Hali!!!
Éljen Gio hugi és családja!!Sok tejcsit kívánunk!!!
Kata,ezt nem értem,miért írtad,Annának!Bocs,de szerintem nem mindenki melle reagál rosszul a szopira,vagy pl.vannak babák,akik nagyon gyorsan ráéreznek.Nálunk sosem volt semmi gond,akkor sem,amikor már foga volt,sosem harapott,tépett,szívott túl erősen.Pedig mi a 4.napon kezdtük,tehát még a cumizavar is bejátszhatott volna,de nem...ne haragudj meg,csak fura,hogy úgy írod,h biztos egy hónapig is eltart,mire hozzászokik a cici.Ja és én nem használtam bimbóvédőt semmit.És nem is treníroztam előtte
Gratula a megnyert licitekhez!Már én is bánom,h nem innen vettem pelustáskát.No mindegy.
Judy,én kifejezetten ezért csináltattam magamnak külön bankkártyát.Azzal csak teszveszelek,vaterázok.Nincs rajta sosem 10eft-nál több.Megéri,habár nem vagyok para,de azért az ördög nem alszik
Briell,én soknak tartom hosszú útra (Sopronba,szüleidhez???)a bundazsákot.Én így csinálnám:body,rugi,vékony nadrág,kocsicipő,vékony kocsikabát,vékony sapi,kiskesztyű.Indulás előtt a kocsit felfűteném és egy vastag plédbe burkolnám,amíg beteszem és át nem melegszik.Azért több óra autóban sok bundazsákban.És ha útközben megizzad(D olyan izzadós,mint én)és ki kell venned(szopi,peluscsere)akkor csak meghűlhet.Jobb a több vékony réteg,mint az egy vastag.
Póki,120cm

pedig én többet híztam és vastagabb dongájú is vagyok nálad
Elengedés.Nálam nincsenek ilyen dolgok.Nekem is utolsó terhességem,de a pocak nem fog hiányozni.Alig várom,h megszülessen és minden rendben legyen.Remélem így is lesz.És nem csak azért,mert nem volt problémamentes a terhességem(pedig túl problémás sem volt)hanem,mert én szeretnék már önmagam lenni.Újra futni,nagyokat sétálni(tegnap is be kellett parancsolnom szegény drágámat a parkból,mert pisilnem kellett

)
újra élvezni,hogy látom magam borotválás közben

ilyen primitív dolgokat szeretnék már újra.Nekem sok ez a 9 hónap,de jó a kutyáknak
Ma elmentem terheléses vérvételre és a védőnőm mindent ráíratott a beutalóra,csak a legfontosabbat nem

így csüt.mehetek újra.Most a többi vizsgálathoz levettek 4 ampullát.Olyan mérges voltam,h majd'rájuk borítottam az asztalt.Még jó,h nem akkor mért a dokim vérnyomást,mert tuti beutal a kilinikára