O Gio, hat tenyleg nagyon cuki...parom meg nem latta, de ra is mondana: nyam-nyam, gyonyoru kover kismalac

:) Es tenyleg jo sok haja van! Remelem, Azzurra ebben a tekintetben a Nicola vonalat orokli.
Vic! Udv koztunk! En a helyedben azonnal orvost valtanek. A sajat helyemben nem, mert ha en nem szulhetek a szuleteshazban, nekem abszolut mindegy, ki van ott, ez valahogy lenyegtelen szamomra. A te eseted mas, mert prblemas volt a terhesseged, ezert szerintem csak jobb, ha ismer valamennyire a doki, es nem a szules elotti 2 percben futja at a kartonodat. lehet, hogy meglesz a baba a regi orvos idejen, de szerintem te magad is nyugodtabb lennel, ha nem kellene ez miatt izgulnod. Anyumnak velem is voltak gondjai, a,terhesseg elejetol fogva meg akartam szuletni egyfolytaban, sokszor volt velem korhazban (persze, veszelyeztetett volt, o meg utolso napig dolgozott ovodaban...), de aztan minden jol sult el...neked is ugyes a kis kukis/puncis, hogy csak nem bujt ki! A csalad idegesito lehet, pont toluk nem varna az ember, hogy meg pluszban ezzel jojjenek. szerintem mindig csak annyit kellene mondanod, hogy az orvos szerint megfelelok a meretek es kesz. A sulya miatt ne aggodj, majd megno...akinek meg nagy sulyu, az meg azon aggodik
Nalunk a szules altalanos esetben ugy megy, ahogy POki utalt ra...abszolut surgossegi alapon, nicsenek korzetek...kiveve persze, ha elore befekszik valaki, vagy direkt kivalasztott elore egy helyet, de az is fuggetlen a korzettol. ha van hely, barhova felvesznek, ha nincs, szallitanak a legkozelebbibe.
En is ugy varom mar, hogy elinduljon MAJD a sor...olyan izgi lesz, mikor valaki nem jelentkezik, es gondoljuk, hogy eppen szul

:)
gabicika! Fiad ugye hogy all? Gondolom, all.
En ma megyek iratokat intezni, aztan meg bababon-kolto shoppingra...most nem is tudom, mit vegyek, de ott meg az lesz a gond, hogy nem tudom leszukiteni a valasztekot

Talan veszek egy vastag halozsakot meg, meg aprosagokat, meg persze rucikat

:) Meg vettema kocsiba napellenzot, de csak hosszut, hatra...abbol kellene meg kicsit venni, dehat az filleres dolog.