Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Verus, ha valami folyik időnként, azért azt jó lenne megnézetni.
Tegyél oda egy papírtörölközőt, aztán szárítsd meg.. ha színtelen és szagtalan, akkor valószínüleg magzatvíz.
A szomszéd lány is így ment szülni, egyszerűen csak vacakul érezte magát, de semmi fájás.. aztán szivárogni kezdett "valami"... Mire beértek a kórházba, már 4 ujjnyi volt, nulla fájással....
Gabi, sajnálom, hogy ilyen az anyukád, borzasztó lehet.
Sajnos nekem sincs anyukám, 5 és fél éve meghalt, de talán még zet is könnyebb elviselni már így, mint amit te végigcsinálsz vele. A barátnőm anyukája is alkoholista volt, gyerek korunktól kezdve, végigkísértem azt a sok szenvedést, amit elviselt szegény miatta.
Mist kitartás! Bízom benne, hogy jól fognak alakulni a dolgaid! Nem gondoltam volna, hogy a Máv ennyire szigorú
Hugic, igen, nekem azt mondta, hogy két hetet vár... Meséltem neki Száva születését, és , hogy 5 napot vártak, erre mondta, hogy ő 2 hetet.... Azt hiszem a természetes szülés híve..
Ide a kistarcsai kórházba vizsgálatokra be lehet járni, kint van a honlapon is... Maxi ezt kell mondani az őrnek, hogy monjuk urológiára jött az urad
Szülésnél meg szerintem simán beengednek.. Apropó.. Ha beindul, akkor simán kocsival be lehet menni hátul, az őr csak kinéz a bódéból, megmondod, hogy szülni jöttetek.....
Egyébként a látogatási tilalom szerintem ugye arra van, hogy az osztályon fekvőket nem lehet meglátogatni. Viszont a szülés az más tészta, nem? Ott veled megy be... Ha nagyon akadékoskodnak, akkor meg kell mondani, hogy rendben, mutassa meg nekem, hol van ez pontosan leírva, hogy szüléshez kísérőnek nem jöhet be...
Ez egyébként sokszor segít, már több szituban használtam
pl... Szoktuk a 100 ft-osokat gyűjteni.. Egyszer összegyűlt 30 ezer ft, kinéztem egy kondigépet a Corában. A pénztárban akartunk fizetni, nem vette el a pénztáros, mondván menjek a főpénztárba, ott átválják, és utána fizessünk.
Odamentem, ott elkezdett a nő akadékoskodni, hogy vigyem a postára bevátani a százasokat. Mondom neki, én nem beváltani akarom, hanem fizetni szeretnék vele, amit itt vásárolok. Erre ott hisztizett, hogy ő nem fogja számolgatni, meg nincs berollnizva.. stb.
Na erre mondtam neki, hogy legyen szíves és vegye elő a szabályzatot, ahol ez le van írva, hogy a vevő nem fizethet 100 vagy akár 10 forintosokkal, és hívja ide a főnökét.
Elment, 2 perc múlva rohant a főnök, és roppant kedvesen és mosolyogva közölte, hogy természetesen, máris csinálják, és elnézést kér....
Na bocsi, már megint szómenésem van.... ne haragudjatok. Végre kialudtam magam, és most tök jól vagyok.
Megyek főzni, hetek óta most először van kedvem hétvégére valami normális kaját összeütni.