Kanguéknak Óriási Gratulandusz a fiúcskához!!!
Nahát, lehet, hogy ezek a standard 3. babás méretek?
Jázmin: annyira sajnálom a vírust és ráadásul ennyire a végén. Remélem hamar meggyógyultok!
Gjéti: bizony még egyben és lehet, hogy még jóóóóó sokáig.

Csak a tegnapi hírek után elmentünk egy hatalmasat bevacsizni férjemmel. Mondtam neki, hogy de jó nekünk is van utolsó vacsi kettesben, mire ő, honnan tudom, hogy utolsó, és lehet igaza van... Lásd lentebb.
Szóval bejött amire számítottam, tegnap ctgmre ránéz a doki és megállapítja: "na mi van, mi már így maradunk?"

, tökéletes 0 méhtevékenységes, végig mocorgós ctg-t produkáltunk. (Egy csajszi volt előttünk a Margitban aki szülni jött, azt hittem te vagy az
Stelly míg meg nem láttam.

) Szóval a doki mostani megállapítása: hogy lehet a végén túlhordunk, ne számoljak annyira szigorúan vissza...
Hát komolyan mondom, ez a gyerek... mikor nem kéne akkor ki akar jönni, mikor kéne, akkor meg már nem... Nem hiába lázadó a neve.
Minden lelet szuper, semmi fehérje a vizeletben...
DE azért én a szülésznővel, aki éppen ott volt megdumáltam, hogy hétvégén telihold, jövő héten hidegfront, szóval azért itt még lehetnek érdekes dolgok. Vagy csak nagyon szenvedni fogok, vagy szülni is.

Ő is mondta, hogy frontkor eszméletlen a káosz, dehát nagyon nincs mit tenni, ha jön a baba, akkor jön.
Szóval
Stelly, mondd meg Adri babának, hogy inkább ne várjon ránk tovább, mert Efécske makacskodik, nem egy egyszerű eset.
Viszont a tegnapi ctg óta meg nagy a nyugalom, alig volt egy két mocorgás.
Kész elég volt, ma én is sütit sütök, eddig bírtam cérnával.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.02.05 09:04-kor.