Sziasztok,
látom nagy a pörgés és látom már sokan milyen jól állnak a készülődéssel!

:D:D
Rólunk röviden, tegnap voltunk mi is 4D-n, Bence már kb. 1283 grammocska, fejjel már a "kijárat felé" néz

, kicsit kalandos volt a vizsgálat, de aranyos képek lettek, és még a férfiasságát is tisztán megörökítették nekünk.
Majd teszek fel képet!
méretei:
BDP: 71,7
HC: 260,26
AC: 241,48
FL: 49,95 (hát nem lesz egy hosszú combú gyerek, de lehet, hogy rosszul mérték

)
-Fürdetőállvány:
nekünk nem volt és nem is lesz, én a földre tettem a kádat és most is így lesz, mert nálunk a tesók is "segítenek" a fürdetésben, és csak így érik el, na meg nem borítják fel, a láb mosás pl. mindig Marci feladata volt és nagyon élvezte, na meg Lili is, és már most is nagyon készülnek, hogy ki miben fog segíteni, ki hozza a majd a pelust.....
-cumisüveg: ezt is együtt kellett megnézni, bár remélem egy jó darabig nem lesz rájuk szükség, de azért betároltam egy párat. Nekünk anno 5 éve is Chicco dagi cumis volt, és 3 éve is, egyik sem lett cumizavaros, szóval ez bevált, így maradtam ennél, nekem az aventes kicsit kemény volt, ez jobban cici formájú és puhaságú.
-babakocsi ügyben nem tudok segíteni, nekünk még jó az 5 évvel ezelőtti Bebe confort szerencsére, ami akkor húzós beruházás volt, mert csak 1 éve aszfaltozták az utcánkat és addig sárterepre kellett a kocsi, bár öcsémék hozták a franciáktól fele annyiért, mint amennyi itthon volt akkor és a nagyszülőktől kaptuk felesbe, de jó minőség és tartós, már két gyereket kibírt eddig.
Esernyőkocsit majd nekünk is venni kell, de majd csak nyárra és szerintem Németországból fogom rendelni, mint most Lilinek az ülést, mert 20 ezerrel olcsóbb volt onnan, mint a Brendonban. itt a weboldal:
www.kiddies24.com sok babakocsi is van, korrekt a szállítás 3 nap alatt ideért, hátha valaki talál érdemlegest, felrakom.
Kima,
drukkolok, hogy ne legyen semmi gondod most már és kihúzd még egy jó darabig, én is számolgatok visszafelé, hogy még minimum 7 hetet kellene pocakban tölteni Bencének, de majd meglátjuk, nekem cél a januárt elérni, de majd a méhszájtól függ, két hét múlva megyek dokihoz!
Hékás,
köszönöm a táblázatot, nagyon hasznos lesz majd!
Pulzusom néha nekem is 100 körül van, de nekem van egy született szívritmuszavarom, régebben néha kaptam Betalocot is rá, de most annyira nem rendetlen, szerintem is hagyd ki inkább a tornát most.
Ügyes vagy a karácsonnyal és is haladok, már vannak ötletek, és holnap tervezek egy kis beszerzést.
Athena,
szerintem kár parázni, hogy mekkorát mér a gép, ezek csak tippek az adatok alapján, nekem a második szülés előtt két nappal azt mondták, hogy Lili sem lesz nagyobb, mint 3,5 kg és mégis 4 kg lett. Most sem számítok kicsire, kiéve ha hamarabb jön valamivel, bár én eddig csak 1,5 kg híztam, de azért a gyerek is nő rendesen az uh-ok alapján.
Uxi,
jó, hogy befértek a kocsiba 3 üléssel, nekünk is két kész övhosszabbító, így már mi is be tudjuk majd őket kötni, most gyakorolják a kölykök a ki és becsatolást. A héten volta a kórházban "csak" 2 órámba telt egy TSH vérvétel, úgy, hogy csak 10-re mentem, mert hogy akkor már "kevesen" vannak.

Remélem már csak egyszer kell menni, mert ez a labor dolog tragikus Kistarcsán mostanság.
Twist,
nagy babára akartam írni, hogy nekem Lili volt nagy és ő utána kellett méhösszehúzó cseppet ennem, és azt nagyon sok görcsöt okozott nekem, bár állítólag a második szülés után egyébként is sokkal több az utófájás és erősebb is. De ez gondolom azért egyén és doki függ is, hogy ad vagy sem.
Judee, üdv itt, elvileg mi is január 21, csak fiú, de majd meglátjuk!

:D
Még annyi mindent akartam, de most mennem kell, szebb napot, utálom a novembert, takony, eső, hideg, inkább legyen hóóóóóóó!

:D

Bence 29. héten