A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csiri hol van?

Kép
melike

Hát Bari,
pedig ez a dolog a Shöpfi uh diagnosztikáján volt (oda tényleg nem fogsz menni mert már nincs:roll: ), nem is akárki nézte, de több különböző doki is biztos volt benne mekkora gyerekeim lesznek. Persze van akinek bejön, van akinek nem...én azért tartással kezelném ezeket a becsléseket...mint ahogy abban is képesek tévedni fiú-e vagy lány...
Egy másik kórházban másik anyukát azért császároztak meg, mert túl nagy a gyerek, nem érte el a 3 kilót a kisfiú, alacsony súlyú volt. Na ilyenek is vannak.

Nem kell mindent szó szerint biztosra venni.

Dana

Kép
danaaia

------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:29-kor.
pironya

Igen az az magán kórház lett és nagyon drága oda bizti nem megyek...
Akkor ajánlom az Iszámút ahova én járok ott a súlyt el szokták találni...
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:30-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:30-kor.
pironya

Hl lehet ellvasni mi van Muffinékkal mert mstmár engem is foglalkoztat...
Hol van Csiri?
Látd csiri, ez a népszerűség, én nem jövök 1 napig, tuti senki nem keresne...:D Ez van sztááár vagy.
8)

Kép
danaaia

......
pironya

Almaani!
Nagyon helyes a kisfiatok, szépen látszik az arca!

A másik topikban feltettem Neked egy kérdést, de leírom ide is!
Szóval nagyon szép a szobátok, szépen alakul! Ti a festett falra mennyi idő múlva raktátok fel az öntapadós matricákat?

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok!

Én is megkönnyeztem Muffin történetét! Én nem biztos,hogy képes lennék ilyen erősnek lenni,és ilyen fantasztikusan hozzáállni! Minden elismerésem az övék...

Aki készen van a babaszobával,tenne fel képeket?? Hadd gyönyörködjünk!!!!
Én már elkezdtem kimosni a kisruhákat...nem győzöm bevasalni... :D

Kép
orsitigris

Köszi Pironya, átnézek

Kép
danaaia

Pironya:akkor mákod van,hogy volt hely!!
Hozd a képeket!!
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:31-kor.
pironya

Zöldike
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buci
Ne aggódj, nekem sincs... és nincs összefüggés az előtej és a majdani tejhozam között...
Vendég

Sziasztok!

Húsvét utáni mérlegelés: +1 kg. :twisted: Így már +9-nél tartok. :oops: De azért fincsi volt a sonka, meg a süti. :lol:

Zöldi! Én is emlékszem rád, és nagyon örülök, hogy ismét összejött! :lol: :lol: Drukkolok nagyon a fagyibabának! :lol:

Almaani! Nagyon kis csini Patrik! :lol:

Nálunk a 4D pont a 30. héten volt és akkor 1700 gr-ra becsülte a gép Marcellt. Nem számolgattam, hogy ez vajon mit jelent, szülésnél mekkora lesz, de az uh-s csajszi szerint ez teljesen átlagos súly, úgyhogy reménykedem egy átlagos súlyú babában.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Na, elolvastam Muffint, hát nehéz dolog amin keresztülmennek, de láthatóan erősek ő is és az apa is.
És ez a fontos, hogy látszik megoldás, van remény és van hit. Ez erőt ad nekik és másoknak is akik hasonlóan nagy problémával szembesülnek. Minden tiszteletem az övék.

Dana

Kép
danaaia

almaani szép a babóka!
pironya várjuk a képeket!
mindenki pihizik?

Kép
Kép
eyi

Pironya: remélem, raksz fel képeket!

Most értem haza a munka utáni kismamatornáról. Sajnos olyan kevés kismama jár, hogy lehet, hogy megszüntetik április-májustól. Ez nagyon elszomorít, mert én nagyon szeretem. :cry: Szerintem az én jó közérzetemre a heti 2x torna nagyon jót tesz és ezért sincs semmi vizesedésem, hátfájás, stb. Na mindegy, akkor majd járok a kismama jógára, de akkor is bosszant picit.

Köszi a baba és a szoba dícséreteket!

Kisfóka: festés után kb 3-4 nappal raktam fel a dekorokat. Nagyon jó ötlet szerintem és nagyon egyszerű. És az egész szobányi kb. 4000 Ft-ból kijött. Majd rakok még fel, ahogy a bútor is bent lesz. Bár a kiságy a hálónkban lesz eleinte, én úgy leszek nyugodt!

almaani
Kép
almaani

Almaani azért ha májustól szünik meg akkor ne szomorkodj :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Bárány: igazad van! :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

Láttátok a híradóban, hogy Spanyolo-ban egy kisfiú segített az anyukájának a szülésben? Elfojt otthon a magzatvíz, és olyan gyors szülés volt, hogy mire kiért a mentő, a tesó már kivette a babát a mamából. :shock: Hűha! :roll:

almaani
Kép
almaani

Lányok! Cuppppppppppppppppppppppppppp!

Kép
zölddisznó

Zöldi olyan jó,hogy ilyen happy vagy!
Vendég

Milyen tanár vagy?
Csak úgy kérdem(kiváncsi tipus vagyok :oops: )
Vendég

Sziasztok!

Almaani: jó képeket hoztál, nekem is az első tetszik a legjobban. :)

Én is alig vártam, hogy hazaérjek, és megnézzem, hogy muffin írt-e...
Valóban minden tisztelet az övék, hogy így állnak a dologhoz.
De szerintem ezzel bárki igy lenne az Ő helyében.

Csiri remélem jól van!!! Még nem ért haza a dokitól??????

Szia Zöldi! Gratulálok Én is Neked!!!
bszilvi25

Remélem nem nyelvtan,mert akkor szörnyülködhetsz :D :D :D
Vendég

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:32-kor.
pironya

Mi is voltunk UH-n :lol: :wink:
Olyan jó képet kaptunk
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:32-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:33-kor.
pironya

Pironya
Látszik :lol: :lol: :lol: :lol:

Bárány
Most olvastam a PÜ-t!
Dolgozom a témán :wink:
Vendég

Szia Pironya!

Nagyon édi képed van! Tényleg egy kis édes !!!! Gratulálok!!

Jó éjt lányok.
bszilvi25

Pironya: nagyon jól látszik! NAgyon aranyos a pofija!

Gigi: nagyon jó a kép! :lol:

Éppen baba-blog készítésben vagyok, remélem, jól sikerül, majd felrakom, ha kész lesz és aki meg szeretné nézni, azoknak megadom a belépési kódot. Egy csomó képet is rakok és minden infót a babáról. Remélem, még ma felrakom. :wink:

almaani
Kép
almaani

sziasztok!

Pironya: látszik a lényeg, nagyon szép a kis pofija!! Cuki!!!

Csajok Csiri ma egész nap nem volt... mi van vele nem tudjátok?

Ez a mai 29 hetes pocak fotóm fejjel együtt. Kicsit béna a fejem rajta, a takonykór miatt elég lelakott vagyok :D :D
Tegyetek fel légyszi Ti is képet a pocikról!!

Kép

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Buci - nagyon csini pocid van! Te is csak oda híztál! :lol: Én kb akkorának látom mint az enyémet! :D (kb 3 napja hoztam képet) És hol van itt lelakott fej? :shock: :shock: Örülnék ha takonykórosan is így néznék ki!! :wink:

Jóccakát mindenkineeeeeek!
Vendég

Köszi Wera, nagyon aranyos vagy! Tényleg hasonló a pocakunk :D :D
Jó éjt Neked is!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Ma orvoshoz megyek para indul!!
Ultrahang is lesz...
Este jövök!

Buci te milyen merész vagy szexi melltartós kép fejjel együtt :lol:
Szóval ilyen az óriásbébilak :lol:
Vendég

Most reggel elküldtem a férjemet a boltba,hogy hozzon tisztasági betétet...hazajött egy csomag rendes betéttel,olyan jó hatalmassal!!Visszaküldtem,de a szájába rágtam,hogy tisztasági betétet hozzon,és elmondtam részletesen,hogy milyen az...a dobozát is látta!!Erre mit hozott???Tampont!!
Agyon tudnám verni :twisted: :twisted:
Vendég

Most elküldtem a lányomat!!!
Ő is rendes betétet hozott!!Én megőrülök...mi van ma itt????????
Vendég

Sziasztok!

Pirnya,
nagyon jól látszik a babád arca...szép!!!

Buci,
nagyn szép és csinos kismama vagy. Komolyan. Én is szeretnék ilyen helyes lenni...

Bari,
hát kénytelen leszel magad beszerezni a cuccot?

Rám tegnap rámtört a hányingeres álmosságos, éhséggel vegyes kómaállapot...mint a babavárás első heteiben...nosztalgikus volt
:shock:

A spanyolrszági szülést én is hallottam...hát ilyen talpraesett lehet egy hatéves. Bíztató :wink:

Puszik
Dana

Kép
danaaia

Sziasztok csajok!

Csak egy gyors bekukkra jöttem,de próbállak követni titeket!

Bárány! :lol:
Van még valaki akit elküldhetnél ?
Vagy marad a rendes betét?
Ne idegeskedj!!!!
Hányra mész?
Várunk a fejleményekkel,de minden rendben lesz!!!

Zöldi!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát hogyne emlékeznénk rád!!!!!!!!
Naggggggggggggggyon örülök,hogy újra ittvagy és nagggggggggggyon szorítok,hogy minden okés legyen!!!!!!

Ezt neked küldöm:

Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Pironya, szép a babuci!:)
Bari: én oda szoktam adni a férjemnek a régi doboz egy darabkáját, hogy nehogy elszúrja. Én is jártam már úgy mint te.... :lol: :lol:
Itt egy uh kép, amit apa szívesen mutogat:
Kép
heni baba

CSIRI!!!

Úúúúúúgy hiányzol, hol vagy?

Tessék jönni. Hm? Ugye nincs gond vagy ilyesmi?

Várunk

Dana

Kép
danaaia

Jó reggelt!

Pironya:édi,kerek fejecskéje van.Szép!

Buci:szép,formás poci!

Bari:így jártál!Felvásárolják az egész boltot...
Várunk a doki után a beszámolóval!

Kép
melike

Jó reggelt!

Almaani: Én megkérdeztem a bababörzés dolgot, és vannak új dolgok is. Pl. nagy cégek, babakocsigyártók stb.-k kijönnek + kijönnek egyéni eladók (kismamák), akik a használt cuccaikat árulják! Egyébként én sem voltam még ilyenen. Nagyon jók lettek a képek Patrikról. Ügyik vagytok! Gratulálok.

Pironya: én is irigyellek. Mi sem megyünk idén sehova nyaralni, max. telekjárat lesz. El akartunk menni augusztus táján, de amikor megláttam a barátnőm 2 hónapos babáit, akkor úgy döntöttem, hogy nem éri meg a kockázat, nagyon pici lesz még a baba, hogy egy teljesen idegen helyre menjünk. Kibírjuk, aztán majd jövőre, ha már 1 éves lesz, akkor utazunk de csak Magyarországon. Még így telefonnal lefótozva is látszik, hogy nagyon jó lett a kép. Gratula.

Buci: helyes poci. (úh, milyen szépen rímel )

Bari: na, én ezért nem bizom a páromra a betétvásárlást. Rosszul is lenne!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi!

30. hét ... ez igen.

Ja Bari, ne izgulj, látom már te is elérted a 28. hetet. Ez mérföldkő!!!

Itt esik a hó...ne mááá'

Kép
danaaia

jaj én is elolvastam Muffin történetét, mondanom sem kell végig bőgtem!!! hát igen az egészségnél nincsen fontosabb, megfizethetetlen!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari! :lol: :lol: :lol: A betét dolgot sose bízd másra! Én még saját magam is elszúrtam aminap, tangás helyett illatosítottat vettem, mert ugyanolyan volt a doboza! :lol: De ma megyek venni újra! Küldjek neked is?? :lol: :wink: Drukk a dokihoz! Ne parázz már, minden rendben lesz! Kép nélkül ki se gyere az ajtón! Várjuk!!! :D

Pironya - annyira édes a kiskrapekod! Meg kell zabálni!! :D :D

Heni - :lol: :lol: Atyaég! Szegény gyerek!! Nem lehet elég korán kezdeni!! :lol: :lol:
Vendég

Most indulunk majd jelentkezek puszi
Vendég

kösz Gigi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?