Almaani - Patrik-lak nagyon aranyos!
Bárány - már tudom készül a süti, de azért leírom az én jól bevált receptem. Anyukám egy időben cukrászként dolgozott, tuti recept és sokaknak segített már vele.
Tehát a hagyományos, normál méretű piskóta receptje: 6 tojás fehérjét robotgéppel felversz, amikor majdnem teljesen kemény a hab, hozzáadod a 6 evőkanál kristály cukrot, ha a cukor elolvadt, lejjebb veszed a robotgép fokozatát és hozzáadod a 6 tojássárgáját, ha összekeverted, jöhet a 6 evőkanál liszt, lassú fokozaton. Ezt sütőpapíros tepsire öntöd és mehet a sütőbe. Én 180-200 fokon sütöm, gázon ezt nem tudom hányas fokozat. Kb. 20 perc, akkor van kész, ha tenyérrel kicsit finoman megnyomkodod és érzed, hogy jó az állaga (nem tudom jobban leírni), vagy fogpiszkáló próba, ha beleszúrod és nem marad semmi a fogpiszkán, akkor jó és addigra a színe is szép. Ja, a sütőt melegítsd elő. Ha kész, szórd meg pici liszttel és fordítsd le, hűtsd ki, csak utána dolgozz vele, addig ne húzd le róla a sütőpapírt, mert kiszárad.
Egyébként jól tudom, hogy császáros voltál és most is az leszel? Korábban kérdeztem a császárról és senki nem válaszolt, írhatnál róla pár sort, mert parázok tőle és gyanús, hogy nekem is az lesz.
Szopipárna - nem emlékszem ki írta, de én nagyon ajánlom, nem tudok létezni nélküle már hónapok óta.
Andóca - miért ne lenne jó a rószaszínű szoba egy kislánynak? Olyan legyen, ami nektek tetszik! nekünk kisfiúnk lesz és napsárga színre festettük, olyan bordürrel amit Vikianyuja tett fel. A szín pedig olyan, mint náluk az alsó szín és fali szivacs dekort raktunk fel (micimackós figurákat). Egyébként a Baumaxban lehet kapni ilyeneket és matricákat is, de majd visszakeresek egy linket neked.
[url]
http://www.retrotapeta.hu/webset32.cgi? ... @124759997
Azt hiszem még Almaani rakta fel.
Vikianyuja - gyönyörű a szoba, a miénk is hasonló, ahogyan azt fentebb is írtam!
Manka[/url]