A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo:Oksa,nem haragszom :wink: Nagyon regen volt mar,megtortent es kesz...de a megszakitasos nalam nem mukodne,pont ezert,mert siman teherbe eshetek....
Apaval 20 honapig eltunk kulon...virtualais szex :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja gratula a fozocskes alakitasodhoz...tegnap anyaztam rendesen,mert nincsen tesztavagom,es pepecseltem orakig 6 talca sutivel.Sokszor en sem szeretek fozni am,de muszaj...Ja es a husok kozul a szarnyas allatokkal szeretek banni leginkabb.
Apat meg etetni kell am,mert elfogy...igy is hiaba minden...pedig kap enni rendesen,de minden falat amit lenyel,az is rajtam latszik mostanaban..
Tegnap meseltem a parodrol pasikamnak,hogy irtad a hiperszuper kamionjat...hanyszor de hanyszor utaztam igy...mikozben vegigstoppoltunk a fel vilagon...nosztalgiaztam :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti! Cuki vagy a pocakkal ahogy sütsz!!! Komolyan!!!! Nagyon tetszik a feeling...na meg a süti is :wink: :lol:

Dodi! Diabos csokik...de szoktam milkát enni, de az jobban nyomja a cukromat valamiért, mint a 86%-os. Először nekem is keserű volt, meg kiskoromban eleve utáltam az étcsokit...viszont ez...nagyon jó és ha mondjuk fél táblát eszel meg belőle, akkor is csak picit nő a cukor :wink: . Meg minél több a kakaótartalom annál egészségesebb :wink: Bár már nagyon régen tanultam a csokigyártást....

Hát remélem nekünk sem lesz túl nagy Babánk, Apa igen kicsi súlyú volt 3000g alatt (nem tudjuk pontosan) én meg 3100g...szóval reméljük 3500g-nál nem lesz nagyobb Aktívka sem...de nem izgat, ha "szumó" is lesz, csak egészséges!!!! :wink:

Viszont szülés után vissza a régi kajálásra, fele ennyi és 5-kor az utsó...na meg ismét torna!!!! A következő Babucit újra a versenysúlyommal kell indítanom (nem csak esztétikai igény, hanem egészségügyi is)!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!
A nővéremnél látszik a petezsák meg a szikhólyag, 2 hét múlva kell visszamennie.
A becsúszás pedig úgy tudott megtörténni, hogy megszakítással védekeznek (kb. 100 éve) és valószínű, hogy most egy picit később történt ez meg :lol: :lol: :lol:

Egyébként mi is megszakítással védekeztünk hosszú évek óta, én a koleszterin gyógyszerem miatt nem szedhetek semmilyen fogamzásgátlót, és igazából soha nem történ "baleset". Azt is hittem, hogy nehezen fogok teherbe esni, de úgy látszik hogy a természet tudja, hogy mikor kell engedni... Májusban is pillanatok alatt összejött, aztán mikor a missed ab után letelt a 3 hónap, azonnal teherbe estem :D :D

Igen, 4 hónap lesz köztük, a rucikkal nem lesz gond, a többit meg majd megoldjuk. Egyelőre még én is csak most vettem néhány babarucit, a többit majd együtt, ha felépült a Gábor végre.

Ma volt kontrollon, már lehet óvatosan terhelni a lábát, a meghűlése még mindig elég gáz, de már csak hőemelkedése van.

Timi! A csicsóka nagyon fini, a Lehel piacon van egy őstermelő bácsi, én tőle szoktam venni, és salátába bele szoktam reszelni.

Kép
katy76

Breki:Koszi :wink: :wink: :lol: !

Ha mar a feelingnel tartunk...Koponyanyi Monyok a pocakban!
Persze ez nem csak pocak mar,van itt anyag is rendesen!
(conversano:ne keseredj el :wink: ...majd leszunk meg csinosabbak is!!!) Kép

Kép
Kép
ancsurti

Breki!

Nekem a 3600g, 53 centivel sikerült totál szumóképűnek lennem :shock: :lol: ! de csak pár napig, utána normális fejem lett :D ! Mamikám azt mondta a születési fotómra, hogy "nem nagyon kéne mutogatni" :lol: :lol: :lol: !
Fele ennyi CH? :shock:
Miért, most mennyit eszel? 300-at :shock: ? :lol: :lol: :lol:
Én nálad 140-ra emlékeztem kezdésnek, 70-80 CH-val éhen halsz :roll: :lol: !
Meg szopi alatt még kell a CH, majd utána.... :wink:
Menyit emeltetek eddig?

KépKép

KépKép
kicsidodi

ancsurti! :)

Miért nem állítjátok át a billentyűzet kiosztást magyar nyelvűre?

Ezt a felsőt nem kismama boltban vetted, ha jól tévedek... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Még múltkor említetted a kaja melegítőt illetve sterilizálót. Szerintem tök fölösleges mindkettő. :roll: Mikróban is lehet kaját (tejet is!) melegíteni, csak NAGYON óvatosan kell és elkavarni a végén. Vagy pedig vízfürdőben melegíted fel. Később már lesz saját tányérkája, mindene, akkor pedig abban simán mehet.
A fertőtlenítésről megoszlanak a vélemények. Én nem vagyok mellette. Max. első alkalommal, mielőtt használatba vennék valamit. Ha tisztán tartod a cuccokat, akkor az éppen elég a gyereknek. Sokszor pont azért betegszenek meg a gyerekek, mert annyire fertőtlenítve van az egész lakás meg minden, hogy nem edzett az immunrendszerük. Ez olyan, mintha az akarna olimpián maratont nyerni, aki életében nem futott még 100 m-t se.
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor főztem ki Manó dolgait. Fogtam a legnagyobb fazekamat, beleraktam a cuccokat, rá engedtem a vizet és csókolom.
Nálatok ráadásul kutya is van és az alapján ahogy múltkor leírtad a takarítást, teljesen biztonságban lesz a gyerek fertőtlenítés nélkül is. :wink:
(Amúgy mi a sterilizátor: egy műanyag edény, amit mikróba teszel. Semmi extra. És vannak cumik, evőeszközök, akármik amikre rá van írva, hogy ne tegyék ilyen kütyübe...)

Megszakításos szex: ez már az anyácaság előkapuja. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

"rakjak fel képet a pucér popijáról??? "
Naná! :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

breki76! :)

"Viszont szülés után vissza a régi kajálásra, fele ennyi és 5-kor az utsó...na meg ismét torna!!!! "
De csak szigorúan szopi után, nem alatta!!! Az az időszak nem alkalmas erre illetve alakuljon ki a kis életetek is.

Nasi.
Mostanában nálunk a csokis Danette puding, a családi csomagolású Kinder Pingui és a citromos Aktívia megy nagyon. És most kaptam limonádé ízű Könnyű és finom joghurtot. Nyammmmmmmmm........ :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Sterilizálás ügyben Bonddal értek egyet :wink: !
Kell a babának egy bizonyos bakteriális környezet, ami ellen immunissá válik! Ha piciként az agyonfertőtlenített környezetet szokja meg, később kevébbé lesz ellenálló!
Az unokatesóim picinek csak langyos vizet, meg gyümilét ihattak, fagyi nuku, és most (12 és 15 évesen) bármi hideget isznak egyből fáj a torkuk :evil: !
Vagy gondolj bele abba, hogy egyes roma (és nem roma) családok milyen putrikban "nevelik" a gyerekeiket, és mégis az ő szervezetük a legellenállóbb!!! Nyilván nem követendő példa, de elgondolkodtató, szóval továbbra is olyan körülményeket tarts fenn, mint eddig abból baj nem lehet :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Juj sajtos süti!Na azért lecsúszna az is! :lol: :lol: :lol:
Látom Boo tényleg olyanok az étkezési szokásaid mint nekem:minden étkezést édességgel zárok le!Mert hát a desszert az kell,úgy kerek!
Mondjuk én azzal a hagyománnyal is egyetértek h étkezés előtt és után egy kis fini sajtot gyűrjön be az ember,persze aztán szigorúan csokit!( v fagyit..)
Atyaég sose gondoltam volna h egyszer majd csak a kaja körül forog majd a világ! :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Conversano!

Még neked akartam írni, hogy a hízás miatt ne parázz, ez annyira egyéni! Én eddig 4-5 kilót híztam, de eleve 160cm-60 kilóval indultam, szóval volt rajtam anyag :lol: ! Anyu 18 kilót hízott, de 45-re szóval még így is fért volna rá :D ! A 12-14 az ideális testalkatúakra vonatkozik, ki-ki be tudja sorolni magát!
a legjobb, ha méred a combod, ott látszik mennyi a zsírosodás, és ha már soknak érzed, kicsit vegyél vissza, de ha neked így kényelmes, sz@rj le mindenkit, majd lefogyod :twisted: :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nasi ajánlat. Bio gesztenyepüré. Maroni a márkaneve, nádcukor van benne és NAGGYYONN finom (és élből enyhén rumos is... :wink:)

http://www.maroni.hu/termek.php?k=1&t=2
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.16 20:16-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Köszi Dodi :)

Nekem ez a komment tetszett a legjobban :)

"Kismamáknak, nyugi, várjuk a babókokat csak szépen, soványan-kereken, de a lényeg: képesek vagyunk életet adni, és ettől vagyunk mi a legszebbek!"
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Conversano: ez kiakasztó volt!!! :x
Komolyan: ok, hogy nem kell halálra zabálni magunkat, esetleg sétálhatunk, stb... de azért nehogy már az legyen a legfontosabb terhesség alatt, hogy topmodell-nek nézzenek.
Ja, én is 9 kg-nál tartok, pedig nekem a kezdet is sok(k) volt. Nem vagyok boldog tőle, de tuti nem most kezdek fogyózni és ugra-bugrálni.

Boo:
1 szavazat tőlem is a "popira". Minden jóra vevő vagyok :wink: !
És ki tudja: hátha így ránézésre megtaláljuk a megfelelő gyógymódot is.

Gabi:
Aloe termékek: Nócinak adtam sokáig a gyermekvitamint. Nagyon bejött, de most váltanunk kellett, mert hozzászokott a szervezete.
First: szupi jó: torokra szoktuk fújni, leégésre, szúnyogcsipésre elsősorban Nócira, néha magunkra is.
Negatív élmény: tavaly nyáron szemem alatti lágy részen megcsípett egy szúnyog. Bedagadtam, mint akinek behúztak egyet.
Bekentem Aloéval: eredmény: bevörösödött, szemem totál bedagadt.(Qasimodo szemből :D ): orvos szerint a szúnyog előttem beszippantott valami jó kis vegyszert, és az veszett össze a firsttel.

Kép
Kép]
hendegabi

Őszintén szólva, eszembe jutott, hogy kamionban gondolkodsz, de úgy voltam vele, hogy jó, hogy bazi nagy és egy csomó minden van benne, de azért ENNYIRE nem nagy, hogy ilyen "felesleges" dolgok elférjenek benne.
Mivel nem néztem ilyeneket közelebbről sosem nem tudom, de nem hinném, hogy van szivargyújtós verziójuk is. :roll: :roll: :roll:
Viszont az elektromos vízforralót rá lehet dugni a szivargyuszira, így tudsz majd kaját melegíteni.

A Brendon honlapján a Maxi-Cosi kocsik (nem teljesen ilyenek, mint amilyen képet te felraktál) több, mint 100 rugó felett vannak.

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Én bizony a Baba előtt 60-70 g Ch-t ettem és teljesen jól pörögtem vele. Láttad a fotókat! Ez nem önsanyargatás volt, egyszerűen annyira vagyok kalibrálva a napi ritmusomhoz ha edzek. most 140-nél vagyunk....de az 9 hónapig dupla kaja, no edzéssel...azért igen is látszik pontosan a combomon ahogy írtad.... úgyhogy jön majd futás, leg magic, step aerobic és a kaja csökkentés...de nem drasztikus fogyókúra...az hülyeség lenne!!!

200907? Sterilizálás mikróval???? Úúúúú ez szóba sem jöhet, csak elektromos sterilizáló, a mikró soxor hasznos, de nem egy egészséges ketyere, eleget lehetett olvasni róla (nekünk is van, ettől függetlenül nem tartom jónak) és nem is tanácsos elé állni pláne pocival!!!!!

Amúgy meg a túl steril környezettel kapcslatosan igazatok van totálisan!!!

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

007:Ezen a laptopon nem lehet atallitani a klaviaturat magyar ekezetesre....

Kinder Pingui...nyami-nyami...regen ez volt az egyetlen nasi amit idonkent beiktattam...

Boo:a quinny vaz valoszinu kompatibilis mas hordozokkal,maximum nem a sajatjaval veszed meg,hanem amelyik neked tetszik.A mi kocsinkra is barmelyik hordozo racsatlakoztathato...

Elirasokkal en is bajban vagyok...de azert ertheto minden :wink: !

Apa-popo...johet :wink: !

Sterilizalas:Tenyleg nem szabad tulzasba vinni,kell azert egy kis kosz a gyereknek...szerintem az elejen csinaljuk,aztan a megszokott tisztasag is elegendo...kell hogy szokja a kis szervezete,mert aztan csak baj lesz.

Kamionba :lol: :lol: :lol: ezek azert kellhetnek...megneznem kis csaladodat...

Nalunk is borsoleves keszul nemsokara :wink: !
Anyukam is tegnap azt csinalt...mondta is hogy marc.15-re pont szinben megfelelt :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ha túlmelegíted a tejet, akkor elbomolhatnak bizonyos értékes összetevők. Fel lehet melegíteni, de csak lassan, óvatosan. Ha vízfürdőben csinálod, akkor tuti jó leszel, a mikró a neccesebb.
A kollegáid jót vettek akkor. :wink:

ancsurti! :)

Akkor vegyetek számítógépet. Gondolom, másra sincs most pénzetek... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Van olyan szivargyujtos ketyere...nagyon regen a vaci uti bababoltban dolgoztam...mar akkor is kaphato volt.Eleinte ha mellbol eteted,nem kell a melegito..kesobb ez a tapszerhez praktikus,vagy a pepekhez...fozelekhez.De a vizforralo nagyon jo otlet,bele az uveg,amiben a cuccos van...Masodik babanal azert mar nem lesz ekkora mizeria
:lol: :lol: :lol: mas dolgok kerulnek majd eloterbe :lol: :lol: :lol:

Boo:Menni fog az,meglatod!!!

Kép
Kép
ancsurti

Breki!

Tudom, ez eléggé le van egyszerűsítve, de az két zsömle és slussz :shock: !Persze, ha neked ennyi az igényed...
A kalkulátor szerint neked eleve 200-at kéne enned, de ebből is látszik, mennyire mások vagyunk :wink: ! Én is most 140 körül eszem, pedig baba előtt 160 volt, csak az elején a sok émelygés idején kisebb lett a kajaigényem, és ígymaradt :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Dodi nekem mind 3 gyereket annyinak mérték amekkorák lettek, egyszer sem mérték el őket. Vagy ennyire ért hozzá a dokim, nem tudom. De amúgy miért ne lehetne egy 4100 g-os babát spontán megszülni? Az én 154 cm-hez a 4000 g –os lányom nem kis gyerek volt, és még is simán szültem. De van egy ismerősöm akinek a legkisebb gyerek 4600 g a legnagyobb meg 5000 feletti és ő is spontán simán szült. Azért vannak kivételek jócskán.

Boo az ekcémája több féle fajtája van. Rékának is 3 féle ekcémája volt . Más volt a fülénél, más az ujjainál, és egészen más a testén.

Sterilizálás, melegítés. Én az első gyereknél még kifőztem a cuccokat, na nem minden alkalommal, de kifőztem. Ő elég beteges volt kicsinek. A másodiknál már csak akkor főztem ki amikor első alkalomkor megvettük. Ő is beteges volt, kruppos is. A harmadiknál már akkor odaadtam neki amikor megvettük. Soha semmi baja nincsen. Ő az aki alig öltözik fel télen is. Veszekedni kell vele, mert pulcsiban mászkál kint a kertben télen. Most pl a hétvégén kiment kabátban, majd amikor nem vettük észre levette a kabátot és rövid ujjúban homokozott. De olyan is volt hogy a hóba mezítláb pulcsiban szökött ki. És tök egészséges.
Melegítőnk meg nem volt, és nem is akarok.. Mikróban melegítettem mindig, meg a csap alatt folyattam rá meleg vizet.

Megvan a vérvétel eredménye. Ott is 7 lett a cukor. Nem kell többet mennem a diabetológushoz. Viszont a vasam nagyon rossz, nem változott semmit, így kaptam 4 hét haladékot, másik gyógyszert. És ha addigra Április 20-ra sem megy feljebb az érték akkor bizony vénás injekció lesz belőle. Úgy hogy most szugizom magam, hogy emelkedjen.
Uh is volt. Azt mondta minden rendben van, szép nagy méhlepényem van. ÉS növekszik a babó is. 1 héttel nagyobb a koránál ő is. 450 g.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Ez a beszed,belejossz gyorsan,mit-mivel-mikor...!

Apa popoja a piros foltbol jott,ami a combjan van ha jol emlekszem...aztan valaki kerte a fotot...aztan meg gondoltam kivancsi vagyok mar en is...de hogy miert a popo...arrol lemeradtam valahol...

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gabi:Gratula a jo cukor eredmenyedhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vasadhoz megy a drukk!!!

Boo:Az tenyleg jo film :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

Egy poén a fertőtlenítéshez:

Első gyerek kiköpi a cumit: futsz vele, kifőzöd, fertőtleníted.
Második gyerek kiköpi a cumit: elviszed a csaphoz, leöblíted.
Harmadik gyerek kiköpi a cumit: szólsz a kutyának, hogy vigye vissza...

Éva

KépKépKép
agmano

Boo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(most lattam hogy irtal...ment a valasz)

Agmano: :wink: :lol: :lol: :lol: Van egy ilyesmi sztori,itt kering a babaneten,hogyan is megy ez az elsonel,a masodiknal es a harmadiknal...ez ebbol egy reszlet nem?de jo nagyon!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Helyesen foglaltad össze a dolgokat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa popóját te kínáltad föl, fürdetőkrémes ápolás kapcsán. :wink: (Tényleg ennyire nem emlékszel??? :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Macska-jaj tényleg jó. :lol: Másik része a "Cigányok ideje".

Vicc: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

Gratula a jó eredményekhez! :D

agmano! :)

Ez így van... :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Ez tetszett! 2 zsemle :lol: :lol: Nem...2 szelet teljes kiörlésű kenyér szendvicsnek megcsinálva, paradicsom, paprika, minden hozzá, és ebédre meg 40 g CH...főzelék hússal, vagy rakott burgesz, vagy bármi+2 dl tej a KV-hoz....Így azért már jobban hangzik :wink: :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Szép jó reggelt kismamik!
Gabi gratula a cukor eredményhez.reméljük a vasad meg helyre jön.

Nekünk tegnap nagyon sz@r napunk volt.páromat elküldte a házi orvosa a
honvéd kórházba vakbél gyanúval.én 7kor csatlakoztam hozzá a váróba és
este 11re meg is lett minden eredménye...mondhatni kutya baja szerencsére
mondjuk én ma eléggé használhatatlan vagyok.nagyon érdekes lesz ma
dolgozni hulla fáradtan...

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!!!

Tegnap megjártuk a genetikai tanácsadót, és a magzatvíz levételi eredmény jó lett, és megerősítette, hogy valóban kislányuk lesz!!! Annyira boldogok vagyunk! Köszönjük Mindenkinek a drukkokat! :D :D :D :D :D :D
A doki is elvállalt, majd legközelebb kb 2 hét múlva kell menni vizsgálatra, pontos időpont még nincsen.

f.nikici

Boo!
egy könyvelő cégnél dolgozom és remélem ülsz mikor ezt olvasod,de
én júniusig tervezem,hogy dolgozom,de majd meglátjuk még...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!
Az én napom már rendesen el van cseszve!
Reggel levettem a szemüvegemet ,míg tollászkodtam,és elpattant a keret.Sajnos sokszor aludtam el szemüvegben,sokat feszült,és most megadta magát!Soha jobbkor! :cry: :cry: :cry:
Ma megyek a nődokihoz,és semmit nem fogok látni az UH-ból! :cry: :cry: :cry:

tímea83
Ajka

Mindenkinek gratula a jó eredményekhez! :wink:

tímea83
Ajka

Timi!
sajnálom a szemüveged...

a júniust úgy kell érteni,hogy 20-án bevallás és addig...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

tímea83!

Hogy tudsz szemüvegben aludni??? :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: Nincs valami ezeréves példány tartalékban? Mindegy milyen ronda, csak az ultrahang idejére (esetleg kontaktlencse?)

f. nikici!

Éljen és gratula! :D

Kép
Kép
200907?

gratula nikici az eredményhez...
kinél voltál végül??Papp Csaba???

Kép
Kép
csibe83

orsi777! :)

BOLDOG SÁNDOR,EDE NAPOT! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...már úgy értem, holnapra. Benéztem a naptárat és azt hittem már szerda van. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

pagikának ajánlom:

- Gratulálok a hármasikreidhez. Igazán ritkaság az ilyesmi.
- Hát igen - büszkélkedik a kismama. - A lexikonban olvastam, hogy csak minden egymilliomodik próbálkozásból születnek hármasikrek.
- Te jó ég! Hogy tudtál emellett még házimunkát is végezni?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

07!

A frászt hozod rám! Ma még csak Patrik van! Márt azt hittem eltévesztettem és nem köszöntöttem reggel a férjecskémet.

Gratula a jó eredményekhez cukor és magzatvíz ügyileg, a vashoz pedig Gabi hajrá! Nem kell mellé valamit talán C vitamint szedni a jobb felszívódás érdekében? Nem értek hozzá, de rémlik, hogy talán tejet sem lehet mellé inni, vagy az a fluor? Na mindegy biztos utánanéztél.

Ancsurti, én nem olvastam ezt a gyerkekre vonatkozó vicces összeállítást, hol található? Én csak egy régi szájhagyomány útján terjedő "igazságot" írtam le.

Megyek főzni, aztán be a kórházba előkeríteni a 16 hetes laborpapírjaimat.... nem lesz könnyű menet.

Éva

KépKépKép
agmano

agmano de c-vitamint kell hozzá szedni. Tejjel, tejtermékekkel kávéval, teával nem ajánlatos bevenni mert az gátolja a felszívódást.
Most néztem hogy a tardyferonban több a vastartalom mint a neo ferro folgammában. Úgy hogy bizakodom.

Kép

gabi1

agmano! :)

Bocs, de még nincsen dél. Tehát, még nem ébredtem fel agyilag. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Az ilyen apróságok, mint az, hogy minden hozzászólás fölött ott van a pontos nap és dátum ilyenkor még nem bírnak rám hatni. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Jól rémlik a dolog: sem a vasat, sem a fluort nem szerencsés tejjel bevenni, mert akadályozza a felszívódását. :wink:

Régi módszer: szögeket dugsz az almába és másnap megeszed. (Mármint az almát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Aki nem hifi, járjon utána:

http://www.eletforma.hu/?s=27&r=6395

A lényeg kiemelve:
"Valóban, az emberi szervezet a vasat szög formájában nem tudja hasznosítani, de az almába szurkált szöggel a helyzet az, hogy az almasav(C4H6O5) hatására két-(Fe2+), majd háromértékű(Fe3+) vas keletkezik, ami az emberi szervezet számára már hasznosítható. Ez pusztán kémia, nem pedig hit kérdése, és nem kacsa, hanem vassal dúsított alma, amit nyugodt lélekkel ajánlok mindenkinek, akinek vaspótlásra van szüksége. Az persze természetes, hogy vannak olyan vashiányos állapotok, amikor már nem segít, és a vérszegénységre utaló tünetekkel mindenféleképpen orvoshoz kell fordulni!"

:shock: :shock: :D :D :D :D :idea: :idea: :idea: :idea:

Kép
Kép
200907?

200907 na ez az állapot ahol én tartok most, ezt ismertem én is. MEg sok zöld féle zöldségek. Máj, paradicsom, magvak. De sajnos már ez sem elég. Na de majd most, használni fog a bogyesz:)

Kép

gabi1

Amikor Apától hallottam, hogy ők ezt kaptak gyerekkorukban, így csináltam: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aztán amikor kiderült, hogy nem hülyéskedik, ez jött: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?