Először is, Gyöngyi, boldog névnapot kívánok Neked! Linus, Neked meg boldog szülinapot utólag is!
Buborka, szép nagy pocakkal rendelkezel már!
Vendel és BotondAnyu! Végülis nem küldtél privit az adatokkal
Pillesz, szörnyű, ami unokatesóddal történt. Megértem, hogy nem tudsz aludni.
A blog képeit megnézem majd. Annyi feltűnt, hogy nem mindkét kategóriát rendelitek hozzá. Időnként belenyúlok, de még elég sokat kell átnéznem, és ma borzalom hisztis a fiam.
m_agi, edkat, üdv köztünk! Ha benézel a 150. oldalra, ott a táblázatunk. Ha elküldöd az adatokat nekem priviben, beveszlek Téged is.
Köldök. Nekem most teljesen kifordult. Marcival nem, most igen. Remélem majd visszamegy, mert így baromi csúnya. Csík viszont Marcival volt, most meg nincs.
Pillesz, Pöttöm nagyon aranyos. Mint ahogy Icu Lilije is
Akire, szerintem kérdezd meg a kórházat, hogy elfogadják-e ezt az élettársi papírt. Egyébként nem nagy faxni az apaságit sem megcsináltatni, én jövő héten kérek hozzá igazolást a dokitól
Athena, én az álmodat már átéltem egyszer. Nem kívánom senkinek azt a napot
Pillesz, köszi a hiányolást, megvagyok csak utazgattunk

Ha gond lenne, dobnék sms-t valakinek. Tényleg, lassan ki kellene találni, hogy kinek ki lesz a kontakt személye, akivel üzen, ha történik valami...
Ja, és nem csak én tűntem el. Mostanában nincs Szilvánusz, Trudi és Bogi sem...
A szőrtelenítésben elég jó vagyok

Mondjuk már csak krémmel merem elvállalni ott, ahol nem látom, de nem okoz problémát.
Detti, anyóssal ne is foglalkozz. Enyém is dinka. Csak másképp. Hétvégén náluk voltunk, és elég bágyadt voltam, Sanyit kértem meg, hogy kockázzon nekem fel egy nagy körtét vacsi után. Jön anyós, kérdezi, hogy mi van, megkívánta Mincsi?

És bármit kértem, mindenre ezt kérdezte

Már rászólt Sanyi, hogy nem, engem Briginek hívnak, és ÉN kívántam meg, nem a gyerek
Ágota, ha már egy őszi szünet alatt hiányoznak a gyerekek, mi lesz veled gyeden???
Somaanya, szép nevet választottatok! Be is írtam a táblázatba. Azért még hiányos ez a része a táblának, jópár helyen csak fantázia-név van még...
Ingerlékenység. Totál tetőponton, szerintem nálam nem lehet fokozni. A pénteket végigbőgtem, végigduzzogtam. Ma csak duzzogtam, de elég sokáig. Még mindig morci vagyok. Még jó, hogy rá lehet fogni a hormonokra
Babaruhák. Majd november végén-december elején. Akkor rakják össze Sanyiék Marci új kisszekrényét meg a kiságyat, és csak akkor tudom elrakni Mincsi ruháit, ha Marciét kipakolom onnan. Szóval én még ráérek
Kád. Nekünk semmi extra kádunk nem volt, tesómék legolcsóbb Tescos kiskádját kaptuk meg. Én betétet sem raktam bele, mert térdeplő pózban fürdettünk nagyon sokáig.
Kisolló. Én vettem babaollót, az alapján választottam, hogy melyik tetszik szín-és formaügyileg

De ezzel is simán elvágtam a gyerek kezét
Játékok. Születéskor max a zenélő forgó, a többi ráér. Úgyis mindenkitől azt fogsz kapni
Vicka, nekünk is Peg Perego volt. Most Pierre Cardin lesz, amíg nem tudom sportra lecserélni