Hahó!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje
Vick, sajnálom a szombatot, remélem a vasárnapot már nem egyedül csináltad végig, és a gyerekek is jobb passzban vannak!
Bene alszik a babakocsiban, mikor sétáltunk a játszótér felé, hogy hintézzon, elaludt, szóval most gyorsan kihasználom a hirtelen jött szabadidőt

Voltunk a dokinéninél, 8,3 kiló, minden oké szerencsére. Kérdeztem az oltást, azt mondta, ha lát rá valamilyen okot, akkor feltétlenül javasolja egy éves kor alatt, de ha nem, akkor csak akkor. Igazság szerint nekem eddig mindenben nagyon meggyőző és körültekintő volt, így most is elfogadom, amit mondott.
Alvás: sajnos nem nagyon tudjuk sehova máshova tenni az ágyát, a kisszobán három ajtó van, az nagyon behatárolja, hova kerülhetnek a bútorok... szóval marad ott. De a mi ágyunkban sem alszik ám jobban. Azóta egyébként jobb a helyzet, de nem akarom elszólni...
Hajnalban kap cicit, 6 körül. Az esti kajálásban is próbáltunk mindent, főzelék helyett csak tejpép, de nem nagyon volt változás.
Eddig nem hittem ebben a borostyánnyakláncban, de nem volt rajta két napig, és éjjel bizony rosszabbul aludt. Hogy most azért, vagy vmi más miatt, sosem tudjuk meg persze

Szóval inkább visszaraktam, és azóta azért jobb a helyzet.
Szombaton volt az öt éves osztálytalálkozóm, "kimaradtam" egész estére, rámfért már nagyon

Nagyon jó volt, Gábor és a szüleim pedig Benével voltak, így amiatt sem kellett aggódnom.
Tegnap meg kertipartin voltunk, egy kicsit sikerült feltöltődni szerencsére
Zsuzsi, ha ennyire nem akarja Zsófi, én nem erőltetném, ha a tejpépet elfogadja, add neki azt, egészséges, jól fejlődő kislány, aki eddig semmilyen ételre, behatásra nem reagált rosszul, szerintem így 10 hónaposan már simán ellesz tápszer nélkül. Csináld a tejpépet hígabbra, próbáljátok ki azt esetleg.
Szilvi, melyik nap lenne Nektek jó? És a többiek? Nekünk csak a péntek nem jó.
A MüPás 20-a jó nekünk is, vegyünk jegyet, nehogy aztán meg az ne legyen

De jó lenne, ha sokan ott lennénk
HuSzilvi szülinapi programja remek ötlet, nagyon tetszik nekem is!!! Hozzuk össze mindenképp
Kata, nektek mi fér még bele távolságban Bp-n?
Fleuréknek üzenem, hogy sok energiát a költözéshez, remélem nem bánják meg, és Lillának is bejön az ovi!
Ahogy Blaninak is!
Reni, nagyon örülök, hogy Bibi a régi

Lehet, ez az időszak volt nála az a bizonyos szeparációs szorongás.
Őszinte részvétem Apósod miatt
Párodnak és Neked is sok erőt, kitartást ehhez a hónaphoz, míg elindul az új munkája!
Királyi 'kismamás' többes nekem is fura, igyekszem kerülni, bár azért néha én is használom. Azt vettem észre, hogy a "Hogy vagy?" kérdésre például mindig "köszönjük szépen, jól vagyunk"-kal válaszolok

Bár igaza van Katának, én is inkább a párommal egyetemben használom ezt. Na meg arra is figyelek, hogy ismerősöknek ne csak a gyerekről tudjak beszélni, ez is amolyan kismama-dolog
Megyek, felébredt, na meg már amúgy is túltengtem...
Puszi,
Ági