Összeállítottam a kölcsön kapott
kiságyat! Mondta a bnőm, hogy anno matracostul 56eHuf-ért vették. Olyan elkeserítő, hogy így tönkre tették. Szét akar esni, persze még csavarozhatunk, és minden, de bazi nagy, sok helyet foglal, és a pelenkázó feltét se fér fel rá. Egyszerűen utálom

Tudom, hogy hálátlan dög vagyok, de hát nem látom, hogy ebből valami jó fog kisülni. Már már azon gondolkozok, hogy rábeszélem a férjemet, hogy inkább vegyünk egy újat, matracostul kapnánk 14500-ért plusz a szállítása a matracnak (Bipa Kft-s kókuszmatrac). De biztos mondja majd, hogy hát majd megcsináljuk ezt az ágyat! Úgy szeretném, ha már legalább berendezhetném a kis babasarkot, de a férjem amíg nem stabilizálja az ágyat, addig bizony nem tudom.

Ő meg sose ér rá! Meg hát a boltok sincsenek már este nyitva, és kéne még két léc... Na ma majd beszélek a fejével, mert ha nekem nem talál ki valamit gyorsan, hogy ezzel is haladhassak, én biza felmegyek az Ikeába, és veszek egy új kiságyat!
Ráadásul írtam a
Brendonnak egy levelet, hogy hát eléggé félre érthető a házhoz szállítással kapcsolatos tájékoztatás, mert egy helyen azt írják, hogy 5000Huf felett ingyenesen kihozzák, másutt meg hogy csak a nehezen szállítható cuccokat! Na hát közölték, hogy hát bizony nem szállítják házhoz csak a nehezeket ingyen

Ez átverés!
Olga: na én is rákattantam most a dekoráció témára
Briell: az más, ha veletek alszik. Nálunk egy szobában leszünk egyenlőre a fiúkkal!
Nem naiv dolog az átszoktatás. Legtöbben a 6. hónapban szokták külön rakni a babát! De persze minden gyerek más!!!
Éva: én se nagyon akadok össze senkivel

Egyébként ne törődj az eladókkal. Ha te valamit hosszas megfontolás után meg akarsz venni, vedd meg és kész!
Gio: örülök, hogy minden ok

Nekem volt női nőgyógyászom. De az első a Hajdú doktornő nem szült gyereket... a második meg szült ikreket pont, de nem éreztem jónak. Nálam az etalon a Hajdú doktornő!
Tedorka: most valahogy én is olyan érzékeny vagyok. Előbb a kiságy miatt könnyeztem kicsit
Szerintem ne vegyél mérleget! Azért ne, mert csak ráparázol arra, hogy mennyit eszik a gyerek. Ha szoptatod majd, akkor igény szerint szoptasd, ha aggódsz a súly miatt, akkor vidd el védőnőhöz méretni és kész. De ha minden szopi után mérlegeled, tiszta ideg leszel, ha épp nem szopizik eleget, rátáplálsz tápszerrel, és lehet hogy pont ezért kezd el leszokni a baba a ciciről, mert ugye a cumisüveg jobban adagolja a cuccot... Aztán a tejed is szépen elapad. Ez egy magán vélemény, de hát ezt kérdezted! Sose izgultam a lányok súlya miatt. Nőttek, ettek, nem sírtak, ha jól laktak! De látom már meggyőztek a többiek
Nőgyógyász témával én is így voltam. Elmentem férfihez is, először kb 18 évesen. Aztán meg mikor gyereket szerettünk volna a férjemmel, de nem akart jönni, már a Hajdú doktornőhöz mentem. Most van először férfi terhesgondozóm :O De tényleg jó, azt mondják, nagyon ügyes a keze, legyen szó a szülés bármilyen formájáról!
Nekem amúgy nagyon
feszítik mostanság a babák a hasamat. Olyan érzésem van néha, hogy lassan szétszakadok! Most kenegetem is gyakrabban, mert viszket ezerrel. Na és mindig rossz helyen tolakodnak a kis porontyok!
Anna: de lennék már én is 34 hetes

Nagyon szép a babó súlya, és jó hír hogy zárt a méhszáj is. Gondolom megnyugodtál! Azért a baba növekedése is rendesen nyújtja a hasadat!!!
pókica: ma pont épp el tudtam altatni Verust. Szerintem amúgy igényli, csak néha túlpörgeti magát, és nem megy. Meg amúgy sokkal rosszabb az éjjel, ha nem alszik napközben, mintha aludna!
Ha lesz időm, én most majd elkezdem csinálni CC szülés utáni tornáját. Az a 6. héten indít! Hát majd meglátjuk.