Sziasztok Csajok,
Nekem is tupis almareszelőm van (van egyébként citromcsavarós kiegészítője) anyósomtól kaptam de ha jól emlékszem 2200 Ft, de Bogy kijavít, ha nem így van.
Köszönjük a Túró Rudi receptet. Már csak a desszert gyűrűt kell beszereznem...

Szilikonos muffinformát rendeltem most legutóbb, meg etetőtányérkát Áronnak és tároló edényeket. De már majd be muffinozok, alig várom, hogy megjöjjön

És kaptam egy csomó ajándékot, mert "háziasszony" voltam és jó forgalmat csináltam. Imádom az ajándékokat

.
Köszönöm a köszöntéseket mindenkine:wink:
Doo, pont ma egyeztünk meg anyukámmal, hogy nem csütörtökön megyünk Tbányára, hanem majd csak 10-én hétfőn, mert csüt-ön lesz a szülinapom

.
Ha hétfőn nincs későn viszem neked az üvegreszelőt, de tudok kettőt is vinni, mert nekem 3 van üvegből és akkor még el tudsz károlni egyet ha bármi váratlan történik

.
Ági

, remélem nem lesz semmi komoly. Egyszer én is láttam Áron kaksijában valami pirosat, aztán a következőben nem volt és megnyugodtam.
Dori, milyen diéta volt, mármint a felülések mellett? A felüléseken egyébként én is gondolkozom, mert hiába vagyok annyi kiló, vagy még kevesebb is picit mint terhesség előtt a hasam sajna elég hullámos...
Nu még lehet, hogy benézek, de asszem elteszem magam holnapra, ma voltam tornán és egyedül fürdettem Áron-t is, mert apa dolgozik, úgyhogy duplán elfáradtam.
Puszi és szép estét mindenkinek.
Melcsi