Pokica! Tenyleg erdekes ez a genitalis valadek-vizsgalat dolog. Nem hiszem, hogy a laborban vennenek ujra mintat, legalabbis meg sosem hallottam ilyenrol. Azt tudom elkepzelni, hogy esetleg a vizeletben ellenorzik a huvelyi folyas osszetetelet...en legalabbis emlekszem, volt egy idoszakom regen sok folyassal, es a vizeletben is volt nyoma...persze csak akkor, ha epp pisiles kozben van a kozelben abbol a cuccbol. bar direkt ennek megfigyelese ily modon eleg eroltetett lenne. Dehat laborban csak ver es vizelet van...lehet, hogy elirt valamit, kivancsi lennek...
melltarto......pffffffffff....fujjjj de utalom!!! Van egy halommal, de inkabb szexisek, amit par oran at kepes vagyok magamon tartani, aztan nem lelegzem tobbet. Most meg ezek a szoptatosok, vagy kismamisok...nagyon gaz!!! van 1-5 meret, es a kosarral egyutt no a pant kerulete is. Meg kell vennem a legnagyobbat, ami meg mindig total leszoritja a cickot, de legalabb belefer...de persze tartasa nincs, mert laza a pant. 2-t mar atalakitottam, dehat nem az igazi... De kell.
Olga! Jo kis kendomanias vagy

:) En szerintem a pelusokkal leszek igy

:)
Gio! Miert pont dec 10? nekem szinte kezdettol fogva valahogy dec 8 erzesem van, nem tudom, hogy miert, semmi nincs aznap, uncsi...de egyszer valahogy beugrott, es azota fixen megvan. Az a datum meg bele is ferne a szuleteshazban valo szulesbe.
Meli! No para!!!!!!! ha teljesen zart vagy es nem rogzult a koponya, akkor aztan tutira nem indul meg a szules! Szerintem -bar tudom, konnyu mondani-, probalj meg ne erre koncentralni, mert ha a baboca egeszseges, a lepeny is ok, az egyetlen dolog, ami bajt okozhat, az a te aggodalmaskodasod, ami rengeteget szamit. nem szabaly, hogy korabban szulsz akkor sem, ha az egesz csaladban mindig, mindenkinel igy volt...nna meg latod, Denes is milyen kiraly kiscsako lett...persze, senki nem akar sokkal hamarabb szulni, de azert nagy baj mar ugysem lenne, ha esetleg meg is tortenne. Probald kitorolonio a 38. het elotti gondolataidat, es minden szavaddal arrol beszelni, hogy majd ha dec x utan megszuletsz, ...Legfontosabb lenne, hogy tenyleg igy is gondold, mert ha csak mondod, nem er smemit. Egeszsegesek vagytok, semmi okod felni!!! Minden rendben lesz!

:)