A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok,

Ági,

be ne fogd a szádat. Nekünk (nekem) minden info jól jön :) :)

Kisfruzsi,

majd ugye teszel fel képet az UH-ról?

Mary,

Remélem, nem kell lemondanod az UH-t!!!!

Kép
emi29

persze teszek majd fel képet, csak még nem vágtuk meg a dvd filmet. Az az igazság, hogy közben a sima 2d-n jobban látszott mindene a kitekert póz miatt.
Szerintetek mennyire tuti a nem diagnózis, kislány esetén?

KépKép
kisfruzsi

Pumpóka!

Nekem egy darab hálóingem sincs....
Elég fázós vagyok és pizsiben alszom+zokniban.... :lol:

Emi!

Én is nagyon remélem, hogy nem kell lemondanom az uh-t..... :cry:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Fruzsi, semmi sem tuti! :lol:

100 %-ra csak pocakszuris vizsgálatból tudják megállapitani a nemét! :) Amit akkor csinálnak (csináltak volna) ha a genetikai uh-n vmi nincs rendben, akkor vesznek mintát és a nemét is megmondják belőle. :)

De ha a doki biztosra mondta, akkor veheted 99%-ra, hogy kislány.... de az 1% ott van, volt már rá példa, hogy 9 hónapig lánynak látták és fiú jött ki.... :)

De én is bizom a dokiban, hogy jól látta amit látott a 19.héten :lol:
Nem viselném jól, ha egy kukis bújna ki a végén :) de ha most is azt mondják a 4D-n, hogy lány, akkor biztosra veszem! :)
Vendég

Pumpóka
Én nem írtam semmi olyat, hogy te ezzel riogattál volna... csak én szülés előtt véresebbnek gondoltam a dolgot és azt akartam leírni, hogy annyira nem vészes, és írtam, hogy én is valami olcsó cuccot vittem amúgy egy rövidgatyát felsővel, de nem volt valami praktikus, vizsgálat előtt fájásokkal kimászni belőle, legközelebb rövid hálóinget viszek.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csilla
[quote]m írta:alacka, nagyon jók a képek, szépek vagytok Smile
Boldog hófordulót Áronnak Wink

Köszi :) hát igen egyre malackásabb vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És köszi a hófordulós köszöntést is... nemsokára két éves lesz... hihetetlen :roll: :roll: :roll: :shock: :roll:

Domino is nagyon kis szép emberke... már írtam, hogy bár egyáltalán nem hasonlítanak Áronnal mégis néha emlékeztet rá... :)
Amúgy képzeld ezen a Bastianon egy őrült apuka írt egy visszataszító levelet, hogy miért is nem az ő gyereke nyert miért egy ocsmány szemüveges gyerek és még elemezte is, hogy egy szemüveges baba nem is lehet szép... stb stb... te jutottál eszembe és a legutóbbi kálváriátok... annyira ostoba emberek vannak, hogy hihetetlen... valahol lemaradt a kisiskoláskorban amikor a gyerekek földhöz verik magukat ha épp nem ők nyernek valamilyen játékban...

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="mamacka"]C írta:mamackasilla
[quote]m írta:alacka, nagyon jók a képek, szépek vagytok Smile
Boldog hófordulót Áronnak Wink

Köszi :) hát igen egyre malackásabb vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És köszi a hófordulós köszöntést is... nemsokára két éves lesz... hihetetlen :roll: :roll: :roll: :shock: :roll:

Domino is nagyon kis szép emberke... már írtam, hogy bár egyáltalán nem hasonlítanak Áronnal mégis néha emlékeztet rá... :)
Amúgy képzeld ezen a Bastianon egy őrült apuka írt egy visszataszító levelet, hogy miért is nem az ő gyereke nyert miért egy ocsmány szemüveges gyerek és még elemezte is, hogy egy szemüveges baba nem is lehet szép... stb stb... te jutottál eszembe és a legutóbbi kálváriátok... annyira ostoba emberek vannak, hogy hihetetlen... valahol lemaradt a kisiskoláskorban amikor a gyerekek földhöz verik magukat ha épp nem ők nyernek valamilyen játékban...

Jajj, ne haragudj :oops: :lol: Nem malacka, mamacka :D
Tényleg furi, hogy mindjárt 2 évesek :shock: :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ja, és jöttem bosszankodni.
:evil: :evil:

3 hete kértem időpontot a genetikai UH-ra, ma 9.15-re kellett mennem, bő egy óra várakozás után közölték, hogy ja, ma nincsen doki. Itt nálunk a kórházban csak 2 doki csinálhatja a genetikai uh-t. Persze a többi napra már végig be vannak táblázva, úgyhogy nem tudják mikor mehetek, jövőhéten menjek, üljek be a váróba, és ha lesz szabad 10 percük (ami ugye sosincs), akkor megnéznek. Hát anyád. Kérdezte az asszsztens hogy ebíron e, mondtam neki hogy köszi kihagyom.

Úgyhogy most kereshetek más helyet...4d-re ugye hiába mennénk, azt nem fogadják el, marad a géndiagnosztika, oda úgy néz ki ma délutánra van egy szabad hely. Hát azért bekaphatják, hogy még ezt is csak úgy tudom elintézni, ha fizetünk. Vagy várok jövőhétig, amikor már 21 hetes leszek, és még az sem fix hogy bejutok. :?

Úgyhogy most filózunk mi legyen, és gyorsan dönteni kell, mert elúszik a szabad hely...

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Csináltunk reggel fényképet, mindjárt teszem is föl. Tehát így nézek ki 20 és fél hetesen:

Kép
Vendég

Hálóingem nekem sincs, mert én is nagyon fázós vagyok. Úgy 30 fok után kezd melegem lenni nyáron. :D

Egyébként most jöttem a védőnőtöl. Meghallgattuk a baba szívhangját, ez jólesett. Viszont képzeljétek, majdnem soknak találta a súlygyarapodásomat. Most 3 kilóval mért többet, mint a 10. héten, amikor először jártam nála. Azt mondta, tekintettel arra, hogy elég vékony voltam, ez éppen elfogadható. Jó, mi? Nem hiszek neki...
Vendég

Virág ez hihetetlen mennyire nem látszik még a pocid!Nekem már jó nagy, vagy túl nagy :lol: ???

Csöppke,

ez egyszerűen felháborító! Most meg fizethetsz is a végén! Én nem vagyok valami hozzáértő, de szerintem fontos, hogy meghatározott időben legyen a genetikai UH, én elmennék ma du. a helyedben.

KépKép
kisfruzsi

Virág,

ez egy ...inkább nem is mondom, azthiszem mindenki (beleértve minket is :lol: ) boldog lenne és büszke magára, ha csak 3 kg-t hízott volna! Nekem az összes könyvemben +4-5 kg van a 20-24. hét környékén és attól Te messze vagy!.

KépKép
kisfruzsi

Virág!

Ne már......ezek a védőnők nem tudják mit beszélnek..... :shock: :shock: :shock:
Én a 20. héten +6 kg-nál tartottam....akkor voltam 86 kg. Hogy most mennyi vagyok??? Az itthoni mérlegünkön ma 88 kg...úgyhogy nekem is jön majd a lecseszés 14.-én, ha megyek védőnőhöz!!! De egyik fülemen be a másikon ki.
Egyébként meg most is nagyon vékony vagy.... :shock: :shock: :shock: Én nem mondanám meg, hogy a 20. hétnél tartasz.

A meleggel én is így vagyok, mint te. Nagyon bírom!!! Én meg akiről folyik a víz....igen ritka...
De télen....meg tudok fagyni....
párom meg pont fordítva...nyáron folyik róla a víz, és télen is egy szál alsógatyában alszik....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vagy éppen, hogy kevés a +3kg?

KépKép
kisfruzsi

Egyébként lányok hogy megy ez a genetikai uh dolog....
Ezek szerint nekem már volt???
20 hetesen voltam utoljára uh-n. Az lehetett??? Akkor mérte meg és állapította meg a doki, hogy tévedett és tényleg nem fiatalabb a terhességem két héttel hanem pontosan 20 hetes.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ki tudja, hogy mikor kell a cukorterheléses vérvételre menni??? Melyik hetekben?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Virág,

na elmehet a ....-ba a védőnőd. 10 hét alatt szerintem egyáltalán nem sok 3kg. Mondjon bárki bármit... Nagyon csini vagy, így tovább.
én 5 kilót híztam a 10. és 21. hét között és egy szót sem szólt a védőnőm.

Csöppke,

muszáj a genetikai UH?
Egyébként Domino ritka szép kisfiú. Én is teljesen beleszerelmesedtem a fürtjeibe és a szép kék szemeibe :)

Kép
emi29

[quote="ollem"]E írta:ollemgyébként lányok hogy megy ez a genetikai uh dolog....
Ezek szerint nekem már volt???
20 hetesen voltam utoljára uh-n. Az lehetett??? Akkor mérte meg és állapította meg a doki, hogy tévedett és tényleg nem fiatalabb a terhességem két héttel hanem pontosan 20 hetes.

ollem, a genetikai uh-t elvileg a 18-20 hét között csinálják. Csak speckó genetikus doki csinálhatja. Legalábbis nálunk. Ebből van kettő darab a kórházban. Ezekszerint a Te dokid ilyen speckó doki, ezért nem kellett máshoz menned. Ez nem több, mint a többi uh, csak alaposabban megnézik a bébit, gerincét, szívét, belső szerveit, stb

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="ollem"]K írta:ollemi tudja, hogy mikor kell a cukorterheléses vérvételre menni??? Melyik hetekben?

24-28 hét között.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Virág akármit mondanak nagyon vékony vagy.Még akkor is ha sok jött fel mostanában.Nyugi nem lesz gond szerintem,de nézd meg az én képeimet.Sehol se vagy. :D
Mamacka,Csöppke nagyon aranyosak a fiúk.Félhetnek a lányos mamák. :lol:
Én most jöttem a védőnőtől,azt mondta nem sokat híztam eddig az az 5-6kg belefér.Jók az eredményeim de megnézte az uh-s papírt és elcsodálkozott h különböző korú a feje,a combja,meg a hasa alapján.Bár azt mondta ez nem pontos meg nem lehet ugyanolyan értéket kapni stb.Mondom nem baj legalább egészséges és ha kis feje lesz akkor mi van?Erre azt mondja h lehet azért mert kislány,a lányoknak szokott kisebb lenni a fejük. :D Majdnem mondtam h bár úgy lenne.De még nem tudni.Viszont odaadta az Afp eredményt is Afp2:39,0;MoM:0.93.Ha jól emlékszem valaki itt azt mondta h a MoM számít és ha az alacsony az is utalhat lányra. :D Tényleg nem élem bele magam de ez meg hogy nem lógott ki semmi sehogy a múltkori uh-n hát én nagyon remélem h kislány.Persze majd beszélek vele h nem kell titkolózni mert ha fiú akkor is imádom.
Jövő hónapban megyek vérvételre és a 32.héten lesz legközelebb uh.Nem tudom mit csinálok addig.
Vendég

Csöppke,

így már én is értem. Azt hittem, hogy te a kötelezőn kívül egy pluszra is jelentkeztél. Hát ez tényleg durva :evil: :evil:

Kép
emi29

[quote="emi29"]
írta:
emi29Csöppke,

muszáj a genetikai UH?
Egyébként Domino ritka szép kisfiú. Én is teljesen beleszerelmesedtem a fürtjeibe és a szép kék szemeibe :)

Emi, persze, kötelező. Nálatok nem?
Ez olyan mint a 12 hetes UH, sőt, még fontosabb.

Köszönöm Dominó nevében is a dícséretet :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Mary,

én a 23. héten voltam. A dokim azt mondta, hogy a 22. és 28. hét között kell elmenni, de az ünnepek miatt, jobb ha minél hamarabb lerendezem, így mire legözelebb megyek hozzá (14-én) már nála lesz az eredmény is.

Kép
emi29

[quote="gitka01"]. írta:gitka01Viszont odaadta az Afp eredményt is Afp2:39,0;MoM:0.93.Ha jól emlékszem valaki itt azt mondta h a MoM számít és ha az alacsony az is utalhat lányra. :D Tényleg nem élem bele magam de ez meg hogy nem lógott ki semmi sehogy a múltkori uh-n hát én nagyon remélem h kislány.Persze majd beszélek vele h nem kell titkolózni mert ha fiú akkor is imádom.
Jövő hónapban megyek vérvételre és a 32.héten lesz legközelebb uh.Nem tudom mit csinálok addig.

Gitka, nekem 0,85 az AFP-m, és kisfiam lesz :wink: Úgyhogy ezt is csak feltételezés..

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Nekem többen is mondták, hogy a kórházba már vigyem be sterilizálva a mellszívót!!! Úgyhogy azt is beteszem majd a pakkba. Egyébként én már írtam rá egy listát... (betét, mellszívó, hálóing, WC papír, tusfürdő, törölköző, intim törlőkendő/lemosó, köntös, bugyi, zokni, szőlőcukor (állítólag vajúdás alatt azt lehet), itthon külön babaruci elkészítve amit apa behoz... nagyjából ennyi)
Aztán még biztos van ami kimaradt!

Virág! Szerintem nagyon vékony vagy te is, még inkább híznod kéne.

Ollem! Nekem a 27. héten van terheléses vércukor, de azt hiszem máshol előbb van (24. hét körül)
Nekünk a 24. héten van a 2. vérkép.

Kép
gabo001

Papucs!!! Ez is fontos!!

Kép
gabo001

Nekem fogalmam sincs, hogy mennyi lettt az AFP-m. Csak annyit tudok, hogy jó... mindig elfelejtem megkérdezni az értéket :(

Kép
emi29

[quote="gabo001"]S írta:gabo001ziasztok!

Nekem többen is mondták, hogy a kórházba már vigyem be sterilizálva a mellszívót!!! Úgyhogy azt is beteszem majd a pakkba. Egyébként én már írtam rá egy listát... (betét, mellszívó, hálóing, WC papír, tusfürdő, törölköző, intim törlőkendő/lemosó, köntös, bugyi, zokni, szőlőcukor (állítólag vajúdás alatt azt lehet), itthon külön babaruci elkészítve amit apa behoz... nagyjából ennyi)
Aztán még biztos van ami kimaradt!

Én már most nem szeretek kórházba menni :( Három napra egy egész böröndnyi cuccot kell összecsomagolni...

Kép
emi29

Hát már én is 6 kilónál tartok, mostanában több édességet ettem, de tegnaptól visszafogtam magam! MA is gyümi joghurtot+almát hoztam a túrórudi helyett....az is fini! :cry:
Én a jövőhéten megyek a védőnénihez akkor ad beutalót a cukorterhelésesre, de azt nem tudom, hogy akkor le is veszik vagy csak máskor vissza kell menjek.
És akkor ott kell ülni 1-2 órát a két vérvétel között? Viszek sok olvasnivalót.....

KépKép
kisfruzsi

Én a 24. héten megyek de csak annyit mondtak h laborba azt nem h milyen vérvétel lesz.
Vendég

Hát akkor ezek szerint lesz rutin vérkép is, ezt nem tudtam.,

KépKép
kisfruzsi

Nekem lesz rutin vérkép is a 24. héten a cukorterheléssel együtt. Beutalóm még nincs, ez egy kicsit zavaros: ebben a kerületben a védőnő nem adhat beutalót, a háziorvossal fogok próbálkozni. A nőgyógyász szintén nem tud hivatalosan beutalót adni, mert nem a területileg illetékeshez járok.

Ez a kórházi nagy tömegű csomag nekem még riasztónak tűnik, majd barátkozom vele.
Vendég

Mindenkinek BUÉK!

Nagyon jó kis képeket tettetek fel, mindenki szépen gömbölyödik.
Olvasgatlak titeket szorgalmasan, bár néha igen nehéz követni!

Ollem: Általában a 24 héten szokták a kismamákat terheléses vércukorvizsgálatra küldeni, bár orvosra vállogatja! Csak arra vigyázz hogy a vizeletet ne a cukroslötyi után add le mert én úgy jártam hogy a vizeletemben sok cukrot találtak és mehettem újra vizeletvizsgálatra!

Virág! Szerintem nagyon nagyon vékony vagy, nincs semmi alapja a védőnőnek hogy rádszóljon: nem is tudom néha mit képzelnek látniuk kéne egy egy kismamán hogy ki milyen alkat.
Nekem még idáig egy szót sem szólt, csak azt mondta ha gondolom tornázhatok és sétáljak többet ne csak autóval menjek mindenhova, pedig én mindig 54kg voltam.
A terhességem elött érdekes módon meghíztam és mire a védőnő elösször mért már 59kg voltam ezért onnantól számol.
Most 67,5kg vagyok, életemben nem voltam mégcsak 60 sem.
Kiváncsi vagyok ha megyek legközelebb mit mond.
Mindenki szerint csak a hasamon van, próbálok majd már én is csatlakozni hozzátok képekkel, de otthon ritkán van időm ilyesmire!
És én inkább a munkahelyemről szoktalak titeket olvasni!

Pumpóka: Ne ijessz meg ilyenekkel hogy nem biztos a neme mert nem is tudom mit csinálnék ha kiderülne hogy nem kisfiú hanem kislány, már azért van egy pár cuki total fiús ruhánk amit megvettem és adhatnám oda ajándékba valakinek.
Meghát már a 16 héttől tudjuk és a nevén hívjuk elég érdekes lenne ha másképp kellene szólítanunk.

Kép
geni

Most hívtam a T-onlinet mert elcseszték a számlát.Eddig kb.5 perc nyomogatás után sikerült beszélni valakivel aki tovább irányított erre most 10 perce zenét hallgatok meg fél percenként h munkatársunk jelenkezéséig szíves türelmét kérjük.Mindjá leteszem aztán leshetik h befizessük a számlát. :evil:
Vendég

Nekem az AFP-m 0,99 MOM és nekem is kisfiam lesz ugyhogy szerintem sem biztos feltételezés!

Kép
geni

Köszi mindenkinek a megnyugtatást a kilókkal kapcsolatban. Én is így gondoltam, csak jólesik másoktól is hallani. Szerintem az orvos nem fog problémázni. Ott eddig annyi hangzott csak el, hogy havi egy kiló az teljesen normális. Egyébként most voltam ruhástól 58 kg. A terhességet én is 1-2 kilóval többről kezdtem, mint amennyi szoktam lenni, de talán kellett is annyi. Egy hónapja meg, amikor voltak szédüléses rosszulléteim, az orvos nagyon mondta, hogy egyek rendesen. Épp csak az nem hangzott el, hogy hízzak.
Vendég

Szerintem a neten fellelhető kórházi listákban van egy csomó felesleges holmi is. :)
Amit anno én találtam, mindent be is szereztem, nedves törlőkendőtől a wcdeszka-letakaró fóliáig :lol: És nagyon sok dolog nem kellett.

ami nekem így hirtelen eszembe jut:

Szülőszobára:
- ha kell, akkor saját hálóing, papucs
- fényképezőgép, kamera, elem
- enni, innivaló az apukának (nálunk pl anyuka nem ehet ihat)
- egy textilpelsu jól jön ha borogatni kell a fejet, nyakat, derekat, vagy azt be lehet vizezni, és azzal egy kicsit megnedvesíteni a szánkat ha tilos az ivás
- ja és a papírok is nagyon fontosak, mert ismertem olyat ahol hazaküldték érte az apukát...lemaradt a szülésről :?

Kórterembe:
- napi 1 hálóing minimum (de ezt is tud behozni apuka akár minden nap ha megy látogatni)
- papucs a zuhanyzáshoz
- köntös
- törölköző (legjobb a sötét, azon ugye nem látszik a vér- ezt is lehet hazaküldeni mosni, és visznek helyette tisztát)
- olvasnivaló
- mellszívó
- tisztálkodási szerek (szerintem nagyon jók az illatmentes, szinezőanyagmentes tusfürdők, a dm-ben lehet kapni, hogy a baba ne annak az illatát érezze hanem az igazi anyuci illatot :) )
- betét (ebből a Tena a legjobb), ehhez lehet kapni hálós bugyit, 2 db van egy csomagban, és elvileg egyszerhasználatos, de ha kiöblíted pár óra alatt megszárad. Így nem mennek tönkre a sima bugyik.

babának, ha kell bevinni (ez is kórházfüggő)
- pelus, popsitörlő, popsikenőcs
- ruha minden napra (body+ rugdalózó)
- kistakaró

hazahozatalhoz apuka az utolsó nap beviheti az előre elkészített motyót :)

Hirtelen ennyi jutott eszembe:)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

:) én még találtam Gabo!

Fogkefe, fogkrém, zsepi, papir wc ülőke (arra az esetre, ha a közös wc-re kéne fanyalodni fizetős szoba hiányában), szopis melltartó, melltartóbetét, én most viszek eldobható bugyit, meg buznyák nagy tena betétet, telcsi+töltő (de mondjuk azt utoljára teszem be), személy szerint labello, testápoló, izzadásgátló és valami innivaló, mert szülés után sokat kell inni majd!!! A kórházi tea pedig nem a legjobb itóka :) Szerény személyem visz majd magával egy-két kisebb cumisüveget, a lefejt tejnek (nekem Barnussal másnap már ömlött és fejni kellett, mert nem tudta mindet megenni szegény).... aztán bizti van még... lassan irogatom majd össze énis... a másik topicban irtak borotvát, aki gondolja..vigyen... törülközőből én kapásból hármat viszek, egyet kéztörlőnek (nem árt, ha az utcáról jött látogatók kezet mosnak, mielőtt megfognák a bébit), egy fürcsilepedőt, és egy kicsike törcsit intim testtájam :lol: szárogatására (nem törlésére!) :)
Beviszem a "megérkeztem" képeslapokat is, lesz időm megirni őket, oszt majd vki postára adja aki bejön....
Nem árt poharat, kést, villát, kanalat vinni sajátot, nálunk nem adtak a kórházban a kaja mellé, ha vkinek nem volt, kérni kellett a nővértől. Instant kávé elmaradhatatlan számomra reggel, nem akarok automatához klaffogni, ki tudja, hol lesz.... :)
Na, ennyi egyenlőre.... majd biztos jön még.... :)
Vendég

Geni, nem ijesztgetés, énis Zsófiztam Barnabásomat a 6.hónapig :lol:
Nem látták a kukiját, aztán 4D-n kérdezte meg a doki, hogy fogják hivni a kisfiút??? :cry: volt egy reakcióm, de amikor kijött, már bántam is én, pöcse van vagy sem, olyan szép volt :)
Most sziven ütne még egy fiú, igy reménykedem továbbra is, hogy nem tévedtek pár hete! No meg a kapott rucik 90%-a rózsaszin és lányos, kellemetlen lenne.....

Nálunk a bébinek csak popsikenőcsöt kell vinni a kórházba, minden mást adnak!
Vendég

Ahogy nézem ált.van mikrozásra lehetőség vagy tévednék?
Vendég

szerintem már van mikro mindenhol, amit lehet használni.

KépKép
kisfruzsi

Én ma döbbentem rá hogy én is már +6-nál tartok kilókban. Kíváncsi vagyok mit mond a védőnéni hétfőn.

Nekem csütörtökön lesz cukorterhelés (akkor töltöm a 24. hetet) , utána hétfőn meg megint doki. Listát írok hogy miket kell megkérdeznem, mert mindig elfelejtek mindent.

Kép Kép
szõlõ

Én hét elején megyek cukorterhelésre .. alig várom :? :evil: :lol: :lol:

Hülye kérdés lesz ... ha császárral szülök, akkor gondolom ezek a nagy betétek, ezer hálóing, és sötét törülköző nem fontos .. nem?
Mármint nem fogok alulról vérezni .. vagy igen?
:shock: Inkább tőletek kérdezem meg .. mert lehet tök egyértelmű a válasz ..

Kép
szösszenet

Oh, már a 27. hetet kezdem .. atyaég :lol: :lol:
Jógán ma kikérdezett mindenkit a lány, aki az órát tartja, és 23-36 hét között vannak ebben a csoportban a kismamik :)
A 36 hetes kismaminak olyan szép nagy már a pocija .. :D

Kép
szösszenet

A betétek szerintem nem kellenek, nekem most készül odaadni egy anyuka imserősöm aki végül császáros lett és nem kellett neki, csak innen gondolom :wink:

Kép Kép
szõlõ

Lányok!

Picurkám még ennyire látványosat nem rúgott..... :shock: :shock: :shock:
Úgy nézett ki a pocakom, mint amikor góóólt rúgnak....és a labda a hálóba megy....
érthetően írtam??? :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Én ma voltam védőnőnél, megdicsért, hogy nagyon jó a vérképem, a vérnyomásom meg "fehérköpenyes":) (110/60)!!

Én eddig 7 kg-t híztam, de több vagyok, mint Andrissal ennyi idősen, mert többről kezdtem. A kilók miatt csak azért szoktak haragudni egyes védőnők, hogy jól rádijesszenek és visszafogd magad, nehogy elhízzál. Biztos vagyok benne, hogy nem látott túlsúlyt, csak meg akarják előzni a bajt!

Csajok! Végre süt a nap!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szentimrések: a kórházban adnak ruhát, csak hazamenetelhez kell hozni saját babaruhát. Épp ezért viszont illik egy - akár használtan vett - rugival meglepni az újszülöttosztályt!:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

[quote="klarka"]S írta:klarkazentimrések: a kórházban adnak ruhát, csak hazamenetelhez kell hozni saját babaruhát. Épp ezért viszont illik egy - akár használtan vett - rugival meglepni az újszülöttosztályt!:)

Köszi az infot :)
Akkor viszek egy ajándék rugit... úgyis van egy Auchan-os szettem, amit én is és Anyum is megvettünk egymástól függetlenül egyazon méretben :lol: :lol:

Kép
szösszenet

[quote="ollem"]L írta:ollemányok!

Picurkám még ennyire látványosat nem rúgott..... :shock: :shock: :shock:

Én egy ilyet fel is vettem videóra :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?