A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Mint pl. az apósom! :evil: Aztán csodálkozik, hogy eldugul. Anyósom meg őrjöng. Pl. a tealevelet is beleszórja, utána meg lehet hipózni a mosogatót, mert megfogja. Nem tudom miből állna kiszórni a szemetesbe, aztán utána berakni a mosogatóba. :?:

Betegen szülni... mondjuk őt kéne berakni az alapítványi egyágyas szobába (már ahol van) aki meg épp ott fekszik, annak pechje volt, de legyen már fontosabb az, hogy ne a többi anyuka meg baba fertőződjön meg egy 6 ágyas kórteremben. :evil:

Kép
Kép
tabati

Drogerie Markt-osok figyelmébe:

http://dm-drogeriemarkt.hu/Images/layout/action/KV%20lezarasplakat_vegleges.jpg

:!:

szkarabeusz! :)

Én nem tudom, csak megint belepofázok ( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ). Ha a saját kórházadban elvállaltak és elérhető, akkor gondolom nyilván oda. De ha mondjuk, már annyira rohanni kéne, akkor a legelső utadba eső kórházra tippelnék. :roll:

Kép
Kép
200907?

Te 00!
Jaja! Képzeld, pont egy-két hete mosogatok a Te módszereddel! :D Csak nálunk az a gáz, hogy egymedencés a mosogatónk, és nekem a konyhapultra kell pakolgatnom a habos cuccot.

Igen, ami a parát illeti, legközelebb csakis RÁTOK hallgatok! :D

Kép
szkarabeusz

kicsidodi! :)

Tudom, hogy viccől írtad és ha lehet, akkor minden ilyet el akar kerülni az ember, de ez ma, itt nem müxik. :( :( :?

tabati! :)

"alapítványi egyágyas szobába (már ahol van)"
Hangsúly a zárójeles részen... :? :? :? :? :? :? :?

:lol: :lol: :lol: Nálunk is ugyanez van, de a konyapultot is rendszeresen le kell mosni. :wink: (És én havonta lecserélem a szivacsot. Van, aki hónapokig használja.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.18 12:56-kor.

Kép
Kép
200907?

Jaj, bocs, 007-et akartam írni!!!! :oops:

Kép
szkarabeusz

Na nálunk sem lehet bemenni a kórterembe látogatóknak, hanem te tolod ki a babát az előtérbe. De már a nőgyógyászaton is volt olyan roma pasi, aki ennek ellenére bejött, hogy megsürgesse az éppen abortuszról visszatért tini feleségét, hogy jöjjön már, mert a másik gyereket meg kell szoptatni, már egy órája bömböl. Semmi nem érdekelte, sem az altatásból éppen ébredező felesége, sem a szobatársak, sem azok a nők akiket épp szintén műtétről hoztak vissza és meztelenül pakolták át őket az ágyukra, sem pedig az otthon lévő gyereke, akit nem is lehet altatás után szoptatni egy darabig. A nővérek meg hiába szóltak neki, mindig besomfordált. Viszont a felesége engedelmes volt, kómásan meglógott zárójelentés nélkül. Még én szóltam a nővérnek, aki rohant utána a lifthez a papírral, de már nem érte utol.

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Most erre mit lehet mondani...? :? :? :? :? :? :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

Boldog Szülinapot Orsinak!!!!!!!!!!!!!!!

máris dobok egy táblát...

Tabati!
én is kb 3dl műanyag pohárba kaptam hideg vizet.viszont enekm azt mondták,
hogy 10perc alatt igyam meg...

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Szkarabeusz!

32. héttől sztem nincs ok aggodalomra :wink: ! Némely ikerterhességnél, azért remegnek, hogy kibírják odáig :wink: ! Addigra már minden szerve jól működik, már "csak" híznak, meg erősödnek.
Viszont ha korábban indul be a szülés én tuti az I-es nőire mennék! Vagy valamelyik klinikára. Csakis olyan kórházba, ahol van koraszülött osztály, és jó ha van intenzív is! Sima újszülöttes kórházban nem tudják ellátni a babát, szóval elvinnék tőled :( ! Egy normál szülészeten a 36. héttől maradhat a baba.
Jelen állás szerint hol fogsz szülni?
De amúgy meg ne ezen parázz, mi lesz ha megindul, hanem tessék pozitívan gondolkodni, és megelőzni a koraszülést! Tartsd be az utasításokat, pihenj sokat, olvass és nézz vidám, megnyugtató dolgokat...stb. Minden fejben dől el :wink: !

Bond!

Látom, Szkarabeusz már korrigált, de mikor at írta: Te 00! Én azt úgy értelmeztem, hogy Te, duplanulla! :twisted: :lol: :lol: :lol:
( szeretszeret :oops: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Nálunk van mosogatógép, én nem is tudnám már elképzelni már nélküle. Sosem öblögetem le, hanem csak a maradékot kaparom le, és már mehet is be. Tovább megyek én tepsit ,fazekat, lábast is simán beteszek. És gyönyörű tisztán veszem ki. Minden csillog villog. Ha marad rajta kosz, akkor tudom hogy az azért van mert ideje hogy átmossam magában mosogatógép tisztítóval, erre kb havonta kerül sor. És utána újra minden ok-s. Szerintem is higiénikus, nálunk is naponta 2 x megy, hétvégén van hogy 3 x is.

Mellszívóba írtam hogy nekem medela elektromos van, és egyáltalán nem volt nehéz, szerintem jól kiszívta gyorsan, és lehet állítani az erősséget.

Én azért figyelek arra hogy mivel és mikor veszem be a vasat, mert azért lássuk be ha valakinek baja van, akkor muszáj erre is figyelni. Én nem akarok szurit kapni ha nem muszáj. és ha csak annyival is segítek hogy nem tejjel, kakaóval veszem be és nem más gyógyszerrel akkor már megérte.

Én is 3 hónapos korától kb már mindig letettem a gyerekeket a földre jó vastag plédre, köré játékokat, meg meg zenélő forgó nyavalyákat. És én is könnyen mellé tudok ülni, feküdni. Nekem imádtak lent lenni. Na meg nem kell attól félni hogy jaj leesik, ha épp elszaladok valahova valamiért, akár csak egy pohár vízért.

Szerencsére nekem nem voltak földhöz dobálós hisztik egyik gyereknél sem, az tény hogy a ráordítok, meg otthagyom nem jött be.

Tabati nekem 3 dl hideg vízben volt a cukor, és fél citromot nyomtam bele.

Akkor engem most meg fogtok vetni de én hétfőn szültem a Rékát reggel, de szerda délelőttl már otthon voltam, Egyszerűen utálom a kórházat, utáltam hogy a gyerekek otthon várnak a kicsivel és én nem lehetek velük. Rékának semmi baja nem volt, nőgyógyászom megvizsgált, minden rendben volt. ÉS a kórházi gyerek orvos beszélt az én gyerekorvosommal, hogy haza engedne de a 4. napon le kellene venni a PKU-t megteszi e, és különben is rám bízhat e egy 2 napos újszülöttet, miután elmondták neki hogy a 3. és hogy ápolónő vagyok, és a gyerekdokim is készséges volt, így mi szerda délelőtt már otthon voltunk. Tejem is megindult már akkor. És én totálisan megnyugodtam. Most is így fogom csinálni ha nem lesz semmi baj egyikünkkel sem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Lorca!

Amúgy Magyarországon is hazamehetsz amikor akarsz, ez csak protokoll! A kórház nem börtön! Bármikor eljöhetsz!
A férjem akármi volt eddig, mindig hazajött saját felelősségre! Mondjuk mi itthon mindent megoldunk, mert én adom neki a szurikat, infúziót, varratot szedek, szóval nálunk más a helyzet :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

gabi1! :)

A te eseted azért más. Többgyermekes anyukaként úgy töltöttél el bent 2 napot, hogy minden rendben volt és a dokik is egyeztettek egymás között.

Kép
Kép
200907?

200907?

Jaj, hát nem gondoltad tán, hogy az én egyetlen Kisfiamat egész napra a mózesban dekkoltatnám időtlen időkig?????? Vannak Neki jópofa játszószőnyegei meg kiságya forgóval, meg anyucija :wink: :lol: Ez csak kizárólag a kocsis sétákra írtam na meg ha megyünk vidékre vagy messzire az első 5-6 hónapban, akkor preferálom a mózest!!!

Dodi!

Én nem fikázom a mosogatógépet, egyszerűen anno amit ott láttam, éreztem...boáá! Ennyi, de Férjem jobban szeretne, mint én (pedig Ő szeret mosogatni...komolyan...mazochista). Aztán majd látjuk mit hoz a jövő...2-3 Gyerkőcnél már elgondolkodom majd én is lehet, de eddig valahogy megoldottuk....! Férjem is azt mondja, higgyem el azóta már sokat fejlődtek ezek a kütyük...igen biztos így van, de hiszem ha látom... Amúgy ez igaz, hogy a kajamaradékos dolgokat a mosogatóba sem pakolod...még szép....nincs konyhamalac beépítve, aki majd ledarálja, megemészti..vagy mi :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Gabi!

Én is minden beleteszek, csak az IKEA-s fanyelű nagykéseket nem, mert azoknak szétesik a nyele, szóval azokat kézzel mosom, de ez 3 kés a komplett konyhából :D !
És bizony, ha nem mosogat jól, akkor valami hiányzik! Pótlom, és újra szupi :wink: !
Ja, és nagyon köszi, hogy írtad, hogy neked a vérszegénység miatt fáj a fejed, mert tegnap elkezdtem szedni a vasat emiatt, és mára szépen fokozatosan elcsitult a fejfájásom :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Breki!

Tényleg sokat fejlődtek :wink: ! Meg a gépeket is lehet igénytelenül használni! Persze bele tud büdösödni a cucc ha napokig ottvan, de a mosogatónak is lesz szaga annyi idő után, csak az levegőn van, nem érzed annyira! Én ha nem indítőm el, mert kevés a cucc, átmosom (van egy ilyen funkciója, pont erre), ami beáztatja és semmi szag nincs. Szóval tényleg ki van ez találva :wink: ! Meg arra kell figyelni, hogy legyen benne mindig minden (öblítő, só), mert akkor mosthat rosszul, de a mosógép sem mos mosópor nélkül jól :wink: !
Tényleg rengeteg időt sporolok vele! Ebéd után kb. 3 perc alatt belepakolok, majd újabb pár perc alatt ki. Alapból meg vagy 25 percig mosogatnék (fazekaktól a poharakig)!

KépKép

KépKép
kicsidodi

breki76! :)

Én sem arra gondoltam, hogy bebetonozod a gyereket a mózesbe ( :lol: :lol: :lol: :lol: ), csak túlzásnak tartom annak az oldalnak a viszonyulását.

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Én tudok olyat, aki 2x egymás után úgy indított el egy komplett, 3 órás mosást, hogy nem tett bele mosóport... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Tabati
Én az első porontyommal kb 6 hétig feküdtem ( 8.-9. hónap) bent... No hát nem vagyok én rasszista, félreértés ne essék, de hát a kórházakban ugyebár két osztály "roskadozik" a romáktól: a balaeseti sebészet és a szülészet. -úgyhogy én is tapasztaltam egyet s mást... (ÉS ÉN MOST ITT NEM A TISZTA, RENDEZETT, BEILLESZKEDETT ROMÁKRA FINTORGOK, HANEM CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A MOSDATLAN PRIMITíVEKRE!!!)
De hát legnagyobb meglepetésemre találkoztam már olyan kórházzal (saját szememmel láttam), ahol külön kórterembe fektették a hasonló beállíottságú, unintelligens kisebbséget.
És kérdem én: ez rasszizmus lenne??? Amikor szerintem nekik is így A jobb, nem??? Egymás között ők sokkal jobban elvannak, mint köztünk, "parasztok" között, nem???? Azonos kultúra + közös nyelv + hasonló illatanyagok = sokkal jobban megértik egymást.
Hiszen egy tiszta, ápolt, tanult roma sem érezné jól magát lecsúszott honfitársai között, nem? És egy tiszta, ápolt romával nekem sincs SEMMI BAJOM.
Na jó, hagyom is a romázást, mert a végén még fejemet veszik.

007
Mosogatószivacs: amikor már foszladozik :evil: Pfúúúúúj! :evil: Én amúgy (sajnos) nem vagyok egy rendmániás, de a konyhai dolgokkal + a WC-vel kapcsolatban tele vagyok rigolyákkal, amiket annyian, de annyian megmosolyognak! Pedig ezekről nem tehetek, ilyen vagyok és kész. Pl. külön vágódeszkám van a nyers húsokhoz, amiken semmi mást nem vágok, csak nyers húst, halat, amit aztán majd hőkezelek. De még hosszasan sorolhatnám, pl. a külön-külön fakanalaimat stb. A WC-nek is mindig tisztának kell lennie, illatosnak. Amúgy meg ha most körülnéznétek a szobánkban... inkább ne... Szóval nagyon ellentmondásos személyiség vagyok... :D Ezért sem szeretem a váratlan vendégeket - mert a lakásunk nem mindig szalonképes... Enyhén szólva. Pedig imádom, amikor csillog-villog a lakás, a lelkemet is símogatja! De miért rühellem a takarítást????????

Tudtátok amúgy, hogy a rend iránti igényesség, meg a takarítási képesség szintén nem nevelés kérdése, hanem genetikus?

Kép
szkarabeusz

Apropó 200907? pont tegnap olvastam (ne kövezz meg érte, de nem tudom melyik website-on), hogy vannak Babák, akik a kiságyukban is behúzódnak egy sarokba úgy alszanak (mert biztonságra törekednek és úgy érzik, hogy ha egyik oldalról körülfogja őket valami, akkor az jobb), sőt vannak olyanok is, akik nem is alszanak el a kiságyban és bölcsőben illetve mózesban kell őket altatni pontosan amiatt, hogy ott nagyobb a biztonságérzetük. Gondolom a méhen belüli falakat keresik a Kis Drágák :wink: :wink: ! Ja és a cikk végén: persze nem tudhatjuk, hogy gyerekünk melyik kategóriába fog tartozni....

Tickerplayground.com
breki76

Na most ezt én úgy értettem, hogy annyi ideig a derekuk lehessen stabilan, nem úgy, hogy mózes, de le lehessen dönteni vízszintesig a kocsit...Mellesleg mint mindent: MINDENKI MÁSKÉPP CSINÁLJA.....
Mondjuk amikor a nagy batár Zepter edényeket kell mosogatni, ami még üresen sem pillekönnyű...akkor biztos jó hasznát venném...ráadásul elég nagyok is ahhoz, hogy kényelmesen elférjenek a mosogatóban. Ha meg beleteszed mást már nem igen tudsz odatenni.... Én megértek mindent, de ahogy azok az angolok használták a gépet, soxor bizony öklendeztem....na ezért nem szántam még rá magam, hogy komolyan elgondolkodjak ezen!!!

Tickerplayground.com
breki76

Breki!
Amit most leírtál a babák biztonságérzetéről: tudod-e, hogy a manapság agyonszídott klasszikus, hagyományos pólyának is pontosan ez volt a funkciója??? :) Hú, de gonosznak tűnik manapság az az anya, aki pólyába bugyolálja és ezáltal mozgásképtelené teszi az újszülött kis gyermekét - holott az a gyermeknek pont, hogy biztonságérzetet ad! Ez komoly! :) Meg is nyugszanak a síró babák, amikor jó szorosan bekötözik őket!
(Most nehogy vadállat anyának képzeljetek, én most itt nem arra gondolok, hogy egész nap pólyában kell tartani a gyermeket!!!! csak épp azt ecsetelem, hogy a régi, elavult dolgok nem feltétlenül, és minden esetben rosszak! Gondoljatok csak arra, hogy amikor már egy nagyobbacska gyereken kitör a hisztis roham, és erősen átkaroljátok, szeretettel leszorítjátok - pillanatok alatt lenyugszik - mert biztonságban érzi magát.)

Kép
szkarabeusz

breki76! :)

A cikk okés. De, hogy nem tudod hol olvastad: omoljon rád a Gellért-hegy! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem az nem rasszizmus, de mivel olyan témáról van szó, ami nagyon könnyen gerjeszt indulatokat, én azt javaslom, hogy hanyagoljuk a témát... Könnyen félreviheti a topikot. :roll: :roll: :roll:

Amit írtok olyannyira nem hülyeség, hogy azt is szokták javasolni, hogy úgy tegyék le aludni a kicsi babát, hogy beletekerik a kis takarójába.

Kép
Kép
200907?

Dodi
Én fehérvári vagyok, mint Sillia! :) Most megállapodtam egy nagyon kedves szülésznővel, úgyhogy majd alkalomadtán kifaggatom, milyenek itt az esélyek. Nagyon bízom a szülészorvosomban, elismert orvos, de ha neadjisten koraszülött lenne a kicsi, a LEGJOBB helyre akarom vinni!

Mosogatógép harmadszor:
Van egy barátnőm, aki a mai napig minden ruháját kézzel mossa. Csak az ágyneműkkel és törölközőkkel indít be mosóprogramot. Ő ezt otthonról hozta, anyukája is így csinálta -az egész családra így mosott! Azért nem használ mosógépet, mert abban sokkal hamarabb "elhasználódnak" a ruhák (ez amúgy igaz is), mint kézi mosással. (azért itt meg kell jegyeznem, hogy ő pillanatnyilag egyedül él).
Na én erre már soha nem lennék képes, és igaz, hogy a mosogatógép is jobban elnyűvi az edényeket -anyukáméknál tapasztalom -azért ha lenne rá lehetőségem, többet kézzel egy büdös poharat se mosnék el!!!!

Kép
szkarabeusz

Breki!

Már én is több ilyen cikket olvastam. És a barátnőm is azt mondta, hogy a kisfia is mindig odakucorgott az egyik sarokba. Szerintem egyáltalán nem gáz nekik a mózes sem, persze csak addig míg nincs akkora mozgásigényük. Utána már semmi sem elég nagy nekik. :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Itt semmifele mehszaj vizsgalat nem volt edddig,ne parazz Szkarabeusz!Vagy tan nekem kene paraznom??? :shock: Amin ugysem valtoztathatok mert itt ez a szokas regota?Es a korhazbol is kitesznek,ami ugyan nekem nem okoz gondot...sot!Azert nem vagyok odaig az orvosokert....sem az egyeb beavatkozasokert....
Elso babaval 48 ora mulva,masodikkal 24 oraval szules utan haza kell menni.Aztan szepen visszablattyogni a gyerekorvoshoz.
En mar kezdem megszokni ezt a dolgot,hogy itt azert nem szivbajosak....
Mindenesetre nem szivesen fekudnek az otthoni korhazakban....Ha mar orvoshoz kell mennem,tisztara kivagyok....

Mosogatogep:mar 7 honapja egy fedel alatt elek vele,mert van a lakashoz....de meg sosem kapcsoltam be :shock: Pedig utalom a mosogatast nagyon is!De igyekszem gyorsan elintezni mar akkor amikor par darab van...ha osszegyult,na akkor anyazok...

Babaviz; :roll: Jo biznisz az is :lol: :lol: De tokeletes ha van viztisztitod...sot,mar olyan kancso is kaphato,ami megszuri a vizet eppen 2l-es lehet kb,nekunk is van(persze forralas mellett a babanak)...vagy megnezni a sima asvanyviz asvanyianyagtartalmat....de akinek ez okes,nyugodtan babavizezzen.De nem is tarthatod sokaig felbontas utan... a baba meg nem iszik annyit...

Tabati:Jobbulast!
(Genbetegsegeket nem lehet gyogyitani ossejtel!Meg jo sokaig)

Gabi:Minek is a korhazban fetrengeni...okosabb,egeszsegesebb nem igen leszel tole...Jol teszed ha hazamesz...!

Kép
Kép
ancsurti

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:13-kor.
Vendég

szkarabeusz

[quote]T írta:udtátok amúgy, hogy a rend iránti igényesség, meg a takarítási képesség szintén nem nevelés kérdése, hanem genetikus?

Most egészen megvígasztaltál! Ezt a mondatot feltétlenül megmutatom apának. Aki a rend és tisztaság mintaképe, míg én ugyebár....
Vendég

Eszembe jutott valami a picurok alvásáról.
Nekem mindkét lányzó kizárólagos hasonfekvő volt. Így a pólya nem jöhetett szóba, viszont egy vékony takaróba bele kellett hengergetni őket és akkor csend és békés alvás volt. Kivéve Dalma, neki ugyanis egy nagyon vékony anyagos zsebkendőt is kellett a fejére teríteni, és ha az alá beszuszogott akkor aludt jól.
Hozzá kell tennem, decemberi babák voltak és akkor még nem agyonfűtött panelben laktunk.
Vendég

007!
Na ugye! Beletekert takaró = pólya! :)

Persze-persze, én se kívántam folytatni a roma témát! :)

De visszakanyarodva a pólya témára:
Látom, itt már mindenki bevásárolt gyönyörűbbnél gyönyörűbb babacuccokból, de szerintem én az első hetekre nem veszek itthonra rugit a kicsinek, hanem csakis angolpólyát! Lehet, hogy őskövületnek tűnök a szemetekben, de szerintem ennél kényelmesebb és praktikusabb itthoni öltözet nem létezik egy újszülött számára! Kényelmes és konfortos a babának - kényelmes a mamának! Az elsőszülöttemmel kölcsönbe kaptuk anno, és nekünk nagyon-nagyon bevált!

Csúnya Dodi!!!! :P
[quote]L írta:átom, Szkarabeusz már korrigált, de mikor at írta: Te 00! Én azt úgy értelmeztem, hogy Te, duplanulla!

Rólam ilyet ne is feltételezz! :D Azt a betyár mindenségit! :evil: :D

Kép
szkarabeusz

ancsurti! :)

A víztisztító is hasonló biznisz, szerintem. :roll:
A felbontott üveget 48 óráig lehet forralás nélkül felhasználni, utána ugyanúgy forralni kell, mint a rendes csapvízet. Mi sosem csináltuk és tartott, ameddig tartott. (Nyáron nagyom jó szomjoltó, ha éppen nem tudsz szoptatni, metrón vagy hasonló helyen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Amit még babáknak ajánlanak az a Szentkirályi ásványvíz.

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Dalma a zsebkendővel: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007:Lehet hogy biznisz a viztisztito,de egy kancsot megvenni azert gazdasagosabb :wink:(Ha mar ennyire az egeszseges dolgoknal tartunk,a sajatunk is lehet meger ennyit....) Es a Szentkiralyirol ezt tudtam is....

A pokrocba csomagolas nagyon praktikus,szeretnem is kiprobalni...itt a korhazban is igy"taroljak"a piciket.

Hogy itt milyen kisebbsegieket lattunk a minap
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: Annyira nem valtoznak ezek sehol,semmitol...

Kép
Kép
ancsurti

Sillia! Hali! :D
Rend téma: Igen-igen, feltétlenül tisztázd a dolgokat, én is mindig ezt bizonygatom itthon!!!! A szerencsétlen génállományomat! :D :D :D De én így vagyok kerek és egész! Punktum!
Amúgy már a fészekrakó ösztönt várom, hátha végre megmozdul bennem valami. :D :D
007! Alias Mester!
Mikorra várható a fészekrakó ösztön? Az első gyereknél is csak vártam, ültem és vártam, napokig és hetekig, de semmi... Nem volt kedvem takarítani -mondom: na majd talán holnapra eljön végre Fészekrakó. De aztán reggel felkeltem, és SEMMI! Már túlléptem a kiírt időponton, de még mindig SEMMI! Mit kéne, hogy érezzek olyankor???? :shock: :shock: :shock: Mesélje már el nekem valaki!!! Lehet, hogy megérintett a fészekrakó ösztön engem is, csak épp nem ismertem fel??? :shock: :shock:

Kép
szkarabeusz

szkarabeusz

amint apa hazaér, orra alá dugom a mondatodat. Hogy a génállomány tehet mindenről.
Viszont az is biztos, hogy Dalmának EZT NEM MUTATOM MEG!! :D
Vendég

ANCSURTI : :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil: (Most le kell lépnem pár percre, fél órára, de majd megírom, hogy miért haragszom Rád! :) Csúnya Ancsurti! :) )

Kép
szkarabeusz

Amint itt írogattam, a látómezőmben lassan elhaladt a hálópólóm a földön csúszva :shock: :shock:
Vendég

Sill!
[quote]V írta:iszont az is biztos, hogy Dalmának EZT NEM MUTATOM MEG!!

:D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
szkarabeusz

Aztán odanéztem és rájöttem hogy nem a póló kelt életre, csak Áfonya próbált meg elsettenkedni vele a hátam mögött.
:)
Vendég

ebből is látható rendszeretetem, ugyanis biztos hogy a földre dobtam le reggel...
Vendég

Szkarabeusz!!!

Jujj!!!Most aztan gondolkozhatok...mi lehet a baj...basszus :shock: :shock: :shock:
En is megyek el nemsokara...Ugye nem bantottalak meg...!!!Nem akartam az biztos!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sillia:
[quote]A írta:mint itt írogattam, a látómezőmben lassan elhaladt a hálópólóm a földön csúszva

:D :D :D Cuki lehetett! Az X-akták ehhez képest kutyafüle!

Kép
szkarabeusz

Tudtam en hogy nagy a szam...be is fogom gyorsan!!! :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Szkarabeusz!

Nekünk is van édi kis pólya is! Amúgy a mózesnél én a babakocsi mózesre gondolok ám....nem vettünk külön vesszőkosarat :lol: :lol: Gondoltam, hogy nem vagy "szadi-mami" nem spárgával kötözzük ki a Kicsit! Amúgy annyira érdekes...kinél mi vált be stb...tényleg sok függ a Picitől is, hogy Ő milyen. Olvastam egy könyvben, hogy van Baba aki már 1 naposan megfordult a pólyában...HOPPÁ!!!Biztos megvettünk csomó felesleges -illetve lehet, hogy csak annak tűnik és mégsem lesz az- dolgot, de ha több van, abból még baj nem lett, mintha utána rohangásznék pólyát etc venni. És az is lehet, hogy első Gyerkőc no pólya...második gyerkőcnél meg csak az jön be. Egyébként Anyum is szorgalmazta a pólyát, hogy könnyebb vele fogni a Babát, Ő is mindig azzal tett be, meg vett ki kezdetben az ágyikóba, amíg nyeklettem jobbra-balra...

De tényleg annyira változó...a mellszívó is láthatjátok, egyiknek csak kézi, másiknak csak gépi, egyiknek avent, másiknak medela.....nem könnyű a döntés....csak remélhetjük, hogy mindenből pont jó lesz az, amit vettünk!!!!

Czigka! Igaz nekünk nincs mosogatógépünk (lehetne majd a házban, hely az éppen volna), de én már használtam, mondjuk jó régen, tehát nem csak úgy mondom, hogy még nem is láttam a működését, a belőle kiáradó szagokat is éreztem, sőt az itt-ott kajamaradékos cuccokat is láttam. Én mindig leöblítettem a dolgokat amiből ettem, miután a gép elmosta...biztos ami biztos.... Nekem előbb kellene kandalló, mint mosogatógép az tuti....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.03.18 14:48-kor.

Tickerplayground.com
breki76

ancsurti

akárhányszor olvasom a hsz-edet, nem látom benne a galibát...
hogy miért lenne nagy a szád :shock:
Vendég

Ancsurti!

Sajna ezeknek mindenhol közösek a "felmenőik" tisztelet a nagyon-nagyon ritka kivételnek.....Rosszul vagyok a látványuktól is a szaguktól is na az üvöltözős stílusukról meg ne is beszéljek. Az tuti, ha valami ilyenféle műsorozik a kórteremben, akkor Apával küldetek pár régi kollégát (rendőrt) akik majd jól helyrerakják a pofájukat!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukkantásra van időm. :?

Tegnap megvolt a terheléses vércukor vizsgálat (tej+zsemle módszerrel). És hát megbuktunk rajta, ahogy én ezt éreztem is. éppenhogy határérték alatt volt a vércukorszintem (6,7) , csakhogy a vizeletből is kimutatták, úgyhogy most 3 hét szénhidrátmentes diéta következik, aztán a cukros lötyis vizsgálat.

Azóta bújom a netet, hogy egyáltalán mit lehet és mit nem lehet enni. :? Sosem volt gond a cukrommal, túlsúlyos se vagyok, ráadásul amióta babás lettem kerülöm is az édességet, mégis. :?

Majd jelentkezem és vissza is olvasok, mert nagyon le vagyok maradva. :(
nellike

Ancsurti!!!! :D
Nem, nem bántottál meg!!!!! :D
Csak ma visszalapoztam, hogy megnézzem a pár napos hozzászólásokat, és megláttam a pogisütős képeidet - na be is ütött a baj!!!! Annyira, de annyira megkívántam azokat a gusztusos pogikat, hogy semmi másra nem tudtam gondolni! El is rohantam a kisboltba, vettem túrót és sajtot, MUSZÁJ volt sütnöm!!!
Basszus, az már a kívánósság? ??? Pont délre ki is sült a túrós-sajtos pogi, amivel annyira rohantam (mert annyira betegesen megkívántam!!!!), hogy elfelejtettem dót rakni bele! :D :D :D Ennek a tésztának állnia kellett volna hűtőben vagy két órát, dehát azt sem bírtam ki! Utána meg még forrón megettem annyit, amennyi a déli 50g szénhidrátomba belefér, úgyhogy lőttek a normális ebédemnek! Ráadásul mivel még tűzforrón zabáltam be, most émelyeg a gyomrom!!! + ma egy iszonyat fontos dolgozatot kéne befejeznem végre, de a bolttal meg a sütögetéssel elment egy csomó a drága időmből!!!!

:D KÖSZÖNÖM NEKED, ANCSURTI!!!!!!!!!!!! :D

Aki ezentúl pogácsa fotót tesz fel ide a fórumra, azzal nem állok szóba!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Lányok! Ilyen guszta pogácsafotóval engem M E G G Y I L K O L T O K !!!!! Volna szívetek egy cukorbeteg várandós anyát mégegy ilyen kísértésnek kitenni????

Na ugye!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szkarabeusz 2009.03.18 14:54-kor.

Kép
szkarabeusz

Sillia!

Hat tudod mert "ahany haz,annyi szokas"talan...de hat most eppen elakadtam :roll: :roll: :roll: .

Vagy mert nem is tudom...lehet nem is ennyire komoly....most komolyan.....talan mert irtam az "itteniekrol"...vagy mert..... :roll: :roll: :roll:

Breki:En szeretnek bolcsot egy kis idore,pont a kucorodas vegett...talan kapunk kolcsonbe...Es hat a hintaszekedet is megirigyeltem...most vadaszunk a neten :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

Dodi nekem ma megint egész nap fáj a fejem, és érzem is hogy sokkal fáradtabb vagyok mint szoktam. Remélem hogy gyorsan hat a gyógyszer.

Pólya: azért mondják rá hogy nem jó, mert régen nagyon hosszú ideig abban volt a gyerek, és rengetegen voltak csípőficamosok pont azért mert nem tudtak rugdosódni mozogni.
Nekem csak a kórházban szülés után volt rajtuk 2 óráig, utána én magam vettem le róluk. Én nem szeretem. Inkább tekerem be egy takaróba, mint a pólyába. Meg nekem könnyebb is anélkül megfogni. De én már csak ilyen vagyok.

Rend: én nem szeretem ha kupi meg kosz van, de ebben hasonlítunk a párommal mert ő sem. Szokott is segíteni rámolni pakolni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?