Hahó!
Zsuzsi, ezen bosszankodtam én is az előbb, két napja mostam, és még mindig volt nedves ruha a kötélen. Kész. A mosnivaló persze csak gyűlik... ez a pár hét, amíg beindul a fűtésszezon, mindig ilyen rossz.
Szuper volt a torna tegnap, egyszer éreztem azt, hogy na most ezt már tényleg nem bírom, gyilkos volt nagyon, utána mégis olyan erővel telinek éreztem magam

Persze hajnalra olyan izomlázam lett, hogy ihaj, csak úgy sajog mindenem
Móni, köszi, egész jó volt az éjszaka is, csak alakul ez is valamelyest.
Móni, fuvart tényleg szívesen, én is jobban örülök, ha nem egyedül kell menni! Annyi van, most jutott eszembe, hogy a bébihordozót levittük anyukámékhoz, így sajnos azt már nem tudom Dávidnak betenni a kocsiba
TSzilvi, Mónival pedig együtt lelkesedünk majd a házikosztért

És segítek öblögetni
Bene is sokszor áll már kapaszkodás nélkül, egyre többet feledkezik meg a dologról, főleg, ha valami van a kezében

És lépni is próbál, főleg, ha rövid távot kell megtenni, mondjuk átkapaszkodni, néha egy-két lépést már egész jól megtesz, persze többnyire lehuppan négykézlábra, de egész ügyesen csinálja.
Móni, sajnálom az esést, szegény Dávidka

Nem tudom, D. milyen alkat, mert amennyire Benén látom, ő nem tanul a hibáiból, újra és újra képes ugyanoda menni, ahol már egyszer megütötte magát...
Jaj milyen nagyok itt a babák, Bene a 8,3 kilójával elbújhat

Ráadásul ő nem is nő olyan gyorsan, szóval rá még simán jók azok a hosszú ujjú pólók, amiket nyár elején hordott, 68-asok, a CundA-s 74-esek még egy kicsit nagyok is talán. A tescos bodykból pedig még 3-6-hós korig méretet hord
Cebion: dobozra az van írva, hogy ilyen korú gyereknél napi 10 cseppnél több nem javasolt. Persze gondolom ettől náthás időben el lehet térni, de hosszútávon vigyázni kell vele, mert - amin én nagyon meglepődtem - túl lehet adagolni, és vesekövet okozhat
Judit, és egyszerre 10 gyerek is tarthat bulit?
Gondolom speciális esetek vagyunk, így biztos jó, ha személyre szabott árajánlatot kérünk. 3 óra szerintem is elég, külön programot nem tudom, mennyire értékelnék, ehhez nem igazán értek. Azt tudom, hogy hat hónaposan nem sok érdeklődést mutatott Bene a bohócdoktorok iránt, de az már régen volt
Móni, szerintem a pizza-szelet nem a kísérőknek, hanem a gyereknek van

Ahhoz meg ők még kicsik, nem? Így a mi kajánk megoldva
Nekünk jó a Lurdy-ház, régebben mondta Fleur, hogy jó a játszóházuk. November 6 is oké, tűzzük ki jóelőre, akkor mindenki tudja még a többi programot ehhez igazítani.
Kata, remélem jövőhéten tudsz pihenni a szüleidnél! Szépségápolásért én is :@!
Lánybúcsú.. abszolút igazad van

De komolyan, volt már, hogy egy ilyen mindenfajta konfliktus nélkül zajlott le??
Márk és Petra képeket kérünk!!!
Megyek, ezer a dolog, én meg itt csacsogok
Puszi,
Ági