A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Ide is beírom gyorsan, rosszalkodok... Ugyan nem hivatalos forrásból tudom, de crocus anyukám munkatársa... Szóval úgy tudom, hogy tegnap az ő kicsi fia is megszületett. :) Nagy gratula nekik, ha valaki tud bővebbet is róluk, várjuk nagyon!
A hétvégén baby boom volt. :D

Nem úgy volt, hogy hidegfront lesz a héten (?), most azt mondták a tv-ben, hogy holnap melegfront... :?

Kép
Kép
elif

Sziasztok!
Végre hogy belehet lépni!
Zsu nagyon aranyosak vagytok a képen!
Megnyugtató olvasni hogy nem kell félni...nekem ez nagyon nagy erőt ad...én is a kitolástól félek a legjobban...
Csajok ha iszok málna teát,kb 10-15perc és elkezdek görcsölni....normális ez?
Pusz mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Húúú, látom ez a babanetes zárlat igen csak lecsökkentette a forgalmat... :evil:

Gratula ricsibabának is!!!

Zsu, tök jó h neked jó élmény volt a szülés! Valakiiiii, képet ide is Bencusról. :D

Babanyul azt mondta nekem, h ír smst-t, ha Szoni megszületett...
De egyenlőre még nem kaptam, pedig lázasan lesem a telefont. :)

Nálunk iszonyat nagy hóvihar volt délelőtt... Szegény apa meg suliba ment. :( Igazság szerint nekem holnap lenne egy nagyon fontos
vizsgám, de ha rossz idő lesz akkor semmi képen nem indulok el.
amúgy is félek már bemászkálni... :oops: :)

Kép

Kép
gjéti

Na végre műkszi a babanet :)
Gratulálok a friss Anyukáknak és babáiknak:
Verusnak Vincéhez, Edinának Csenge babához, Ricsibabának pedig Bencéhez!

Ma két babahírt is kaptam :)
Vasárnap este 8 óra 6 perckor megszületett Gaál Attila 3550g-mal és 56 cm-rel. Mindketten jól vagyunk: Crocus

a másik pedig Gabitól jött:
Mikor megszületik egy várva-vár gyermek,
az élet dolgai új értelmet nyernek.
Anyaszív, apaszív dobban egy párban,
új fénnyel ragyognak a világra
most már HÁRMAN.
Szonja

Szoni baba 3400 g és 53 cm.

Örülök a bejelentkezőknek, gyönyörűek a bébik! Mindannyian iszonyú büszkék lehettek rájuk!!!

Kép
Kép
abencze

Húúúú baba esŐ!
Nagy nagy gratula mindenkinek!

zsancy

Sík ideg voltam egész nap, h nem hallok hírt felőletek!

Ricsibaba, nagy gratula Bencéhez, sok boldog percet, örömet, és rengeteg tejecskét nektek! :D

És félhivatalosan Crocusnak is gratula!!!!

Zsu, de jó, h jöttél, annyira aranyos Bencus, milyen karakteres az arca már most!!
Gjéti, sajna én ügyifogyi vagyok ahhoz, h képet tegyek ide a közösből de remélem, mindjárt tesz valaki, itt jobban meg tudnám mutatni a páromnak Bencust.

És Zsu képzeld, tegnap megszült az a barátnőm is, akivel együtt szoktunk járni ctg-re, te is láttad. Ő is otthon szült, és képzeljétek, 4780 g, és 61 cm lett a "kicsi"' :shock:

Voltam ma kozmetikusnál, meg az utolsót a védőnénimnél, aki búcsúzóul megölelt, annyira jól esett!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Gratulálok Crocusnak Attilához, és Gabinak Szonjához!

Lassan a csapat fele babás lesz.
Hihetetlen, hogy nemrég még csak a 12.-ik hetet vártuk, most meg már sorban jönnek a babók..... :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Húúúú, így már hivatalos!!!

Szeretettel köszöntöm Szoni babát, és Attila babócát, és gratulálok a mamaiknak, és az Apuciknak! :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Holnap már Julcsi is babázik, ugye? Megy a sok +++++++ energia!!! Még valaki? Úgy besűrűsödtek az események :)
Kriszi, Budabo? Mindenki egyben még? Zétivera se volt tegnapelőtt óta... Várjuk a híreket!!!!!!

Kép
Kép
abencze

Sziasztok!

Ricsibaba, Crocus, Gabi: gratulálok nektek! Sok boldogságot kívánok!

Zsu: Bence csudahelyes fiú!

Zsancy: nem tudom, talán nincs is összefüggésben a teával, csak beindultak a dolgok.

Millye: ha nem mentél el szülni, jöhet a tábla :D !

Gjéti: az előző oldalra Andus feltett képet Zsuról és Bencéről.

Abencze: mi még egyben, reggel fekszem be a KH-ba, részleteket még nem tudok.
kreiszi

Most néztem még az ideiglenes fórumunkat, h írtatok nekem. Köszi a drukkokat.
Elvileg nem császár lesz, meglátjuk, a vérnyomásom hogyan viselkedik. A toxémia miatt kell befeküdnöm, mert elvileg már naponta kell NST-t csinálni, talán többször is egy nap.
Ha tudok vmit, jelentkezem.
De nagyon jó lenne, ha a telihold meg a váltakozó frontok este elindítanák kifelé a gyermekemet :D .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kreiszi 2009.10.13 13:13-kor.
kreiszi

Gratula Ricsibaba, Crocus,Gabi.

Zsu: tündér Bencus.

Mi még egyben, mai vizsgálat eredménye egy nagy nulla, Füge fenn, méhszáj zárt, szívhang jó. Csütörtökön befekvés, de indítás csak jövő héten. Igazából semmi értelme befeküdni, de nem mert hétvégére otthon hagyni a doki, mert hétfőn már az ő számolása szerint - febr.5 - is a 11. napon leszünk. Baromira nem örülök.
Ma meggyőztem apát is hogy nem olyan nagy a pockom és ... :oops: , aztán beültem egy kád meleg vízbe is és beszélgetek a kislányunkkal, hogy jobb nekünk itthon és csak keveset a kórházban tölteni, úgyhogy gondolja meg magát csütörtökig. Na hosszú voltam, de nem túl jó a kedvem a befekvéstől. Ja és kaptam megint gyógyót a megfázásra, meg a vérnyomás gyógyót is növelték fél szemmel. :cry:

Kép
budabo

Kreiszi: drukkolok neked is és magamnak is hogy ne kelljen császározni és indítani se. Akár ma éjszaka is mehetnénk...

Kép
budabo

Bogi: én benne vagyok, mehetünk :D !
kreiszi

Íme a friss tábla :lol:

Kép

Gratulálok az új babákhoz!

zsu83: Szépek vagytok! Örülünk, hogy újra itt vagytok! Köszönjük, hogy pozitív dolgokat írtál a szülésedről így szerintem sikerült megnyugtatnod az először szülőket! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Gratulálok az új babáknak és anyukáknak!!!

Zsu, nagyon szépek vagytok!

Kreiszi, Bogi, én is ma akarok szülni!!!!

Holnaptól naponta ctg-re kell mennem, én ezt már nagyon nem akarom. Befekvésről egyelőre nem beszéltünk, inkább nem is gondolok rá. Tegnap este is órákig szuggeráltam a manót, hogy jöjjön már ki, de mint látható, nem sok sikerrel...

Kép
mist

millye: köszi a frissitést...már én is szeretnék az első részen lenni

Kép
budabo

Mist: én nagyon benne lennék. Apa is beszélt Fügéhez, de nagyon makacs kiscsaj.

Kép
budabo

Hajnival mi a helyzet? Azt igérte, a férje ír, ha lesz valami.

Kép
mist

budabo: Nagyon szívesen! Jön még front... úgyhogy eljön a te időd is! Lehet, hogy épp ma este :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Crocusnak és Babanyulnakis gratula!!!

Kép

Kép
gjéti

A proféta szólna belőletek!!!!!!!!!!! Már nagyon jó lenne.

Kép
budabo

Lányok, rájöttem, h a gmail nem kedvel engem... Nem mutatja
itt sem a képet, és ha külön lapon akarom megnyitni, kiírja, h
mivel g-mailes a link, nem nyithatja meg. :twisted:

Kép

Kép
gjéti

gjéti: Milyen böngészőt használsz? Mozzillát vagy Explorert? Próbáltad úgy is, hogy frissíted amikor elkezdi megnyitni?

Kép

Kép

Kép
millye

16 babánk van már... és még 25.-en vagyunk az alsó részen, akik előtte állunk.

Kreiszi, Budabo, Mist, nagyon drukkolok nektek, hogy beinduljanak a szülések nálatok.

Én 2 napja alig alszom éjszakánként, 5-10 percenként nagyon erős jóslóim vannak úgy 1 órán át. Azután alszom 2-3 órát és kezdődik előlről......
Ma elég sok édességet ettem, kaját viszont nem... na, ennek meg is lett a hatása, olyan gyomorgörcsöm lett, hogy a falat vakartam.
Azóta hiába ettem rendes kaját, csak fáj.....
Nagyon nehéz már ezt a pockot cipelni........

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Üdvözlök mindenkit!

Crocus férje vagyok, megkésve egy kicsit, csak megerősíteni tudom az adatokat: Attila a kisfiunk, 56 cm és 3550 g.
Mindketten jól vannak, a részleteket Andi írja majd meg Nektek.

Ami tőlem telhet: mindannyiótoknak a legnagyobb tiszteletem.
Sok boldogságot és jó egészséget a megszületett és megszületendő kicsikhez és kicsiknek.
Vigyázzatok magatokra, rájuk.... meg ránk.

És egy kép még, hogy ne csak fecsegjek, Andi hasán Attila pár perccel megszületése után.

Kép

Crocus
Kép

Kép
crocus

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 19:44-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nagy gratula minden uj babahoz az anyuciknak es apuciknak is. :lol: :lol: :lol:

Megneztem a kepeket is - nagyon edesek, olyan jo latni a pufi kis kerek arcocskakat! :D

Mi meg mindig egyben es semmi jele, hogy a babo ki akarna bujni, bar sokszor nagyon erosen erzem, hogy azert keresi a kijaratot. :wink: A mult heten mondtam, hogy utolso pillanatban valtozott a terv es megis ki kellett festenem a gyerekszobat, de ugy tunik meg az sem hozta meg a kivant hatast. :roll: Egesz jo lett a szoba - most igy capuccino helyett vaniliasarga lett a szine. Gondoltam ra, hogy teszek fel kepet a kozosbe, de valahogy nincs ra indittatasom, mert itt mar mindnenki babaskepeket tolt fel es azok sokkal, de sokkal erdekesebbek. 8)

Latom egyebkent a paromon, hogy egyre jobban varja tortenjen mar valami. Ha egy kicsit nagyobbat sohajtok mar megall a mozdulataban es nez ram a kek szemeivel, hogy mi van. :lol: A mult heten, hogy ho volt egesz heten itthon volt - igaz a het masodik feleben inkabb azert, mert elkapott egy virust es az leteritette. Ezert jobb is volt, hogy nem jott a baba, de mostmar semmi akadalya. :P

Nalunk is beindultak az uzenetek - tegnap ota ugy tunik mindenki tudja, hogy mar ki kellett volna bujnia, epp csak a baboca nem vesz errol tudomast. :?

Zsu - olyan jo volt olvasni, hogy milyen pozitivan elted meg a szulest. Valahogy en is igy allok hozza es nagyon remelem hamarosan hasonlo elmenyrol szamolhatok be.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Jó reggelt!

Nagyon szépek a babák, köszönjük a képeket!!!

Hajni, már hiányoltalak :D .

Andus, köszönöm a szorítást, úgy tűnik, erre a gyerekre semmi sincs hatással. Mit nekünk frontok, telihold, rábeszélés... Ma megyek dokihoz, arra számítok, ő majd hatásosabb lesz a meggyőzés terén :? . A jóslók nem lehetnek kellemesek, de bevallom, amiatt kicsit irigykedem, hogy te legalább érzel valamit. Én őszintén szólva napról napra egyre jobban vagyok, fájás nulla, a mozgás érezhetően lassabb és finomabb, éjszakánként kifejezetten jól alszom. Mondtam a férjemnek, hogy úgy tűnik, nálam ez a terhesség lassan el fog múlni. :lol:

Kép
mist

Gratulálok az újabb babákhoz: Bence, Csenge, Vince, Attila és Szoni!!!

Meg kellessz változtatni a topik címét "szépséges 2009-es februári babák"-ra :lol: egytől egyig gyönyörűek!

Magamról csak annyit, hogy tegnap voltam dokinál és mindent annyira rendben talált hogy nem kell még befeküdnöm, és lehet hogy a császár sem kell. Kérdeztem mennyit enged túlhordani, 10 napot, úgyhogy ezredszer is átprogramoztam az agyam, most arra hogy febr 20-án császár. Azért gondolom így mert tuti nem fog magától elindulni a szülés, oxitocint tudtommal nem kaphatok úgyhogy 20-án kénytelen lesz megcsászározni :? Teljesen be vagyok fordulva, de nem depis vagyok hanem olyan nem is tudom, átestem minden holtponton, a 34. hét óta "minden órás" vagyok, a hasam alja már annyira fáj hogy gyereket lehetne szülni vele és még mindig 10 nap :roll: volt hidegfront, melegfront, mostmár sétálok, voltunk vasárnap a bükkben, a fülem bedugult a hegyen a burok meg kikacagott :) lépcsőztem is, telihold is pipa, sajnos a többi szülesztős módszerhez meg nincs bátorságom :oops: Anyósoméknál is már egyre nehezebb. Na most jól rátok zúdítottam :oops: ezért nem írtam hétvégén sem mert csak ilyeneket tudtam volna, és nem akarom rontani a hangulatot, aki túl van rajta annak az örömét nem akarom letörni, aki meg még előtte áll azt nyilván frusztrálja a nyavajgás. Úgyhogy most jól kinyávogtam magam és beosztom huszadikáig :lol:
Háfi köszi a heges dolgot amit bemásoltál, megnézte a doki az enyém tegnap és teljesen ép, nem tudjuk mi fáj ott nekem de szerinte nem az.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

hajnski: nagyon jó, hogy jelentkeztél, már aggódtunk miattad! :) Úgy látszik tényleg nagyon jól elvannak ezek a csemeték a pocakokban... Én pl. nagyonis kiváncsi lennék a babaszobátokra, úgyhogy remélem meggondolod magad és teszel fel nekünk képeket! A párom már nekem is kész idegroncs néha. :D

Babanyúlnak is Hatalmas Gratula Szonja manóhoz!!!!! Ő is és Attila is csoda szépségesek! :)

Péntek 13. lesz a héten, kinek hoz majd vajon szerencsét? :D Apóca szerint nekünk. Tegnap váltott mivel az nem jött be (tegnapra tippelt eddig), mondjuk az éjszakát sikerült olyan szinten végigszenvednem, aminek eddig a közelében sem voltam soha... 2 óránként keltem fél órára, iszonyatosan fájt a hasam alja, a baby rengeteget mozgott már este óta és lenn és fájdalmasan... A kis feje már nagyon lenn lehet, és valamiket nagyon nyom. :( A pipijárat mindig megoldotta a kérdést egy időre, csak ebből jöttem rá, hogy ez valszeg nem fájás...
Hát zümis a magzatvíz-elfolyós módszernek most én is jobban örülnék, mert tegnap kb. 5 féle fájást, görcsöt, keményedést, feszülést sikerült tanulmányoznom behatóbban. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.02.10 08:47-kor.

Kép
Kép
elif

Tisztára hülye vagyok...visszaolvastam amit írtam és rájöttem hogy semmi okom nyávogni, akkor lenne ha a bébivel lenne valami, most tulajdonképpen az a bajom hogy minden rendben???

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibebi: jó, hogy te is jöttél, azt hittem már magamra hagytál itt a "koraszüléssel" :wink: .
Na akkor legalább megnyugszom, ha nem vagyok egyedül az alhasi fájdalmakkal, de ez szörnyű :(, te hogy bírod? Úgy látszik az én tűrőképességem nem valami nagy.

Kép
Kép
elif

Elif!
Nem hiába nyikorgok én a víz miatt.

Minden mamának és babának Gratulálok!

Nemsokára indulok nst-re... nagyon kíváncsi vagyok....
Remélem nem csak telcsin tudok összefutni a szülésznőmmel,jó lenne ha megkukkolna nem-e változott valami....

most viszont nem szeretnék szülni :? Olyan beteg a kicsi csajom...
hörgőgyulladása van szegénykém olyan mint Darth veder..Mostanában mindent elkap!!
Alig mertem mellette lecsukni a szemem éjjel.Apa is elkezdett nyavalyogni ,köhög...Igy biztos be sem engedik!
Mondtam a családnak jól betegeskedjék ki magukat mert Zolit,hogy fogom így hazahozni...

Vera már azt hittem ,hogy beindult neked....De gyere csak panaszkodni...én is csak azt teszem szinte mindig.
:oops: :oops:

Hajni!Én is kérnék képet a picur szobájáról...

Kép
zümis

Babanyul, Crocus Gratula!!! Nagyon édesek a kicsik.

Még mindig egyben, egyenlőre összebújás, kádban ücsörgés nem jött be. Amint látom Mistnek sem...

Kép
budabo

Hello lányok!

Tegnap teljesen idegbaj voltam,hogy nem tudtam rólatok semmit!
Most meg látom,hogy mennyi baba született és milyen gyönyöűek!

MINDEN ANYUCINAK ÉS BABÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJECSKÉT KÍVÁNOK!ÉS PERSZE AZ APUKÁKNAK IS GRATULÁLOK,SZÍVBŐL!

Elif,Andus:két nap óta én sem alszom,és pont így érzek a fájásokkal,már annyira nyom a babó feje,hogy ülni sem tudok,feküdni sem oké,mert akkor az oldalamon akarna kijönni a gyerkőc,hanyattfekvés meg reménytelen.....Már nagy a szenvedés.Tegnap est és éjjel20percenként keményedés és elég sokáig kitart és több órán keresztül,ezt tarkítják a pisijáratok,napközben meg felborulok.mostmár nem bánnam,ha Kisbalázs ki szeretne jönni,két hét alatt óriásira nőtt a pocim,szerintem jól összeszedte magát a gyerkőc.

Zsu:nagyon szépek vagytok a képen,megesz az irigység!

Ja,elif:én is jobban örülnék a magzatvízelfolyásnak akkor legalább biztosan tudnám,hogy menni kell és végre magamhoz ölelhetem a kisfiam,mert így nem elég a szenvedés még bizonytalan is vagyok és félek,hogy nem veszem észre időben a jeleket és valami baja lesz a babának így a végére....Tudom,elég bután hangzik,mert mindenki azt mondj,hogy az ember lánya tudni fogja,hogy mikor kell komolyan venni és indulni szülni,de én akkor is félek,és már szörnyen türelmetlen vagyok,főleg ennyi gyönyörű baba láttán.

Minden nap többször megyek a gyerekszobába és csak nézem a kiságyat ami várja a gyerekünket.........kissé bolond vagyok igaz??? :oops:

most megyek NST-re és még vásárolgatni egykét dolgot,meg függönyt a gyerekszobába,addig is mindenki vigyázzon magára!

Kép
nilabali

Jó reggelt!

Elif :
Nem irigyelek az éjcakád miatt.De kitartás..nincs sok hátra...(én mindig evvel nyugtatom magam)
nilabali:
Nem vagy bolond! :P Sz.tem mindenki sokat van a gyerek szobába aki még várja a nagy eseményt...és mindenki nagyon várja a gólyát!

Januáriaknál a szülést követően sokan használnak úszógumit ülésre...állítólag nagyon megkönnyíti a helyzetüket.És mindenhova vitték magukkal.Igaz nem tudom tél közepén hol lehetne beszerezni,de egy próbát megér.Vagy még a szoptatóspárnán is lehet ülni úgy,hogy a gátseb ne fájjon.

Én éjszakám se volt túl jó.Ha baloldalt fekszek a kicsi jobbra mászik,ha jobbra akkor ö bal oldalra mászik.De annyira hogy fáj,nyomja a tüdőm.Hanyat na az meg nem megy...úgy érzem beszakad a hasam. :? Már úgy aludnék egy jót!Pindur pandur meg alig mozog...tiszta ideg vagyok már teljesen...az a jó holnap megyek szülésznőhöz.

Csajok merre van Nicko?Rég nem hallodtam felöle...csak nem babázik???

zsancy

Ez hihetetlen, úgy látszik nemcsak az alhasam szórakozik velem, a hormonok is :oops: :lol: reggel jól kinyavajogtam itt magam, lefeküdtem aludni mert éjjel csak pislogtam, és most mire felkelek süt a nap, de nem akárhogy, apósom becsempészett az ágyam mellé egy forró kapuccsínót, és hirtelen belémnyilalt hogy én bizony február 14-én akarok szülni mert szerelmes vagyok!!! :lol: Most meg bőgök mint egy kamaszlány! :oops: :lol: Mi jöhet még? :lol: A testem olyan dolgokat produkál amiket hírből sem ismertem eddig mint a gyomorsav meg a gyomorgörcs meg vizesedés és társaik, hiába nem először vagyok terhes...és még a hormonjaim is megőrülnek :shock: azt hiszem kimegyek a napsütésbe feltölteni a napelemeimet ugyanis azzal működök, olvastam is róla valamit hogy a vércsoportomból (B+) adódóan ha sokáig nem ér fény akkor befordulok, de ha ér elég akkor kibújok a bőrömből. Hm. Hülyén hangzik de lehet benne valami.

Elif az a fájdalom nekem kb olyan mint tizes skálán hetes erősségű vajúdás :roll: akkor van mikor bébi lent mozog a kezével, ha egy órán át megállás nélkül csinálja akkor egy órán át tart, próbálok sétálni hátha elringatom de ritkán jön össze. Úgy vagyok vele, hogy felkészülésnek veszem az igazi vajúdásra, valami értelmet kell adni neki különben NEM lehet elviselni. Szóval nekem ez a szülésfelkészítő tanfolyam, a bébi a személyi edző :wink:

Zümis jobbulást a kicsinek, ismerős a virrasztós éjszaka, én akkor nem mertem elaludni mikor Z lázas volt mert semmi sem vitte le a lázát és féltem hogy begörcsöl, nem túlzok 20-30 percenként mértem éjjel a lázát, szerencsére jól tűrte hogy a fenekét piszkálom. Reméljük meggyógyul mire jön a tesója :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Bogi, azt hiszem, mi már így maradunk... :lol:

Esetleg Kreiszi???

Kép
mist

Zümis! Jobbulást a kislányodnak, nincs rosszabb, mint betegen otthagyni, ha beindulna a szülés. De neked még nem fog!!!

Kép
mist

Mist maradok én is veletek :wink:

Kreiszi ma reggel feküdt be ugye?

Meglestem én is Zsut iwiwen mert nekem itt nem nyíltak meg a fotók, és az jutott eszembe a képekről hogy ha nem lennék terhes akkor az akarnék lenni mert nekem is kell egy ilyen kis csomag :D

Milyen fura hogy most már nekün is ilyen "kész" babák vannak a hasunkban, hajjal-körömmel, dagi pofival, már most úgy néznek ki mint amikor megszületnek majd...olyan fura :) na most hogy helyrejöttem előjött belőlem a filozófus :) (az se sokkal jobb ha filózok mint mikor nyavajgok :lol: )

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera, oké, majd alakítunk valami klubot :lol:

Ne aggódj, én is kezdek begolyózni, mostanában éppen azon parázok, hogy mi lesz a sok 56-os ruhával, ha eddig növesztem odabenn a manót :lol: .

Kép
mist

Mist erre már én is gondoltam! Mikor úgy volt hogy hamarabb jön a baba ész nélkül bevásároltam 50es ruhákból, Zéti 50 cm volt és minden 50-es ruha lógott rajta. :shock: Hát, meglátjuk :)
Kis méretekben a legegyszerűbb fehér teszkós ruhákat szeretem amik hármas-négyes-ötös kiszerelésben vannak, az elején olyan hamar nő a baba hogy a szívem megszakad ha egy drága ruhát kinő, azok a teszkósak meg tök praktikusak, ahogy nő a gyerek úgy nyúlik :D
Nekem már van egy ruha amit biztos nem tudunk használni, mikor úgy volt hogy Olivér lány lesz gyorsan vettem egy mesés kis nyári ruhácskát, mikor kiderült hogy mégis fiú ráhúztam Zéti medvéjére :D Ha kicsik lesznek a babaruhák megy a medvére :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kismamák forever-club :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Mist: én mostmár nagyon türelmetlen vagyok, valószínűleg azért mert NEM AKAROK befeküdni. Ma kell hívnom a dokit hogy csütörtökön mikor menjek be, de szerintem jövő hétig nem fog indítani. Tehát benn fogok dekkolni hétvégén....hacsak Füge meg nem gondolja magát...de annyira pocsék a kedvem, mert szerintem nem fogja.
Kreiszi ma ment be, de hogy mikor indítanak neki azt nem is tudom..

Kép
budabo

Kép Tegnap délben ebben a pózban aludt Zéti, valószínűleg felébredt, elindult kifelé de út közben visszaaludt :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Budabo totál megértelek, te is programozd be magad febr 16-ára, az az utolsó időpont, akkor tuti történik valami. Hátha meg tudod beszélni hogy ne kelljen hétvégére befeküdnöd, nekem is azt mondta a dokim hogy pénteken táskával menjek de ha megkérem hogy hadd feküdjek be hétfőn szerintem belemegy. Ha mégis be kell feküdnöd akkor meg gondolj arra hogy ott a legjobb a babának mert megfigyelés alatt van, naponta kétszer hallhatod a szívét hogy minden rendben, stb. Ha nálatok is kisüt a nap sétálj egyet :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Stelly volt az utolsó akinek gratulálni tudtam. Így most a táblázat és a visszaolvasások alapján:

Ricsibaba, Dina, Verus, Crocus és Gabi! Hatalmas gratuláció nektek és KÍVÁNOM A LEGJOBBAKAT, SOK TEJET ÉS ÁTALVÓS ÉJSZAKÁKAT!

Remélem, senkit sem hagytam ki!
Velem semmi különös, csak nem akarom idehozni a depis hangulatomat, csak gratulálni jöttem a gyorsan lebabázóknak!
Vigyázzatok magatokra mindannyian, főleg a mindenórások és mindennaposok!

KépKép
hugic

Hugic mesélj, látod nekem is jót tett, megtáltosodtam tőle :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszi a nyugtatást (ismét :) ).

Eddig olyan jól elvoltam, nem kívántam igazán a végét, de most ez már több a soknál... Megint aludtam 1,5 órát és megint ez a fájdalom ébresztett, hogy mi a fene lehet? :( Talán tényleg hasonló, amit zetibebi te írtál. Nem tudom, de én ezt hosszútávon nem akarom... :( Most fáradt vagyok, nyűgös vagyok és itt még a nap sem süt... Félek is, izgulok is... Csak a babával mindin rendben legyen más nem számít...

Zéti nagyon jófej. :D

Julcsinak ma kell szorítanunk ugye? Mindenesetre én küldöm a ++++++++++++++++++++ -t, amennyi csak akad. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.02.10 12:04-kor.

Kép
Kép
elif

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?