Sziasztok!
Húúú, mennyit írtatok ma
Henya, de jó, hogy benéztél. Örülök, hogy minden oké Veletek.
Uxi, jó, hogy vannak még rendes szonográfusok
Clara, én is úúúúgy lennék függő. De sajna nincs időm /lehetőségem netezni, ha Marcival kettesben vagyunk itthon

Tényleg neten ismerkedtetek meg? Ez tök jó

Mi már régóta ismertük egymást, de soha nem gondoltam volna, hogy valami is lesz köztünk...
Athena, ez a kocsonyásodás, én már beszéltem a dokival róla. Ha nem túl sok, akkor nem kóros, foglalkozni sem kell vele. Persze ezt úgy, hogy ő látta, hogy nálam miről volt szó, azért Te is beszélj vele
Pléd. Én vettem két vastag takarót meg egy vékonyat. Ha kell, még Marciét be tudom vetni, de ennyi tuti elég.
Lepedő. Marcival 2 db-ot vettem, úgy voltam, hogy ha cserélni is kell, rögtön mosom, és megszárad. De ő nagyon bukós volt, szóval 5-re fel kellett tuningolnom a készletet. Most már nem kell ennyi, szóval most vennem sem kell
Magzatvíz szivárgás. Én is rettegek tőle. Marcinál meg is nézettem, hogy magzatvíz-e, de szerencsére nem az volt. A nagy kánikulában csak izzadtam mindenhol
Pillesz, nagyon korán kell menned NST-re

Én a 35. héten megyek dokihoz, de nem mondta, hogy akkor már lenne. Szóval szerintem a 36. héten kezdjük
Zene. Nem vettem észre, hogy bármilyen zenére is beindulna, bár tény, hogy most nálunk napi 24 órában Meseovi CD megy

Inkább a csendet szereti, most is félrevonultam pihenni, és hogy nem nyüzsög Marci körülöttem, egyfolytában kommunikál velem.
Verus, én sem voltam semmi a szülés közben. Ragaszkodtam az apás szüléshez, de hozzám sem érhetett. Annyit csinálhatott, hogy szólt a szülésznőnek, hogy jöjjön, mert pisilnem kell vagy hánynom kell vagy tolófájásom van. Ja, és mindig csak a hátam mögött lehetett, hogy ne lássa az eltorzult arcomat
H1N1. Továbbra sem. Úgysem fogom elkapni, ha meg netán igen, és nagy gáz van, már nem lesz annyira koraszülött, ha császár lenne belőle. DE ÚGYSEM LESZ SEMMI
Lizzyy, mindkét csomagban van olyan, ami kell, és olyan is, ami tök felesleges...
Pillesz, szuper a pocak, szuper a delfin

Ha sikerül jópár év múlva költözni, lehet, hogy megkereslek, hogy nekünk (mármint a gyerekeknek...) is lehessen ilyen szuper szobánk