Megint jöttem okoskodni...

neeeem dehogyis!!!!!
A kórházi látogatás is olyan, hogy mindenki máshogy van vele, van, aki szereti a látogatókat, van aki pedig nem. Viszont: EZEN NEM SZABADNA SENKINEK MEGSÉRTŐDNI, HA A KISMAMA KÉRÉSE AZ, HOGY MAJD CSAK EGY-KÉT HÉTTEL VAGY AKÁRMENNYIVEL A HAZAMENETEL UTÁN MENJENEK BABANÉZŐBE! MÉG A NAGYSZÜLŐKNEK SEM!!!!!!!! De ezt csak az értheti, aki anya, és minél több idő telik el, lásd a nagyszülőket, annál nehezebben értik, miért nem akarjuk????!!!!
Nálunk ilyen gond nem volt, anya ott volt mindkét szülésemnél

apucim és öcsikém másnap jöttek be, harmadnap pedig a legjobb barátnőm és a nagyszüleim (azokból csak az egyik fele, apai nagyokosaim vidékiek szerencsére).... Én spec abból a fajtából vagyok aki szereti a látogatókat, mert halálra untam magam a kórházban, oké, ott volt a bébi, de én szerettem, ha jöttek. Otthon is, senki nem akart jönni, mert ugye még olyan korai, én meg hivogattam őket, hogy mikor nézik már meg a bébit....
Bár a védőnéni mereven állitotta, hogy nem jó, ha az első 6 hétben látogatják a babát, én meg majdnem megkérdeztem tőle, hogy akkor ő miért jön???? Ő is utcáról jön be, vagy a gyerekrendelőből, ahonnan szintén kaphat jó kis virusokat a gyerkőc.... ezzel nem értek egyet, de hadd mondja....
Úgyhogy lányok, mindenki úgy tegyen, ahogy a legjobbnak érzi, TI és nem mások!!!!!! A TI babátok, igy TI döntitek el, mit szeretnétek! Nincs helye sértődésnek, és aki ezen megsértődik, meg is érdemli!!!!! Azzal nem kell foglalkozni!
Mary! A legjobb, ha felhivod a barinődet, hogy ő mit szeretne, mert lehet, hogy olyan, mint én

és már most mehetsz hozzá vagy lehet, hogy olyan, mint az én barinőm volt, kikötötte a 6 hetet, addig senki nem mehetett hozzájuk babanézőbe..... az a legtisztább, ha megkérded tőle
Tetra textilpelus.... nekem 10 db volt minimum.... az nagyon sokáig használható sok mindenre majd....
És a legjobb a cseh.... felülmúlja a többi minőségét....