Gitka!

Azért nem félek, mert mindenképpen személyesen vesszük majd át a kiválasztottat és természetesen átnézzük, hogy olyan-e amilyennek meghirdették! Ha nem, nem vagyok köteles megvenni.... de ezt általában tudják az eladók is, igy nem tesznek fel kamut, mert nem éri meg nekik... kapnak egy szép kis negativ értékelést, ha valótlant állitottak, az meg a netes aukciókon nem jó, mert utána nem biztos, hogy mindenkinek lesz bizalma vásárolni tőle
Én is adtam már el egy csomó mindent, pl. a tesóbabakocsimat, amin voltak szakadások (az alján), kicsit kiszivta a nap, stb. Lefotóztam és leirtam a hibáit.... nem tudtam persze eredeti árán eladni, de igy is legalább kaptam érte lóvét és aki vette nagyon örült neki, hogy ilyen olcsón hozzájutott

és tisztában volt vele, mit vesz meg, mert persze szétszedtem neki a kocsit, mikor jöttek érte, hogy mindent lásson.
Én nagyon a narancs-szürkével szemezek

de azzal az az egy bajom, hogy fújhatóak a kerekei és olyat nem igazán akartam
viszont az nagyon vagány

és az ára is tuti, boltban az a kocsi majdnem 100ezer, de egyébként a második helyen nekem is az utsó áll.... kék-kék, nem akarok nagyon kéket, viszont azzal a szürke belsővel nagyon elegáns és amúgy is rózsaszin lesz a kisasszony takarója és egyéb tartozékai

úgyhogy látszani fog, hogy lány...
De még van 10 napom eldönteni, melyik legyen, mert fizetésig nem tudok még licitálni sem sajna, remélem, addig nem viszik el őket!
Na, megint jó sokat járt a szám, pedig órák óta készülök menni szekrényt pakolni.... lassan el akarom kezdeni a ruhamosást, mert egyébként mindig el vagyok úszva a három pasi mellett a mosással és talán majd hetente egyszer be tudok rakni egy adag bébirucit is kimosni, de előtte még ki kéne pakolni a törcsiket meg az ágynemühuzatokat a babaszekrényből

ja és le kéne kaparni és sikálni a fiúk ráragasztgatott matricáit, förtelem, ahogy kinéz most
Megyek is....
Ági