A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

hello lányok!

Mi is még egyben,sokat fekszem,hogy gyógyuljon az aranyérműtét helye,hogy engedjenek természetesen szülni,ezért nem jövök többet!

Gratulálok Eszterhez és Bencéhez,zsunak tényleg nagy meló lehetett!Sok-sok tejcit nekik és boldogságot!!!!!!!!!!!!!!

zetibebi:megkaptad a privit,kipóbáltad?

Julcsi:minden együttérzésem a tiéd,de a jutalom nem marad el,nemsokára a karodba veheted!

Mindenkinek kitartást és türelmet még a hátralevő időhöz,egy csomó mindent akartam még írni ,de elfelejtettem.Vigyázzatok magatokra,és a bébikékre is.

Tegnap voltam Nst-n,Kisbalázs ügyes volt,reggel az első névnapjára jól megtömtem fornettis sütivel és fini kávéval,valamint még utánaküldtem neki egy pohár kólát is,meg is hálálta a gép közepes méhtevékenységet mutatott, a méhszájra 2100-at írtak.ez mit jelen pontosan,leírná nekem valaki?

Mindenkinek szép napot

Kép
nilabali

Kinek kell akkor könnyű fánkrecept? :D Hugic, Iricc eddig.
(szerintem mindjárt csinálok én is) :D

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Iricc, igazad lehet, ha kiveszem a vizes gyereket, hogy is teszem a másik kezemmel vissza a pel. lapot? Érdekes mutatvány lehet. Mondjuk nekem mindegy mennyire pancsolja ki a vizet, mert nekem ez a fürdőben lenne, és nem a szobában. Ott meg nyugodtan pancsoljon. Nem hiszem h képes leszek minden este tele vizes kádat be és ki cipelgetni, arra meg esély sincs h a kispapa időben hazaér :( A másik ok h a fürdőben tervezem a fürdetést: nagyon jól be lehet durrantani a gőzzel pluszban a hőfokot és amikor viszem vissza a szobába pelenkázni akkor az kb 5 lépés, ha jól bebugyolálom akkor nem fázik meg, ugye?
De akkor lesz normál kád és hozzá normál állvány. Abból is a szűkítős, talán valóban praktikus, ha már úgyis attól félek, h elejtem, összetöröm. Így kisebb az esély.

Drukkolok h a gátvédelem sikerüljön!!!!! És minden elismerésem azoké akik ezt csinálják. Nekem nem menne :oops:

Nincs ma új babánk?

Gjéti ugye nem mentél el szülni gépelés közben? :)

Andus! Ezt nem kellett volna! Nincs itthon margarinom, így hogy süssem meg? :?

Stelly jobbulást a hátadnak és reméljük Adri Baba meggondolja magát. Végül is vasárnapig - szombatig van még idő, fel a fejjel! :)

Ma megint dolgoztam nem keveset de délután, kaja után úgy bealudtam. Holnap meg vinnem kell azt a nyavalyás vizelet a kórházba :( mit ne mondjak, nagyon boldog vagyok, most rángathatom az apukámat kora reggel h vigyen be, szegény :(

KépKép
hugic

Gjéti !!Én is én is :wink: Légyszí :wink:

Kép
zümis

Gjéti, fánkot a közösbe is légyszi - mikor nincs önálló ötletem, mit csináljak, ott szoktam bogarászni :) így készült pl karácsony előtt sport szelet is, amikor nassolhatnékom volt :D

Elif, szerintem jól sikerült, nemsoká remélem, Tomi is hazaér, és akkor vacsira ő is kóstol belőle :)

Ja és majdnem elfelejtettem szólni, hogy ha holnap nem vagyok, azért van, mert elvileg nem lesz egész nap se netem, se TV-m... (csak mert félnapos eltűnésre is rögtön gyanakodtok :wink:)

KépKép

KépKép
stelly

Gratulálunk Ladmonnak és Esztikének, üdv itt köztünk!!!
Gratulálunk Zsu83-nak és a topic eddigi legnagyobb babájának Bencének!!!

Juj de jó, már eléggé szépen nő a babás tábla!!! :lol: :lol:

Kedvet kaptam a fánk sütéshez!!! Igaz már múltkor is, de akkor a párom azt mondta, hogy még január van, majd februárban. Erre eljött a február, és én meg jól elfelejtettem. :lol: :lol: De köszi lányok a tippet, holnap már sütjük is a fánkot!!!!

Ismeritek a hamar-fánkot??? :roll:

15dkg liszt
1 doboz joghurt
1 tojás
1 kk sütőpor
és az ízesítéshez kakaó lekvár, fahéj stb.

Ezeket összekeverjük, forró olajban kiskanállal szaggatva kisütjük.

Nagyon nagyon fini, és gyors és fánk!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Várjuk a további babahíreket!!!!!!!!!!!! És a sütési ötleteket!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Üdv. Még mi is egyben.

Bjuti: Szent Imrében szülök, elvileg az utolsó menszesz alapján febr.2. Doki szerint 5-6. 9-én találkozunk ha nem lát semmit akkor elvileg a 5-hez képest jövő hét végén kéne befeküdnöm, de szerinte lehet hogy hétvégére felesleges ezért csak 16.-a körül. A lényeg hogy az 5.-hez képest legkésőbb két héten belül meg kell születnie Fügének. Ha nem történik semmi akkor majd indítgatnak...A héten UH, fehérje, NST minden jó lett. Méhszáj zárt, nyákdugóval még hírből sem találkoztam.
Remélem azért hétvégén, jövő hét elején valami fog történni. Vagány kiscsaj már most felborítja az életünket, mert apa melója miatt elég necces lesz, hogy itthon lesz-e éppen vagy mi lesz.Bár ő attól lenne nyugodt ha benn feküdnék.

Kreiszi: én még tök jól elvagyok, élvezek minden percet, illetve kihasználom. Ma is délutánig csavarogtunk. Éjszakai pisijárat van, én úgy kelek fel az ágyból mint egy zombi, majd átmegyek birodalmi lépegetőbe.

Zsu puszil mindenkit, ma már egy fokkal fittebb mint tegnap.

Kép
budabo

Holnap ilyen csodás hókiflit sütük, Andus
A fánktól kicsit félek h nem sikerül de előb utóbb azt is meg kell próbáljam :)

Elfelejtettem Julcsinak üzenni! Kitartás! Már a finishben vagytok! minden jó lesz!

KépKép
hugic

Nem, nem mentem szülni, csak annyira lassú a netem... :?

Ha ennyien kéritek, akkor felteszem ide. :D

Stelly, h ízlett a sport szelet???

Szóval...
13 kanál liszt
3 kanál cukor
1 cs sütőpor
1 cs vaníliás cukor
2db tojás
1 dob. kefír

Ugyan úgy kell kisütni, mint Andiét. :)

Ez sem az "igazi" fánk recept, de nagyon gyorsan elkészíthető,
és nagyon fincsi. Mi porcukorba v fahéjba szoktuk mártogatni. :D

Kép

Kép
gjéti

gjéti: Köszi a receptet! Nekem egy olyan fánk receptem van amivel nagyon sok munka van... finom, de munkaigényes... :? Ezt kipróbálom! Én csokival töltött barátfülét szerettem volna holnap csinálni, de lehet inkább fánkot sütök! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Most keltem fel, akkorát aludtam délután. Előtte jöttem volna, csak nem engedett fel valamiért a rendszer. Délelőtt ctg, ott mesélte a dokinő( ugyanaz, mint Zsué), hogy Bence gyönyörű baba, Zsu nagyon okosan, türelmesen szült, szép szülés volt. A gátja egy kicsit berepedt, néhány öltéssel varrni kellett. Nagyon megdicsérte Zsut és Bencust.

gjéti: A fánkhoz a kefir mekkora doboz, vagy üveg?
Micsoda ötletek! Nagyon aktívak, és kis konyhatündérkék lettetek így az utolsó időkre :lol: . Én még a madártej előtt állok, de már itt is a fánk. De mire azt is megcsinálom, bizti valamelyikőtök előáll valami újabb finomsággal.

Vera: Császár ügyben egyetértek Stellyvel, szinte az én gondolataimat írta le, szóval szerintem egy percig se aggódj, bárhogy is alakul. De örömmel látom, kezdesz megnyugodni.

Nilabali kitartás, ha ilyen fegyelmezetten pihengetsz, nagyon gyorsan be fog gyógyulni a sebed.

Holnap fodrász, végre valami emberi külsőm lesz :oops:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Ricsibaba ilyet Z is szokott hogy engem le se toj, a nagyapjába meg bújik, biztos vissza fognak szeretni belénk ha megint együtt leszünk otthon.

Nilabali igen, válaszoltam is priviben :) a mira a befutó :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gerendai Zsu: Zsu is azt írta hogy nem volt "nehéz" szülés, csak Bencus kicsit "szétszakította". Azt biztos hogy le a kalappal előtte Bencus méreteit elnézve.

Kép
budabo

Sziasztok!

Nagy gratula az újabb babákhoz!
Nagyon megjártuk. Calici-vírust kaptunk be mindhárman, Bogi anyósomnál van, hálistennek ő nem hány "csak" megy a hasa, de az valami rettenetesen... A tegnap éjjelt én személy szerint azzal töltöttem, hogy igyekeztem elérni a wc-ig (néha csak a mosdóig sikerült). Hihetetlenül jókor jött. :twisted: :twisted: :twisted: Úgyhogy fekvés, hidegvíz kortyolgatás, éhezés... És igazából tanulni sincs energiám... :(
Ne haragudjatok, amilyen önző vagyok, de muszáj pihennem. Legyetek nagyon jók, a fánkokat pedig egytől egyig befalnám... :oops:
puszi nektek, ha akció van, valahogyan szólok!

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Húú szegény Jázmin, ez most nagyon nem jött jól neked.
Pihenj és vigyázz magadra, mert már te is nagyon ott vagy a végénél....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zsuzsi, egy kis doboz kefir kell hozzá. :D

Hát igen, valaki szül, valaki főzőcskézik. Azért vicces egy kicsit, nem? :lol:

Zsu biztos nagyon ügyes volt, Bencus tényleg jó nagy baba lett!

Elif, egyben vagy még? :)

Ne hiányoljatok ám, ha délelőtt nem írok. Sokáig lustálkodok
általában, főzünk anyóssal, pakolunk a fiúk után, miután hazaérnek
pedig képtelenség a géphez kerülni. Most is valami filmet néznek,
csak azért engedtek ide... :D

Kép

Kép
gjéti

Szegény Jázmin, jobbulást!

De nagy a csend ma este! Bár még tart a barátok :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Holnap este Stelly helyett én teszem majd a dicsőség-táblát :) illetve ha már Adri baba kibújt is, amíg mi nem kerülünk sorra.
Sokan el vannak tűnve, biztos van már, aki babázik titokban...lassan hazaérnek az első (na jó nem pont az első) babások a kórházból...Várjuk ám a fotókat és szüléstörténeteket, ha lesz egy szusszanásotok!
OFF: ha valakit érdekelnek búvárfotós képek, Peti idén elindult az ob-n ( www.buvarfotosob.fotoklikk.hu ), van közönségszavazás is...az ő képei a témákban az utolsók (mert ő töltötte fel őket először), sorszáma: 192. Szakértők szerint van hozzá szeme :lol:

Kép
Kép
abencze

Jázmin, jobbulást!!!!
bocsi, h kifelejtettelek :oops:

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Kangu férje vagyok,örömmel jelentem hogy ma 14:05-kor megszületett Hunor baba,3950gr és 54cm-el.
Baba, mama jól vannak!

Kép
kangu

Gratulálok Hunor babához Kangunak!!!!!!

Lányok én még mindig egyben.... :) Megúsztam a körforgalmat megin, pedig őszíntén már reménykedtem...
viszont estére nagyon elnehezült a pocakom, és tök fájt az egész...most pihiztettem, azóta jobb :)
Süti nagyon inycsiklandozó, lehet mindjárt nekiállok, egész nap sütire vágyok..:)
Fánkrecepteket köszi, én is hasonlót szoktam :)lényege ugyanaz :)
csak mi egérkének hívjuk :)
Holnap lesz Andris farsangi bulija, szürke nyuszi lesz a drága, és vinni kell sütit, hát meggyes pitére gondoltam, az jó könnyű...kefires alappal..... Majd írok receptet, ha valakit érdekel, meg rakok képet a kis nyusziról :)
Lányzónak később lesz a farsang, tavasztündér lesz :) tavaly fekete cica volt, Andris meg indián....Izgi dolog ez a farsang...eleve nekem kell kitalálni mi legyen, hogy nagyjából kivitelezhető legyen...ezek a készen kapható jelmezek nem nekem valók :) Túl modernek, és ötlethiányosak, meg horror áron kaphatók. És minden gyerek dart vader, meg kommandós, meg katona.....elég uncsi, és még a jelmezük is egyforma, ha nem otthon készült :)

Jázmin! jobbulást! Neked is jól kijut!

Jó éjszakát mindenkinek, készüljünk a holnapi hatalmas melegfrontra! fejem már nagyon fáj, készül valami..... :)
Jó sok baba lesz a 7végére, az biztos!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Kangu: gratulálok Hunorhoz! Jó egészséget nektek! Szép nagy fiú!

Jázmin:
jobbulást nektek!

Abencze: nem tudom megnézni a képeket, nekem nem jön be a link.

Verus: pedig azt hittem, megtörtént :D . Képek meg jöhetnek majd a gyerkőcökről!
kreiszi

Jázmin:
jobbulást nektek!

Verus: pedig azt hittem, megtörtént :D . Képek meg jöhetnek majd a gyerkőcökről!
kreiszi

Jázmin:
jobbulást nektek!

kreiszi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 22:29-kor.
ricsibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 22:28-kor.
ricsibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 22:28-kor.
ricsibaba

Valamit szarozik már megint, remélem, az én hsz-emet nem klónozza.

Nagyon nagy gratula Kangunak és Édesapának Hunorhoz, rengeteg poldog percet, jó egészséget nekik!

Na csak nem múlt el a nap újabb picike nélkül... :D

Azt akartam még írni, hogy Amyék jól vannak, csak nincs netük, ezért nem jön, de nagyon izgul mindenkiért, és ő is gratulál Zsunak és Ladmonnak a babákhoz. Reméljük, hamarosan megjavul a dolog!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:38-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:39-kor.
Vendég

Babanyúl, gyors voltál, azt hittem, ma azért első leszek :lol: .

Kangunak nagy gratula a hatalmas Hunorhoz!!!

Én tegnap este nagyon reménykedtem, fájogatott a hasam, de végül elmúlt. Most már kezdek én is nagyon türelmetlen lenni, a család is nehezen bírja a várakozást. Anyukámék lassan egy hete itt vannak, mindenki arra számított, hogy most hétvégére már itthon is leszünk a babóval, ehhez képest...

Ma elmegyek a gyógyszertárba Caulophyllumot venni, a doki szerint az szokott segíteni az indításban. Szedi valaki?

Verus! Neked segített a front?

Kép
mist

Kangu gratulálok!!! Hunor jó kis husi lehet! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

A mai nap nálunk furán kezdődik, mocorgás alig, a hasam felülnézetből jobb oldalra áll mintha elfeküdtem volna, és tök kényelmes, nem fáj meg nem feszül meg semmi. Pedig tegnap Olivér tartott egy olyan edzést amitől kedvem lett volna visítani ha Z nem alszik mellettem az ágyon :oops: azt hittem szétszakad a hegem. Tegnap délutántól szinte folyamatosan éhes voltam pedig rám az ellenkezője a jellemző :? Hátha nem várná meg a jövő szerdát Olivér, akkor nem kellene ott dekkolni ki tudja meddig megfigyelésen :D

Úúúúgy szeretnék én is képeket a babócákról! Akinek van kicsit ideje rá, vagy ha apukák feltennék olyan jó lenne! Léciléciléééci :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kanguéknak Óriási Gratulandusz a fiúcskához!!!
Nahát, lehet, hogy ezek a standard 3. babás méretek? :D

Jázmin: annyira sajnálom a vírust és ráadásul ennyire a végén. Remélem hamar meggyógyultok!

Gjéti: bizony még egyben és lehet, hogy még jóóóóó sokáig. :) Csak a tegnapi hírek után elmentünk egy hatalmasat bevacsizni férjemmel. Mondtam neki, hogy de jó nekünk is van utolsó vacsi kettesben, mire ő, honnan tudom, hogy utolsó, és lehet igaza van... Lásd lentebb.

Szóval bejött amire számítottam, tegnap ctgmre ránéz a doki és megállapítja: "na mi van, mi már így maradunk?" :shock: , tökéletes 0 méhtevékenységes, végig mocorgós ctg-t produkáltunk. (Egy csajszi volt előttünk a Margitban aki szülni jött, azt hittem te vagy az Stelly míg meg nem láttam. :) ) Szóval a doki mostani megállapítása: hogy lehet a végén túlhordunk, ne számoljak annyira szigorúan vissza...
Hát komolyan mondom, ez a gyerek... mikor nem kéne akkor ki akar jönni, mikor kéne, akkor meg már nem... Nem hiába lázadó a neve. :lol:
Minden lelet szuper, semmi fehérje a vizeletben...
DE azért én a szülésznővel, aki éppen ott volt megdumáltam, hogy hétvégén telihold, jövő héten hidegfront, szóval azért itt még lehetnek érdekes dolgok. Vagy csak nagyon szenvedni fogok, vagy szülni is. :) Ő is mondta, hogy frontkor eszméletlen a káosz, dehát nagyon nincs mit tenni, ha jön a baba, akkor jön.
Szóval Stelly, mondd meg Adri babának, hogy inkább ne várjon ránk tovább, mert Efécske makacskodik, nem egy egyszerű eset. :D

Viszont a tegnapi ctg óta meg nagy a nyugalom, alig volt egy két mocorgás. :(

Kész elég volt, ma én is sütit sütök, eddig bírtam cérnával. :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.02.05 09:04-kor.

Kép
Kép
elif

Kangunak és Hunornak hatalmas gratula! Kívánok jó egészséget és sok anyatejet!

Mi jól vagyunk, tegnap voltam nst-n, minden ok, a doki nézett áramlást, ott is minden ok, jövő héten néz méhszájat.

Ricsibaba: az alvás normalizálódott, általában délig nem teszem le aludni, úgyhogy addigra kellően elfárad. Nálunk a fogzás egyelőre szünetel. Nálatok hány fog van? A fütyit mi féléves korától kezdtük húzogatni, amíg engedte, de 9-10 hós kora körül szépen feljött magától. Nálunk a dokinő szerint 1 éves koráig nem kell hozzányúlni.

Jázmin: sajnálom, hogy bekaptátok ezt a vírust, jobbulást az egész családnak!

Hú lányok, egyre többen vagytok a kiírt időpont körül, nagyon izgi!!!! Jövő hétfőn telihold, ki tudja kinél mit okoz májd?
yve

Gratula Kangunak!!

Mist: én a Caulophyllumot a 36. héttől szedem,egyre növekvő adagban, a héten már 5*5 golyót szedek és látod...........szóval nálam nem jött be. :D

Kreiszi: helyzet??

Kép
budabo

Sziasztok!

Szinte éreztem, hogy babás hírre jövök!

Nagy nagy gratula Kangunak és családjának Hunor babához! Gyönyörű nagy fiú!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Crocus szuper az erszény :) szétnézek én is, hátha van még valakinek teszveszen vagy valahol, nekem is nagyon jó lenne egy ilyen :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

KANGU! GRATULÁLOK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK! SZÉP "KIS" SÚLY! :)

Lányok! Ha valamikor nem akarok szülni akkor az most van. Reggel vittem be a vizeletmintát a kh-ba, mondom a páromnak a kocsiban, remélem, nem mostanában lesz lezárva a kh az infulencia miatt. Erre bemondják a hírekben, hogy a kistarcsai kh-ban látogatási tilalom van a járvány miatt. Mire beértünk a kh-ba már ragasztották is ki a papírkákat minden ajtóra!
Andus! Te is beszéld meg a babával h ha eddig jó volt neki odabent akkor legyen még egy darabig (persze csak ha neked is így jó). Én hazafelé jövet végig erről beszéltem neki, hogy akkor még 2 hét jó, kisbabám? Erősen rugdalt, és én ezt beleegyezésnek vettem :D
Meg hát még egyébként is gyarapodnia kellene, nem bánnám ha mondjuk 3000 gramm lenne, na jó 2900al is kiegyezek. :P
Még hozzá sem kezdtem a khi pakkomhoz :oops: ez most már kezd necces lenni, úgyhogy megyek és elkezdem most összerakni, mert hazafelé elintéztük a házassági anyakönyvi kivonatot is.
Akit érint: Kistarcsán 300 napnál nem régebbi kell (asszem Anduson kívül nincs más, ugye?), ez most már tuti, az anyakönyves hölgy mondta.
Ja és Ja! Még munkám is van és nagyon kell a pénz, szal a 2 hét jól jönne. Egye fene, 1,5 hétben is kiegyezek. Tesómék is mennek a 7végén feltöltődni az egyik kedvenc helyünkre Zalakarosra, és azt is meg kell várni h ők hazaérjenek.

Ja hazafelé jót húzódott a méhem, párom megkérdezte h forduljunk-e vissza. Mondtam nem, sztem csak egy kis ízelítőt kaptam :oops: igaz belezöldültem.... de legalább már volt 1x :) (nekem még sosem volt komolyabb)

Na eldugulok! Vár a munka!

KépKép
hugic

Hát lányok tegnap én is sokkoltam a dokit meg ő is engem.
A keddi fájások miatt behivott másnapra a korházba hogy megmérje a hegvonalat. Megmérte majd közölte hogy kedden befekvés és szerdán kiveszi Ádámot. Nagyon vékony a heg és Ádám feje folyamatosan fesziti ezért nem reszkiroza meg hogy beindul a szülés és a tolo fájásoknál szét szakad a méhfal a hegnél. Ugyhogy azt mondta keddig huzzam ki szigoru pihenést rendelt el. Ha pedig beindul a szülés akkor azonnal mentő és be a korházba hogy császárral kivegyék a Ádámot. De azért folyamatosan fájogat kicsit aggodom hogy igy keddig kibirjuk-e.
Az UH- n azt mondta hogy 3200 gramm körül lesz.
U.I.Kangunak nagy gratula Hunorhoz!!! :D

Kép
háfi

Azt tudja valaki, hogy a látogatási tilalom vonatkozik-e az apás szülésre is? Logikusnak tűnne ha látogatni nem engedik be apát akkor a szülőszobába/műtőbe miért engednék...de ennyi erővel anya se mehetne be szülni...szóval ez hogy van? Azt valahogy átvészelem ha nem jönnek be látogatni, de ahhoz ragaszkodnék hogy apa ott legyen velem a szülőszobán/műtőben, ő is ragaszkodik hozzá, remélem nem akadály...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hú Háfi ez nem semmi...de te mintha pont azt mondtad volna hogy neked nem fáj a heged, nem? Azt tudod milyen vékony? Az enyém 3,5 mm aszem, de azt mondták nekem hogy valakinek a 2 mm-es is kibírja a szülést, valakinek a 8 mm-es sem... :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Tegnap a SOTE I.-en nem volt még semmi kiirva pedig ott aztán vannak.
Zetibebi: én aztán igazán megértelek császár ügyben.
Tegnap nagyon büszkén mentem be az UH-ra mondván hogy 8. éve szültem igy a heg vonallal semmi gond nem lehet. De a doki arcát elnézve és hogy kb: 5 perc alatt elintézett 4 telefont hogy kedden felvegyenek és mindki tudja hogy miért.És hogy figyeljenek ránk igy kicsit én is beparáztam..Tudsz valamit a hegvonal vastagságáról :?: :?:
Rita

Kép
háfi

Az enyém is annyi pedig 8. éve szültem.
Valoszinü hogy az a baj hogy Ádám nagyon korán befordult igy ő már vagy 2 hónapja tágitja vékonyitja a heget de lehet hogy látott még valamit de nekem nem mondta lehet hogy nem akkart idgesiteni. De nagyon komolyan azt mondta pihenés.A heg nem fáj csak a foslo fájások nagyon durvák néha.

Kép
háfi

Háfi! Sztem ne parázz! Épp azért ne, mert ilyen előrelátó és gondoskodó a dokid, nem? Vagy ez az egész nem jót jelent?
A súly végül is megfelelő lesz, a baba egészséges és Te is felépülsz, ha picirit tovább is tart. Vagy rosszul gondolom? (kezdő anyukaként....)

KépKép
hugic

kezdő kismamaként.... bocsánat... nem vagyok még anyuka :oops:

KépKép
hugic

Ja a legujabb hir Apa most hivott hogy elszált a fékvezeték az auton még jó hogy csak 30 ment igy megtudta tartani az autot ami már magában is szép teljesitmény már csak azért mert a mi autonk egy Pajero terepjáró ami magában is 2tonna. Most szerelönél van.
Nagyon hiányzott ez a kiadás most.
Na meg Felhuztam magam Gyurci legujjabb Fa*ságán. Megadoztatni a családit és nem járna annyi ideig a Gyed meg a Gyes amedig most. Szoval nem elég hogy munkahelyek szünek meg nem elég hogy a deviza hitel már az égben jár még azt a kicsit ie leveszük nehogy már élni tudjál. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
háfi

Sziasztok lányok!

Hatalmas gratula Kangunak,nem semmi méretei vannak a gyerkőcknek!Komoly meló lehetett!

Zetibebi:nem kaptam privit,de örülök,hogy tudtam segíteni!

Kezdünk a régiek lenni,már hiányoltam a recepteket,de látom,most mindenki az édesért van oda,én is....tegnap este kínomban mákos tésztát ettem.A fánk az nagyon jó ötlet,az meg hogy létezik expresz verzió,az legjobb,ki sem bírnám amíg a kelesztett tészta elkészül,szinte ézem a fánk illatát az orrom,ezrt húzok a boltba és veszek hozzávalókat,pluszz még sütök egy kuglófot is,mert a páromnak azt ígértem.
Ja,kérdés:nem vette észre valaki a párján,mintha lennének olyan dolgai,mintha Ő lenne terhes?az enyém produkál ilyesmit,nagyon aranyos,jókat nevetek rajta,rájött a csokiskeksz mánia,képes este 8 körül felállni a póker elől és elmenni érte a boltba,de előtte aranyosan megkérdezi,hogy van-e még kólám itthon-mert nekem ez a mániám mostanában,egyszerűen kell a kóla-mert szívesen hoz nekem,majd hazatér egy kiló csokiskeksszel és több liter tejjel és jól belakmározik......na de elég belőlem,húzok a boltba és sütök,várom a védőnőt,hátha ma már ideér.

szép napot mindenkinek!

Kép
nilabali

Bocs de reggel erre ébredtem és ez kicsit kiboritott sorryy :oops: :oops:
Igen nagyon örülök nagyon jó dokit találtam és képzeljétek még egy forintott nem adtam neki. Ugyanakkor nagyon lelki ismeretes...
Szóval van még remény már mint orvos ügyileg nem mindegyik pénzéhes...

Kép
háfi

Hú Háfi, ez elég komolyan hangzik! :shock:

Úgy néz ki, jövő hét elején is babaeső lesz!

Crocus: nekem is nagyon tetszik az erszény.

Hugic: hát ez elég nag szívás, nekem anno Ricsi születésénél volt látogatási tilalom. Azóta kórházat váltottam, a mostaniban a szülésznő szerint az apa benn lehet a szülésnél látogatási tilalom idején. Remélem, hogy tényleg így lesz, én nagyon számítok a férjemre! :wink:
yve

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?