Sziasztok!
Hajrá Szeder, hajrá Holka!
Drukkolunk, jöjjenek csak a kis hercegnők a kispasik után! Holka! Remélem, Te is abban a kórházban szülsz, amelyik az utca végén van, mert elképzelhető, hogy nem veszed észre, szinte csak a tolófájásokat! Én is így voltam Bercivel, csak szerencsére Ő jelzett hasmenéssel és pár fájással, amik aztán elmúltak, a fájásmérő pedig mutatta a jó erős összehúzódásokat! Nevetett is a dokim rajtam, mikor mondtam, hogy nincsenek is fájásaim, megnézte a gépet és azt mondta, higgyem el, azért ezek a nem-fájások nagyon jól tágítanak!

És neki lett igaza! 4 ujjnyi méhszájnál jöttek vissza az akkor viszont már bivalyerős tágulási fájások!
Megjöttem az uh.-ról, eszméletlenül megnőtt a kiscsaj 2 hét alatt! A dokinő kérdezte is, hogy ugye jó nagy súlyú volt a többi babám is?

(3350g-3670g). Erre azt mondta, hogy esélyes, hogy a kiscsaj nagyobb legyen, ahogy Ő mondta, igazi kis husis, pocakos, jó súlyú baba! Meg is lepődött, hogy még nem vagyok 35 hetes sem! De minden rendben és ez a lényeg!
A paraméterek:
BPD:91mm
THQ:96mm
FL:72mm
Átlagos mennyiségű magzatvíz
Norm flow
Koponyavégű fekvés
Becsült súly 2500g felett!
Valaki feltett egyszer egy linket a babaméretekről és a terhesség koráról voltak benne táblázatok. Megkérhetném, hogy tegye fel megint az illető? Vagy nézzem a linkes topicot, ott is megvan?
Márti