A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Bocs a duplázásért. :oops:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Katuska: OK, feldobom ide a láthatatlansági módszert...

Boltos néni és a szépség: hát ha Máté csúnya, akkor én 180 cm magas vagyok, jelenleg csúcsformában manökenkedem és szőke a hajam mellé 160-as IQ-m van.
Jelenlegi ugyanis alulról súrolom a 150 cm-t, nem vagyok nádszálkarcsú, s a hajam sem szőke. IQ tesztet még nem csináltam, de a 160-as IQ nem veszélyeztet, remélem, azért a 100 megvan.. :oops:
Különben is: ez csak őt minősíti, nem téged.

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Látom, már többeteknél esélyes, hogy hamarosan baba lesz. De jóóóó!!!!! Most már lassan tuti beindul a topik-baba-eső!!!!

Mi jól vagyunk, persze a gyomorégés és a mindjárt szülök érzés nálam is bejátszik, de ez legyen a legnagyobb gondom az életben.
Mi szerdán megyünk uh-ra, dokihoz és NST-re. Kicsit rosszul jön ki a dolog, mert reggel 8-kor veszik le a vért a cukorvizsgálatra, fél 9-től van uh, de csak 11-re kaptam időpontot NST-re. Még szerencse, hogy szeretek olvasni, különben meg is őrülnék. Ja, aztán fél 2-re megyek védőnőhöz, ami viszont már 3 hete le van fixálva, úgyhogy nem akarom lemondani, főleg az ünnepek miatt.

Jövő héten karácsony és még a páromnak nem vettem semmit. Nagyon össze kéne már szedni magam!!! :-)

Kép
jandrea

Katuska: micsoda boltos néni :evil: mit gondol?!
Ja, a nappaliban mi is legoban gázolunk... én már nem tudok lehajolni, hogy összeszedjem, esetleg nekiülni a projektnek...

Batkata: azért ez tényleg fura hozzáállás a volt asszonykától :shock: most akkor akarja, hogy jó kapcsolatban legyetek, vagy sem? Maga sem tudja... vagy addig akarja, amíg nem kell érte megmozdulnia... hm...

CTG: nem tudom, kötelező-e, de különösen problémás terhesség esetén mindenképpen fontos, járj utána, Gizella

Csöre
csöre74

Gizella: :shock: :shock: :shock: :evil: Azonnal keresd meg a betegjogi képviselőt a kórházban, olyannak lennie kell! Ilyen meg egyszerűen nincs, hogy nem ctg-znek, amikor tudtommal a vizsgálati protokoll része a 35-36. héttől!!Itt nem babra megy a játék, verd csak nagy dobra, hogy hogy is működik ez, ne utólag tárják szét tényleg a kezüket!!!Bizti minden rendben van, de akkor mi a bánatnak fizeti az ember a TB-t, ha a normális ellátást sem kapja. A ctg-re visszatérve, megint csak a saját példámat tudom mondani, hogy a dokim igenis komolyan veszi a hetenkénti vizsgálatot,azt mondja, kevesebb idő telhet el két ctg közt, de 1 hétnél több nem!

Batkata: utolsó postod: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sőőőőőőőőőőt!!! :lol: Ismered a viccet: -Csináltattam IQ tesztet!
-És?? -Szerencsére negatív :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katuska: a néni bizti hülye!!! :shock: Én speciel el vagyok olvadva Mátétól, képeken is, meg a talin is, szerintem (és szerintem itt mindenki szerint) igazán gyönyörűséges kisfiú, de tényleg!!!!

Csöre: induloooook!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! :lol: Ez jó, még nem hallottam. Na, úgyis kapcsoaltban vagyok a Mensa HungaIQa tagjaival, elsütöm nekik... (wáo! most jól felvágtam...)

Csöre: ex-élettárs véleménye magáról: "önhibáján kívül lakás és élettárs nélkül maradt édesanya"...

ad 1: önhibáján: ketten szoktak egy kapcsolatban lenni, vagy nem?
ad 2: lakás: mára van egy kb. 70 nm-es lakása a Csörsz utcában, előtte a család megvette nekik a Krisztina krt-on lévő lakását a sógornőmnek - a csajszi anyukájának a nevére - mert ugye a szoc. pol-t is fel kell használni majd egyszer...
ad 3: édesanya: ez a legundorítóbb a dologban: takarózni a gyerekekkel.

Egyébként abszolút elfogadó állásponton van, mozdulni viszont ő nem fog, őt egyszer már otthagyták. Nos, mint minden, ez is bonyibb, mint kijelenteni, otthagyták...

Ezen kívül tényleg jó pedagógus (tanítónéni), imádják a tanítványai... Ezügyben miden tisztelem az övé... Ettől azonban az én gyerekeim nagyon szeretnének a saját testvéreikkel játszani az ő otthonukban is, és ők sem érték az anyukájuk elzárkózását. Lehet, hogy ezzel ismerné be, nem vagyok mumus... Mit tudom én! Nem is érdekel, ezzel csak önmagát minősíti.
Egy ideje azonban mindig hozz irányítom a gyerekeimet, kérdezzék meg, mit gondol ő erről, végyülis ő a háziasszony a saját lakásában, nem én...

No: ez nagyon Off volt, bocsánat...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Na, ha az irományomat elolvasná a fiam, akkor találna néhány helyesírási hibát... bocsánat érte, remélem, így is olvasható...

Lehet, hogy az én tesztem is negatív lenne? :lol:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

hát a röhej az hogy ctg gép van kalocsán mert bogival mikor bent feküdtem azzal néztek mindig mert 31 hetesen josló fájásaim voltak,csak mivel ugyebár akkor volt most meg nincs fogadott dokim gondolom sz...... az egészre.úgy látszik sajnos igaz a mondás hogy pénz beszél kutya ugat....pedig most pont azért nincs fogadott orvosom mert boginál volt és semmivel nem volt jobb sőt a 12 órás vajudásnál is csak akkor jött be mikor már nyomni kellett,és nagyon durva volt és bunkó....sajna pont ő az a a doki aki lejár ide soltra a z sztk rendelésre :? és aki ma vonogatta a vállát hogy nem kell a ctg :(

Kép
gizella82

Gizella!

Pont ezért mennék el a betegjogi képviselőhöz. Micsoda dolog az, hogy csak orvosválasztás esetén kapd meg a megfelelő figyelmet! :twisted: :twisted: :twisted:
Csak az a gáz, hogy ettől még inkább negatív hozáállást tapasztalnál...
Ha nem változik a dolog, akkor még mindig nem késő orvost választani, de akkor sem őt. Egyszerűen nincs joga a tőle való elfordulás miatt bosszút állni.
Vagy talán nem tette le azt a bizonyos esküt? Basszus, jól hátsófelen billenteném!!! és akkor még finom voltam és nőies...
:twisted: :twisted: :twisted:
Nem tudod megoldani, hogy Kalocsára menjetek be rendelésre? Ott bizti van lelkiismeretes orvos... Én a helyedben megpróbálnám, sokat számít az odafigyelés...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Na az én tesztem is negatív lenne szerintem....több, mint két év itthon kiszívja az agyat rendesen.... :shock: :shock:

Gizella! minősíthetetlen a doki hozzáállása! Egyébként nekem sincs fogadott dokim pont azért amit leírtál....semmivel sem volt különb az ellátás és még fizettem is érte. MOst meg bármikor beeshetek az sztk-ba és rendesen megcsinálnak mindent, sokszor csak egy leltért vagy beutalóért megyek de az épp ott lévő doki mindig átnézi a gépben az eddigi dolgaimat és mondja majd mikor mi vár még rám.

Amúgy meg a kalocsai és környéki kórházak talán nem véletlen vannak oylan sokat a hírekben....

Valóban sok minden pénz kérdés...de érdekes valahol a kicsi pénzből is tudnak nagyot mutatni?

Elaludt az én GYÖNYÖRŰSÉGES törpém miután bevágott egy nagy tányér borsófőzeléket..igaz gondosan el kellett rejtenem a fasírt alá a borsót:)

Délután meg megyünk tortát venni meg tüzijátékot rá. Holnap szülinapozunk!!!!!!! huh két éve ilyenkor épp babakocsit szereltem két fájás közt:)
katuska79

Igen épp ez van amit Batkata is ír, ha jártatod valamiért a szádat a végén még Te jársz rosszul.... :evil: :evil:
katuska79

Katuska!

Én cumisüvegért mentem el 15 perces fájásokkal,ennek már 7 éve lesz szeptemberben...

Na, este jövök!
Addig is legyetek jók!!!
batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

http://www.teszvesz.hu/item506607817_cs ... _3_ho.html kisfiús anyukáknak,gondoltam hátha valakinek megtetszik...

Kép
gizella82

Batkata! látom Te sem bíztál a véletlenben :lol: :lol: én oylannyira ki voltam már akadva, hogy még az 1500 db-os kirakót is előszedtem, hogy csakazértis nekiállok és akkor tuti meg fog születni. Lehet majd most is bevetem mert azóta se rakta ki senki...
katuska79

Kész a házidoga. El se hiszem... Reggel 8 óta a világon semmit nem csináltam, csak ültem a gép előtt és pötyögtem. És nem ma kezdtem bele az egészbe, hanem már sok órám telt el vele a hétvégén is!!! Ezek után ha hugi nem kap rá ötöst, bemegyek a sulijába és megverem a tanárnőjét... :twisted: :twisted:
most ebéd, zuhi, önmagam és a lakás rendbetétele... aztán ha azt is túléltem jövök és vissza is olvasok :D
kisbogacs

Hahó Lányok!

Nem pont ilyen figyelemelterelőre vágytam, de csütörtök óta beteg Pötyi, éjjel virrasztunk mellette felváltva, mert valami olyan tüszős torokgyuszit szedett össze, ami hányással jár. :roll: így, hogy miatta aggódom, éjjel-nappal vele foglalkozom rohan az idő. :? Ahhoz képest, hogy eddig feküdnöm kellett, és most nem engedhetem meg ezt a luxust, kutya bajom. Állítom Ádi még a 41. héten is itt fog bent figyelni... :shock: Pedig már a magnéziumot sem szedem. :roll:

Hanna! Nagyon tetszenek a képek! Lacának nagyon jó szeme van!!! :)

Idegeltek itt engem a pakkokkal... én még gondolatban sem csomagoltam. :oops:

Erzsébet, durva, amiket írsz. És akkor abból lesz hír, hogy Veszprémben mennyit kell csörgetni a szülésért! :evil:

A MÁV-ról már ne is beszéljünk, valahogy mindig akkor sztrájkolnak, amikor szükségem lenne segítségre és anyósom fel szeretne utazni Szolnokról. :twisted:

Jandrea, jó sűrű napod lesz! :lol: Kár, hogy nem egy időben megyünk NST-re (én honap 10-re), mert oda is hideg élelemmel és ovasnivalóval kell indulni... :roll:

Mindjárt és majdnem szülőknek kitartás, de nyugodjatok meg az fog szülni következőnek, akiről senki nem feltételezi. :lol:

Na megyek, fülelek tovább, alszik csemetém és azt őrzöm nem jön-e ki az ebéd belőle. :(

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Katuska, egy szavad sem lehet Mátéra, dolgozik helyetted is, porszívóz, süt :lol: .

Vickybabe, hattttalmas pocakod van :shock: . Nem semmi lehet cipelni.
Én tudok aludni, de az utóbbi pár napban olyan mértékben vizesedtem, hogy a cipőmet alig tudtam magamra erőltetni. Ez aztán szerencsére az elmúlt két éjjel távozott, ami azt jelenti, hogy 5-6 alkalommal látogattam meg a mellékhelyiséget. De nem baj, legalább kijött az a sok víz, és a bokám is a régi (majdnem).
Ezek szerint neked is forrósodik a helyzet. Drukkolok.

Andrea, Kisbogacs, cici ügyben hasonlóan jártam én is :oops: .

Kata, én is összepakoltam egy kupacba a 2 táska tartalmát annak megfelelően, amilyen listát a kórházban kaptam. Nagyon sok cucc, nekem is az eredetileg nagy táskám lesz a szülőszobai, ún. kiscsomag, és a kórházi pedig egy óriási sporttáska. Ez van, nem fog érdekelni senkinek a véleménye. Én akkor vagyok nyugodt, ha minden ott van, amire szükség lehet. Mi dugók nélkül is 1 óra alatt érünk be a kórházba, így nem szalaszthatom a férjem az esetleges fontos cuccokért.

Enikő, utólag is boldog szülinapot Leventének.

A fenyőfáról csak annyit, hogy tavaly mi is kertészetben vettük a cserepes nordman fenyőnket nem kevés pénzért, és nyár közepére elpusztult. Kiszedtük a földből, és egy szál gyökere sem volt. Csoda, hogy addig húzta. Idén vidéken vettük ismerős kertésztől.

Mágnes, akkor lehet, hogy téged már időközben bent is fogtak? Várjuk a híreket!!!

Batkata, sajnálom Apósodat. Jó lenne, ha láthatná Borit.

Hanna, nagyon jó képek. Olivér nagyon sokat mocorog. Nekem soha nem forgolódik ennyit egy huzamban. Így aztán mire előkapom a telefonom, hogy megörökítsem, már rég abbahagyja… sajna.

Gizella, ez tényleg nem semmi. Én is úgy tudom, hogy ez kötelezően része a terhes gondozásnak. Remélem, azért minden rendben odabent.

Kép
petne

Kata! Neked is köszönjük a szülinapi köszöntést!

Katuska! Ne foglalkozz a boltossal, vannak emberek akik szeretnek valami rosszat mondani másra! De az is lehet így akart bosszantani azért, mert nem dumcsiztál vele az unalmas munkaidejében. Máté nagyon édes, gyönyörű kisfiú és ezt te tudod a legjobban.

Mindenkinek kitartást! Már nem sok van hátra! Akinek sok a jóslója gondoljon arra, hogy ez mind előbbre viszi, egyre közelebb kerül a szüléshez, és amit most elszenved, azt már nem kell a szülőszobán.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hanna: MOST indulok... nemtom, mennyire lesz pörgős....

Csöre
csöre74

Enikő!
Én már hülyülök is... :oops: Most írtam neked privit és egyszerűen nem esett le, hogy hozzánk is írogatsz. :roll: Mondjuk a hülyeségemen nem segít, hogy sokszor csak felületesen tudok végigszaladni a hozzászólásokon. Bocsi mégegyszer. :roll:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika! Ment a privi!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok

Nem vagyok két napig, és mennyit írtok! 8) Végig lvastam, de egyszerűen reagálni már nem tudok, mert mindent elfelejtek addigra.

Minden esetre Vicky pocakfotója nagyon jól sikeredett! :D

És lehet, hogy Mágnes már bent van, és babástól jön haza? Kíváncsi vagyok nagyon

Velünk ami történt, igazából semmi. Mostanában csak köszönő viszonyban sem vagyok az alvással. Olyan nagyon fáradt vagyok, hogy az hihetetlen. Úgy néz ki edzek a későbbiekre. :?
Szerintem Zsófikám koponyája elkezdett illeszkedni, mert 2 napja fájnak a csontjaim. És olyan érzés, mintha belülről nyomnák őket. Szóval valószínüleg ez lehet.

Jandrea: nem mész NST-re kicsit korán? 36. héttől szokták elkezdeni, csak ezért kérdezem. Én jövőhét kedden megyek. Kíváncsi leszek, hogy nííltam-e tovább. ma is voltak olyan érzéseim, mint mielőtt eg akarna jönni.

Kép
Kép
cs_erika

Hát itt meg mi történt? Hova tüntetek lányok???? :shock:
Az nem lehet, hogy 2 órája nem járt erre senki. Vagy az internet nem frissít nálam?

Kórházi pakkom: még sehol. :roll:

Kép
Kép
cs_erika

Hihetetlen!

Már van 2009 júlusi topik is, és ha jól számolom simán indulhatna az augusztus.

Ők most tartanak ott, ahol mi nyáron. Hogy rohan az idő. Nekem még csak most kezdett el nőni a pocakom, és máris itt tartok. A sok kellemetlenséggel, nem alvással együtt is nagyon szép időszakon vagyok eddig túl. És már "csak" 5 és fél hét a hivatalos visszaszámlálás.

Bármikor újra kezdeném.

Kép
Kép
cs_erika

Csöre: de jól jártál, hogy elmentél tudod mikor kezdett el rendelni a dr nő?????? háromnegyed 11-kor :twisted: gondolhatod én a jövőhéten nem megyek az tutkó.Azt mondta a dr nő ha jó lesz a leletem akkor tartanom kell ezt a diétát és nem kell többet mennem :wink: ezért imádkozom most. Sacika hogy van??? elmúltak a keményedések? megyek mert ez a mai nap teljesen leszívta az energiám csak arra van erőm hogy bedőljek az ágyikóba. Jó éjt mindenkinek :wink: :wink:
erzsebet0312

Hali Csajok!

Katuska! Nem semmi boltos. :twisted:

Gizella! Nem semmi a doki!

Bartika! Pötyinek jobbulást! Azért pihenjél amennyit tudsz.

Petne! Julcsi kislány és már most szófogadóbb, mint Olivér.
Szerintem mi egy ördögfiókát kapunk. :)

Erika! Én sem alszom. :(
Napközben nem tudsz aludni?

Csöre! :)

Rólunk:
Méhszáj zárt. :)
BPD : 92 mm
THQ : 90 mm
FL : 64 mm
Becsült súly : 2580 g

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!
Még itthon.. :) Majdnem bent tartottak, de megúsztam... :) CTG rendben volt, bár Beni már nem olyan aktív, kevés a helye...
Dokim megvizsgált, maradtam egy ujjnyi, szóltam a vizesedés miatt, megnézte, tényleg durva... A vérnyomás 120/60, azt mondta, nézzünk egy pisit, ha abban nem talál semmit, akkor hazamehetek... Na gondoltam, akkor maradok, mert az én pisimben aki keres, az tuti talál valamit.. :? Viszont teljesen negatív lett. :) Szóval így jöhettem még, csütörtökön kell visszamennem, uh, ctg, doki, meglátjuk mi lesz, ha akkor sem kell maradnom, akkor jövő héten kedden megyek még..
Most sómentesség van, és feküdjek felpolcolva.. ez egy kétéves mellett a világ legegyszerűbb dolga... Lehet,hogy szülésig hibernálom Annát, akkor nem kell neki főzni, és pelusozni sem..:)

Húú Hanna nem semmi méretek!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Hű, akkor nagyon nagyon izgis a dolog.
Nem lehet egyszerű neked sem Anna mellett.
Én sem tudom, honnan van a kisfiamnak ilyen mérete.
:oops:

Kép
hanna30

Katuska: Máténak nagyon boldog szülinapot!!!!

bartika: miért? olyan sokat kell várni az NST-n???? Vagy maga a vizsgálat hosszú???

cs_erika: én sem nagyon értettem, miért kell már most menni. Úgy látszik ez is orvosonként vagy kórházanként változik. Nem tudom. Minden esetre én örülök, inkább előbb, mint később küldjön. :-)

Végre befejeztük a karácsonyi ajándékok vásárlását. Egyre kevésbé bírom az ilyen megpróbáltatásokat. Nagyon hamar nyűgös leszek!!! :-) De ma volt egy pozitív élményem is az emberekkel kapcsolatban! A Libriben maga elég engedett egy fiatal csaj, mondván, hogy neki valószínűleg hosszabb lesz, mivel ajándékutalványt vásárol. Meg is lepődtem! Zavaromban vagy háromszor megköszöntem. :-)

Kép
jandrea

mágnes: örülök, hogy megúsztad a dolgot. A vizesedésért nagyon együttérzek. A sómentes diéta elég szörnyű, de tényleg segít.

hanna: kisfiad nem semmi méretekkel fog a világra jönni!!!! :-)
Ebben az a legjobb, hogyha előbb jön sem lehet semmi gond. Azért ez megnyugtató!!!!

Kép
jandrea

Mágnes, már azt hittem, hogy ketté válva jelentkezel. :D Vigyázz magadra.

Hanna, most napközben nem igazán tudtam aludni. Kicsit húzósra sikerült a napunk. Reggel fodrász, majdnem elaludtam közben, utána indulás haza, közben telcsizik férjuram, hogy tali az OTP-nél. Megérkezett az utalás a lakásunkhoz. Ott elintéztük a papírmelót, a kapott papírral irány a földhivatal, hogy levegyék a jelzálogot a lakásról. Utána spuri az autómért a szerelőhöz. Kb 3-ra értem haza. Akkor kaja, és csak néztem ki a fejemből. Most meg már nem akarok elaludni, mert akkor este nem fog menni. Pedig baromira fáj a fejem.

Szép méreteitek vannak :D Nekem a 32 hetes UH-n 1800 g-t tippelt a gép. Legközelebb jan.5-én megyek. Utána meg személyesen találkozunk. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Jandrea! Vannak még jófej emberek, de sajna ritka.

Erika! Gratu, a hitelhez. Ügyik vagytok!
Holnap lustizzál. :)
Jéééé, tényleg, mi kb együtt babázunk.
A dokibácsi azért most is elmondta, ez csak becslés. :wink:

Kép
hanna30

nektek is bokszzsáknak va kinevezve a hólyagotok?

Kép
Kép
cs_erika

Erika! :)
Az én kisfiam csak matat. Tuti nőgyógyász lesz.
Olyan finom kis mozdulatai vannak.

Kép
hanna30

Hanna, gratula Olivérhez, szép méretek :wink: :lol:

Mágnes, örülök, hogy hazaengedtek, drukk csütörtökre, hogy úgy alakuljon, ahogy mindkettőtöknek a legjobb!

Megjöttünk a dokitól. "Kész"-nek lettünk nyilvánítva, bármikor elindulhat Levente :lol: Az NST-n is nagyon kis ügyes volt, csak egyszer aludt be, egyébként végig rugdosott, nem is kicsiket :lol:

Minden valószínűség szerint már több, mint 3 kg.
BPD: 99 mm
FL: 73 mm
AC: 320 mm

A méhszájam kicsit fel van puhulva, 2100-as. A doki szerint, nem biztos, hogy kihúzzuk a 40. hétig...

Kép
vickybabe

jó éjt, remélem ez az éjszaka jobb lesz nálunk is, mint a tegnapi :roll:

Kép
vickybabe

Vickybabe! Örülök, hogy minden ok. :wink:

Jó éjt Csajok!

Kép
hanna30

Mágnes, örülök, hogy még egyben, bár már nagyon közel vagy a végéhez. Sómentes diéta miatt nem irigyellek.

Vickybabe, jó alvást kívánok. Lehet egyébként, hogy a telihold is "viccelődik" velünk ezeken a napokon.

Hanna, nem semmi méretek ennyi idősen. Mindenesetre jó érzés lehet, hogy ha most születne sem kellene izgulni.

Én ma nagyon csúnyán keményedtem, voltak pillanatok, amikor már azt hittem, mérnem kell az időt. Aztán ritkultak, remélem, éjszaka is minden rendben lesz. Holnapra egy csomó mindent terveztem, nem biztos, hogy képes leszek így rá.
Ma kellett volna jönnie hozzánk a védőnőnek, azt mondta, 2-ig odaér. Addig vártam, aztán rácsörögtem. Kiderült, hogy a sztrájk miatt nem tudott bejönni Pestre. Ez még nem is lett volna baj, de azért felhívhatott volna, hogy ne szobrozzak itthon :evil:

Na, JÓ ÉJT mindenkinek!

Kép
petne

Jó reggelt!

Petne! Nem semmi a védőnőd.
Remélem, most jobban vagy, hogy mindent el tudjál intézni.

Kép
hanna30

Katuska!

Máténak Boldog Szülinapot!

Kép

Kép
hanna30

Jó reggelt lányok!

Húúú Vickybabe, most már rendesen irigy vagyok a "kész" Levidre! :)

Hanna! Szép kis nagylegényt növesztesz hallod-e! :lol: Így már szinte biztos, hogy hamarabb jön, nem??? :wink:

Jandrea! Hát én 3 éve nagyon sokat vártam általában, mert nagy a csúszás (ugye van akinek nem mocorog eléggé, akkor tovább nézik, bögdösik, elküldik enni...). Aztán még le kell vadássz egy dokit, aki aláírja a papírt. :roll: Szóval készülj a legrosszabbra és nem ér meglepi. :roll: :lol:

Petne, legalább rámordultál a védőnőre? :x

Engem tegnap a patikában engedett előre kér öreg úr, egy idős néni meg odajött hozzám, megsimizte a vállam és azt mondta: "Isten áldja meg Aranyoskám". :shock: Én már ezen is képes vagyok bőgni. :oops: :)

Na megyek, mert lassan indulok CTG-re. Csomagolok "pakkot". :lol:

Szép napot mindenkinek!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika!
Jó ctg-t. Ha bármi van írjál ám. :)
Olivér remélem csak jövőre jön.
Én így beszéltem meg vele. :wink:

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Utolért engem is a vizesedés: nem jön rám a jegygyűrűm. Olyan szörnyen érzem magam így. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kisbogacs

Vickybabe:
Na akkor nálad is elkezdődött a jelek keresése.. :) Nekem azt mondta a dokim, hogy két ünnep között.... :wink:

Sómentesség:
Struccpolitikát folytatok, Apával közöltem, ha a doki azt mondta, hogy sómentes diéta, akkor édességet kell ennem.. :wink: Így ma szilvásgombóc lesz.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

jó reggelt!

Petne, hogy vagy? Keményedések? Ne pörögj nagyon, az tutira nem tesz jót!

Bartika, mindjárt Ti is "kész" lesztek :wink: :lol: drukk a ctg-hez!

Katuska, Máténak nagyon boldog 2. szülinapot!!!!!!

Ercsi, gratula a hitelhez!

Andrea, bizony, vannak rendes emberek is! Örülök, hogy használ a diéta, akkor ezek szerint lement a vizesedés?

Érdeklődő emberek: engem speciel nem zavar, szívesen (és büszkén) válaszolom meg századjára is ugyanazkat a kérdéseket (mikorra, neme, neve :lol: )

NST-ző lányok, nektek milyen erősségű fájásokat mutatott a gép? Nekem 8-10, egy-egy nagyobb rúgásnál ment fel 20-ig (a skála talán 60 vagy 80-as...). A csajszi azt mondta, ez szinte semmi.

Kép
vickybabe

Kisbogács, a jeggyűrűm már rég a fiókban pihen :lol: nyugi, majd visszajön szülés után!

Mágnes, jól hangzik a szilvásgombóc! Szigorúan só nélkül! :wink: :lol:

Kép
vickybabe

Látom felébredtetek. :)

Kisbogacs! Nekem a védőnő mondta, hogy a 30. hét után vegyem le a gyűrűt, mert hirtelen bedagadhat az ujjam.

Mágnes! Ez tetszik. :) Jó a sómentes diétád.
Én sült kolbászt akarok enni. :oops:

Vickybabe! Egy darabig én is türelmes és büszke voltam, de vannak emberek, akik ha egy nap alatt 5x látnak, akkor 5x kérdezik meg, hogy naaaa, szülünk már?

Kép
hanna30

Katuska! Nagyon boldog szülinapot kívánok Máténak!

Vickybabe! A skála 100-as. Nekem a tegnapi NST-n 0- 100 között minden volt, de nem éreztem olyan erős összehúzódást, én is meglepődtem.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Katuska! Nagyon boldog szülinapot kívánok Máténak!

Vickybabe! A skála 100-as. Nekem a tegnapi NST-n 0- 100 között minden volt, de nem éreztem olyan erős összehúzódást, én is meglepődtem.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

bocsánat a duplázásért! Nem tudom hogy csináltam!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?