A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

szofi! nálunk detto ez a helyzet volt 6-7 hósan!
mi még hordozóban eszünk, de úgy hogy bele van terítve, egy lepedő jó nagy, amit gyak naponta mosunk, ebből van 3 garnitúra :)
egyébként nekünk is asztalra szerelhető van, de azt is naponta le kell szerelni, mert nem férünk el :(

zsuzska80
Szombathely

Szofi
Én hetente mosom a hordozót.Amíg nem ülnek,addig ez van :cry:
Vendég

Zsuzska
Gyógyszerbeadásról nem is beszélve :lol: :lol: :lol: :lol: Szinte mindent fecskendővel adok be nekik.A köptetőt kanálból szó szerint köpik :lol:
Vendég

Zsuzska
Eszkimoland-ban milyen idő van?
Vendég

Csajok :P
Mikortól ülnek a gyerekek? Én azt hittem, 6 hósan ez már megy :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fajtatiszta kiskutya eladó
Kép
[/img]
Kép

hogyan inspiráljuk a gyereket a mászásra?
[/img]
Kép
Vendég

Fanni
Jó reggelt :lol: :lol: :lol:
Enyémek ölben ülnek,de én nem támogatom őket ki párnával.Marci néha kutyázásból próbálja felnyomni magát ülésbe,de még visszacsúszik.Bercus jól érzi magát vízszintesben,illetve fekvőtámasz pózban négykézláb
Vendég

ez a szemtelen itt kakil az ölemben
Vendég

Zsuzska!

Egyet vettünk, közösen kapják és még kapnak majd hozzá mindketten valamit, ami a sajátjuk. Bár ilyen nálunk nem nagyon van, Lili cicáját kivéve :lol:
Nem érdemes kettőt venni semmiből, mert úgyis csak az egyikkel játszanak mindketten, legyen az bármilyen kicsi dolog is :roll: , így általában most már különböző játékokat kapnak.
Még nekem ill. tesómnak is vannak olyan játékai, amit most kezd anyukám elővenni nekik. Van egy nagy lego hajó, vagy inkább Duplo, jó lesz a kádba, kíváncsi vagyok mit szólnak majd hozzá.
Ati nem is akart már játékot venni nekik karácsonyra, mert már annyi van, de hát gyerekek, ruhát meg úgyis megkapják, ami kell.

Judit

jucicuki

Banika :P
Nem nyert :) A reggel ma 4-kor indult, kicsi Milcsim ekkor éhezett meg először ma. Aztán meg egész délelőtt egy másik topikon veszekedtem :evil: Úgyhogy ide már csak kacagni jövök 8)
Gyönyörű ez a kiskutya :lol:
Szerintem a lányos Anyukák licitálni fognak rá :lol:
Ha 6 hós korukra nem másznak, lenyúlom az inspirálós ötleted :wink:
Ölbe kakit én is ismerem :lol: Az ölbe puki meg ugyebár mindennapos :D
Még mindig nem tudom, vegyek-e dönthető etetőszéket... vagy annak már csak max. 2 hónapig lenne értelme? Mert azért nem adok fejenként +10 ezret azért, hogy dönthető legyen...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Miért veszekedtél?
Mi nem veszünk dönthető széket mert nem fér el kettő(egy is alig férne el)Ikiás tökéletes lesz ha már ülnek,az egymásba rakható.És nem is drága :lol:
Vendég

Banika! időjárásjelentés: kinn 20 fok, benn 23 fok, fűtés nincs... gyerekeken melegítő :) szóval most még türhető :)
Ilyen kutyát én is befogadnék tömbházba :)

Fanni! Fanni nálunk még mindig nem ül!! mondjuk már azért néha kutyából kinyomja magát, de nem az igazi. bezzeg felállni azt fel tud!

Juci! igaz 10 hósak lesznek a gyerekek, de ruha is játék is rengeteg van. de a gyerek a játéknak örül, mit tudunk csinálni. nekem is az összes játékommegvan fele itt fele anyuéknál ha megyünk legyen mivel játszani. de karira megint játékot nézek ki nekik...

zsuzska80
Szombathely

Benne leszek a TV-ben :lol:

Kép

Kép

jucicuki

Egyik kölök szebb mint a másik, nem győzök irigykedni! :lol:
Etetőszék: mi is sokáig ettünk hordozóban, ismerősöméknek meg a pihenőszék volt befogva.

Fanni!
Mi volt a balhé tárgya? Figyeltem már, hogy egyes fórumokon hogy el tudnak szabadulni az indulatok...
vovanda

Fanni
Elolvastam.én is vérre mentem volna.Maximálisan igazad van.

Juci
Az új celebek?

Ez a Marci kutya spiropent megvonást kap :lol: :lol: Négykézláb kutyázva páros lábbal "ugrálva" közlekedik.Délelőtt aludt másfél órát,aztán még két kaja között felet és most ezerrel sikongat és műsorozik :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

tök jó képeket tudnék most csinálni ha a gépünkben az aksi nem ment volna át búvárba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Banika!
Ajjaj. Manó Spiropent nélkül is produkál olyan zajszintet, hogy néha azon csodálkozom, miért nem panaszkodnak a szomszédok. Különösen, amikor a kádban énekelnek a párommal. Mint az angyalok kórusa, csak kissé hamis. :lol:
vovanda

Sziasztok!

Fanni! Én még mindig a pihenőszékben etetem őket, néha a bébihordóban, teszek mögéjük valami ruhát, amit ki lehet mostni, bár így is sokszor koszos lesz a ruha. Én majd csak akkor veszek etetetőszéket, ha tudnak ülni. Azt még nem tudom milyet, majd akkor eldöntjük.

Zsuzska! Még nekem sem ülnek a gyerekek. Állítólag felülni később fognak, mint hogy meg tudnak ülni már magukban ha letesszük, de nálunk még egyik sem megy. Nem tudom mikor jön el az az idő.

Szofi! igen mi már találkoztunk tornán. Akartam is mondani Neked a múltkor, de elmaradt. Majd csak jövő héten megyünk pénteken de, mert már erre a hétre nem volt hely.

Tud valaki nekem mesélni a Gézengúzról? Az milyen. Sajnos Adri még nem kúszik és nem tud kitámasztani, gondoltam kipróbálok vele mást is a dévényen kívül, hátha az eredményesebb. Már május óta csináljuk (jó voltak szünetek a nyáron, meg most is a közlekedés miatt), de nála eddig nem hozott eredményt.

Kaja: Nekünk a két gyümi helyett 2 főzeléket javasolt a dokinő, bár még nem kezdtem el, úgyhogy mi reggel tápi, délelőtt gyümi, délben főzelék, du és este tápi. De nem esznek sokat. Adri most 160-200 között eszik, Zsófi 150-180 ml között. Mondjuk ő kisebb is 2 kg-val és 10 cm-vel.
Sinlac-ot csak úgy tudok venni a gyógyszertárban, vagy kell recept?

Nagyon édesek a fotók a babákról, amiket feltettetek. Tök jó pillanatokat tudtok elcsípni, nagyon ügyik vagytok. Én béna vagyok ehhez.
ancsi76

Ancsi
receptre 1300ft körül van,nélküle meg azt hiszem 2400 :?:
Vendég

Bocsika 2900 :shock:
Vendég

Ancsi!

Jövök majd és mesélek, de most jöttünk meg a dokitól és megyünk tovább a fülészetre Lilóval, ha hazaért az uram. Dorka meg tüdő felett mindkét oldalon tele van váladékkal, szóval nem ússzuk meg a jó öreg berodulált :cry:

Judit

jucicuki

Ancsi!
A Sinlacot anno nem is adták recept nélkül, nem tudom, most hogy van.

Juci!
Gyógyuljatok meg minél előbb!
vovanda

Köszike. Kissé temperamentumos csajszi vagyok... És hát valahogy elkapott a hév :lol:

Vanda :P
Mondjuk úgy, hogy ellopták a szakdogámat :lol: De teljesen lényegtelen már. Túl vagyunk rajta :lol:

Lányok :P
Van valakinek dönthető etetőszéke? Vagy ez csak egy olyan termék, ami látszólag jónak tűnik, de egyáltalán nem használható? Vagy akinek nincs, "csak" helyhiány miatt?
Mert ha mégis használható, ezek szerint akár 1 éves korukig is hasznát venném, hogy dönthető???

Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Nekem dönthető van, Peg Perego Prima pappa. Ajándékba kaptuk anno és ilyet akarok még egyet. Papíron 15 kilóig terhelhető, de Manó néha még most is beleül (közel 18 kiló, a szék simán bírja). A háttámla 4 fokozatban dönthető, a szék magassága 7 fokozatban állítható. Duplatálcás, a tálca is levehető, szóval a gyerkőc nagyobb korában a rendes asztalhoz is oda lehet húzni. Én imádom. Nagyon sokat használtuk Teljesen hátradöntve kb. ugyanabban a testhelyzetben van a baba, mint a bébihordozóban. Nagyon jó volt, én sokszor beleültettem olyankor Manót, ha főztem. A "magasból" mindent látott, a tálcán meg akár autót is tologatott, szóval nyafogás nélkül meg lehetett oldani a főzést. A régi konyhánk nekünk is elég kicsi volt, így az sem volt mindegy, mennyire van "láb alatt" a gyerek. Hú, jó hosszú lettem, de nekünk tényleg bejött.
vovanda

nem olvastam még vissza, de muszáj irnom

lányaim még egész nap csak ordítottk...ááááááááááá nem bírom már.fejfájás, minden.....
most is :cry:
mi van ma?front :twisted: :twisted:
na megyek, m megy a ricsaj

szanet

Szanet
Enyémek ma angyalok(voltak eddig)

Biztos jó a dönthető etetőszék,de nálunk így is full a lakás.De ez is gyerekfüggő.Az öcséméknél a nagyobb lány sokáig használta,a kicsi már az asztalhoz akart ülni elég korán.

Vanda
Vatera?Teszvesz?Valahol láttam jó áron prima pappát.Az új ára elég hooro(nekem)
Vendég

Szanet :(
Enyémek is 2 napja elég hangosak... hisztikések... csak akkor hallgatnak, ha tornáztatom őket :shock: Nade nem bírom azért egész nap...
Édesek a képeitek. Mennyire más vagy így, szép, vékony arcocskával!

Vanda :P
Köszi! Hmmm, talán veszek... de inkább használtat nézek, mert tényleg horror árak vannak :shock:

Egyetértek. Szerintem vérlázítóan magas árat kérnek 7 kg műanyagért...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

hát igen , a terhesség rám nem volt jó hatással.én nem szépültem, mint sokan mások :lol: :?

nem fogjátok elképzelni mi letta vége az ordításnak:
18.20kor elaludtak.19kor felkeltek.természetesen bömböltek mnég egyy sort, majd kajáltak.és megint aludtak :shock:
szóval fürdés elmaradt.nem is bánom, mert nagyon kikészültem ma... :?
és amúgy is fárasztó 2 gyreket fürdetni.félévente egyszer nekem is jár egy szabad este :lol: :D

szanet

etetőszék

én nem vennék dönthetőset, mert amíg nem ül, addig nekem jó a pihiszék is :)
amúgy már van egy etetőszékünk.kaptam.használt.de jó.másikat is veszek használtan.mert amúgy horror az áruk :shock:

tejbedarapép:
amúgy én is tudom, h ez nem mérvadó, i van a dobozra írva,hány hóstól adható, de gondoltam nem árthat egy pici 7 hósan :roll:
máskor talán nem gondolkozom

mondjuk nem izgulok anyira, m nem vagyunk tejalergiások(tudom , h attól még lehetnek agyerekek)De inkább nem festem az ördögöt afalra.
ez van, már mindegy

szanet

Most jól beparáztam én is,mert én már adtam az enyémeknek tejpépet,mert Maja most már egyáltalán nem hajlandó tápszert enni.Üvölt,ha a szája felé közelítek a cumisüveggel.Tejem meg már nem mindig van elég,ezért próbáltam a pépet.Izlik is neki,persze akkor már kapott Marcus is.

Milyen tünete van a tejallergiának?Ha eddig nem volt tünet,akkor is lehet még bajuk?Akkor holnap ne mondjam meg a dokinőnek,hogy kaptak? :roll:

A dönthető etetőszék szerintem nagyon praktikus,könnyebb etetni a gyereket benne,mint a hordozóban és mosni se kell semmit evés után,csak letörölni.

Banika!
Annyit változnak a fiaid képről képre,hogy csak ámulok és bámulok... :wink:
A nyugodtabbat bevállalnám Majusomnak! :oops: :lol:

Mi is küzdünk az üléssel,ugyanis Marci állandóan ülni akar! :roll: Fekve ordít,ha meg kicsit feltámasztom a hátát,akkor erőlködik folyamatosan,hogy felüljön és akkor meg attól rág be.Képes a háta közepéig felhúzni magát fekvésből egymás után 15-20x.úgy néz ki,mint egy kifli! :lol:
Ölben is csak ülve jó,fekve cirkuszol.Félek,nehogy sok legyen a gerincének ez a sok ülés... :?

Szanett!
Én ritkán vagyok egyedül a bébikkel,de olyankor mindig eszembe jutsz!Hogy bírod ezt egyedül minden nap?! :roll:

Judit!
Jobbulást!Gyógypuszik mennek.... :wink:

binyek

Bizony, nekem is minden tiszteletem az '"egyedül" gyereket nevelőknek :shock: Én pl. ma egyedül voltam és most olyan hulla vagyok, alig élek.

Köszönöm a hozzászólásokat etetőszék ügyben. Akkor veszek dönthetőt, ha jó áron találok... használtat.

Judit :?
Megint betegek vagytok? :( Jobbulást!

Tontica :P Lanyané :P Riddencs :P
Merre jártok?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek

ha már kaptak tejpépet, akkor nem kell a HA tápszer.

nekem ezt mondta a doki.

vagyis már nem eszünk nestle HA-t, hanem most humana1 est eszünk

ez 900ft.na nem azért írom ám, h most én jól csináltam.csak azért, ha ti is így vagytok, akkor lehet fölösleges a másikat enni, mert már nincs értelme.és akkor viszont fölösleges többet fizetni érte, ha nem si használ

én úgy bírom, h muszáj :lol:
ma nem bírtam 8)
amúgy megszoktam és kész.nem jó.de ez van.és manók sem ordítanak minden nap.
:lol: imádom őket :!:

szanet

azért nem kell azt gondolni, h minden flottul megy egyedül :)
a ygerekek , az igen, de a lakás....hát az nem mindig makulátlan 8) :roll: de ez van..nem megy minden egyszerre.társasági élete meg kell itt élnem néha :)

szanet

Etetőszéket keresőknek: most került fel kettő az ikresre. Peg Perego Prima Pappa.

Kép

Kép
szofi74

Binyek
Nyugodtabb?Az melyik? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A sinlac szerintem ízre is jó,bajuk se lesz tőle és az ára is jó(1300,650gramm).A legtöbb tejpép 250grammos és 700-800ft.

Szanet
Én is megbolondulnék egyedül.Sokszor eszembe juttok Annyval együtt amikor este apa hazaér és legalább az egyikkel tud foglalkozni.Vagy csak szimplán figyelni rájuk amíg vmi mást csinálok.
Vendég

Szofi :P
Szerintem 15ezerért használtan drága. Itt vannak új dönthető székek 17 ezerért http://bababolt.echt.hu/akcio/butorakcioés a Brendonban is van akciós 15-ért...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

jó reggelt!

Tegnap fülészeten másfél óra várakozás után kiderült, hogy nincs fülgyulladása Lilinek, viszont totál fáradt volt már és kellett egy nővért hívni még, hogy segítsen lefogni. Apa két folyosóval arrébb hallotta Dorkával, hogy ordít.

Dorkát még inhaláltuk itthon, ott is volt cirkusz, de legalább jól aludt a drágám utána.

Gézengúz!

Ancsi.

Én csak ajánlani tudom. Próbáld Fehér Anikóhoz kérni magad, mi hozzá járunk, nagyon aranyos és neki is ikrei vannak. Iszonyúan kulturált maga a hely is, van pelenkázó helység, etetőszékek, tisztaság. Nagyon alaposak, mi a Morvai doktornőhöz járunk neurológiára. Ha van kérdésed, nyugodtan...

Judit

jucicuki

Fanni!
Én is használtat akarok majd venni, de még bőven ráér. Újonnan tényleg drága, mi anno kaptuk a családtól (a szüleimtől meg a tesóméktól). Viszont nagyon megszerettem.

Binyek!
Tejallergia: általábanekcéma vagy kiütés, esetleg hasmenés a tünet. És sajnos bármikor jelentkezhet. Ha közvetlenül kaja után jön ki, akkor olyan szempontból "jó", hogy legalább azonosítani tudod, mi okozta. A tejallergiát vérvétellel is ki tudják mutatni.
vovanda

Jó reggelt :P
Ma 1 éve indult el ez a 2 kis élet :D Épp 1 éve volt a petesejt leszívásom. Sokkal többnek tűnik :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Gondolom az utóbbi küzel 4 hónap miatt tűnik többnek :lol:
Vendég

Mi eddig a hordozóban ettünk, de ez most már nem megy, mert kirúgják a kezemből a kanalat, és ha megunták, ki tudnak belőle szállni :roll:

A Brendonban vettem 9900/db-ért BREVI etetőszéket. Nem állítható a magasság, és a támla, de nekem erre nincs is szükségem. Csajok nagyon szeretnek benne lenni. Kicsire összecsukható.

Tegnap előtt voltunk 10 hónaposak! Hog yrepül az idő :D
Vendég

Zsuzska
Te licitálsz a diesel10-re a teszveszen?

Ma mindenki lelépett,én meg nem merek elindulni ezekkel a fosgézákkal.Mire felöltöztetem őket,valamelyik befosik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jó kis antibigyó hála az égnek holnap befejezzük.Csak a bugyorgásokat hallom a gatyákban :lol:

fogacsi
Kép

tiszta nagyapja
[/img]
Kép
Vendég

szasztok!
látom, etetőszékek a téma. az ikresek.hu-n annyi, de annyi etetőszéket árulnak, van pp prima pappa és brevi is jutányos áron (nem, nem kapok százalékot :wink: )

Judit, jobbulást!!!!!!

Csajok, játékötleteket kérek a tökmagoknak! Én unom a játékainkat. Kinek mi jön be? (leginkább a kortársak anyukáit kérdezem..)

Kép
an°°di

Banika, a foghiány, gondolom, sokat segít a hasonlóságban, bár ugye nagyapit nem ismerem, de ezek után már nem mennék el mellette az utcán :lol:

Kép
an°°di

nekem is van ám fogam,csak nem nagyon mutogatom
[/img]
Kép

fostoska szökik
Kép [/img]
Vendég

Andi
A gondolataidba látok :lol:
Vendég

Andi!

Anyu tegnap elővette a 25 éves legómat, olyan nagy kockás az egyik egy farm a másik egy hajó. Lányok oda-vissza vannak tőle és én is jót játszottam :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Juci
Én folyamatosan lego primot vadászom a vaterán meg a teszveszen :lol: :lol: :lol: A lego az tényleg örökéletű.Nagyinál megvan apáé is,de az nagyon apró.
Vendég

Jó az ikresek, én is szoktam ott vásárolni, de azt vettem észre, hogy ott (is) néha többe kerül ez-az, mint a boltban ugyan az. Vagy ha olcsóbb, akkor olyan minimális összeggel, hogy inkább a boltban veszem, mert az garanciális.

Volt ott pl. egy hordozó, ami egyfelöl hibás, másrészt meg 500 forinttal drágább volt, mint amit én (ugyan olyat) az interparban vettem tavaly akciósan.
Vendég

Háááát, én priviben alkudozom 2 székre épp :lol: Nem kell szentírásnak venni, amit írnak, hogy mennyiért adják :wink:

Nekem valójában az egész terhesség egy horror volt... mindig másért :( De az elmúlt 4 hó sem simította ki a ráncaimat, az tuti :roll:
Marci szökik? Márkóm is így próbálkozott reggel. Gondolta meglepi Anyucit :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?