A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Na tessék-:)
Akkor tartsuk október 30.-án!!!!
monke

Sziasztok,

csak gyors bejelentkezés aztán este jövök...
Judittal arról beszélgettük, mivel a nov 1-jei hétvége (főleg hogy hétfőre esik) miatt sokan elutaznak vidékre a temetőkbe , az azutáni hétvégén talán nem utazik senki, így a nov .6.ai hétvége esetleg jó lehet.
Nekünk a nov 20 és 27 tuti nem jó, mert névnap is van.
Kocsival megyünk apával, így bármilyen jó helyszínt favorizálunk.Kaja esetleg még lehetne.

puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok Kicsik és Nagyok!

Csak gyors életjel! Élünk!

Nehéz nagyon ez az időszak. Elkezdődött a nagyoknak a suli, Alex fiam 1. osztályos, Polli 5.-es. A fiam kész katasztrófa, szétszórt, link és dumál egész órán. És nem megy reggelizni, mert jobb szaladgálni az udvaron... Itthon sem jobb a helyzet.
A nagylány meghülyült, éljenek a kamasz osztálytársak! Azt hiszi, itthon is velük beszél, nem velem! :twisted:

Kocsim talán péntekre kész lesz. Nem egyszerű az élet nélküle! A skacok egyedül járnak busszal suliba, a kajla nagy tereli a bohóc közepest! Szép kis páros! :?
Ha lesz autóm újra, én is mehetek délelőtti találkákra? Már úgy megismernélek titeket személyesen is! Sajna 1 órára mindig itthon kell lennem és várnom a sulisokat.

Míra is szépen fejlődik. Még nem indult el, bár már 1 kézzel vagányan fogja a rácsot. Gugolva játszik szívesen. Mond pár szókezdeményt, de a nyívás (lásd: rinyálás címszó alatt is) a menő. Voltunk méreckedésen, már 9.2 kg és 74 cm. Haja továbbra is inkább valami szőrkezdeménynek felel meg.
Ez az ivás-gond nálunk is megvan. Szopizik 3-4x, de plusz folyadékot nem fogad el. Egyszerűen nem nyitja ki a száját!!! Pedig bizti nem issza meg a fél litert! Létezik kis folyadék-igényű gyerek?

Cukik a Csabi-képek! Milyen teliszájjal nevet! Helyes kiskölök!

És Gréti is csudaszép! Mindig vöröshajú kislányt szerettem volna, bár nincs a családban, odavagyok értük! Szóval irigy-irigy a szép loboncért! Úgy megnézném őt iwiwen, vagy a linken. Kérlek küldj elérhetőséget! Klassz, hogy Borsnak tetszik az ovi! Ha jól értem csak 2 órát tölt ott? Pont elég az ilyen picúroknak!
Megy a drukk Ivettnek!

Ági, kár, hogy ilyen sz.rul sült el az esküvő. Viszont jó, hogy Bene kezd éjszaka megint aludni!

Bölcsi-témában nem vagyok érdekelt, remélem Anya beszámítható lesz mire munkába állok!

Gratula a munkahely-váltó apukáknak! Éljen október 1. Reméljük csupa jót hoz!

Sajna mennem kell, őrültek-háza van megint, szélmalomharc 6.15-21.15 vinni egyedül a műszakot. Néha úgy érzem, túlvállaltam magam, a kocsinélküli állandó bezártságról nem is beszélve... :(

Igyekszek jönni, és visszakapcsolódni.

Sok-sok puszik mindenkinek:

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok!

Mi is itt, csak ezer a dolog és nem egyszerű az élet, hogy itthon van Robi, két pasit kell körbeugráljak egész nap! Szóval jó, hogy együtt vagyunk, meg minden, de azért fárasztó! Utána meg visszasírom, mert sokat fog dolgozni! Ilyenek vagyunk mi emberek, soha semmi nem jó :lol:

HuSzilvi! Nagyon édesek a képek Csabiról!

BfKata! Nálunk sincs nagy folyadékivás, - a tápszeren kívül, amit most már leginkább csak esténként kér (reggel alig-alig) - max 1 decit, ha megiszik! Most kipróbáltam, hogy 100%-os narancslevet adok neki higítva, azóta kicsit többet iszik, de nem számottevően!

Zsuzsi, jobbulást Zsófinak! Nekünk ami még bevált az a LUF balzsam ilyenkor!!! Az kihoz mindent a nóziból! DMben lehet kapni!

Móni, szegény Dávidka az esésével :(
Marci azt csinálja, hogy annyira belemerül állva a játékba, hogy elfelejt kapaszkodni... Na, abból vannak az esések, mert megállni még nem tud :)

Ági, hajrá torna!
Én mondtam apának, hogy kihasználom amíg itthon van és eljárok tornázni meg úszni!

Játszóház! Igazából nekünk is mindegy! Novemberre még nincs fix program, bár lehet, hogy valamelyik hétvégén elmennénk síelni, de még nem tudom mikor... Próbálunk igazodni!

Bocsi, most ennyire futotta!

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Nah sokkal okosabb nem lettem, mert elküldték a neten lévő árlistát.
2 óra játékidő−2,600 Ft./fő

3 óra játékidő−3,100 Ft./fő

Korlátlan játékidő− 3,600 Ft./fő

A gyakran ismételt kérdések között még ezt találtam:
Van-e minimum létszám?
Igen, 8 fő, ami azt jelenti, hogy ha nem jönnek el annyian, ez a minimum létszám, amit ki kell fizetni.

Be kell menni személyesen?
Igen, előjegyzést fel tudunk venni telefonon keresztül, de a megtartott buli előtt maximum 5 nappal be kell jönni személyesen.

Kell-e előleget fizetni?
Igen, a személyes foglaláskor kérünk 5000 Ft előleget.

Tarthat-e két gyerek egyszerre bulit?
Igen.

Szülőknek, hozzátartozóknak is kell fizetni?
Nem, csak az 1 éven felüli gyerekekért kell fizetni.

Most csak ezzel jöttem, mert fürdés van, így is késésben vagyunk.

Judit

áraink tartalmazzák:

• 0,5 l üdítő /fő

• menü választható:

− pizza (1 szelet)

− szendvics (2 szelet)

• meghívó

• arcfestés
*
• ajándék

Judit

Kép
petra09

Az áraink tartalmazzák, az az árak után van. :oops: :)

Judit

Kép
petra09

ÁÁÁÁ! Szét vagyok esve, nagyon fáj a fejem. Ezt írták:
Mellékelten csatoljuk a születésnapi árlistát. A kísérőkért nem kell
fizetni, sajnos csak az itt rendelt étel és ital fogyasztható. A szülőknek
játszóházunkban büfé áll rendelkezésükre.

Judit

Kép
petra09

Sziasztok,

végre ideérek...
Én csak megköszönném, ha vki átvállalja a foglalást/szervezést csajok.
Mindenképpen jó, ha van vmi fogalakozás, pl bohóc, arcfestés, ajándékba lufi.

Ma Juditéknál voltunk, a 2 gyerek szó szerint egymásnak esett,úgy örültek egymásnak, bár Petra kevésbé tűrte Márk nyomulását.
Ebéd után eljöttünk mert dolgunk volt még és ilyen ezer éves sose volt, Márk egész d.u nem aludt semmit, estére teljesen kész lett a lelkem,de én is.

Zsuzsi, napi 3x a betöltött kilónak megfelelő csepp cebiont mondott egy doki anno.Márknak az első fog előtt úgy csöpögött az orra, szívni se lehetett.Zsófié?
A másik amit utálok, sokan még a gyerek szájába is nyúlnának ha nem figyelnénk, tényleg van-e fog.
De jó hogy ott voltak Fleurék.
Hogy telnek a lift nélküli napok, ti szegények?

Móni, esést sajnálom, remélem nem komoly a sérülés.Szép méretekkel bír Dávid is :-)
Ilyen felszisszenős napközbeni sírás Márknál is volt a 2 fog jövetele közt.
Köszi a játszóház utánajárást.

BfKata, persze,hogy szívesen látnánk délelőtti programon, alig várjuk,hogy az újakat megismerjük.Sok erőt neked így a tanévkezdésre.Remélem valóban elkészül már a kocsid.

Mangora, ez így van, hétvégén is húzósabb a "műszak" ha 3masban vagyunk, akkor 2 gyereket kell ellátni, nemhogy szabi vagy bármiylen más okból való otthonlét alatt.
Marci de ügyi, lassan ő is lépeget akkor.Márknak sincs félelemérzete, ha egy kézzel kapaszkodik, simán nyúlna bármiért,ilyenkor a frászt hozza rám.
Síelés, de jó, menjetek helyettünk is.

HuSzilvi, jók a képek, de majd a többit is kérjük ám.

ToldiSzilvi, szombaton hazautazunk és egész jövő héten a szüleimnél leszünk Márkkal, apa meg majd péntek este jön utánunk.Sajna így nem tudunk menni.
Tesóm szegény megint nyelvvizsgázni készül, segítek neki, meg végre eljutok fodrászhoz, kozmetikushoz és a jövő szombati esküvő előtt sminkeshez is bejeletkeztem.
De jó látod,hogy egyből bekülted a pelust, szerintem 1-2 héten belül jön válasz már, tuti.
Mosópor alig oldódott, szemcsésen benn maradt a ruhákban anno.

Hú de berágtam ma a lánybúcsú szervező csajra megint, elvállatam a feladatok egy részét, tegnap meg is vettem az összes kelléket, egyenként becsomagoltam az összes ajándékot, lebeszéltem vele, erre ma köremailben ír, miket kéne még és akkor megveszem illetve megcsinálom-e.
ez nem komplett, megírtam,hogy mindenki lássa, nem áll szándékomban módosítani a feladatokon és vásárolni se megyek már.
Lehet túlreagáltam kicsit, ne haragudjatok,hogy ezzel jövök.

na megyek ejtőzni

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Kata, lánybúcsú szervezésén a felháborodásod érthető:(
Eleve minden elismerésem, hogy elvállaltad.

Játszóházak:

felhívását csak felajánlottam, de egyelőre nem tettem semmit:D

Viszont: nekem Judit ajánlata, a Lurdy ház szimpatikus.
Kaja jó ötlet, de szerintem az a pizzaszelet, amit adnak, elég. (D.-val képtelenség lenne ülve, normálisan ebédelni:)

November 6.-a is ok.

Ezt az 1. éven aluli kedvezményt szerintem nem tudjuk megjátszani, túl átlátszó:D

Most úgy gondolom, hogy bohóc meg arcfestés még túl korai, persze 2 hónap alatt fejlődhetnek annyit, hogy érdekelje őket.

Szóval szerintem: 2-3 órára kibérelni és összeereszteni őket, ennyit tartok reálisnak:)

Kati,
Pont gondoltam, hogy te mostanság jó elfoglalt lehetsz a sulikezdés miatt.

Zsuzsi,
Hogy van Zsófi?

Ági,
Remélem, masszív izomlázzal ülsz a gép előtt ma:) és hagytak aludni.

Megyek, mert a gép alatti polcon tartom a szótáraimat, és Dávidka mindig kirángat egyet-egyet ilyenkor:( Na tessék, be is szorult:(

(H)Szilviék jönnek ma látogatóba, majd beszámolok.

Szép napot,
Móni
monke

Sziasztok,

A november 6-a nekünk is OK. Az okt. 30-a a Kata által írt okok miatt nem.
Valami kaja jó lenne nekünk (is), max. leülünk kint majd az ételrészben utána. Ja, olvasom, hogy van büfé, az is tökéletes.
Az egy év alatti ingyenességet nem hiszem, hogy tudjuk érvényesíteni mondjuk 8 gyerek esetén. Szerintem ilyenkor a szülinapi árak érvényesek. Bár addigra Zsófi már egy éves lesz.
Szerintem érdemes lenne megnézni foglalás előtt a helyet.

Móni, szép nagy legény Dávid. Nagyon ügyes is az indulással. Szegény, remélem, nem veszíti kedvét az eséssel.

Kata, @@@ a kozmetikus és a fodrász miatt. Remélem, kipihened Magad a jövő héten, biztosan sokat segítenek majd Anyukádék.
Nagyon ügyes vagy a szervezéssel. Jól tetted, hogy megmondtad a magadét.
Liftnélküliség még egy nap, nehezen viselem, vágyok ki. Még jó, hogy sokat esik az eső, így nem olyan rossz, mintha kint lenne vagy 25 fok.

Zsófi ma már jól van, köszönöm az aggódásokat. Tegnap du. nagyon kezelhetetlen volt, nem evett, nem aludt, ölben sem volt jó, játszani sem akart...
Kata, ezt sem igazán lehetett kiszívni... Fognak nyoma sincs.
Persze, volt aki már be akart nyúlni Zsófi szájába megnézni, hogy tényleg nem jött-e ki, csak nem tudok róla :evil:

Kati, kitartást az iskolakezdéshez! Mi a helyzet a biztosítóval?
Míra is szépen fejlődik.

Dani aranyos fiú, két kilóval és egy fél fejjel nagyobb mint Zsófi. Jól megtapogatták egymást.
Danin látszik, hogy bármikor igazán nekiindul, eddig 4 lépést már megtett egyedül. Sokkal többet áll önállóan mint Zsófi, nagyon erős.

Zsófi is sokat áll egyedül már, sőt, van, hogy közben iszik is és ha elfárad, szépen leül, hajlítja a térdét, nagyon ügyes. Látszik, hogy nem sok híja az első önálló lépésnek.

Jaj, elegem van ebből a hidegből, nem száradnak a ruhák.

Szép napot mindenkinek!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó!

Zsuzsi, ezen bosszankodtam én is az előbb, két napja mostam, és még mindig volt nedves ruha a kötélen. Kész. A mosnivaló persze csak gyűlik... ez a pár hét, amíg beindul a fűtésszezon, mindig ilyen rossz.

Szuper volt a torna tegnap, egyszer éreztem azt, hogy na most ezt már tényleg nem bírom, gyilkos volt nagyon, utána mégis olyan erővel telinek éreztem magam :) Persze hajnalra olyan izomlázam lett, hogy ihaj, csak úgy sajog mindenem :D
Móni, köszi, egész jó volt az éjszaka is, csak alakul ez is valamelyest.

Móni, fuvart tényleg szívesen, én is jobban örülök, ha nem egyedül kell menni! Annyi van, most jutott eszembe, hogy a bébihordozót levittük anyukámékhoz, így sajnos azt már nem tudom Dávidnak betenni a kocsiba :(
TSzilvi, Mónival pedig együtt lelkesedünk majd a házikosztért :D És segítek öblögetni :D

Bene is sokszor áll már kapaszkodás nélkül, egyre többet feledkezik meg a dologról, főleg, ha valami van a kezében :wink: És lépni is próbál, főleg, ha rövid távot kell megtenni, mondjuk átkapaszkodni, néha egy-két lépést már egész jól megtesz, persze többnyire lehuppan négykézlábra, de egész ügyesen csinálja.

Móni, sajnálom az esést, szegény Dávidka :( Nem tudom, D. milyen alkat, mert amennyire Benén látom, ő nem tanul a hibáiból, újra és újra képes ugyanoda menni, ahol már egyszer megütötte magát...

Jaj milyen nagyok itt a babák, Bene a 8,3 kilójával elbújhat :wink: Ráadásul ő nem is nő olyan gyorsan, szóval rá még simán jók azok a hosszú ujjú pólók, amiket nyár elején hordott, 68-asok, a CundA-s 74-esek még egy kicsit nagyok is talán. A tescos bodykból pedig még 3-6-hós korig méretet hord :oops:

Cebion: dobozra az van írva, hogy ilyen korú gyereknél napi 10 cseppnél több nem javasolt. Persze gondolom ettől náthás időben el lehet térni, de hosszútávon vigyázni kell vele, mert - amin én nagyon meglepődtem - túl lehet adagolni, és vesekövet okozhat :shock:

Judit, és egyszerre 10 gyerek is tarthat bulit? :D
Gondolom speciális esetek vagyunk, így biztos jó, ha személyre szabott árajánlatot kérünk. 3 óra szerintem is elég, külön programot nem tudom, mennyire értékelnék, ehhez nem igazán értek. Azt tudom, hogy hat hónaposan nem sok érdeklődést mutatott Bene a bohócdoktorok iránt, de az már régen volt :D
Móni, szerintem a pizza-szelet nem a kísérőknek, hanem a gyereknek van :wink: Ahhoz meg ők még kicsik, nem? Így a mi kajánk megoldva :D
Nekünk jó a Lurdy-ház, régebben mondta Fleur, hogy jó a játszóházuk. November 6 is oké, tűzzük ki jóelőre, akkor mindenki tudja még a többi programot ehhez igazítani.

Kata, remélem jövőhéten tudsz pihenni a szüleidnél! Szépségápolásért én is :@!
Lánybúcsú.. abszolút igazad van :twisted: De komolyan, volt már, hogy egy ilyen mindenfajta konfliktus nélkül zajlott le?? :?
Márk és Petra képeket kérünk!!! :D

Megyek, ezer a dolog, én meg itt csacsogok :D
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

hahó,

megjöttünk Móniéktól. Még egyszer köszönjük szépen a meghívást, jól éreztük magunkat. A Manó elaludt a kocsiban kb 5 perc alatt, és még alszik :lol: jól le lett fárasztva :lol:

Ági, a Bene csak ne bújjon el! :lol: Csabi 7,4 kg! Szóval még Bene vezet :lol: Igaz ő már lassan kinövi a 74-es ruhákat.

Zsuzsi, akkor jössz velünk Solymárra?

puszi

Szilvi
huszilvia

Most mentek el Szilviék, Csabi nagyon kis cuki volt, végig mosolygott, tele volt energiával.

Ez a pizzaszelet no comment
mondom, hogy gyomorállat vagyok.
:oops: :lol:

De igen, a büfé szerintem is ok. (ezért is gondoltam a Lurdy házra, hogy ott biztos van több lehetőség azoknak, akiket hagynak nyugodtan enni...)

Ági,
Megyünk akkor veletek és köszönöm!!! Van hordozónk, és majd megbeszéljük a részleteket, ok? Írok mailt.
D., amennyire meg tudom állapítani, elég óvatos, de egy ilyen elcsúszást nem lehet kivédeni:(

nem véletlenül írtam én, hogy Dani már szaladva köszönti Fleurt:)

Én azért nagyon szurkolok már, hogy elinduljanak. bár mindenki mondja, hogy akkor lesz csak igazán rossz:D

Szép napsütéses napot kívánok, Zsuzsiéknak meg esőt, hogy ne legyen olyan rossz a bezártság:)
monke

Most már Dávid is alszik:) remélem, minimum félórát.

Szilvi, örülök, hogy láttalak benneteket!
monke

És akkor mára utoljára:)

Tologatós izékkel kapcsolatban találtam egy jó képet:

http://teszvesz.hu/item1108310543_ikea_ ... ml#gallery

Az előtérben a legújabb ötletem, újonnan az IKEA-ban most 5900-ért kapható.

A kép hátterében látható a műanyag kínai bevásárlókocsi-szerűség hátsó része, amiről eddig írtam, hogy tetszik.
monke

Sziasztok,

Móni, Szilvi, örülök, hogy jól telt a közös program.

Szilvi, mennénk, köszönjük, csak nem tudom, hogy mibe tesszük Zsófit az autóban. :?: Szóval ezt még kigondolom. Na, nem mintha oda lenne attól, hogy bármibe is beültetjük. :?

Móni, biztosan lehet ilyen játszóházba is kaját rendelni, magunknak majd rendelünk pizzát :wink: M. is kérdezte, hogy nekünk is lesz-e kaja és pia. Elképzelem, ahogy megosztounk ketten egy szelet pizzán :P Ja, és majd felváltva eszünk fiúk-lányok. :lol:

Ági, ezeken a ruhákon nem lehet eligazodni. A 74-es nadrágok között 10 cm különbség is van hosszban. :shock: Zsófire vhogy nem jók a CundA-s felsők, a 74-esbe már a nyáron sem ment bele a feje, a 80-as pedig szűk. :oops:
Ügyes vagy a tornával, csak így tovább.

Szerintem is személyre szabott ajánlatot kérjünk ezektől a helyektől, mondjuk akkor 3 órára.

Jaj, olyan szép idő van, úgy mennék ki. Megyek is majd, jön a Húgom és lemegyünk együtt.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Móni, hasonló toligálós játéka Petrának is van, esetleg kérünk képet róla Judittól.Kicsit még komolyabb is mint az ikea-s.

Ági, Szilvi, ne aggódjatok a méretek miatt, kb 2 éves korukra sz összes pöttöm összenő, higyjétek el.

Zsuzsi, érdekes amit írsz a c&a-s pulcsikról, a nyak részük eddig mindig szűknek bizonyult nálunk is, viszont a rövidujjú pólókkal eddig semmi probléma nem volt.
Zsófi új vonalzója nagyon tetszik.Épp a napokban gondoltam, ideje lenne már a mienket is updatelni.

Ági, aerobicért irigy-irigy, még az izomlázért is.Anno és sokat aerobicoztam meg callanetic-oztam, Márk fogantatása óta meg semmit.
A mellénykét ajándékba kaptuk, no name, viszont 3-6 hó van beleírva és most jó igazán.vicces.
h&m-ben és c&a-ban tényleg van belőlük.

Juditék megvették Petrának az ugráló pónit, Márknak nagyon tetszett, mi is benevezünk majd egyre.

Meg sütöttem a Fleur féle sütit banánnal a lánybúcsúra, isteni lett.

na megyek nézni a BK-t

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Ja még annyi, tortát szerintetek lehet vinni majd a játszóházba?Azért így lenne méltó az ünneplés.
Szívesen bevállalok elkészíteni vmi 1 évesek számára ehetőt.

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, ez az ugráló póni felkeltette az érdeklődésemet. Mit is tud pontosan?

Mindenképp megkérdezzük majd, hogy mit lehet bevinni a játszóházba.

Nagyon aranyos vagy a sütéssel, köszönjük előre is!

Köszi a vonalzó-dícséretet, kellett egy kis frissítés.

Nekünk is csak a hosszú ujjú felsőkkel volt gond. Nyáron vettem egy akciós hosszú ujjú pólót neki, de azt is ki kellett cserélni. Mondjuk rövidujjúban csak bodynk van onnan.

A Tescoban is láttam pufimellényt.

Judit, ha már Petra játékainál tartunk, mi is az a nagy, amit Bors fűnyíróként tologatott?
Játékcenter esetleg? Egy kis méretűt vettem Zsófinak teszveszen, de a Tietek sokkal-sokkal klasszabb.

Zsófi ma is szünyi volt du., nem ebédelt egyáltalán, du. is csak pépet, megkínlódtam vele rendesen. Vacsorára is csak a fél főzelék ebédjét ette meg.

Ráadásul fél 1-kor kiderült, hogy egy 2 hónapja végzett besegítő munkámon változtatni kell du. 5-re. Tiszta ideg lettem. Aztán jól alakult végül, nem lett olyan sok, 1 óra alatt végeztem, Zsófi pont annyit aludt.

A Rossmannban akciós a héten a Beba tápszer, 2099.-, ha valakit érdekel.

Jó éjt!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Csak gyorsan jövök, mert zajlik az élet nálunk. Még mindig mindenféle családi dolgok papámék hagyatékával kapcsolatban. Nekem igazából semmi dolgom vele, csak anyumban tartom a lelket. Jó lesz ha egyszer vége lesz. Ebben a családban ez sem megy normálisan, anyum teljesen kész van idegileg.

Már teljesen zavarba jöttem a játékdicséretek kapcsán. :oops: Amit Bors tologatott az a járássegítő, de nem igazán jó találmány. Az igaz, hogy sok játék van pluszban rajta és pakolni is lehet bele, de az alja és a tolókarja egy síkban van, s így csak előrehajolva lehet tolni, mert egyébként nem fér el a lába. Látatlanban nekem az az Ikeás kocsi jobban tetszik és akciós az Ikeában. :) Tegnap dobtak be katalógust. :) 5000 FT, de lehet már Móni is ezt az árat írta, nem emlékszem. Mi ezt a járássegítőt a Vaterán vettük anno. Az ugrálópónit szintén ott vettük. Nem tud sztem semmit, egy felfújt gumi állat, s ha majd leér a lábuk, akkor tudnak majd ugrálni rajta. http://jatek.vatera.hu/kerti_jatekok/ug ... 16135.html

Hétvégén megnézzük a Lurdys játszóházat, s ha mi jónak találjuk megkérdezzük a részleteket, de az tuti, hogy oda nem lehet saját kaját bevinni. A többi helyet is meg kellene nézni.

Szép napot Nektek!

J.

Judit

Kép
petra09

hu..
Sziasztok !

Elszállt amit írtam !

Gyorsba vok mert fözök és sütök a sogornőmmel !!!

Tök szupi ha kocsival jöttök !

Ági neked már megírtam a címem , Szilvi neked is küldöm !

Mangora nagyon várunk titeket !

Kata nagyon sajnálom h nem tudtok jönni !!! :cry:

Judit ti nem tudtok kocsival eljönni ???
bkv val se??

Mosogatás téren arik vagytok de van mosogatógépem majd beizzitom igaz csak kisméretű de majd mos kétszer ! hihi

Mangora már evett a föztömből többször is úgy elvileg maradandó ételeket fözök , párom imádja ! :D CSalád is ! De most vmi finit csinálok nem nagy extrát de fini lesz ! :wink: remélem !

MÉg annyit .. ki mit szeret , szénsavas, szénsavmentes, rostos italokat ? Kávé , tea ???

Na ennyit tudtam mert elszállt az elöző !

Jó hétvégét !

Esőmenteset !

majd hétvégén megprobálok jönni !!!

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,

Hát nem lett szebb idő mára se:(

Mi vettünk IKEA-ban egy olyan izét, tényleg 4900 HUF volt, és nagyon tetszik Dávidnak. Nekünk is.
Lehet állítgatni a kerekét, hogy milyen gyorsan guruljon, így nem veszélyes.

De szerintem még kicsi hozzá, hogy nagyon rákattanjon a laza lépegetésre - csak napi pár percig fogjuk neki odaadni, szigorú felügyelet mellett:)

Szilvi,
Ne hozz minket zavarba:) szerintem azt isszuk, ami lesz, nehogy már az italokon törd a fejed!!! Köszönjük előre is a vendéglátást, már nagyon készülünk.

Zsuzsi,
A vonalzód tényleg isteni:) Illetve Zsófi huncut mosolya az.
Még jó, hogy végül ilyen gyorsan meg tudtad oldani azt a munkát.
Nekem már a hajam szála az égnek áll, ha felhív valamelyik fordítóiroda, hogy változtatások lesznek egy szövegben, és persze azonnal:( Nem lehet ekkora gyerek mellett érdemben dolgozni, illetve aki képes rá, annak "riszpekt".

Nem tudom, kinek van érkezése végigjárni a játszóházakat, ha ezt a Lurdyt valaki már látta (Fleur, Judit:) én látatlanban rábólintok.
Kaját esélyes, hogy sehová nem engednek be, de talán egy szülinapi torta esetében kivételt tesznek.
Drága vagy, Kata, hogy felajánlottad az elkészítését:)

Ma itthon van Zoli, akartunk menni kirándulni:(
Hát, jó, ha a szemetet le tudjuk vinni esernyő nélkül

:twisted:

Szép napot,
Móni

Vick, merre vagy?:)
monke

Na ilyen.

Kell bele azért valami nehezék egyelőre.

Kép
monke

Találtam ezt az oldalt - http://elenorkismamaruha.gportal.hu/ - és itt khaki kordnadrág kismamiknak minden méretben 3990 ft.
Nézzétek ti is meg! Más nadrágok,felsők is vannak olcsón.
Szép napot!

lasaguilas
Budapest XI. kerület

Sziasztok,

Borzasztó idő van, utálom az ilyet.

Móni, Dávidka tündéri ezzel a kis szerkezettel.
Sajnálom, hogy elmaradt a családi kirándulás.

Judit, Neked nagyon köszi az infokat a játékokról.
Kitartást a hagyatékhoz, remélem, mielőbb túl lesztek rajta.

Szilvi, tényleg ne csinálj gondot belőlünk, azt isszuk, ami van.
Megteríteni, asztalt leszedni szabad esetleg?

Ma voltunk a bölcsődei előjegyzésen. 80 férőhelyes a bölcsi, 62. sorszámot kapta Zsófi. Esetleg beleférhet, de nem tudják, hogy mennyi baba marad vissza. M. úgy kiakadt, hogy az csak na. Fizetünk egy rakat pénzt az államnak és azt mondják, hogy vagy befér vagy nem és aztán máshova sem lehet már átkérni...
Ja, és azt mondta a hölgy, hogy csak azért mert novemberi, egyáltalán nem biztos, hogy 2 évet kell járnia bölcsibe, mert minden év májusban van felmérés és ha elég érett, akkor annak ellenére mehet szeptembertől oviba, hogy még nincs 3. Ennek a bölcsinek van óvodája is.

Aztán voltunk Ringatón egy barátnőmékkel Káposztáson (kocsival vitt) minket. Nagyon tetszett, Zsófi is élvezte, különösen a hegedű tetszett neki. Volt, hogy önállóan állt és rugózott, persze, az egészet végigdumálta.

Lift nélkül és esőben ez az egész egy horror volt, M. segített lemenni reggel, aztán 20 percet vártam a barátnőmékre, hogy induljunk a lépcsőházban, majd M. értünk jött és segített feljönni. Zsófi elaludt az autóban hazafelé.

A játszóházat én sem úgy gondoltam, hogy testületileg nézzük meg, ha valaki megnézi és tetszik, hiszek neki. Ha gondoljátok, az 5. kerületit elvállalom.

"Szép" napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó!

Ez a mai időjárás igazán felemelő... pedig Bene imád sétálni, szabályosan kiharcolja, hogy menjünk.. na hátha délutánra kialakul valamelyest legalább.

Kata, kedves Tőled nagyon, hogy megsütöd a tortát :)
Ha engednének mégis bevinni kaját, én is nagyon szívesen sütök valamit!

Szilvi, bármit megiszunk, tényleg :) Én is alapvetően mindenevő vagyok, semmi időigényeset ne csinálj, ne fáradj nagyon miatta!
Cím megvan, útvonaltervezés folyamatban :)

Móni, szuper, válaszolok a privire is!
Dávid nagyon édes a képen, nehezék pedig nagyon találó :D Jaj, feltöltök majd egy képet, muszáj látnotok, mit alkotott a gyerekem valamelyik nap :D
Sajnálom, hogy nem tudjátok kihasználni a közös napot :(

Írtátok ezt az ugráló pónit, és valamelyik nap láttam egy játékot, amit ennek tudtam be, és annak kemény 25 ezer forint körül volt az ára :shock: Amit most Judit belinkelt, határozottan barátságosabb :D
Benének ilyen quadja van (egy pár kép van róla egymás után), ajándékba kapta, nagyon szeret vele játszani és stabil is: http://picasaweb.google.com/portoroagne ... 1585145490
Ki lehet nálunk próbálni :wink:

Nem aggódok én Bene méretei miatt, csak érdekes, mennyire mások a gyerekek. Rá meg simán jók a CundA-sok, nyakban is, vettünk neki 80-as overallt a télre, lehet, bele se nő addig :roll:

Zsuzsi, ha valamennyire is vigasztal, mi is küzdünk az evéssel, nem nagyon hajlandó enni a főzelékeket, már nem tudom, mit főzzek neki... viszont a gyümölcs menne minden mennyiségben, dehát csak nem ehet egész nap barackot :?

Köszi Csajok a pufimellény tippeket, ma délután elvileg eljutunk az Árkádba, szétnézek.

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Cuki sok Bene-fotó:)

Zsuzsi,
én se úgy értettem a játszóház-megnézést:) hanem, hogy nem érdemes (szerintem) túl sokat megnézni, ha van egy, amit már kipróbáltak (Fleur), és ok.

Úgyse találunk olyat, ami helyileg mindenkinek optimális, a gyerekeknek meg még nincs összehasonlítási alapja:)

c
monke

És az alkotása :lol:
Kép

KépKép
gigilina

Móni, isteni a toliga, nagyon cuki vele Dávidka :-)Kirándulást sajnálom.

Ági, Bene nagyon találékony, ez akár egy ikea-s reklam fotó is lehetne :-)
A járgány meg tök jó, na most már teljesen be vagyok sózva vmi járműért Márknak.

Zsuzsi, na de jó, hogy kimozdultatok.M. is mindig ugrik,látom.
Amúgy sógornőmék mikor ott jelentkeztek az államiba, először nemet mondtak, aztán pár hónap múlva szóltak,hogy van hely.Szóval szerintem lesz, na de addig izgulhat az ember.

Nekünk is jó, ha vki megnézi a helyet és azt mondja jó, csak hálás leszek érte,hogy nem nekem kell ugrálni innen M.ról.

Szégyen, nem szégyen, a hétvége kivételével nem igen főzök, ha Márk alszik, van ezer más teendő is, ha meg nem alszik, a játszás időből veszek csak el tőle a főzéssel.Szerencsére M.nél se a főzött kaja az elsődleges tényező.
Így marad a gyors kaja, pl félkész szilvásgombóc, sültkrumpli, melegszendvics és társai vagy Laci bácsi. és a Pizza Halom.

Találtam egy jó inket az ugráló pónira, jó áron is van:
http://gyerekalom.hu/jatek/ugralo-pony

Keresztlányomnak ugráló elefánt van, de méretét tekintve már majdnem kicsi neki, pedig 3 éves múlt, 1/másfél éves kortól szerintem mehet.

Tegnap itt volt szomszéd kislány az anyukájával, Márk huncutul csalta oda a tv-hez meg erősítőhöz és nevetve mutatta neki, hogy kell ki-be kapcsolni,azt hittem megzabálom.
Viszont amit Csenge se tolerált,ugyanúgy mint Petra, Márk a ruhájukat ráncigálva akar felkapaszkodni rajtuk, mint ugye rajtam.

Na ma este lesz a lánybuli, jó lesz szakadó esőben nyakunkba venni a várost, már látom.
Holnap meg utazunk haza a szüleimhez és mi Márkkal maradunk is lenn.

puszi és szép hétvégét

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok !

Jó ,, csak azért írtam mert mi általában csak szörpöt , meg teát vizet iszunk !... néha a párom iszik üditőt !

Pesti csajok ti már kaptatok új ikea katalógust ?? Mert nálunk még nem osztogatták és tavaly kérdeztem az ikeában h mikor lesz ott az üzletbe... válasz ,hogy majd ha a lakosságnak kiosztották utána lesz az üzletbe ! Mi tavaly is okt, nov be kaptunk ! Ha valakiknek osztogatták mert úgy hallottam h pesten már szórták akkor hozna nekem vki csüt egyet nagyon megköszönném !

CSajok nem sokára eljön az az idő mikor olyan jó lenne bent ülni ...... csak a csemetéink ki fognak vágyodni az esőbe, hóba , sárba ..... akkor menni kell ha ők úgy akarják !

na mennem kell M letépi a függönyt már így is apjával elintézték csak még nem jutottam el a möbelixbe mert ott néztem ki új függönyt !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Ági, én is erre gondoltam ugráló póni alatt:
http://gyerekalom.hu/jatek/ugralo-hipp-hopp-zebra
Mi szívesen kipróbáljuk majd a quadot :-)
Bene tündéri!

Kata, jó szórakozást ma estére! Jaj, ez a szakadó eső olyan Muprhy... :evil:
Képzeld, abba a magánbölcsibe, amit a sógornőd ajánlott, csak 1,5 éves kortól veszik fel a gyerekeket. Az januártól biztosan nem megy nekünk. Majd meglátjuk, persze, nem adom fel.
Ezek a M-k már csak ilyen aranyosak :-) Ma szerencsénk volt, mert nem volt semmi megbeszélése, így el tudott jönni, 5 perc autóval a munkahely.

Szilvi, nekem a víz tökéletes :-)

Na, képzeljétek, azt hiszem, otthagytuk a Ringatón a cumisüveget. :evil: Legalábbis nem találom sehol. :? Van még cumisüveg, de azon 2-es lyukú a cumi, és 5 perc alatt eláztatta magát vele Zsófi, komplett át kellett öltöztetnem. :?

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Már lemondtam arról, hogy idén is lesz vénasszonyok nyara
:twisted:

Kata, jó szórakozást a lánybúcsúra!
Nekem is jóbarátom lett a melegszendvics-sütő az utóbbi időben
:P

A bölcsiben pont ez a gáz, nem lehet ölbe tett kézzel ülni, és várni, hogy biztos megürül egy hely...

Szilvi,
Teljesen jó a víz:)

Zsuzsi,
Cumisüvegről jut eszembe: láttam egy ismerősömnél olyan itatót, ami szívószálas, nem folyt magától, és jól tudott belőle inni a kissrác (9 hónapos)
Azt hiszem, beszerzünk egyet, unom ezt a cumisüveget, varázsitató meg pohár nem az igazi (még).

Örülök, hogy tetszett Zsófinak a Ringató:) annyira cuki az a sok kisgyerek, ahogy örülnek a zenének.

Ma egy pár jön hozzánk látogatóba, novemberre várják a kisfiukat:)
Mindent összepakoltunk, hogy odaadjuk nekik.
Jót nosztalgiáztunk az icipici bodyk láttán, pedig D. eleve 62-ről indult.

Jó hétvégét!
Móni
monke

Sziasztok!

Most csak a lényeg: voltunk a játszóházban. A foglalás azt jelentené, hogy egy hely le van kerítve, s ott vannak asztalok, székek. Ott lehetne enni, de játszani így is, úgy is csak a játszórészben lehetne, de a játszóház területén belül van büfé is, ott szintén vannak asztalok, székek....s innen még jobban rá lehet látni a babasarokra. Nah, elmondtam, hogy miről lenne szó.... a tortát nem említettem, mert azt egyértelműen megírták, hogy behozni nem lehet ételt. Ha nem akarunk asztalos helyet lefoglalni, akkor mehetünk ingyen. Annyit kértek, hogy szóljunk előre, s lehetőleg vasárnap legyen, ha ragaszkodunk a hétvégéhez, mert akkor valamivel kevesebben vannak, mint szombaton. Plusz még azt mondták, hogy a babasarokba ne menjen be minden szülő egyszerre, mert akkor nem lehetne elférni. Ez szerintem jogos is, mert annál kisebb az a rész. De pl az ugrálóvárban most voltak bent apukák.... Nem tudom, hogy mi a véleméynetek, nem vagyunk elkötelezve, s nem is most kell szólnunk, ha menni szeretnénk. Ez egy kicsit fapados megoldás, de együtt lenni és játszani lehetne. A büfében el lehet üldögélni a szülőknek is. Andris poénkodott, hogy a szomszédba ki tudnak menni biliárdozni az apukák... ;) Ő mondjuk azt mondta, hogy ha hétköznap mellett döntenénk, akkor venne ki szabadnapot, hisz egyszer egy éves.

Röviden ennyi.

Szép maradék hétvégét Nektek!

Judit

Judit

Kép
petra09

Hi!

Lurdyban voltunk mi is már párszor, tökéletes a gyerekeknek, nagytesóstúl, anyucik beszélgetésére pláne alkalmas. (...vagy nem arról van szó, valaki tuti kérdezte :oops: ...de a biliárdszalon is erre utaló nyom 8) )

Ovis hírek: forint árfolyam függő: szerdán mélyponton, most elvileg holnapra erősíteni kéne nekünk is :roll:

Bfkata, vörőőőőőős??? az én lányooooom???????? csak kevés a haja és ilyenre süti át a nap... lecserélem a gépem 8) Ovinak írom, de valójában ez egy spielgruppe, az ovira való felkészítés a célja, kicsit anyu nélkül lenni. Mi a maximális időt töltjük (fizetjük) ott: heti 3x2 óra.

Ha valami hiányzik -még- Magyarországról, az a Ringató :( . Irigykedve olvasom, bár örülök hogy jártok oda. Tényleg örülök, járjatok amikor csak tudtok!

Bene cuki, megnéztem a sok-sok képet is :D .

Nekünk a "gyerekálom" linkhez hasonlító pónink van, olyan sokat nem ugrált rajta a fiam, de sokat játszott vele másképp: itatta-etette, fenekét törölte, azon a jószágon vizsgálta, hogy hol jön ki a kakija, valahogy az a csacsi is benne volt abban, hogy 2 éves korára szoba-és ágytiszta lett. Megérte, bár "uraságról levetett holmi"-ként jutott hozzánk :D. Gréta még csak a fülét rágja :lol: . tchibo-ban is láttam, meg szerintem aldi-ban is volt.

Bölcsi téma: gáz az biztos :?

Rólunk:

Kép

...ugye nem vörös :?: ...mert akkor nagy cikiben vagyok :lol:

Kép
Kép
friday

Jó reggelt!

Friday: :) :)

Reagálok nap közben igérem, de mennem kell Petrához, csak hoztam még egy kis gondolkodni valót. :) Meg túl vagyunk egy rosz éjszakán... :( Tudom ez nem újdonság többeteknek, de nekem az. Most újra jól át tudom érezni ezt a helyzetet..... Kb 1,5 óránként sírt föl és kellett menni hozzá, fél5-től 6-ig már mellettem aludt a szobájában. Így legalább nem sírva ébredt. A fogára tippelünk, de időnként szörcsög is...

S a gondolkodni való:

Arra gondoltunk, ha a döntés a Lurdy lenne, s az ingyen körülményekkel (ill. csak a nagytesós, egy éven túli fizetéssel, bár a kort le is lehet tagadni :)), akkor előtte vagy utána eljöhetnétek hozzánk, s lehetne egy kupacban beszélgetés, tortázás, sütizés...... Kiságy, járóka, utazóágy van, tehát egyszerre 3 gyerek tud aludni is.....

Nah, befejeztem! :)

Szilvi: tegnap elfelejtettem írni. Mi sajnos nem tudunk menni Hozzátok, mert csütörtökön 10-ig tornán vagyunk, s csak bkv lenne, azt meg nem merem bevállalni. Eleve a Nyugati kb 1 óra, aztán a vonat, s a séta...... most még sok. Talán ha nem kell babakocsizni már, de én is köszönöm a meghívást!

Puszi:

Judit

Judit

Kép
petra09

Lillácska, sok boldog szülinapot!

katicat
Szigetszentmiklós

Halihó!

Hétvége jól telt, szombaton vásárlás, kiderült, hogy Bene nem szereti az üveges főzeléket sem, legalább nem csak az én kajámra tesz nagyívben :) Eddig nem nagyon kapott, szívesen főzök neki, de most nem fért bele a délelőttbe, így legalább tettünk egy próbát. Bár ennek a bébikajának tényleg borzalmas az íze, én se enném meg :) A Bátyámmal is megkóstoltattam, mindig viccesen kifogásolja, miért ilyen íztelen kajákat főzök Benének, na mondom, akkor egy ilyen kaja után már inkább ne viccelődjön az én főztömön :)
Délután elmentünk kipróbálni sógornő-jelöltemmel a Kangoo-jumps-ot, nyílt nap volt a fitness-teremben, hát lányok, ezt mindenkinek receptre kellene felírni, egyszerűen ZSENIÁLIS! Felszabadító, vicces, jól érzed magad, de még a bugyidból is csavarni lehet az izzadtságot utána :D Fantasztikus volt :) Ma este is megyünk, most megint alakformálás, egyelőre még tart a lelkesedésünk :wink:
Vasárnap egy kis faluban bográcsoztunk rokonokkal, elég hosszú volt az út (Miskolcon túl van még), de megérte, szuper időnk volt, Bene is nagyon élvezte a jó levegőt, ilyenkor érzi igazán az ember, mennyire szutykos itt a fővárosban az, amit beszívunk... szóval jó volt :)

Szilvi, szerencséd van, bedobták hozzánk is az Ikea-katalógusokat, és egy kedves lakó nem tartott rá igényt, hanem a papíros dobozba tette, szóval van egy példányom a számodra :) Viszem csütörtökön :)

Beugrott ma a védőnő, sosem csinált még ilyet :shock: Jót beszélgettünk, Bene bemutatta minden tudományát, alig győzte csodálni, milyen ügyes fiú, büszke voltam, nagyon :lol:
Tudom, hogy elcsépeltük már ezerszer a témát, de gondoltam, megemlítem: ő nem a "legszigorúbb" hozzátáplálás pártján áll, azt mondta, a legújabb nézetek szerint négy hónapos kor után el kell kezdeni szépen lassan, fokozatosan az allergizáló dolgokat is, mert úgy lesz ellenálló a szervezet. Azt mondta, a tejet is szépen lassan be lehet vezetni, nem kell vele megvárni az egy évet. Ez az ő véleménye, ez is egy a sok közül, gondoltam, bedobom a közösbe.

Oltások: mivel mondtam, hogy januártól lehet nálunk is esedékes a bölcsi, ajánlotta a bárányhimló elleni oltást beadatni, illetve hogy majd valamilyen immunerősítőt adjunk neki előtte.

Nem tudom, nálatok van-e ilyen, de a mi bölcsinkben van játszóház, vagy hogy hívják, be lehet vinni délelőtt a gyerkőcöt játszani, ki lehet próbálni az ebédet is, van valamilyen költsége (6-700 forint), de nem kell hozzá semmi egyéb. Valamelyik nap bemegyek megkérdezni, hogy is van ez pontosan, ha jöhetnétek Ti is, lenne kedvetek ellátogatni ide? Örülnék neki nagyon :lol: Szokják a közösséget, új játékok, szerintem tök jó dolog.

És itt is: Isten éltesse Lillát!!!
Szép napot az egész családnak :)

Na, eldugulok mára :)
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Most csak annyira tudok jönni ,hogy...

Lilla Boldog Szülinapot ! :D

Ági köszike nagyon ari vagy ! Ezer hála érte !

CSajok hány órakor jöttök ?? kb?

JÓéjt !!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

hahó,

Isten éltesse Lillát!

TSzilvi: megkaptam a címet, megnéztem az irányt, nem túl bonyulult eljutni hozzátok, szerencsére. Egy kérdés: nálatok a Bajcsy-Zs. utca egyirányú a főút felé? mert elég furán tervez az utvonalterv.hu.

Zsuzsi, mi legyen, sikerült kitalálnod valamit? Fel tudlak venni nálatok, otthon is. Így talán egyszerűbb betenni a gyerekülést hozzánk.

Ja, és végre eszembe jutott a tápszer-ár kérdés: nálunk a gyógyszertárban 3400 ft-ból van 800 ft támogatás, így kb 2600 ft-ot kell fizetni egy doboz Beba HA 2 Pro-ért. Ez nem sokkal kevesebb mint a dm-es ár.

Judit, rendes dolog tőleg ez a bevállalás, de jól átgondoltad? :lol: Ennyi gyerek, szorozva a kétszeres szülőszámmal... :shock: Viszont, ha mellettetek döntünk, akkor szerintem felesleges a játszóház. De szerintem ez tényleg elég nagy vállalás a részedről.

Na megyek eldőlök.

Jó éjt

Szilvi
huszilvia

Jó reggelt!

(T)Szilvi, ne haragudj, hogy nem válaszoltam:( Láttam, hogy írtál, de pont ébredt Dávid.

Judit,
Köszönöm a beszámolót a Lurdy-házról. Fleur is, Friday is "tesztelte" a helyet, nekem megfelel. Nem baj, ha "fapados" a megoldás, fő, hogy együtt ünnepeljünk.

Kicsit béna lenne viszont hazudni a kort illetően, azt javaslom, hogy dobjuk össze és osszuk el a már 1 éves babák és a nagytesók belépőjét.

A meghívást hozzátok is nagyon köszönöm, aranyos vagy - de (H) Szilvihez csatlakozva: ennyi emberhez már bálterem kell, (jó)kicsit sokan lennénk!

Zsuzsi,
Hogy vagytok? Meggyógyult Zsófi?

Ági,
Engem megnyugtat, hogy a védőnőd ilyen nézeteket vall:)
Bene darabos kaját eszik?

Biciklis babaülésetek csomagtartóra rögzíthető, vagy egyenesen a biciklire? Nem tudom, melyiket válasszuk.

Lillának boldog szülinapot! Mikor először láttam, babakocsiban tolták és alig beszélt. Most meg... úristen, nagyon telik az idő.

Azt hiszem, mára ennyire telt:(
D. tegnap alig aludt napközben, hátha ma...

Szép napot!
Móni
monke

És még valami:

Én szívem szerint Vickék útiköltségét is állnám, de nem rángathatjuk fel őket családilag Debrecenből:)

Vick,

Nem jösztök/jöttök valamikor fel Pestre?
Nagyon jó lenne látni benneteket, és akkorra időzítenénk az egész találkozót, végülis a dátum tökmindegy.
monke

Sziasztok!

Móni, szerintem tök jó ötlet, hogy osszuk szét a költségeket. Magunkat amiatt ajánlottam fel, mert itt a közös tortázás tutira elmaradna, s az is többönknek tetszett. Egyébként, ha a társaság hajlik rá, szerintünk megoldható lenne.

Akkor tegnap a levegőben volt valami? Petra sem aludt se éjszaka, se nappal. Nap közben kétszer kidőlt, de nem hosszú időe. Most bezzeg alszik este 8 óta, ill. fél7-kor szopizott egyet.

Húúú, ma is jó napunk lesz! A "kedves" szomszédék lecserélik a tetőn a cserepet, persze a tetőlécekkel együtt. Lesz itt kopácsolás dögivel.....

Holnap megyünk a MÜPA-ba Ringara, aki estig szól, annak megveszem a jegyet a babakoncertre. Nem szeretném tovább halogatni, mert mindjárt itt a hétfő.

Vick: ha tudjátok úgy intézni és van kedvetek gyertek fel Ti is a talira!

Friday: nagyon édes Gréti. Amiket meg az oviról írtál a blogon, hát nem soda, hogy égnek állt a hajad néha, de Bors nagyon kis ügyes!!!

Elfelejtettem, hogy kiről mit olvastam :oops: .

J.

Judit

Kép
petra09

A hócipőm tele! Nem csak dolgoznak, hanem zenét is bömböltetnek!!!!!!!!! Épp az előbb írtam Andrisnak, hogy kb ennyire kell nekünk is tekintettel lennünk rájuk ezentúl....

Judit

Kép
petra09

Most csak gyorsan a baba bulira reagálnék, mert láttam kérdeztétek a Lurdy-t. Szerintem nagyon klassz hely, mi már többször is voltunk ott.
Nem tudom mikorra gondoltátok, de azért nov. elején a legtöbb gyerek még 1 év alatti.
Amúgy van egy baba sarok elkerítve, és van egy labirintus is Lilla anno 1 évesen is már végig mászott benne. És van labdás tomboló is.
Na szerintem jó pofa. Anyukák tudnak beszélgetni, csemeték játszani. Szerdán fél áras. És ha délelőtt megyünk szerintem semmi értelme lefoglalni, mert nem szoktak délelőtt sokan lenni. Javaslat volt csak :)
Köszönöm a köszöntéseket Lilla nevében :lol:

Dani meg Zsuzsi jól megfogalmazta :lol: de amúgy édesek voltak együtt. Kölcsönös érdeklődés volt egymás iránt. Csak Dani időnként túl heves, velem is amúgy (simogatni akar, de valami csapás szerű lesz belőle)

KépKép
KépKép
fleur

MÜPA-ról jut eszembe, nekünk pont tegnap szólt a Ringató foglalkozás vezetőnk, hogy a karácsonyi Ringatóra már kaphatóak a jegyek a MÜPA-ban.
Karácsony előtt, kedves hangulatébresztő szokott lenni.
Na nekem még ezt is ki kell találni, hogy hova fogunk Ringatóra járni....

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,
hosszú idő után csak egy gyors bekukkantás.Az elmúlt másfél hét alatt szerencsére Zsófi utolérte társait :D már ő is mászik,kész szemfényvesztő...
Sajnos emiatt sincs nagyon most időm írni Nektek,mert egyik pillanatban még itt ül a lábamnál,a másik pillanatban meg már ágaskodik fel a ruhaszárogatóra :shock: :lol:

Lillának utólag is boldog születésnapot kívánunk!
A játszóházhoz és közös születésnaphoz@@@.Nekünk esélyünk sincs arra,hogy Pestre feljussunk vmikor :( Pedig nagyon jó lenne személyesen is találkozni Veletek :wink:

Most egyelőre ennyi,Zsófi aktivizálta magát ismét :lol:

Erika

KépKép
verka7

Sziasztok,

Csak gyorsan benéztem, mert itt van Anyukám holnapig.

Judit, nagyon köszi, hogy megnézted a helyet. Szerintem is jó lesz. Az időponttal kapcsolatban annyit, hogy a november 7 vasárnap nekünk nem jó, mert aznap tartjuk a Keresztelőt és Zsófi családi születésnapi ünnepét.
Nagyon aranyos vagy a felajánlással. Végül is sok jó ember...
Egyébként egy ideje gondokodom azon, hogy milyen formában tudnánk tartani egy családi találkozót.

Karácsonyi Ringató? De jól hangzik, az hol van? Van kedvetek hozzá?

Ki jönne hétfőn babakoncentre? Megnézem, hogy tudunk eljutni, de nekünk elvileg jó.

Fleur, van Ringató a 13. kerületben is, a Forgács utcához közel, és ott is Ili tartja.

Szilvi, nagyon köszi a felajánlást, elfogadjuk :-) A részletekért hívlak majd. Remélem, egy hónapon belül tudom viszonozni a fuvart, autókeresésben vagyunk.

Sajnálom a rossz éjszakákat és a tetőépítést. Biztosan volt vmi a levegőben, bár Zsófi tegnap kivételesen nagyon jól aludt.

Zsófi jól van, köszönöm. Igaz, tegnap megmutattam azért az orvosnak, de semmi baja.

Puszi mindenkinek!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Erika, éljen!

Tegnap az orvosnál volt egy kisfiú, 3 héttel idősebb Zsófinál és magabiztosan megy egyedül, csak néztem.

Képzeljétek, tartanak ünnepséget október 1-jén ,az Anyatej világnapján nálunk az önkormányzatban és engem is meghívtak, a védőnő tehetett rá ajánlást. :oops:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi
Tényleg a Forgács utcánál nagyon jó lenne nekem. Én valami Andit találtam csak. No akkor majd egyeztetünk :)

Anyatej világnapja :) helyes. Mi amúgy tavaly voltunk Miklóson és jó kellemes délelőtti program volt a gyerekekkel.
Mármint egy bnőmmel és a kisfiával Dani akkor még pocilakó volt. Olyan furcsa....

KépKép
KépKép
fleur

Nagyon gyorsan:
Most jöttünk Ringatóról.
Azt mondták, hogy már lehet kapni a jegyeket a karácsonyi nagy Ringatóra, szóval siessünk:)

Zsuzsi, én mennék hétfőn. Hány órára gondoltál?

Judit,
Ha Nektek nem gond, mi nagyon szívesen megyünk Hozzátok családostul is, és köszönjük:)

Na és akkor gyorsan visszaolvasok.
Pusz
M
monke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?