Sziasztok!
Nocika!
En is remelem, h csak patti

Nem tudom miben all ez a vizsgalat
gabi!
Ugy szoritok neked! Ho nagyon jo, teszt igeretes, ugyhogy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Magi!
katalin gyonyoru es bar mondod, h nehez volt, ugy latom a kepekbol, h mar formaban vagy

Szoritok nektek, h a szopi alljon vissza es a melled is jobban birja! nekem is ez volt Zsoltinal az egyik legnagyobb gondom, nem is tudom mikorra alltak vissza a dolgok
orulok, h mar kezd alakulni a napi program! hatha megsem lesz hasfajos!
betti1
gratula az ujabb adatokhoz, Dorka szep nev
lego!
Megvagyunk, eleg sokat utazgatunk, ezert nem vagyok gyakran, de gondolok ratok

nem lehet konnyu ket csajjal aludni! en most ket pasival alszom, ami nagyon uj fejlemeny, eddig ugyanis zsolti meg veletlenul sem volt hajlando velunk aludni. most meg nem tetszik neki a matraca es jon hozzank, remelem ahogy visszaterunk oxfordba, visszaszokik az agyacskajaba.
Lexat en is (ujra) hianyolom
lexa!
haho, ha olvasol legyszi jelezz, nehogy mar megint megijedj tolunk csak azert mert nem tudsz gyakran jonni
Koszonjuk mindenkinek a dicsiket, zsolti ma is volt bolcsiben es minden rendben volt. kicsit taknyol, de nem lazasodott be.
hetvegen voltunk Washingtonban, nagyon szep hely, mindenki elvezte! Volt sok seta, muzeumozas, korhintazas (na, nem en) es egy kis izgalom is: majdnem bentmaradt a kocsink hetfoig egy foldalatti garazsban es alig talaltuk meg, ejfel korul, a szallashelyunket... Ma nyugis nap van, max delutan setalunk egyet.