Sziasztok!
Máténak boldog névnapot!
Sziszi, persze, hogy szívesen látunk! Május óta várunk, nem emlékszel?
Ha viszont úgy jössz, hogy valaki más is itt van, akkor a vonathoz nem tudunk kimenni eléd, mert az azért ahhoz messze van
KAta, autóprojekt áll, egyet néztünk meg. Túl szép lett volna, még új szaga volt, de a szakszervíz elkeserített. Az eladó a legnagyobb hibát nem vallotta be, csak a szerencsés kapcsolatoknak köszönhető, hogy megtudtuk.. Így keressen az ember használt autót.
Bölcsi is áll.
Mikinek nagy ellenőrzése van a héten, jövő héten, pár órát alszik csak. Alig látjuk. Október 1-je után ráállunk a dolgokra.
Szerintem a fog bántja Zsófit, sokszor nyúl a szájába és felsikít.
Önkormányzatfüggő, hogy beszállnak-e a magánbölcsi költségébe, Dunakeszin pl. 10e-t adnak. Ez biztos.
Szerintem vagy tápszer vagy tej.
Márknak jobbulást!
Öcsédnek szorítunk, csak összejön! Írásbeli is van?
Kata, remélem, csak egyenesbe jönnek majd a dolgok, lesz autó stb.
Jól tetted, hogy helyretetted az embereket. Miért kell mindig beszólni?
Zsófit is szokták husinak mondani, pedig szerintem azért atól még távol van...
Ági, ügyes vagy a recepttel. Én is szoktam csinálni, csak sertéshússal, a rakott kel mintájára. Hogy darálod meg a csirkét? Nekem nincs húsdarálóm
FRIDAY, OFF:
A recept:
- Ragu: 30-40 dkg darálthúst bolognai módra előkészítesz (ha magam csinálom a mártást akkor: 1 nagy doboz sűrített paradicsom, kb. ugyanennyi ketchup, bors, oregánó, bazsalikom, egy cikk fokhagyma összenyomva, 1 kis fej hagyma apróra vágva)
- 4-5 kisebb cukkinit kockára vágsz, leteszed egy jénaiba (vagy amibe ilyesmit szoktál sütni), közévágsz 2 paprikát, ráöntöd a ragut, sajtot reszelsz rá és olyan fél óra alatt megsütöd
Hőfokot, fokozatot stb. ne kérdezzetek. nekem egy ócska sütőmasinám van
Tésztával, főtt rizzsel, de önmagában is finom.
Van egy másik cukkinis receptem is:
4-5 kisebb cukkinit kockára vágok és 1 fej felaprított vöröshagymán sűrű keverés mellett megpárolom (kb. 15 perc). Víz nem kell alá, a cukkini sokat enged. Ekkor beleöntök kb. 3 dl tejszínt, belevágok 20 dkg főtt-füstölt tarját (vagy gépsonkát), sózom, borsozom, összefőzöm, majd reszelt sajtot teszek beke, hogy besűrűsödjön a szósz. Tésztával esszük ezt is.
Ha tarjával csinálom, akkor csak óvatosan fűszerezem, mert az elég fűszeres is tud lenni.
Imádom a tésztát. Minden nap meg tudnám enni
Ha valami nem egyértelmű, hívj vagy írj nyugodtan.
Köszi a telefonod számát, megnéztem, még mindig tetszik
Friday, ha legközelebb jössz, akkor majd sétálunk együtt is a körúton. Gyerekkel úgysem tudunk igazán leülni beszélgetni.
Bár azért le a kalappal a 4 gyerek előtt hétfőn, mind a négyen mintagyerek módjára viselkedtek!
Jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kankalin79 2010.09.21 21:42-kor.