Gombi! Ugyi vagy, jol sikerult ez az elso licitalosdi

:)
En ott merem a pocakkorfogatot, ahol a legnagyobb...meg a derekat is (ahol elotte legkisebb volt, most legszelesebb)

Eros forrosagot en is erzek naponta 2-3 alkalommal, szinte mindig mas helyen, csak par masodpercig. Ez nem fura, hiszen 12 orat pocakra tett kezzel toltott

Arra gondoltam, hogy azt erzem, amikor odapisil, de nyilvan hulyeseg, mert ott bent amugyis meleg a magzatviz (annak a hojet sem erzem idekint, annyira jol veda burok, bor...), attol nem lenne melegebb az sem. De biztos, hogy nem jelent semmi fontosat, en is megtartottam csak affele erdekes dolognak, nem aggodalomnak....ki tudja, mit butykolnek ezek a kis prucskok odabent

Anita! Mondanam, hogy nagyon ugyes vagy a 8 kiloval ...es tenyleg az vagy, irigyellek, barcsak en tartanek ott, megha jol is erzem igy magam....de az azert szerintem enyhen szolva nevetseges, mikor irod, hogy aggodsz ez miatt, mert meg van hatra ido...ez azert tulzas. Tudod, mire lennek kivancsi? Hogy vajon mit gondolsz rolunk, akik mar boven 10 (en pl kozel 12, de meg mindig nem latom magam kovernek, megcsak ducinak sem) folott jarunk???
Anna!Egyetertek Pokival, en is otthagynam a szulesfelkeszitot ilyen esetben...mint ahogyan tettem 2-szer is. Alapban nem akartam menni, mert irodalmam van egy halom...neztem egy halom videot...vagyis ugyanazt csinaltam, amit ott latnek-kapnek, a gyakorlat, meg a mi sajat esetunk meg majd ugyis kialakul. De azert csak elmentem. Az elson olyan tarsasag volt (persze elso babasok mind), hogy levagtam volna afejuket...csak remtortenetekrol beszeltek, paraztak...Ezt az elso alkalom utan hagytam ott. A masik felkesziton csak 5 percet voltam...azzal kezdte, hogy a szules a vilag legnehezebb, legfajdalmasabb, legborzalmasabb dolga...itt megproalunk minden lehetseges problemara kiterni, bar ott ugysem fog szamitani mindez. Ez fizetos volt...visszakoveteltem a penzt.
En rettenetesen jol alszom, talan tulsagosan is..nappal nem vagyok almos, de ha 5-szor lefekudnek direkt aludni, 5-szor elaludnek 2 percen belul

SZerencsere sosem kelek fel....es a jarasom is teljesen normalis, konnyen mozgok, es semmim nem faj...sokszor vannak mar hullamaim, akkor erzem erosen az izmok munkajat, de sosem faj, max masfel percesek es nagyon szeretem oket, jok gyakorlasra...nincsenek szexi almaim (mondjuk masnaponta csinalom:) ...bar teny, hogy nem vagyok lepedoakrobata), szoval nalam a pocin kivul igazabol meg mindig semmi. Az uszasnal azert zavaro mar csimota feje a contok kozott lent...amugyis mindig le akar engem gyozni, de meg nem sikerult megertetnem vele, hogy eleg a kezeivel es labaival kalimpalni, a feje maradhatna mozdulatlan, azt nem kene forgatnia
Gio!Tesodrol meg semmi hir?
Erdekes dolog ez az elengedos-meg nem elengedos dolog. Szerintem termeszetes modon van bennunk ez a kettos erzes...legalabbis gondolom, hogy (foleg az elso babasok, meg akik ugy allnak a terhesseghez, mint en) a kismamak nagy/egy resze igy van ezzel. En imadom a pocakot, mi meg most is minden nap kulon raebredunk a ferjemmel erre a csodara, hogy itt bennem van egy elet...es a mozdulatokat erezni, amik aztan tenyleg soha vissza nem tero pillanatok, es bla-bla....nem akarok romantikazni, de szoval mindez tenyleg csodaszep. En kivannam, hogy sose legyen vege, mert imadom magat az allapotot is. Ez mellett azonban a szuletes egy egesz mas dolog...egy joval felsobb-foku boldogsag lehet...minosegeben mas, amikor fizikailag is koztunk van a baba. Ez miatt az elengedes szamomra abszolut nem nehez, valojaban nem is egy kerdeses dolog, igazabol nagyon eltorpul. nalam nincs is szo elengedesrol...elvezem a terhesseget, most pedig felkeszitem magunkat a meg nagyobb boldogsagra...de nem abbol a szempontbol, hogy most el kell valnunk es jon egy nehez resz, a szuletes. Szerintem van igazsag abban, amit Poki vedonoje mondott a korhazi csomagrol es lelki felkeszultsegrol...bar az en esetemben aztan tenyleg nincs szukseg pszichologiai fejtegetesre...annyira egyszeru. En osszepakoltam a korhazi vesz-csomagot, mert hiaba bele sem gondolok, tudom, hogy barmikor tortenhet valami, amiert bent fognak megfigyelesre, vagy meg rosszabb is tortenhet, es nem akarok abban a pillanatban meg ez miatt is aggodni, megha csak 5 perc lenne is osszecuccolni. Masreszt meg nekem alapban nem lesz ra szuksegem ugye, leven, hogy csak par orat leszek ott a szules utan, de kozbejohet valami, amiert atvisznek a korhazba es ott kell maradnom...nna, erre is jol jon a borond...masreszt meg azokat a cuccokat ugysem tudnam hova pakolni, egyszerubb volt mar rogton osszeszedni oket. SZoval nalam aztan abszolut gyakorlati kerdes volt ez az osszepakolos dolog.
Briell!Nagyon csini vagy...mint mindig. Es nekem naggggyon bejon a zold fal, nagyon tetszik!
Nna jo, lekoccolok, mert megint tul sokat okoskodtam

Szep napot mindenkinek, en ma lakast tervezek...foleg az uj konyhamat...jajj de jo

:):)