Floranan!
Én nem találkoztam húzós szájú nővérkével

:D, az utolsó szülésemnél már az első felkelésnél (aminél a nővérke is ott szokott lenni, hogy nehogy ájulós, rosszullevős gond legyen) cserélni kellett, meg reggelenként mindig meg is kérdezték, hogy kell-e valamit cserélni. Inkább napközbeni csere volt a gond, mert annál (mivel a nővérkék ritkán jártak a szoba felé, ha nem volt gond senkivel) az embernek magának kellett utánamenni...
A nem lepukkanni meg természetes igény, de vannak esetek, amikor nem egyszerű megoldani. Én a császár után örültem, ha a gyerekemet el tudtam látni, és 5 percnél hamarabb fel tudtam kelni. Ez egyébként tipikusan egy olyan dolog, amit nem igen tud elképzelni az ember, amíg át nem éli, hogy nincs hasizma a felkeléshez, mennyire nem egyszerű akár még megfordulni is, pedig ezek azért egyébként természetes dolgok. Fájdalmaim is voltak (nem az utófájás, hanem mintha kést szúrkálnának az oldalamba), kisebesedett a mellem, stb... Szóval elsősorban azzal voltam elfoglalva, hogy ezeken túllegyek.
Az utolsónál meg a gátmetszés ellenére olyan jól voltam, hogy leginkább azzal kellett törtődnöm, hogy ne unatkozzak már annyira

:D, de ezen még a többszáz oldalas könyvem se segített, mert viszonylag hamar sikerült kiolvasni, nem bírta ki a négy napot.

(Nagyon aranyos volt a legkisebbem, amíg nem volt érett tejcsi, addig dobogós lett volna a hangossági versenyen a kórházban, ha épp nem szopizhatott vagy aludt. Aztán 2. napra lett neki bőven a pocijába, akkor már viszonylag hamar elintézte a dolgát és utána egy hangja nem volt...)
T-Pk!
Nekem mindkettő tetszik, inkább a második. Amúgy kíváncsi leszek, ki mennyire emel, mert az ÁFA változás csak 4%-os árnövekedést eredményezhetne, ami ezeknél 500 ill. 700 Ft-ot jelentene csak...