Sziasztok,
tok jo dolog ez a forum,1000 kerdesem van es Ti itt mindig felteszitek illetve megvalaszoljatok Oket
En is orulok hogy januar masodik felere vagyok kiirva,igy sokan elottem mar tul lesznek rajta es csak remelem hogy meg is osszak Velunk tapasztalataikat
Nekem is megfordulnak a fejemben hasonlo kerdesek,hogy Uristen,keszen allok-e en erre,raadasul mi csak beszelgettunk parommal hogy jooo lenne,de majd meglatjuk,aztan parom egyszer csak ugy jott haza hogy O mar nagyon akarja,beszelgettunk,hat mondtam legyen,es ra 2 hetre mar elmaradt a menstruaciom...
Aztan jott az edes sokk...terhes vagyok...
Mindaddig en utazgattam,szo szerint a vilagot jartam,7 evig repultem,es gondoljatok bele egyszer csak maradjak itthon egyedul,mert ugye dolgozni mar igy nem lehet ebben a munkakorben...
RAADASUL en tavol elek otthontol,meg az sincs hogy atrohanok szuleimhez vagy baratnomekhez,szoval mit tudok tenni?
Nekem is volt egy depresszios 2 hetem kb.,amikor megkerdojeleztem hogy akarom en-e,persze visszaut nincs,es miota mozgolodik a baba az erzes egyre erosebb hogy en Ot akarom
Ja,paromtol egyebkent en is megkaptam hogy egy inkubator vagyok csak
Voltam 4 evig babysitter Angliaban,ugyhogy gondoltam mit nekem egy gyerek,hat aztan most eljutottam odaig hogy olyan erzesem van hogy semmit nem tudok a gyereknevelesrol,es anyum sincs a kozelben hogy itt legyen amikor bepanikolok
Huh,jo hosszura sikerult,de legalabb kiadtam magambol
Mindenkinek szep napot kivanok,nem tudom otthon milyen ido van,itt mara 21-et josoltak,ugyhogy ennek tudok ma orulni