Sziasztok csajok!
Ma jöttünk mi is haza, egy kis rokonlátogatáson voltunk 2 napig. Jó sokat irtatok!
Az alvás nekem is rosszul megy, hol a jobb lábam zsibbad, hol a bal kezem, szóval elvagyok.
Látom, hogy tegnap a család volt a téma. Hát én is tudnék mit írni, de ezek olyan durva dolgok, hogy nem akarok senkit megdöbbenteni. Ezekért a dolgokért nem tudok aludni. Szóval nagy vonalakban az a helyzet, hogy mióta apu meghalt, azóta anyu engem macerál. Van egy nővérem is, de ő nagyon messze lakik tőlünk, de ő volt mindig is anyám kedvence. Nővéremre nem haragszom, de anyu egyre durvább dolgokat csinál. Ahogy közeledik a szülés időpontja, egyre jobban félek anyu viselkedésétől. Az előző szülésem után eljött egy pár napig segíteni, de elmondott mindennek, ha jöttek hozzánk látogatóba, alig várta, hogy kitegyem a lábam a szobából és már a hátam mögött beszélt ki, az anyám! Pár napos gyerekem a kezében volt és tele torokból üvöltözött velem, kislányom nagyon el kezdett sírni, nem lehetett megvigasztalni. S az oka ennek a lassan tíz éve tartó viszálynak, pedig az, hogy szó szerint: "nem az ő fajtája vagyok". Ami igaz is, hogy apura hasonlitok.
Most azt találta ki, hogyha megszülök, elviszi magával a lánykám. Nem értem, miért gondolkodik így, miért akarná kiszakítani innen mindezt úgy, hogy mióta lányom megszületett soha nem hagytam rá! Nem mertem soha rá hagyni, mert mindenkit ellenem szeretne fordítani, s félek, hogy sok ostobaságot beszélne rólunk. A férjemet sem szereti, pedig rendes férj és gondos apa!
Csak nem tudom, akkor miért nem fordít nekünk végleg hátat, amikor most legutóbb is kijelentette, ha jön hozzánk ritkán látogatóba, ránk nem kiváncsi, csak az unokájára. Lehet nem kellene tovább türnöm. Nagyon felzaklat mind a mai napig az a hideg viselkedése, amit velem szemben tanúsít. Az anyósomék családját tekintem igazi családomnak, ők szeretnek és meg is védenek anyámmal szemben. Ők már annyitől boldogok, ha látják, milyen egyetértésben élünk, de anyu ennek sem örül.
Ne haragudjatok, hogy ennyi mindent írtam, de olyan szomorú vagyok emiatt.