Sziasztok!
Húúú, jó sokat írtatok!! Ez nagyon jó, csak én nem emlékszem a negyedére sem!
Erika: boldog névnapo Nektek! S gratula a mozgáshoz! Lehet, hogy Zsófi nem akar orvoshoz menni, így inkább belehúz!
Mangora: a férjednek hatalmas gratula!!!!! S, hogy milyen irígy vagyok: egy hónapig otthon lesz Veletek!!!!!
Szilvi: Nektek a felálláshoz, Friday Nektek pedig a foghoz gratulálok!
Húha! Valaki írt még mozgásos nagy tettet! ELfelejtettem!

Ne haragudj!
Friday: húúú, nagyon átérzem az ovis helyzetet. Nekem egyelőre az nehezemre esik, hogy rövid időre másra, ill. anyumra hagyjam. Egyszerűen imádok vele lenni, igazából bárhova el lehet vele menni.....
A nemalvásokat sajnálom!
Taliban benne vagyok én is! Bár napban nekünk, bármi a helyszín egyelőre úgy néz ki, hogy kedd vagy szerda lenne jó. Ha csak olyan program lenne, hogy valakit meglátogatunk Petrával az bármelyik nap jó. Még tavasszal a fejembe vettem, hogy amit jónak gondolok, azokra a foglalkozásokra el fogunk járni. Vagyis elmegyük, s ha tetszik Tökmagnak járunk, ha nem, akkor nem. S így hétfőn Ringató, csütörtökön manó torna, pénteken baba-mama torna és szombaton úszás van. Imád társaságban lenni, s hihetetlenül figyel mindenre és tanulékony. Tudom, minden ilyen korú gyerkőc ilyen....

Persze, ha valami közös program van azért ezek kihagyhatók!
Túl vagyunk az esküvőn! Hááááát, ilyen rossz esküvőn még sose volt. Az ifjú pár totál nem volt szép, a díszítés sem volt igazán összeszedett, a kaja hideg, kevés és rossz volt, az italok pancsok, mi a társaságtól külön lettünk ültetve, egy 12 fős asztalhoz belülre kisgyerekkel

, akik velünk szembe ültek volna, azok nem jöttek el, Andris tesójáékat sem velünk egy asztalhoz, hanem a baráti társasághoz ültették........ AZért volt jó része is! Végra táncoltunk Andrissal!

Egy rendezvényhajón volt az esküvő, s itt béreltünk egy szobát. Direkt elmentünk pár hete kipróbálni a bébiőrt. Akkor azt mondták, hogy a szoba, amit kapni fogunk, az a zenekartól és a tánctértől átellenben lesz. Ehhez képest a zenekar alatt volt.

Felhívtuk őket, hogy lenne-e arra lehetőség, hogy 12-kor menjünk, mert akkor Petra egy kicsit meg tudna ismerkedni a szobábavl. Azt mondták, hogy persze. Mi 1-re értünk oda, a szobában akkor cseréltek ágyneműt, a porszívózás így elmaradt. Én naívan arra gondoltam, hogy sebaj, majd mikor nem leszünk ott megcsinálják. A túrót! Este 20 fok volt úgy, hogy a klímát fűtésre állítottuk. ANdris szólt a recepción, erre a válasz: kapcsoljuk ki. A megkérdezte, hogy és akkor? Majd beleheljük??? Nah, kerítettek egy hősugárzót, így már nem fáztunk. Reggel mentünk volna reggelizni, szóltak, hogy később menjünk, mert egy 40 fős lengyel csoport van...... mentünk később: etetőszék sehol. Kérezzük a pincért, hogy etetőszék? Az nincs. Mondjuk, hogy de fönt van..... válasz: igen, ott van...... mindezt halál flegmán.....s elkezdte a cukrot töltögetni..... Nah, erre irtó mérges lettem. Mondtam, hogy mi akkor itt nem reggelizünk! Jól kitoltam velük, tudom, de akkorra már betelt a pohár! Petrát megetettem a kocsiban, mi meg ettünk egy MCdrive-ban.... ahol ráadásul mást adtak, mint amit kértünk!
S volt még egy sztori pénteken: a szomszéd csajjal együtt mentünk babaúszásra. s mondja a csaj, hogy Andris ne köszönjön már és ne beszélgessem a párjával, ha nem látják egymást! Az előzmény: hazajöttünk nyarallásból, s a két srác kint volt az udvaron, s az én balga párom átköszönt, s mivel valami nagy pakolászásban volt, megjegyezte, hogy gondolta, hogy az Ákos az. S még ami a történet: a csaj mindig tudja, hogy anyum mennyit van itt, nem egyszer felhívott, ha Petra jobban sírt, hogy rendben van minden? , idegesíti Andris apjának a hangja, tudja, hogy Petra mikor ébred....
Lassan úgy érzem, hogy hülyékkel vagyok körülvéve!!!!! Vagy én vagyok a hülye, s körülöttem normális mindenki!
Velünk, hármunkkal egyébként minden rendben van!

Petra pápá-zik, éjszaka 11-12 órát alszik, sokat játszik térdelve s egyre gyakrabban próbál egy kézzel kapaszkodva menni és egyedül állni. Szóval, ha egy lakatlan szigetre vagy egy tanyára költöznénk, én lennék a legboldogabb!
Jah! Tegnapelőtt próbáltam ki, meg tegnap is és beválni látszik. Vettem én is tápszert (banános, jóéjt), mikor ráparáztam, hogy kevés a tejcsi. Persze azóta elég a tejcsi.... s hogy ne dobjam ki, úgy adtam Petrának, hogy bekevertem egy egész adagot, s gabonát tettem hozzát. Azt amit egyébként gyümölcshöz szoktunk. Olyan tejbegríz sűrűségű lett. Azt kapta vacsira, s ízlik neki, és kitart ugyanúgy, mint a tejpép vagy a főzi. Lányom nagyon beles. Nem eszik egy nap csak háromszor kanállal, akkor sokat, és felkelések után szopizik. Próbáltam, hogy adtam neki többször keveset, de akkor teljesen borult a napunk és nem is aludta át az éjszakát. A pólói szűkek rá....

Szerintünk azért alszik és eszik ennyit, mert bizti nőni fog, hisz tavasz vége óta max egy-két centit nőhetett. A hosszú nadrágjai jók azok, amik tavasszal voltak rá jók.
Húúúú! Befejezem, mert meguntok egy életre!
Puszi:
Judit