A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

most látom, Fleur is írta, hogy mrá vannak jegyek:) Meg is nézem, hogy lehet lefoglalni interneten.

Zsuzsi, nekem tetszik ez az anyatej világnapja.

Erika, nagyon örülök, hogy Zsófi belendült:)

Judit,
Drukkolok, hogy gyorsan befejezzék a tetőt:(
monke

Hahó!

Móni, azt hiszem, vázra szerelhető van, de biztos ami biztos megkérdezem Gábort :)
A védőnőnket én is bírom :wink:
Majd írj a csütörtökkel kapcsolatban, hogy is legyen - megérkezett a levelem?

Karácsonyi ringató azt jelenti, hogy 24-én van?

Judit, mi mennénk szívesen hétfőn, ahogy nézem, a 11:30-asra van még hely, vennél akkor nekünk is? Előre is köszi! :)
Lehet ott ingyen parkolni, nem tudod véletlenül?
Kitartást Nektek, remélem hamar befejezik a bontást :(

Szívesen tortázunk mi is Nálatok, nagyon köszi a felajánlást, szerintem egy pár órát azért csak el tudunk így együtt tölteni :wink:
Nekem is tökéletesen megfelel a Lurdy-ház, főleg, hogy személyes tapasztalat alapján is többeteknek tetszett!

Örülök, hogy Zsófi meggyógyult!
Zsuzsi, remélem sikerül találnotok megfelelő autót! Milyet szeretnétek?
Anyatej világnapja :wink: Tök jó, menjetek!
Zsuzsi, hol is lesz a keresztelő? Remélem nagyon jól fog alakulni a nagy családi ünneplés!

Erika, látod, csak beadta Zsófi a derekát, és elkezdett mocorogni :) Nagyon örülök, csak így tovább neki :wink: Neked pedig sok erőt, hogy bírd a tempót :wink:

Mi ma nyakunkba vettük a várost, nagyon jól telt eddig a nap, sétáltunk a belvárosban, voltunk egy kávézóban, ahol vannak babajátékok, tök jó volt :) Persze Benének sikerült kiborítania a még meg sem kóstolt cappuccino-mat, hiába, nem engedi, hogy koffeinhez jussak :wink:

Megkérdeztem a játszószobát a bölcsiben: 1 éves kor alatt minden szerdán 9-13-ig lehet menni. Ha van kedve valamelyikőtöknek elnézni egyszer, szívesen várunk Titeket! Mi holnap valószínűleg elnézünk egy kicsit, felmérni a terepet.

Vick, tényleg jó lenne Titeket is megismerni! Nem tudom, a hétvégéitek mennyire foglaltak, de esetleg, ha nektek is jó, egyik hétvégén, mikor hazamegyünk a szüleimhez, összefuthatnánk :)

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Babakoncert: szeptember 20

De még mindkét koncertre volt jegy, du már csak a 11.30-asra. Szóval fogynak a jegyek.

Hogy ne járjunk úgy, mint múltkor, vettem 5 db jegyet (egyenként 400 HUF), abból 4-et jelentkezési sorrendben átadnék:)

Majd írjatok, hogy ki jönne.

Ági, én elmennék veletek abba a bölcsi- játszóházba jövő héten, szerdán pont nincs semmi program itt. Majd csüt. megbeszéljük. Írtam mailt.

Szép estét,
Móni
monke

Á,
Most olvastam vissza normálisan, hogy Judit is felajánlotta, hogy vesz jegyeket.
Bocs, totál rfigyelmetlen vagyok:(

Ezek szerint csak 10.30-ra ő is...
Szóval ha az 5 j4egy nem elég, akkor még itt a lehetőség. Én egyébként neten vettem.

Eddig jelezte, hogy jönne:

Judit
Zsuzsi
Ági
Móni

pusz
M
monke

Még annyi,

hogy ha valamelyikőtöknek csak a 10.15-ös időpont lett volna jó:
a jegyeket itt a szomszédságban el tudom adni, ne érezzétek úgy, hogy mindenképpen rátok akarom tukmálni.

Na, de nem ügybuzgok itt tovább kéretlenül, már lassan a saját agyamra is megyek
:oops:
monke

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy még élünk :) csak épp elég rohanósak a napok most, hogy itthon van Robi, már két pasit kell körbeugrálni... Nem beszélve magamról :lol:

Elnézést, de visszaolvasni nincs időm, csak gyorsan pár szót magunkról!

A hétvégénk nagyon jó volt! Szombaton voltunk esküvőn, Marci nagyon jól bírta! Képzeljétek, volt ott gyerekfelügyelet, így Marci ott játszhatott és vigyáztak rá! Annyira jól érezte magát, hogy este 8 körül kidőlt fél órára, majd újult erővel éjfélig fent volt :shock: De semmi sírás, csak játszott és játszott :lol: És minden bébiszittert levett a lábáról :lol: Azt mondták ő a legcsendesebb gyerek a csapatban :wink: Miután nagy nehezen kidőlt, mi Robival még 2-ig buliztunk, ő meg békésen aludt akkor is, mikor levittük az autóba meg utána itthon is, mikor áttettük a kiságyba! Igaz, 6-kor kelt, hogy éhes, de még szerencsére fél 9ig visszaaludt utána!
Pénteken meg céges bulin voltam, ahonnan hajnali 1 körül értem haza, úgyhogy vasárnapra elég fáradt voltam :lol:
Ja, pénteken délelőtt voltam úszni is! Meg szeretnék elkezdeni tornázni is járni! Már van kivel sé van hova, csak el kell kezdeni :D

Viszont sajnos ma éjszakára Marci benáthásodott... Úgyhogy Szilvi, mi nem valószínű, hogy fogunk tudni menni csütörtökön, hacsak a gyógyító tündérek éjszaka meg nem lepik Marcit, mert eléggé szörcsögős szegénykém :(

Most már próbálom majd felvenni a fonalat!

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Ági köszike az ikea katalógust már nagyon várom , imádom !!!

Mangora sajnálom l,hogy nem tudtok jönni de addig még van idő lehet h meggyógyul , de azért várunk !!!!!

HÁny óra felé jöttök csajok ?? Úgy készüljek ??

Mi meg vagyunk csak csomó dolog van .. meg hát kihasználjuk a jó időt !

Apa focizik úgy hogy mennem kell mert M nem bír magával !

Szilvi nem értem a kérdésedet leírod a linket ahol megtervezted és akkor tudok segíteni !

Na mennem kell bocsika

Jóéjt

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Hali!

Karácsonyi ringató nagyon csábító, szerintem arra tuti benevezünk. jaj csajok, én állandóan bőgök az ilyesmi babás koncerteken, így is jöhetek majd veletek? vagy üljünk külön? :roll: :wink:

...szülinapra szinte szurkolok, hogy tesóm csinálja már azt a keresztelőt, hátha tényleg otthon lennénk... amúgy a sárgairigység ül rajtam ez ügyben

Gigi, már mikor először írtad a védőnőd "nemszigorú" hozzátáplálós elméletét, hogy minnél előbb kerüljön a gyerekbe allergiát okozható étel, egyből utánakérdezősködtem. Igazából tesóm az EÜ-s, beszélt náluk a dietetikussal, szerinte egyedülálló ez a nézet, hogy 4 hótól mehet a "mélyvíz". Aztán jött Ivett és abbamaradt a táplálkozás kérdezősködési lehetőség :D . És hivatkozik valamiféle irodalomra, vagy mittudoménvalamire? Tényleg érdekel ez a téma (...bár mint írtam, Grétánál már nem megy a szigor, ma is sós keksz volt az uzsi :oops: )

Petra, blogban talán erre a hétre már jobb hírek lesznek, azért a holnapot még kivárom 8) . Szomszéd monnnyon le!

Kép
Kép
friday

Hahó!

Móni, akkor engem számolhatsz egynek, de Judit, akkor holnap nekem mégse vegyél jegyet :) Köszi mindkettőtöknek :)

Friday, bevallom, nem kérdeztem, honnan veszi, tudom, hogy Neked ez nagyon fontos dolog, de én egy kicsit máshogy kezelem ezt az egészet. Mindenekelőtt inkább hallgatok Édesanyámra, mint bárki másra (nagyon "felvilágosult" az ő hozzáállása is, szóval nem sulykolja a 20 éves téziseket). Szépen fokozatosan csinálom én is, figyelem Bene reakcióit, aztán az alapján folytatom. Nem kapott még ő sem tojást, sem tejet, még nagyon K-betűs zöldségeket sem, szóval én sem követem a védőnőm nézeteit.
A gluténes dolgot itt tudom, hogy írják: http://www.iboly.hu/csecsemotaplalasi_p ... si2009.pdf
Egyébként nagy alternatív gyógymódos is ez a nő, lifenetwork-öt tudom, hogy néz, de hogy ott mit mondanak, nem tudom, én nem nézem, nincs időm tévézni :oops:
A fokozatosságot ő is képviseli, szóval nem rögtön mélyvíz, csak azt mondja, négy hónaposan érdemes elkezdeni hozzátáplálni.
Legközelebb, ha találkozunk vele, ígérem, megkérdezem tőle, van-e vmi szakirodalma is a dolognak, ha el nem felejtem :lol:

A sírás meg nem gond, én is elég szentimentális vagyok, majd együtt hüppögünk :)

Szilvi, mikor menjünk? 10-11? Nekem igazság szerint mindegy, csak Mónival ahhoz mérten szervezzük a találkát akkor.

Mangora, nagyon örülök, hogy jól telt a hétvége, remélem, kibuliztad Magad rendesen, és feltöltődtél :) Paskhoz kitartást, tornához meg hajrá, nagyon jó, csak ajánlani tudom :wink:

Későre jár, jó éjt mindenkinek!
Ági

KépKép
gigilina

Judit, Móni, akkor én elfogadok egy jegyet Mónitól, és akkor most nekem sem kell venni.
Hánykor is van?

Friday, Ági, majd együtt bőgünk. Bármikor képes vagyok elsírni babás dolgokon.
Friday, úgy örülnék, ha összejönne vmelyik találka! Hogy vannak a tesódék?

Mangora, örülök, hogy ilyen jól telnek a napjaitok. Jaj, hogy Neked mennyi energiád van, torna, úszás...

Ági, a kangoot imádom. Száz éve nem voltam @@@@
Ugyanúgy @@@@ a belvárosi kiruccanásért. Kettesben voltatok?
A keresztelő Bp-en lesz, eddig úgy néz ki, hogy a Rózsák terén, de ez még nincs eldöntve. Igazából abban a templomban szerettem volna vidéken, ahova jártam, de úgy döntöttünk, hogy nem ott lesz, itt egyik templomhoz sem kötődöm.
Yarist szeretnénk venni.

Fleur, lehet, hogy akkor elnéztem az előadót. Bocsánat :oops:

Képzeljétek, azt hiszem, mégis lesz Zsófinak foga. Kiáll egy fehér dudor a bal egyes helyén a szájából :-)

Jó éjt!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

December 15-én délelőtt három csoportban lesz a karácsonyi Ringató a MÜPA-ban. Nekem lenne kedvem menni, csatlakoztok?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt,

Zsuzsi, igen, én szívesen mennék. Hogy lehet jegyet venni? én nem találtam a honlapjukon.

Gratula a foghoz:)akkor mégiscsak azért volt az orrfolyás.

Rózsák tere gyönyörű:)
remélem, hogy jól sikerül majd a keresztelő.

Megyek úszni, elvileg azért keltem fel, erre itt lógok

monke

Sziasztok!

Köszi Móni! :) Ügyi voltál! Én is benevezek egyre! Nekünk jobb lenne a korábbi, de inkább Veletek megyünk! :)

Szép napot Nektek!

J.

Judit

Kép
petra09

A MuPa honlapja nem frissül rendesen, így további 4 jegyem van a hétfői koncertre:)

Ennyi szomszédom azért nincs.

Szilvik, Kata, Fleur?

Szept. 20. hétfő
11.30 MüPa
monke

Csak röviden, a héten tuti nem érek ide, anyuéknál vagyunk és öcsémmel nyelvvizsgára készülünk, újfent, ugyebár.Meg szépítkezés, esküvő.
Vasárnap este megyünk csak haza és hétfőn elég sok dolgom lesz másfél hétnyi otthontól távollét után meg 13.00ra megyünk a védőnőhöz, amit nem akarok elhalasztani, mert a bölcsis papírokat is alá kell írnia.
Így a koncertre sajna nem tudunk menni.
De a dec.15.ei-ben benne vagyunk.Sőt, jövő szerdán mi is megyünk Ringatóra a MüPa-ba, Juditékkal.

puszi mindenkinek és holnapra jó talit Szilviéknél

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

HI!

Gigi, oksi, köszi, akkor továbbítom is a hozzáetetős dolgokat, abból baj még sosem volt :wink: .

Jól fogunk kinézni: Gigi, Kankalin, én sírdogáló anyucik, torkunkban gombóccal nyekeregjük a Csende éjt :D ...
Utánanézek -majd- én is, ha sikerül addigra hazaérni, akkor is a legkésőbbi előadásra tippelnék most.

Kankalin, akkor csak nem maradnak fogatlanok a csajaink :wink: , bi-bi-bííí, nekünk is látszik már 2 db :wink: . Ivett kérdést köszönöm, minden okés velük, hízik szépen a gyerek, sírdogálós-hasfájós, de egyre jobb a helyzet. Meg most jönnek majd az első mosolygások :D . Papírozás sajnos még nem teljes, még mindig várunk -állandóan várni kell...- valami "márnemtudomkövetni-micsidát" és utána már csak-csak meglesz az a fránya anyakönyv.

Ja, ma volt egy kis normálisan alvós éjszaka, reggelre gyulladtra aludtam a szemeim 8)

Puszi! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára friday 2010.09.15 12:18-kor.

Kép
Kép
friday

Hahó!

Megjártuk a játszócsoportot, jó kis délelőttünk volt :)
Sok gyerek van, kedves volt a gondozónő, rengeteg játék, így szerdánként még mondókázás is van a piciknek :) Ebédet most nem kértünk még, de azt is lehet, 230 forintért. Amúgy mégsem ingyen van, 300 forint egy óra. De nem kell előre jelentkezni, ha ebédet akarsz, akkor is csak 10-ig kell szólni. Bene iszonyúan pörgött, szerintem nagyon élvezte, ő is ott ebédelt, csak ő azt ette, amit én vittem neki, délre hazaértünk és kidőlt... remélem nagyot alszik :lol:
Nem csak szerdán lehet menni egyébként, hanem más napokon is, az csak a nagyon pici babákra érvényes. Nagyobb gyerekeknek foglalkozást is tartanak, ha úgy adódik.
Móni, akkor jövőhéten, ha van kedvetek, gyertek el Ti is, tök jó lenne! :)

Zsuzsi, a Yaris tök szupi kocsi :lol: Újat, vagy használtat kerestek?
Hajrá fogacska, csak megérkezik végre :)
Találkoztam ott egy barátnőmmel, de kettecskén metróztunk, Benének nagyon tetszik még mindig :) És nagyon barátkozós, szívesen incselkedik az idegenekkel is.

Kata, remélem jól fogjátok magatokat érezni az esküvőn! Tesódnak pedig sok sikert, remélem, sikerül az a fránya nyelvvizsga!

Dec. 15. ok nekünk is, melyik időpontra menjünk?
Esetleg hétfőn megvehetnénk a jegyeket, gondolom az még nincs későn (?)

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

helloka
csajok jó a 10-11 óra fele holnap!

Mennem kell mert M nem alszik és itt rosszalkodik !

majd megpróbálok este jönni !

szióka

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Móni, itt találtam a karácsonyi Ringatóra a jegyeket:
http://www.jegy.hu/info.php?event=19515&lang=hu

De szerintem is vegyük meg hétfőn, ha ott vagyunk, biztos, ami biztos.

Próbáltam egy jegyet elpasszolni egy itteni ismerős lánynak, de pont nem lesznek hétfőn itthon.

Ági, jól hangzik ez a bölcsis dolog, örülök, hogy tetszett. Mi is szívesen elmennénk egyszer.
Használt yarist keresünk. Csak nagyon kevés M. ideje, hogy eljárjunk nézelődni.

Friday, átalvós éjszaka @@@@

Képzeljétek, kijött a fog :-)

Szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Na szusszanásnyi időm van, tesóm levelet ír, Márk kidőlt...

Friday, Zsuzsi, Ági, azt hittem csak én vagyok ilyen érzelgős, torokelszorulós bőgőmasina :-)

Friday, alvás hurrá ja és szerintem sem vörös Grétád....
Amúgy 1x vki nálunk is ezt mondta Márkra, kikértem magamnak, szőkébb mint én melír után.

Zsuzsi, éljen, fogacska,hurrá.

Ági, nagyon szupi lehetett ez a játszóház, elhiszem hogy kifáradt Bene.Kell a gyerektársaság nekik,nincs mese.

Ha mentek hétfőn, vesztek nekünk is jegyet a dec.15.ei karácsonyi előadásra, arra mennénk, ami a többségnek jó?Ha előbb nem, szülinapi babatalin majd kifizetem aki megveszi, előre is köszi.

Bocsi akinek most nem írtam

Tényleg csak kutyafutta volt, nagyon pocsékul megy a német neki, szegénykémnek semmi nyelvérzéke nincs, elég depi vagyok, mi lesz megint.Óriási szerencse kéne.
Pl. elcserélnék a vizsgaeredémyeit máséval.

na pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

hahó,

gyors kérdés: lányok, szült valaki a Flórban? Mi a babalátogatási rend? Helyileg meddig lehet bemenni? Csak előtér vagy szoba is? Illetve hánytól hány óráig van látogatási rend? Barátnőm hamarosan ott szül, de ezt nem tudta.

előre is köszi

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Csak gyorsan jövök, mert már hulla vagyok... az éjszakánk elég szar volt, állandóan felsírt Marci, hogy nem kap levegőt és szívni sem lehetett, szörcsögött, de nem jött ki semmi... Ki érti ezt???

TSzilvi! A holnapot sajna nem merem így bevállalni, semmivel sincs jobban, mint tegnap volt sajnos... Kedve jó, azzal nincs gond, csak náthás nagyon...

Csajok, a szept 20 nekünk sem jó sajna, de a karácsonyira szívesen mennénk mi is! Vesztek nekünk is jegyet, mint Katáéknak??? Előre is köszike! De jó lenne együtt sírni :lol: Én is nagyon érzelgős vagyok ám :oops:

Puszi, és bocsi, hogy most csak ennyire futotta... :roll:

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Nem tudtam mindent alaposan elolvasni, csak átpörgettem a dolgot.
Móni Köszi szépen, hogy gondoltatok ránk, jól esett!
Még nincs Ricsnek novemberi beosztása, októberben minden hétvégén dolgozik, mondjuk nekem meg vizsgáim lesznek, úgyhogy mindegy. Múlt héten egész héten suli volt, hétfőtől szombatig reggel 8-tól délután fél 5-ig. Nagyon húzós volt, annyira kész voltam csütörtökre, hogy berakott a tanárnő egy kisbaba gondozásos kisfilmet, ahol anyuka meghitten szoptatott, hát bőgtem rendesen. ( Na de nem csak én, hanem a mellettem ülő csaj is, és egy anyuka, aki a 3 hónapos gyerekét hagyta a suli miatt nagymamára, ő ki is rohant, annyira zokogott. ) Szóval Friday, Kata és többiek, teljesen normális, hogy az ember ilyeneken sír! :)

Nem láttam, végül megegyeztetek-e valamilyen dátumban a novemberi talira? Majd írjátok már meg és meglátom, tudunk-e menni. Egy hétvége még talán beleférne, ha már nincs vizsgám.

Vince feláll mindenhol és ha valami olyat lát, amit szeretne, akkor lassan odaarazol az ágy mentén. :) Az étvágya remek, maradhatna is így. Kicsit ő is köhög, de egyelőre nincs komolyabb gond.

Mindenkinek szép napot, igyekszem jelentkezni.

vick
Kép
Kép
ervick

Hi!

Katicat, németezéshez kitartás, hidd el, van tehetségtelenebb ember :oops: :oops: :oops:

Huszilvi, nem tudom a bablátogatásos dolgot, de van még hely Magyarországon, ahol betartanak bármi látogatási időt? Barinőm szült ott, nem említett ilyesmit (...meg pár napja nem jelentkezik, szerintem elindult a második gyereke, de babértesítő sms nem jött...ezt csak a kérdésed végütt leírtam, valójában szétaggódom magam, szóval üdv. az utolsó hónapos bentlévő kismamáknak, lehet köztük van a barim).

Kankalin, Ervick, új iwiwes képek csodaklasszak :D ...ha már ott jártam a régieket is megnéztem (megint) :wink:

Szörcsögős-náthás dolgok: én bevallom nem probáltam, de a fiam fórumából ilyenkor volt olyan, aki párnán altatta a gyereket, merthogy akkor kifele folyik az orrából a cucc. Annyit csináltam, hogy a napközbeni alváskor pihenőszékben szinte ülve altattam. ...ártani nem használt :roll:

...itt vannak anyósék :roll:

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Remélem jól telik a buli Szilviéknél! Majd képeket kérünk ám!!! És részletes beszámolót :wink:

Marci már jobban van, éjszaka már nem kellett szívni az orrát, de helyette elkezdett köhögni :cry: Úgyhogy fél - egy óránként rohantam hozzá, mikor rákezdett, hogy cumit adjak a szájába, gondoltam, ha nyeli anyálát, akkor megszűnik a köhögési inger! Bejött, csak így nem sokat aludtam :lol: Ő viszont igen :wink:

Vick, ki vigyáz Vincére, amíg suliban vagy?
Kitartás hozzá, tudom milyen nehéz... Én munka mellett csináltam a sulit estin, akkor is fárasztó volt, pedig még gyereknem is volt...

Én folyamatos bébiszitter keresésben vagyok, mert már azért lenne pár dolog, amit úgy kéne csinálnom, hogy Marci nem lóg rajtam, de még eddig semmi eredmény nincs :( Hogy hogva fogom tenni a gyereket januártól, azt meg még nem tudom :?

Friday, nálunk az vált be az ilyen náthás-köhögős időszakban, hogy a kiságy fejoldali lába alá két lexikont teszek, így feljebb van a feje! A párnán alvást még nem hallottam :roll:

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Életjel!

Boldog szülinapot Lillának!

Így, a háttérből, köszönöm azoknak, akik a novemberi talin szorgoskodnak! Remélem mi is tudunk menni!

Friday, bocsi a hajszín miatt, én nem láttam Grétát élőben, és a napsütésben vörösnek tűnt. Nem akartalak megbántani!
Nyomasztó lehet a tesódéknak, hogy így elhúzzák Ivett anyakönyvi ügyeit! :evil: Éljen a magyar ügyintézés!

Zsuzsi, gratula a fogakhoz! Jó, hogy túlvagytok a betegségen! Reméljük, jó időtök lesz a keresztelőn! Ezután a szeptember után kijárna nekünk a napsütéses meleg ősz!
Felkértük Míra keresztszüleit pénteken! Több hónapos dilemma volt a választás! Drága barátnőm és férje a célszemélyek, féltünk, hogy nemet mondanak, mert nemrég lettek a férfi bátyájéknak 3 hónappal Míra születése után született lánykának a keresztszülei. (na ezt jólelmondtam) Elvállalták, így nekiláthatunk a szervezéshez mi is!

Szegény Marci! Gyógyulj meg hamar! Adsz neki valami gyógyszert? Homeóst? (nem tudom mennyi idős kortól lehet adni, de nekünk a Stodal szirup nagyon bejött. Hurutos dolgokra szupi!)
Remélem sikerül valami megoldást találni januárig!

Vick, sok erőt a sulihoz! Csatlakozok Mangorához, tudom milyen nehéz! Tavaly nyáron diplomáztam!

Jó a buli Szilviéknél? Az idő sajna nem kedvez. Már megint!!!! :twisted:

Kata, kitartás a tesódnak! És neked is! Drukkolunk!

Még mindig nincs kocsim! ÚÚÚÚÚtálom az ígérgetéseiket! Tele a t..m! Ha esik, ha fúj, mehetek babakocsival, és nem kis távokat! 3 hete etetnek minket, hogy kész lesz 1-2 nap... Donor légzsákszettre várunk!

Míra 2 éjszaka verte a 1,5-2 órás raplit! Az ÉÉÉN Mírám! (szoptattam, sétáltam, fektettem, cumi, simi, ....) 2 órányi harc után megjelenik a férjem bedagadt szemekkel: Mi baja lehet? Lehet, hogy a hálózsák zavarja? Úgy leüvöltöttem szegényt: Gondolod, ha tudnám mi a k.va anyja baja van, nem segítenék rajta????? Szegény csak elkotort! Utána mentem nyalizni! Mára tökéletes volt az éjszaka megint! :roll:

Húú, a fiammal mennyit szenvedek! Az írása (persze még csak vonalak) borzalmas. Balkezes, nem áll kézre neki, betakarja a "kiskapuk" elejét, így a vége csámpás. Lassan kilyukad a könyve! De vigasztal, hogy többen is megtanultak írni balkézzel! :lol:

Hétvégén kijön Anya és vigyáz a kölkökre! Szombaton mocizunk a férjemmel, vasárnap horgászat!!! Drukkoljatok a jó időért!

Később remélem még tudok jönni, addig is sok-sok puszi:

Kati

Kép
bfkata

Kép Testvéri szeretet!

Kép Falja a könyveket!

Kati

Kép
bfkata

Hi!

Mangora, akkor szerintem a Tied a gerincbarát módszer. Párnát én is azért nem próbáltam ki, mert korainak tartottam. Fiamnak is mostanában vettem meg az első párnáját, ami amúgy nulla vastagságú, de legalább van mire felhúzni a macihuzatot :lol: . Bébiszitter kérdezősködést védőnőnél próbáltad? Hátha tud valakit (valaki tuti biztost) a közelből...

Bfkata, kocsi hajrá! A balkezes íráshoz is 8) ! Férjsztori :lol: , nálunk is történt hasonló vagy még akkor megy az anyázás, mikor félálomban ossza az észt, aztán reggel meg nem tudja miért vagyok rá mérges, nem is emlékszik semmire. :lol: Képek cukik!!!!!! :D

Kép
Kép
friday

Sziasztok !

Csajok köszi a mai napot , szuperül éreztük magunkat és Máté is nagyon örült nektek ! Köszike az ajándékokat is ! M is nagyon tetszett !!! :D

Örülök ,hogy megismertelek titeket !!!

Képekkel megprobálok holnap jönni meg reagálni is !

Jóéjt !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Szilvi! Örülök, hogy jól sikerült a mai buli!!! Azért kicsit sírok, hogy nem lehettünk ott :(

BfKata! Férjsztorival kapcsolatban igazad volt... Nálunk is sokszor mondja Robi, hogy kezdjek már valamit vele, ha sír :) Jó fej! De ma megemberelte magát, mert tegnap rámorogtam, hogy állandóan csak piszkál! Ezt miért csinálom, miért így? Miért nem úgy, stb... De nem a gyerekkel kapcsolatban, hanem minden mással :) Ma szerencsére gy rossz beszólása sem volt, mondjuk tegnap meg is mondtam a magamét, mert mióta itthon van, azóta csak azzal foglalkozik, hogy mit, miért és hogyan csinálok, de a jót meg nem értékeli :roll: Na, ma megjegyezte, hogy mennyi türelmem van Marci nyafijához, mert ugye orrot szívni, csöpögtetni, vitaminokat beleimádkozni nem kis mutatvány és nem kis hiszti! De csak csinálom, mert csinálni kell és kész!
Képek nagyon édesek!!!

Friday, a védőnőt még csak a magánbölcsikről kérdeztem, de amiket ajánlott, azokba ilyen picit nem lehet vinni, csak 2 éves kortól... Már gondoltam én is, hogy megkérdezem tőle azt is, hogy nincs- e a környéken anyuka, aki a sajátja mellé bevállalna még egyet! Csak még nem jutottam oda, hogy megkérdezzem! De köszi a tippet! :wink:

Jó éjt mindenkinek!
Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Szilvi, nagyon köszönjük a kedves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!
Zsófi olyan jót aludt Máté ágyában, hogy azóta nem is aludt. Volt néhány álmos időszaka, de túllendült.

Mangora, Marcinak jobbulást, Neked pedig kitartást, Robinak üzenem, hogy tessék segíteni, hiszen most ő is többet van veletek.

Holnap jövök részletesen!

Jó éjt!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Látom ma sincs túl nagy élet :)
Én ma délelőtt is voltam tornázni, ha fel tudok kelni (és nem jön meg addig), akkor holnap reggel meg elmegyek úszni, mert szenvedek az izomláztól rendesen már most, pedig még csak kétszer voltam tornán! Lelkemnek nagyon jót tesz és az agyamat is megmozgatja, mert kell a mozgáskoordináció (stepp rész is van benne) :lol:

Délután leviszem Marcit a dokihoz, mert a köhögése nem múlik és sokszor kaja közben jön rá és annyira erőlködik olyankor, hogy jön vissza a kaja is :cry: Inkább adjon a doki vmi hurutoldót, hogy felszakadjon neki, nehogy hétvégére meg rosszabb legyen!

Zsuzsi, jelentem ma délelőtt Robi vigyázott Marcira, míg én tornázni voltam :lol: Már nagyit is felkészítettem, meg voltak már párszor Marcival kettesben, hogy az ilyen esetekben tudjon rá vigyázni, de sajna ő is elkapta Marcitól a kórságot, úgyhogy most ő is betegeskedik :cry:

Jó hétvégét mindenkinek!
Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Hahó!

Szilvi, nagyon köszönjük mi is a tegnapot, szuper volt nálatok!!!
Máté egy tünemény, ahogy a többi baba is :) :wink:
Képeket én nem csináltam, mindig elfelejtem elővenni :oops:

Ezt Bene tegnap este produkálta:
http://www.youtube.com/watch?v=xGFmRS6uhEY

A kis részeg matróz :lol:

Mangora, jobbulást Marcinak, remélem holnapra már kutya baja sem lesz!!! Robit is tessék megnevelni :wink:

Kati, megértem az indulatos válaszod, asszem az éjszaka közepén nem is csoda, hogy így reagáltál, a fő, hogy utána kibékültetek :wink:
Képek nagyon édesek!
Kocsit sajnálom, hiába, az lenne a fura, ha ebben az országban valamit normálisan csinálnának :?
Ne aggódj, én is balkezes vagyok, nameg az öcsém is, nem írunk gyöngybetűkkel, de olvasható, mások számára is :wink:

Vick, szoptatós videó, asszem mindannyian így lettünk volna... nálam a Katától kapott Halász Judit dvd mostanság a megrikatós (ezúton is nagyon köszi még egyszer, imádjuk! :)), főleg az elején, mikor az anyukáknak énekel.. hjaj :oops: :wink:

Kata, Öcsédnek nagyon nagy DRUKK!! Mikor megy vizsgázni?
Remélem jól érzitek Magatokat a szüleidnél!

Móni, le tudnád nekem írni (priviben, vagy ide is) a Tavaszi szél másik két versszakát? Nagyon tetszett, szeretném megtanulni :)
A keddi ringatóra valószínűleg nem tudunk Veletek most menni :( :( De 28-ára már beírtam a naptárba, remélem az Nektek is jó :)

Várom a hétfőt :) Előtte megyünk dokihoz, de elvileg simán odaérünk még, de ha késnénk, mindenképp szólok! Remélem nem lesz rá szükség, nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz ez a babakoncert :)

Szép hétvégét mindenkinek!
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Hi!

taliért irigy-irigy ... :(

Gigi, baripörkölt :lol: :wink: . Édes baba!!!

Kép
Kép
friday

Sziasztok,

Ági, Bene nagyon kis ügyes, nagyon gratulálok neki.
Képzeld, Zsófi eltanulta bene erősebb sikoltását, este már gyakorolta. M. rögtön kiszúrta és mondta, hogy ezt biztosan ma tanulta.
Milyen dvd-t kaptatok Katától?

Én is kérném a Tavaszi szél folytatását.

Vick, minden elismerésem az iskoláért. Biztosan én is sírtam volna, így látatlanban is megkönnyeztem a dolgot.
Akkor ezért nem jöttél múlt héten. Milyen gyakran van suli?

MAngora, mit mondott az orvos?

Kata, jó szórakozást az esküvőre! Öcsédnek drukkolok!

Nem jutottunk el Ringatóra, szakadt az eső, vacilláltam, hogy menjünk-e (nálunk 4 időpont van egymás után), közben Zsófi megoldotta, fél 10-kor elaludt.

Tegnap este nagyon érzelgős lettem. Olyan jó látni, hogy milyen aranyosak így együtt a gyerekek és nem tudom, hogy képes leszek-e januártól, ha csak időlegesen is, de más gondjaira bízni. Olyan kis mini még Zsófi, nem tudom, hogy jó ötlet-e.

Nagyon várom már én is a hétfőt, biztosan szuper lesz a koncert.

Holnap családi sportnapra megyünk a párom munkahelyére, vasárnap pedig Hatvanba egy barátnőmékhez, az ő kisfia 13 hónapos.

Kata-féle gesztenyés muffint sütök.

Mindenkinek jó hétvégét!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hahó,

TSzilvi: még egyszer köszönjük szépen mi is a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Manó bealudt hazafelé az autóban és még vagy két órát aludt.

Ági, nagyon édes Bene a videón.

Mangora, jobbulást Marcinak.

Fleur: megkaptam a privit, köszönöm szépen a válaszod.

Ja, azért úgy néz ki tanult valamit Csabi is: ma már többször négykézlábra felhúzta magát, és kicsit csúszkált meg billegett. Remélem ez már a mászás előjele :lol:
,
mennem kell, nyafog

puszi
Szilvi
huszilvia

huszilvia

Sziasztok,
Megint itthon van Z., megint esett egész nap
:?

Szilvi, köszönöm én is a meghívást:) nagyon jó volt nálatok! Írok mailt FB-n.

Dávid sajnos egyre nehezebben alszik el "társaságban", felpörög és hisztis lesz, de ettől eltekintve ő is látványosan jól érezte magát. Az autóban hazafelé ki is aludta magát.

Azt azt hiszem, senki nem írta, de Máté igazi puszit ad!!! Csak néztem, irtó édes:)

(H)Szilvi, gondoltam én is erre az árverésre, múltkorin 40-50 ezrekért kelt el egy torta, az meg az én pénztárcámnak egy kicsit sok:( de megnézem, hátha lesz valami más is.

Mangora,
A nem múló köhögéssel mindenképpen vidd orvoshoz Marcit. Robi jobb is, ha otthon van veletek egy ideig, megtapasztalja, hogy milyen egy ekkora gyerek.

Ági,
Akkor majd jövő héten várunk a Ringatón! Mindjárt megnézem Benét, elindult?

Kata,
Drukkolok én is a nyelvvizsgához!

Vick,
November 6-ról beszéltünk, de szerintem még elég képlékeny a dátum.

Na és a Tavaszi Szél, legalábbis ahogy én tudom
http://www.kolompos.hu/index.php?oldal=daloskonyv

Itt megvan, és még pár jópofa dal.

Jó hétvégét!

Móni
monke

Sziasztok !

Csajok örülök ,hogy jól éreztétek magatokat!Gyertek máskor is !!!!!!!!!!!!!!!! J)))))))))))

Mangora sajnálom ,hogy nem tudtatok jönni , de majd legközelebb bepótoljuk majd ha jobban lesztek akkor eljövünk !
Jobbulást a betegeknek ! Kitartás a fiúkhoz , és a nagyihoz is !

Zsófinak Boldog Névnapot !

Zsuzsi elküldöd mailen ezt a gesztenyés muffint ? Jövö héten kedden lesz M névnapja megsütném a családi bulira ! Köszike !

Móni .. kimostam a D ruciját mert elég büdi volt a bukástól v a hányástól remélem nem veszed rossz néven ! Ma beszéltem anyukámmal és mondta h Hétfőn átjönnek mert esküvőre mennek és így nem tudnak jönni a hétvégén ! El is felejtettem L(( Ezért is nem tudok jönni a koncertre !

Judit a buli nekünk is jó bárhol !!!

Kata,
Drukkolok én is a nyelvvizsgához!Jó bulit ,bár az idő nem szupi de a buli tuttira jó lesz !

Szupik az új vonalzok én is gondolkoztam rajta már h aktuális lenne !

Na mennem kell kezdődik az esti műsor !

Jó hétvégét !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Ági , nagyon ügyi Bene ,!!!

Képekkel igyekszem !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Szilvi,
Dehogyis haragszom! Köszönöm szépen. Az egész reggelijét kihányta az autóban.
monke

Sziasztok,
Most jutottam ide. Gyorsan átfutottam, miket írtatok. Irígy vagyok a talira... még mindig nem láttam élőben Dávidkán kívül egy babót sem.
Gondoltam rátok, mert voltunk egy barinőmnél P.vörösváron és át lehett látni Solymárra. Nagyon szép volt az egész környék és végül is a Megyeri hídon nincs is olyan messze.

Bene nagyon kis ügyi :)

Szilvi, írtam privit a kórházról, amit kérdeztél.

Blani 2 hete kezdte az ovit, és jól beilleszkedett. Mondjuk nem volt nehéz, mert két uncsitesóval jár egy csoportba, és neki ők olyanok, mintha testvérei lennének. Majdnem minden nap taliznak. 12.15-re megyek érte, ami eléggé kettévágja a napunkat. Ha már megszokottá válik az ovi teljesen, akkor Anyu is el tudja hozni, de most még én akartam érte menni.

Szerintem jó ötlet a szülinapozás, nekem is eszembe jutott. Apát is szívesen összehoznám kicsit aktívabb Apukákkal egy kis eszmecserére :)

Marcinak jobbulást!
R. is szokta osztani az észt. Múltkor pl. kitalálta, hogy elmegy Blanival vásárolni, én meg addig Bibivel takarítsak ki. Jó mi?
Még szerencse, hogy nekem jobb ötletem volt: én megyek Blanival vásárolni, ő meg Bibivel takarítson :) Legalább megmutathatja hogyan?

Vick, elég sűrűnek hangzik a suli. Tényleg, hol van ilyenkor Vincus? Nem szopizik már? Sokszor kell menned?

Zsuzsi, igen, még nagyon pincúrok lesznek jövőre. Nekem is sokszor eszembe jut azért, hogy már ezer éve itthon vagyok és kikapcsolódás lenne dolgozni, de biztos pár óra múlva már nagyon hiányoznának a csajszik.

Sokat vaciláltam, hogy mit kezdjek magammal, végül Angolt kezdtem tanulni. Egyelőre ismétlek önállóan, aztán januártól tanárt is keresek. Jó lenne Angol anyanyelvű.

Bibus is szerintem hamarosan menni fog, mert tegnap már nem akart mászni. 10 percig ordított, mert át akart menni egyik bútortól a másikig és nem mert elindulni, de véletlenül sem ereszkedett le. Amúgy olyan, mint egy kommandós. Nagyon gyors, kinéz valamit és rendesen rávetődik, közben iszonyatos csatakiáltást hallat. Hogy lehet ilyen hangja egy babalánynak?
Elkezdett kajálni, még a spenótot is megkóstolta! Hurrá! A kenyér a kedvenc továbbra is, most már sütök is neki. Hízik is rendesen, már rezeg a pofazacskója :) Ja, és aki meglátja, mindenki kis daginak hívja. (ez azért zavar)
Remélem, hogy már a foga is beindul, mert fél éve jön folyamatosan.

Kata, jó szórakozást hétvégére!
Kati, nektek is kellemes horgászást!

Bocsi, közben másik oldal, és nem emlékszem, hogy mik voltak. :oops:

Ja, még beugrott a zongorázó Gréti, nagyon cuki :)

Puszilok mindenkit!
R
34372

Zsófinak boldog névnapot:)

Reni, nagyon jó lenne, ha el tudnátok jönni a közös szülinapra! (már ha lesz...) .

Pusz
M
monke

Móni, köszönjük szépen!
Szülinap lesz :-)
Nagyon klassz az új vonalzód :-)

Reni, örülök, hogy jó hírekkel jöttél, gyere gyakrabban!

Judit, hogy tudok babakocsival "parkolni" a Müpá-ban? Akadálymentesített?

Lányok,
Hol találkozunk hétfőn?
Még sosem voltam ott, azért remélem, megtalálom.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kicsi Zsófi, boldog névnapot!

Kép
Kép
34372

Zsuzsi,
Ha gondolod, találkozhatunk a Népligetnél, én is az 1-es villamossal készülök menni.
De a MuPA-t annyira nem ismerem. De csak odatalálunk:)
monke

Móni, megbeszéltük :-) Hánykor?
Annyira sajnálom, hogy megint nem jött össze Nektek egy esőmentes szabadnap.
Mi sem mentünk Zsófival a családi napra, mert amikor indulni kellett volna, szakadt az eső. Miki elment, most már persze nem esik :evil:
Szóval nekem ma is péntek van...

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Köszi a kérdéseket, Marcira azt mondta a doki, hogy sima megfázás, kapott vmi köptetőt, de nem kel aggódni! Előbb utóbb, csak elhagyja már a takonykórság :lol:

Zsófiknak boldog névnapot!!!

Ági, Bene nagyon cuki!!! És nem sír, amikor elesik :shock: Marci elkezd üvölteni, de inkább az ijedtségtől, mint az eséstől :lol: Mostanában ugyanis egyre többet lesz bátor és engedi el mindkét kézzel a támasztékot, de persze az egyensúlya még nincs meg, meg a legtöbbször még lábujjhegyen áll és így dőlés a vége vagy jóesetben huppanás :lol:

Lányok, csinál olyat valamelyik baba, hogy kapaszkodik állva és guggolásba ugrál??? :shock: Mert Marcinak ez az új mutatványa... Rugózik egyfolytában le-föl :lol:
Babakocsizás mostanában horror vele, ha bekötöm nem bírja, ha nincs bekötve meg állandóan feláll benne... :shock: Mit lehet vele csinálni??? Na, meg szerintem nem is köti le, hogy "csak ül" benne! Az evéssel is az a baj, hogy nincs rá ideje...

Ja, a doki mondta, hogy ha elmúlt a nátha, akkor menjünk el vér és vizeletvizsgálatra, megnézi, hogy nem a vashiány okozza-e azt, hogy nem eszik sokat és nem hízik annyira... Bár egyáltalán nem fáradékony meg nem is kórosan sápadt, de azért jobb inkább megnézni! A gyerek egyszerűen tiszta izom, sehol egy hurka vagy háj rajta :shock: :lol: Mondjuk, mint pasi nagyon szép :lol: De azért egy ekkora gyereken elfér még egy kis háj is!!!
Nam, nem is kell mondanom, hogy tegnap biztos ráijesztett a dokibácsi a vérvétellel, mert ma kétszer ebédelt :lol:

Móni, Marci is olyan, hogy társaságban nem bír elaludni... Csak ha már nagyon ki van... De ő egyenlőre nem hisztis ilyenkor, csak csetlik-botlik :D

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Jaj, még elfelejtettem kérdezni, hogy nincs-e valami tippetek a fogzás miatti állandó nyálzásra... :shock: Annyira folyik a nyála szegénynek, hogy kb 1 óra alatt átázik az előke is... Vmi homeós bogyó nincs erre?

Mangora

Kép
mangora

Hi!

Boldog névnapot Zsófi :D !

Mangora, nyál egyszer csak elfogy :wink: . Jó lehet ez a rugózós dolog :lol: , mikor Gréta csinálja mindig azt gondolom, hogy gyakorol, persze azt nem tudom mit, talán az egyensúlya határát keresi, elesni tanul, ilyesmi :roll: , de tök vicces :lol: . Babakocsiban ilyesmit a fiam adott elő anno, innen jött a hordozókendő, meg ha a környékén voltunk a házunknak akkor jöhetett négykézláb vagy kétlábon. Veszélyesek ezek az átmeneti időszakok, én is már félve vártam mit ad elő a babakocsiban, főleg ha időre kellett menni valahova, lehetőleg nem felpörgött gyerekkel :roll: .

Kép
Kép
friday

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?