Sziasztok,
Most jutottam ide. Gyorsan átfutottam, miket írtatok. Irígy vagyok a talira... még mindig nem láttam élőben Dávidkán kívül egy babót sem.
Gondoltam rátok, mert voltunk egy barinőmnél P.vörösváron és át lehett látni Solymárra. Nagyon szép volt az egész környék és végül is a Megyeri hídon nincs is olyan messze.
Bene nagyon kis ügyi
Szilvi, írtam privit a kórházról, amit kérdeztél.
Blani 2 hete kezdte az ovit, és jól beilleszkedett. Mondjuk nem volt nehéz, mert két uncsitesóval jár egy csoportba, és neki ők olyanok, mintha testvérei lennének. Majdnem minden nap taliznak. 12.15-re megyek érte, ami eléggé kettévágja a napunkat. Ha már megszokottá válik az ovi teljesen, akkor Anyu is el tudja hozni, de most még én akartam érte menni.
Szerintem jó ötlet a szülinapozás, nekem is eszembe jutott. Apát is szívesen összehoznám kicsit aktívabb Apukákkal egy kis eszmecserére
Marcinak jobbulást!
R. is szokta osztani az észt. Múltkor pl. kitalálta, hogy elmegy Blanival vásárolni, én meg addig Bibivel takarítsak ki. Jó mi?
Még szerencse, hogy nekem jobb ötletem volt: én megyek Blanival vásárolni, ő meg Bibivel takarítson

Legalább megmutathatja hogyan?
Vick, elég sűrűnek hangzik a suli. Tényleg, hol van ilyenkor Vincus? Nem szopizik már? Sokszor kell menned?
Zsuzsi, igen, még nagyon pincúrok lesznek jövőre. Nekem is sokszor eszembe jut azért, hogy már ezer éve itthon vagyok és kikapcsolódás lenne dolgozni, de biztos pár óra múlva már nagyon hiányoznának a csajszik.
Sokat vaciláltam, hogy mit kezdjek magammal, végül Angolt kezdtem tanulni. Egyelőre ismétlek önállóan, aztán januártól tanárt is keresek. Jó lenne Angol anyanyelvű.
Bibus is szerintem hamarosan menni fog, mert tegnap már nem akart mászni. 10 percig ordított, mert át akart menni egyik bútortól a másikig és nem mert elindulni, de véletlenül sem ereszkedett le. Amúgy olyan, mint egy kommandós. Nagyon gyors, kinéz valamit és rendesen rávetődik, közben iszonyatos csatakiáltást hallat. Hogy lehet ilyen hangja egy babalánynak?
Elkezdett kajálni, még a spenótot is megkóstolta! Hurrá! A kenyér a kedvenc továbbra is, most már sütök is neki. Hízik is rendesen, már rezeg a pofazacskója

Ja, és aki meglátja, mindenki kis daginak hívja. (ez azért zavar)
Remélem, hogy már a foga is beindul, mert fél éve jön folyamatosan.
Kata, jó szórakozást hétvégére!
Kati, nektek is kellemes horgászást!
Bocsi, közben másik oldal, és nem emlékszem, hogy mik voltak.
Ja, még beugrott a zongorázó Gréti, nagyon cuki
Puszilok mindenkit!
R