Tabati!
Gratula a jóhírekhez, meg a sikeres vadászathoz

! Nem is értem miért mondja a doki még ilyenkor, hogy milyen fekvésben van

! Az én kisfiam tuti, hogy 10 pontos salto mortale-kat nyom odabent, szóval ez még semmit nem mond szerintem

!
Breki!
Ha fehérek, akkor miért nem hipózod ki

? Vagy akkor hagyd a mintásakat, az egyszínűeket meg hipó, oszt csókolom

! Most úgyis divat a sárga, a mediterrán típusoknak meg amúgyis jól áll

!
És nem is tudják mitől van a fehérje? Semmi hólyaghurut, vagy gyulladás, csak úgy van és kész? Vagy terhességnél ez előfordul, hogy nincs is más tünet? A többihez gratulálok

! Vasat szedem én is, kiváncsi leszek majd vérképben hogy mutat, de a fejfájásom teljesen elmúlt

!
A fructosamin normál tartománya 205-285-ig, szóval még túl is teljesítettél

! Viszont akkor a HbA1c-d még mindig kicsit alacsony, nem? Mert nekem a 241-hez volt 5,4. És megint kezdtem "lecsúszni", mert 2,8-tól éreztem csak a hipót, pedig 3,5 alatt, már a babának is rossz, szóval gyosan visszábbvettem, és most 3,5-3,7 körül érezni kezdem, ha megy lefelé:wink: . De szerencsére nem gyakori, csak megszakad a szívem, mikor arra gondolok, ilyenkor azt érezheti, amit én

!
Bertina!
De szép nagy fiad van

! Én ugyan már nem vagyok diétán, de évekig nekem is tartanom kellett, és hidd el, nagyon hamar megszokod

. Meg be lehet osztani úgy, hogy jó legyen. Amit a dietetikus ír, nem szentírás

, szóval, ha undorodsz a tízórai almától, legyen az 11 órai körte

(remélem érted mire gondolok

). És megehetsz egy almát, vagy pár kekszet, ha éhen akarsz halni

! Hála Istennek nagyon távol van ez a cukorbetegségtől ám, csak rámondják, hadd rémüljön halálra a kismami

. Többnyire arról van szó, hogy normál esetben a szervezet több cukrot választ ki terhesen, mint alapból, mert a babának ( főleg az agyának) glükozra van szüksége a fejlődéshez (ezért kell figyelni, hogy ne legyenek tartósan alacsonyak sem a cukrok, mert az is ugyanolyan rossz, mint a magas!). Viszont vannak nők, akik olyan lelkes mamik, hogy a szervezetük túlteljesít

. Ezért jelenhet meg cukor a vizeletben. Ennél "súlyosabb", ha a vércukor is eléri a felső határt, de ettől te még nem leszel cukorbeteg, és jól működik a hasnyálmirigyed, csak azért kell jobban odafigyelni, hogy segíts a szervezeted a cukortöbblet feldolgozásában! Azért kell háromóránként enni, hogy ne legyenek nagy ingadozások a vércukorban. De ehez nem kell megfeszülni, nyugodtan formáld kicsit magadra a diétát! Ha meg soknak érzed egyszerre a szénhidrátmennyiségeket, vagy hízásnak indulsz, szólj bátran a dokinak, és akkor lejjebbveszi a szénhidrátadagodat. (Breki 140-et eszik, én kb. 140-160-at)