SZÉP MIND A 2 BABA!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Végre láthatunk egy kis kedv csinálót ami talán beindítja a dolgokat!Nem tudtam vissza aludni mert éhes voltam miután apa elment.Olyan vagyok én is mint egy baba.Éhes vagyok, eszem, elmegyek wc-re és visszafekszem aludni.

:roll: :roll:

Kíváncsi vagyok mit mondanak azoknak akik a mennek dokikhoz. :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Eddigi legszörnyűbb éjszakán vagyok túl a hasmenéstől a görcsökig mindent átéltem hajnal 2-5-ig.
Most mindjárt indulok CTG-re és nagyon remélem hogy mondanak valami bíztatót! Bár én még nem vagyok túlhordásban, de kocskához hasonlóan a nagy fejűek táborát gyarapítjuk... szóval.... izgulok!

Nagyon gyönyörű az összes baba! Komolyan!

Liliana mire beértél a légzésfiygelőre mindig rendben volt a baba?? Mi voltunk a madarász utcában ilyen légzésfiygelős felkészítőn, szerintem hívd fel őket és kérdezd meg hogy esetleg bevidd-e, hogy megnézzék? Vagy előbb kérdezd meg a dokit ő mit mond!Nem szerintem nem veszthettek semmit. A Madarászban azt mondták a felkészítőn hoygha mire beérsz nincs baj akkor nem kell aggódni, de ha egy este ez 2* is megtörténik akkor mindenképp vigyük be reggel és megnézik, hoyg találnak-e valamit!
Ennyit tudok segíteni!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sildi, kösz,, hogy jöttél! és köszi nagyon a videót! nagyon szép!!! tündéri Janka, és gyönyörű kettős az apukájával, tényleg süt belőle a szeretet!

Gizu, csudahajas csudaleány! mennyi kis csajszi :) és belejössz a rózsaszínbe. Én is utáltam, aztán mára réka a házat is rózsaszínre akarja festeni. Jól áll Borókának is :)

Liliana, Sára is igazi kis csodakislány! nagyon látszik rajta, hogy igazi kiscsaj :)
A légzésfigyelőt meg nem ismerem. Többször írtam itt a fórumon, hogy én csak a Baby sense-et ismerem megbízhatónak, de erről a baby controlról még nem hallottam. Én a helyedben felhívnám a Madarász utcai kórház alváslaborját, vagy megkérdezném a gyerekorvost. Van olyan, hogy a sípolástól kezd levegőt venni. Az alváslaborban biztos ismerik a légzésfigyelőt, és ettől függően behívnak egy éjszakára, ahol megfigyelik Sárát, és/vagy mondják, hgoy cserélj baby sense-re :lol:
Ha tejet akarsz tartalékolni, akkor fejjél, ha kereslet kínálatot akarsz beállítani, akkor csak akkor, ha nagyon durran szép...

kocska, igen, a túlhordás tényleg gond lehet, de a valódi túlhordás, és a hosszú. Ezért van a betöltött 40. hét után napi vagy kétnapi ctg, és gyakori magzatvíz- nézés, flowmetria. Esetleg fektetnek be a kórházba. Nem a mérettől függ egyébként. Mert ugye nem lehet többnyire tudni, hogy mikor fogan meg az a baba, mikor ágyazódik be, stb.

Sziszike, hátha segít... A kar elkékülés meg nagyon ijesztő :shock: Remélem, valami kinőhető dolog... borzasztó, hogy mindig jut valami. Egyébként nekem a rhino, vagy milyen szindróma jutott eszembe elsőre (rénónak ejtik), a húgomat vizsgálták ki erre, mondjuk neki fehéredett a keze...

Nekünk megint szar éjszakánk volt, én nem tudom, nem értem, mit tudnék tenni, megint jön ez a tehetetlenség. Csak nyög és szenved éjszaka, nem hiszem, hogy a hasa. Ha megszoptatom, azért szenved, mert böfiznie kell, ha böfiztetem, magához tér, és szopni akar, ilyen ördögi kör. Nem tudom átverni cumival sem. Most már semmi nem segít neki, ami eddig bevált sem. Még egy reményem van, a víz, amit most nem merek kipróbálni,m ert úgy néz ki, hogy anyukám vírust hozott, legalábbis nekem is hasmenésem lett tegnap, ésmost is elég ócskán vagyok, inkább szopizzon most minél többet... Szóval csak remélni tudom, hogy ez is ilyen újszülöttkori dolog, és túl leszünk rajta hamar...
Na, réka is felébredt, befejezem a nyilvános szenvedésemet :)

kikocska

Bogi!!
Akkor ez már lehet hogy a szülés...legalábbis típikusan ezeket a tüneteket szokták mondani... :wink:
Hátha ma lesz babánk!!!! :lol: :lol:

Én nekem persze két napja semmi jóslom......gondolom ma majd a CTG-n is a szép egyenes vonalam fog látszódni... :roll:
Délután megyek, pedig jó lett volna valami bíztatót hallani.

egy jó van, hogy teljesen lement a vizem, magától.... már úgy fájt a bokám..
2 kg vagyok kevesebb, gondolom ez volt a víz.. 8)

Nagyon cukik a babák!!!! :lol:

És csatlakozom Zsuhoz, hogy én is mostohának érzem magam, amiért az anyukák nem jelentkeznek...olyan jó lenne több babát és storyt olvasni!! :cry: :cry:
Persze, tudom jó idő van, és mindenki csinálja a dolgát.. :roll:

de jó lenne hasznos tapasztalatokat cserélni...például én most azon agyalok, hogy babások, Ti fűtötök?
Mi már szerintem 2 hete nem, sőt egész nap nyitva van az összes ablak, éjjel meg a hálószobánk melletti fürdőszoba ablak...

Most azon gondolkodtam, ha hazajövünk megint be kell kapcsolni?
vagy fürdetéskor.....nálatok hány fok van???

Lehet el kellene kezdenem baba könyveket olvasnom.... :wink: :roll: :lol:
de bízom benne, hogy ez olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni és minden vissza jön majd.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Liliana!

Nem lehet, hogy túl érzékenyre van állítva a légzésfigyelő??

Kikocska!

sajnálom az éjszakákat.....okosat nem tudok mondani... :oops:

Sziszike!
remélem minden rendben lesz a pici kezével, és semmi komoly.... :cry:

Kép

Kép
tasin

tasin, nálunk melegebb van, mint mikor fűtöttünk :) a fürdéshez egy ilyen kis melegfújó elektromos cuccot szoktunk bekapcsolni, azért a Misi nagyon szereti a meleget :) A nagyoknak már ezt sem. 20-21 fokos lakás az ideális a babónak, fürdéshez 23-24 fok.
és én is nagyon várom, hogy babás fórum legyünk, mert most még nagyon babavárunk mind, ami nem baj, de nagyon jó lesz, mikor mindenkinek meglesz a kicsi pocokja :)

kikocska

Jó reggelt!

Én sem aludtam túl jól. Szerintem, a tegnapi "rossz" hír miatt. Ráadásul, ilyen hülyeségek forogtak az agyamban, hogy a házassági anyakönyvi kivonatunk jan. 27-i dátummal van kiállítva, azaz ápr. 27-ig érvényes. Ha 20-a az új időpontom, akkor egy kis csúszással simán lejárhat a papír is. :evil:

Kocska!
A doki az első UH adatai alapján számolta újra a tervezett időpontot. Viszont ha én a várandós naptárban számolom ki magamnak, akkor továbbra is ápr. 9. jön ki. Nem értem én ezt az egészet!:( :roll:

Zsu!
Igazad van, ezt megtehette volna már korábban is. Így jár az, aki orvost vált a terhesség alatt. Sebaj, legalább együtt szülünk! :)

Kép
gesztenye74

Na itt vagyok, remélem nem aggódtok értem, tudjátok, hogy én nem járok szülni. . .

Szivek szállodájában tényleg látom a kismamát, jól el van látva is szegény.

Na olvasok visssza.

kocska

Hellóbelló Mindenkinek!

Előkerültem! :lol: Elárulom, hogy eddig is voltam, csak zugolvasó lettem. Azt is 3-4 naponként. :wink: A szülésekért mindig bekukkantok! De persze, hogy akkor van babaeső, amikor nem nézek be :roll: .

Úgyhogy megint megragadom az alkalmat és meleg szeretettel köszöntök minden új Anyukát és Kisbabáját! Ildi, Tünemény és Kisvirág! És Ettike! Sok-sok boldogságot kívánok Nektek és az egész Családotoknak!

Hát igen, ez a fórum most jól összekutyulódott. Van itt kérem minden! :lol: A terhesség végét járók, a túlhordósok, a fissenszültek, az éllovasok és AZ EGY HÓNAPOS ANYUKA! Igen, igen! Én lennék az, hiszen az én drága Leánykám ma egy hónapos! :D

Nem mondom, hogy naprakész volnék Veletek :oops: , de futólag mindig bele-beleolvastam a levelekbe! És mindenkiért szorítottam/szorítok és örülök az örömöknek!
Nem irigyelem egyik túlhordos Kismaminkat sem, főleg, hogy már jó korán beindítottam a Babaesőt! Kitartást Nektek, Csajok! Ezt már fél lábon is kibírjátok! Aztán jön egy teljesen más VILÁG! :lol:

Nagyon tetszett a lista, amit a Pocakosok írkáltak, hogy mire vágynak, amikor már meglesz a baba :lol: :lol: . Jókat derültem rajta. És igaza van Kikocskának, hogy látszik a listából, hogy ki az elsőgyereket váró Anyuka. :D Ezen is jót mosolyogtam, mert én már akkora tudtam miről beszél. Például valaki írta, hogy alig várja, hogy egy jót aludjon végre. :D Hát elárulom Nektek, ez sem a szülés utáni időben valósul meg. :lol: :lol: Még akkor sem, ha nyugis, nemsírós, éjszakavégigalvós gyereketek van! Aztán talán Icamica írta, hogy egy jó minőségű ujjnyi whiskey-t meginna (erre azért emlékszem, mert én is imádom - én ír whiskey párti vagyok)... Naaa, annak, aki szoptat, ez is kimarad egy jó darabig! Heeeheeeheee! :lol: Szóval jókat derültem ezeken.

Drága Anyuká! El vagyok ájulva a fotóktól, videóktól. Az összes szép gyerek ezen a fórumon születik???? Csodásak, gyönyörűek egytől egyig! Nem lehet szavakat találni! :D

Örülök, hogy Mindenki rendben van, a kisebb problémáktól eltekintve. Jó olvasni, hogy ilyen nyugisak a Babók. Az meg belefér, hogy egyszer-egyszer megvariálják nekünk a napokat. Vagy az éjszakákat. Különben nem is gyerekek lennének :lol: .

Ezt most elküldöm, hogy nehogy elszálljon... Aztán majd folytatom, kicsit majd magunkról. És asszem dobok majd képeket is. Ha szeretnétek :lol: :lol: !

Addig is pusza ezer! Mindenkinek! :D

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Bocsánat ,bunkó vagyok,Ettikének és Alexnak még nem is gratuláltam!!!!
ETTIKE,ALEX CSUDAJÓ HOGY VÉGRE KIVÜLRÖL ÉLVEZHETITEK EGYMÁST,GRATULÁLOK!!!!!!Azt sajnálom,hogy nem jött össze a trmészetes szülés,de a lényeg a végeredmény!

Köszönjük a dicséreteket Borka nevében,valóban rengeteg haja van,én is elájultam amikor megláttam :D kiváncsi leszek mennyi marad belöle....

Tasin,mi ugy csináltuk,hogy amikor hazajöttünk a kórházból,még egy-két napig egy villanyradiátorral befütöttük a szobát,csak mert a kórházban is iszonyat meleg volt,és napról-napra egyre kevésbé fütöttük,most meg már nyitva van nálunk is ajtó-ablak,és csak fürdetésre kapcsoljuk fel a radiátort 25-26 fokig.

Holnap megyünk dokinénihez,lemázsáljuk a kislányt,kiváncsi vagyok mennyit hizott :roll: mert hogy hizott az biztos...
No meg Botinak kellene megnézetni a fütyijét,de nem akar kötélnek állni a fiatalúr... :roll:

Na megyek,hátha kiolvadt a csirkecomb(visszavettem az uralmat a konyhában :wink: )
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
gizu

Kikocs! Pepe éjjel ugyanezt csinálta 11-től 1-ig. A cicinél morgott, akkor büfiztettem, akkor evett volna. Féltem, hog ymár túleszi magát. szinte végig evett...
Pepe amikor fürdetjük, még élvezi, aztán 2 törülközőbe bugyolálom, mert annyira didereg, pedig a szobában 25 fok kürül van. Hihetetlen kis fázós.

Ildi! Janka nagyon édes, látni, hogy imádja őt apuci!!! Hogy tud küzdeni a ciciért!!! De mintha Pepét látnám, ő is ezt műveli, és ráadásul pont az a bal füle neki is eláll!! Annyira édes!!!
Cat! Mindenki azt írja, hogy tiszta apja. Honnan tudják? van fent a g-mail-en kép? kiváncsi vagyok! :oops: Én téged is látlak benne!!!
Lili! Sárán látni, hogy imádja a fürdést! Tényleg úgy figyeli a dolgokat, és ahogy látom, mindig el akar repülni, a keze az égben!
Sziszike! Beni nagyon kis szép baba!!! Még a fürdés nem annyira nyerő, de ahogy hízik, növekszik, és a köldökcsonk is leesik, biztos megváltozik!! Remélem a kezével minden rendben lesz!!!

Kocska! Milyen egy csavargó vagy!!! Inkább pihizz mert utána kevés idő lesz rá!!! :shock:

Szoptatós mamik! Valami jó ötlet nincs ebédre? (ma csirkemáj lesz, aztán holnap rakott krumpli és gulyás leves,) Lassan kifogyok az ötletekből, már úgy hiányzik egy jó pohár tej, vagy főzelék!!!

Kikocs! Köszi ezt az 5-6 órát! Mert megpróbálom kitapasztalni, hogy mit bír a pocija. Hátha nem fáj egy-két dologtól.

Kép

Kép
eda7

Kikocska na igen abban reménykedek, hogy ha befektetnek legalább lesznek vizsgálatok, mert így NST-n kívül semmi.
Én tudom pontosan melyik napokon készülhetett.
Hát a ciklusom nekem mindig is mókás volt, azért is kezdtem el bogyót szedni annak idején, mert 10-12 napot volt meg, meg nem is. . .
Mivel tavaly már nem szedtem, az utolsó 2 hónapban 31napra, előtte tán 45re jött meg.
Na összeirtam megint:
13-33-50-31-31napra, ez a tavalyi év!
És készülhetett júl. 18. -ami a 10. ére jön ki kb, vagy a 20-21, a mi a 13. a lenne, aztán meg aug. a velencei tavon, de akkor nem lenne ilyen óriási, inkább a mérettől függően előbb kellett volna készülnie. . . . de neeeem
Nem értem, összevissza bonyolítják ezeket a számításokat. Ha a baba júl. 21.-én készült, kerek 9 hónapra rá ápr. 21-én születhet . . . vagy neeeem???

Tisa gratula az első hónapotokhoz!!! Hogy telik az idő!!

Eda fél 10kor keltem fel ma is. A kórházban ezt már nem fogják hagyni gondolom…

kocska

Kocska: felejtsd el szerintem a késői kelést a kórházban!Amikor én voltam bent fél 6kor már zörögtek és 6kor van váltás fél7 előtt már a takarítónő mosott fel a szobában.7kor a kezelőben vérnyomi, szívhang utána meg nst.Ja és 8kor vizit majd reggeli. :shock: :shock: :shock: Szóval a délelőtt kilőve pihenés szempontjából.Legalábbis itt nálunk.

Kép

Kép
gabka7926

Ja és elfelejtettem, hogy a babásoknak már 6kor hozzák ki a picurt etetni.Este 9ig 3 óránként és éjjel hagynak pihenni de ha kéred kihozzák arra a 2 etetésre is. :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Na megjöttem CTG-ről, semmi különös nem volt. Dokival legközelebb vasárnap kell talizni. Gondolom addig még nem szülök.
Gesztenye! lehet, hogy hárman majd egyszerre megyünk :D

Kép
Kép
gaba_30

Kocska!
Hasonló a véleményem ezekről a számolgatásokról. :evil:
Nekem júl. 3-án jött meg utoljára a menzeszem. Ez alapján április 9-én kellett volna szülnöm. Oké, az első dokim véletlenül júl. 6-ot írt be, így kijött neki az ápr. 13. Ez a pár nap még belefér.
Dehogy most ápr. 20. az első UH eredménye alapján??? :evil: :evil: :evil: Mi a francért nem vette ezt észre korábban? Rá is kérdezek a holnapi vizsgálaton.

Attól félek, hogy rosszul számol a doki, és közben meg túlhordom Lucát. Állandóan erre gondolok, megőrülök. Ki kellene kapcsolnom egy kicsit az agyam.

Mi felmelegítjük ebédre a hétfőről maradt báránypörköltet. Azt eszünk ubisalátával.

Tisa!
Épp tegnap gondoltam Rád, hogy mi még néhányan itt szenvedünk, Neked meg közben már 1 hónapos babád van. :)

Kocska!
Nem tartasz a kórháztól?

Kép
gesztenye74

Gesztenye! nekem júl 21-én jött meg utoljára és így jött ki az ápr 28.
Eddig még egyszer sem mondtak késöbbi dátumot.Nem értem neked hogy számolja a doki.

Kép
Kép
gaba_30

Gaba!
Vasárnap ügyel a dokid, azért mész hétvégén? Nem mutatott méhösszehúzódást a CTG?
Jó lenne, ha egyszerre mennénk, de én azért nagyon bízom abban, hogy jövő elején már kibújik ez kisördög. :)

Kép
gesztenye74

Gaba!
Én sem értem, ezért fogok vele holnap újra tisztázni.

Kép
gesztenye74

Nekem semmit sem mutatott a ctg, de azt mondják ez még semmit sem jelent. A jövő hétnek én is örülnék :D .Már kezdek kicsit zombi lenni.

Kép
Kép
gaba_30

Sziasztok!

Én is itt!
Felpuhult a méhszájam, meg van rövidülve és majd 1 ujjnyira nyitva vagyok! :D :D :D
Emmával 3 nappal szülés előtt is zártabb voltam ennél, szóval bizakodok...hátha jövő héten szülök!!!!

Mindjárt olvasok is vissza, csak hozom a koffeinmentes kávécskámat! 8)

Zsu
svs

na most én is megnéztem az uh-os leleteimet.A doki szerint 04.20. a kiírás dátuma 2szer is van ilyen leletem.A védőnő 19-et számolt, én meg az interneten 18at.
Én azért szeretnék már mindenképp szülni mert anyuék jönnek haza 28-ika körül és csak 10 napot lesznek itthon.Jó lenne ha a fiatal úr addigra már egy kicsit erősödne.A túlhordást ezért nem akarom mert akkor nem nagyon látja majd anyu. :cry:
Ja és nem utolsó képen elegem van már a terhességből!!! :? :?

Kép

Kép
gabka7926

Még, hogy nem félek a kórháztól, ha most is belegondolok már könnybe lábad a szemem! Nem akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Váááááááááááááááááááááá :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Se tv, se net, csak a vegetálás a boxosok közt. de még pihenni sem lehet, remélem a fele horkolni fog, meg a luk az ágyon, kisem birok belőle majd szálni, meg aludni sem.Félteni fogom a cuccaim.Meg ez a hajnali kelés, amitől a hátamon fel áll a szőr. Egész nap egy hálóingbe kell igénytelenkedni. Gondolom ha sminkelnék hülyén néznének rám. De lehet lopok magamnak egy babát ott addig is. :shock: :oops: :?
Ja és ha nincs hely, akkor feldobnak az emeletre az abortuszosok közé, na az még leány álom lesz, biztos jókat fogunk dumcsizni. Megfejelem mindet!Vááááááááááááááá

kocska

Gaba, Gesztenye van egy jó kis 3ágyas fürdős kórterem, a 9es. Mit szóltok?????? :wink:
Gesztenye, Baltschik a dokid, ugye? Ma reggel láttam jönni, hááát szép nagy autója van :shock: ….na nem mintha a többiek BKV-val járnának!
Hány naposak voltak a ciklusaid? Az sem mindegy ám.

Nekem júl 17-én jött meg, de 33 naposak voltak a ciklusaim, ezért a menzis ápr. 22-hez, hozzáadott 5 napot a doki. (Emma uilyen alapon napra pontosan született.)

Tasin, úgy látom ugrott ez a 15-e....vagy?? Sebaj, Apára fel…. :oops:
Béb ugyan nincs még, de mi nem fűtünk, Igaz, így is a 25 fokot veri a hőmérő…tetőtér. De ha hüvi is van nálatok, gondolom elég fürdéshez fűteni vmi hősugárzóval, amúgy talán nem, úgysem takaróznak még ki.

Kocska, Lane terhes, a kis koreai csaj.
Hol a párod, h a csütörtöki szülés nem lenne jó? Drukkolok, h ne akkor szülj!

Kikocska, ilyenkor nagyon gyakran változnak még a babák, hisz Te is tudod.
Adj Misinek néhány napot, ha bírod, lehet, h magától elmúlik.

Eda sztem nyugodtan igyál tejet, egyél főzit. Aztán figyeld Pepét, simán lehet, h nem okoz gondot!

Tisa, gratula Lénának a hófordulóhoz!!!! Nem semmi!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára svs 2009.04.15 13:24-kor.

Zsu
svs

Jaaaaj...nagyon drágák a babók. Gizu tényleg iszonyat sok haja van Borókának :D Főleg ha azt veszem figyelembe,h barátnőmnek kicsifia egy hét alatt olyan kopaszka lett, a meglévő haja is kihullott és most 8 hónaposan sincs olyan sok,mint ennek a kicsi lánynak.

Tisa reggel gondoltam Rád,h ma töltitek az 1. hónapot. Nagyon nagy gratuláció és várnánk egy egy hónapos címlapfotót :D

Most volt védőnő, azt mondta,h most már nem találkozunk csak ha Majácska megjött és akkor írjak is. Holnap nst+orvos,kíváncsi vagyok,h vannak-e már méhtevékenységeim,mert eddig nem nagyon volt.

Lááányok, Kocska...remélem most már Nálatok is megindul a dolog,mert előzni nem ér :D :D

Gabka nagyon remélem,h 27-e előtt azért már megszületik és nem lesz gond a papírokkal sem. Azért az durva,h egész idáig nem tűnt fel a dokidnak a méretbeli különbség. Nekem az orvosom mindig megkérdezi,h mikorra vagyok kiírva,megnézi és ha kell,akkor a látottak alapján csúsztatja az időpontot. De ez a 2. trimeszterben volt jellemző, h eltérések voltak és csúszkált az időpont.

dharma

Nekem megfelel a 9-es :) milyen jól tájékozott vagy a kórtermekről. Akkor ott találkozunk jövő héten :D

Kép
Kép
gaba_30

Zsu,nem akarlak elkeseriteni,de nekem a 32. héten mondta ezt a doki...napra pontosan szültem :lol:
de a ctg eredménye sem jelent semmit,mert ugye nekem du 5-kor azt mondta a doki,hogy ma biztos nem szülünk,nst és vizsgálat után....3óra50-kor meg néztem a mocorgó rózsaszin kis csomagot a lábam között :shock: :wink: :D ugyhogy szerintem semmit nem jelentenek ezek,max,ha már beindult vmi.A babók legtöbb esetben tudják mikor kell kibújni... :wink:

Tisa,boldog hófordulót nektek!!!!Hihehetetlen,hogy már egy hónap eltelt!

Eda!tejet miért nem szabad inni?Én ugy tudtam csak akkor nem szabad,ha a babánál allergiás reakciót vált ki.De lehet,hogy rosszul tudom...viszont krumplifözelék,tökfözelék mehet,rizses hús,hal,nálunk most sül rómaitálban a csirkecomb,baconnal,krumplival,almával...most más igy hirtelen nem jut eszembe...de gondolkodom!

Az én kislányom ma vagy alszik,vagy a cicin lóg :shock: :roll: vioszont pont ez miatt szegény Botival délelött nem tudtunk lemenni az udvarra... :(
szerintetek utcára sétálni el lehet már vinni a kicsit?vagy várjak még vele?Nagyon hiányoznak a napi séták,és ugy veszem észre Botinak is... :(

Kép
Kép
gizu

dharma: szerintem gesztenyének akartál írni! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

[quote="gabka7926"]d írta:gabka7926harma: szerintem gesztenyének akartál írni! :wink: :wink: :wink:

Valóban :oops: :) :) Szóval a fentebbi az Gesztenyének szól a szülésidőpontról :)
Gabka Neked a videódat néztük tegnap párommal és ezek miatt már Ő is egyre inkább várja a kis jövevényt. Kis hápogi a lányotok,naon aranyos :)

dharma

Gaba, már volt szerencsém ahhoz a szobához!!! :wink:

Gizu, sztem nyugodan kiviheted! Nincs se túl meleg, se túl hideg, nem fúj a szél. Tökéletes idő van és gondolom Boti is igényli a levegőt.
Figyu, hány centi volt Boróka, ez hiányzik a táblázatból!
Jaj, tudom én, ebből még bármi is lehet, de mondom Emmával pár nappal szülés előtt se voltam ilyen "előrehaladott állapotban" és hát ha más nem, akkor ennyivel könnyebb menet lesz!!! :wink:

Zsu
svs

Dharma: az sem én vagyok hanem Sildi párja és Janka!
Ez ma nem a te napod! :D

Kép

Kép
gabka7926

Zsu ma vitte a párom az annyát Pécsre szivcentrumba, és holnap hozza el. Mivel 7főn jöttek a német rokonok, gondolták, kellemest a hasznossal, mikor Attila megy föl, 2kocsival tudnak menni, és ott majd lehet plázázni,meg árkád stb...Igy nem tud haza sietni, mert, ha az anyja kijön a kórházból, akkor 7en lesznek. Pedig ő jönne haza, mert nem érdekli ez a csavargás, pláne, hogy holnap tán tényleg lesznek vizsgálatok és gondolom eredménytől függően még bármi is lehet...
Na meg elég jól bepánikolok a befekvéstől is, meg a vizsgálatokat sem hipp-hopp csinálják majd, na meg nem is lesz kellemes, úgy hogy marhára nem fogok örülni, ha fél8-kor bevisz, és ott kell majd hagynia, mert délre pécsre kell érnie.
És ha tényleg lesz valami és szólok,akkor meg száguldozik hazafelé, na az sem jó, mert tudja ám nyomni a gázt... :x :x

kocska

Igen,akartam már irni,hogy 53 cm volt!bocsi!
Levegön egyébként már volt,tegnap másfél órát aludt kint,csak azt nem tudom,hogy sétálni,emberek közé mennyire merhetek vele menni?hentes,zöldséges...meg a szokásos séta,amit Botival minden nap megtettünk.Azért Boróka még mindig csak...hmm már tiz napos!!!! :D
És nem elkeseriteni akartalak,azzal amit leirtam...csak tényleg bármi lehet... :roll: de végül is már bármikor kibújhat Barnus is!!!!

Kép
Kép
gizu

[quote="gabka7926"]D írta:gabka7926harma: az sem én vagyok hanem Sildi párja és Janka!
Ez ma nem a te napod! :D

:D valóban nagyon benéztem :D

dharma

dharma, az meg sildi, és nem gabka :D nagyon megy ma neked! :)

http://comment.blog.hu/2009/04/14/ujab_ ... uletik_ben ezt nézzétek meg, biztos a hormonok is, de én bizony elbőgtem magam rajta, szenzációs, főleg a zsűri reakciója...

eda, tejet lehet, egy-egy pohárral, hogyha nincs véres kaki, hasmenés, kiütés, akkor mehet. Mi most ott tartunk, hogy laktózmentes tejtermékekkel bepróbálkozom, (joghurt, kefir, túró) a tej nem jön be a pocakjának. ami elég kínszenvedés, mert én nagyon szeretem. De majd... kajákat meg nézd meg a hozzátápis táblázatot, és szép fokozatosan vezesd be a 6-8 hóstól haladva ;) amiket ott látsz, kb 8 hónapos korig, azokat eheted, és szépen lehet haladni előrefelé az időben. krumplistészta, grízestészta, brassói, spenót - hirtelen ezek jutottak eszembe egyébként :)

tisa, csak megjegyzem, a képek lemaradtak ;) de olyan jó, hogy előkerültél!

kocska, ki lehet bírni! én mondjuk könnyen beszélek, csak egy napot voltam pocakkal, de túl lehet élni tényleg. nem mondom hogy jó... vigyél könyvet. azt úgyse lopják el ;) A péterfyben már 5kor hozták a babákat. de éjjel is vitték az anyukáknak, akinek bőgött, gurították a bevásárlókocsit az üvöltő csecsemővel :) szóval lehet az abortuszosokkal jobban jársz, legalább éjjel tudsz aludni. Nekik meg jó lelkifurijuk lesz. Egyébként napközben egész jól lehet szundikálni, ha nincsenek látogatók. majd tudósíts minket, hogy bírod.

zsu, nem is tudok mást csinálni, csak várni, hogy mi lesz :) csak annyira ismerős, hogy nem igazán bízom benne, hogy változik. De tök igazad van, ilyenkor nagyon gyakran változnak még, akár jobb is lehet. Az, hogy a mi gyerekünk, még nem feltétlen jelenti azt, hgoy nehéz lesz vele, még ha eddig ez is volt a gyakorlat. Éljenek a pozitív gondolatok :) csak annyira nehéz egyrészt beletörődni, másrészt meg elfogadni a tehetetlenséget, és nézni, ahogy szenved, és nemtudom, mitől :(
viszotn éljen a nyitott méhszájad!

gesztenye, a 12. heti uh-ig bezárólag szokták módosítani a szülés várható időpontját, mert addig viszonylag egyformán fejlődnek, és kisebb a mellémérés lehetősége. Szóval így állapítják meg. Utána már óriásiak az eltérések a genetikai örökség függvényében. De baromi rosszkor jött, és szenyaság a dokitól.

andi, hogy van a kis lelked? eltűntél...

na, lépek, vannak dolgaim, ha már nem sikerült aludnom. Kivételesen le tudtam fektetni rékát is, erre misivel nem bírt anyukám, le kellett jönnöm. most meg már mindjárt jönnek a tejért, nem érdemes lefeküdni... ez az én formám. három gyereket már nem lehet összekoordinálni. hogy fogm én ezt jövő héttől egyedül csinálni, lehet, megbolondulok majd, jövök majd mindgi panaszkodni, hogy miért is akartam három picit :)

kikocska

Sziasztok!

Most értünk haza a kórházból, tömegesen voltak a kismamák az NST-re várva, persze olyan is akadt, aki "beelőzött", aztán meg még meg is magyarázta... persze nem sikerült. De azért odavert még félóra várakozást ezzel a többieknek.
Az a jó, hogy minden jó lett, a vérnyomásom is megfelelt, vizelet negatív, méhszáj zárt, 2000 az érték. A görbémen már szépen kivehetőek a keményedések, enyhe jóslók. Csak lesz itt valami :D
A lényeg, hogy hazaengedtek! Most megyek is aludni kicsit a hűvös babaszobában. :)

icamica

Sziasztok!

na végre itthon! Reggel 8-ra mentünk a CTG-re
Halálra ijesztettek. 2-szer voltam CTG-n egyszer UH-n szóval....
Az első CTG-n valami nem volt rendben csak azt mondogatták hogy baj van és hogy lehet még ma ki kell jönnie a kismanónak! És magas a vérnyomásom és azonnal vizelet stb..
De persze semmi konkrét!
Aztán elküldtek UH-ra ott is várattak egy csomót, mert persze a nagy gép most ment tönkre és mindenkit odaküldtek genetikairól is. Az UH-s doki azt mondta hogy jajj ebből szülőszoba lesz... aztán meg hogy rendben van a keringés úgyhogy ismételtessük meg a CTG-t!
Közben jött a dokim (persze eddigre már potyogtam a könnyeim) Hogy ne aggódjak nincs tragédia csak max meg kell szülni ma! Mert nem érzi jól magát benn...
Aztán a CTG- előtt mondták hoyg várjunk egy órát addig egyek és sétáljak hátha jobb lesz! :(
Addigra már teljesen kész voltam... hiába mondta szegény dokim hoyg nyugi! Gondolhatjátok mennyire volt nyugi!

A második CTG már jobb lett... állítólag jobb a keringés! De nem értem pontosan azt se hogy mi a baj? Vagy hogy mi volt a baj... hiába magyarázta a doki! Aztán meg is vizsgált, azthittem a torkomon jön ki.... de végül elengedett haza. Szóval elvileg nincs nagy baj....
Legalábbis gondolom nem jöhettem volna el!
Szóval péntek reggel 1/2 8-ra mennem kell újra, azt mondta pakkostól, aztán majd meglátjuk! :(
Remélem Csanád jobb belátásra tér és kifárad addigra magától.

Látom a többi CTG nem tartogatott nagy meglepetéseket!
ZSU??? mit látok lehet mégis lesz baba... hiába mondod hoyg idén már nem jön ki? :)

Kocska nálad semmi??? Hihetetlen lusti ez a gyerkőc!
ja képzeld most az UH-n kisebbnek mérték a fejét mint 1 hete!? :shock:

Tisa jó hogy jöttél! Kérünk majd a nagylányról képeket! Hihetetlen 1 hónapos??? repül az idő!

Mi ez a kórterem osztogatás! Leadjátok foglalásként a kórházba! Mint egy hotelben??
:lol:

Tüneményről senki nem tud semmit? Mekkora lett Luca?

na még olvasok! Bocs hogy hosszú lettem4

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?