A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Moniá, örülök, hogy midnen rendben!

KépKépKépKépKép
uxi

a motort utálom nem tehetek róla !érdekes nekünk sem volt, csak 3 kerekű biciklink.ha megnézed Mütyürkéjék oldalát van olyan amit 1,5 kortól ajánlanak.
játszótér pedig más téma mert családi házban lakunk.alig 10 percre pedig hatalmas park van szerencsére.csupa jó kis fajátékkal.b.nőm kislányát is mindig ide vittem mikor nálunk volt.

Bridzsi

Kép
esztora

Lynia! A térded közé is teszel párnát? Azt többen ajánlották!
És a gyomrod alatt ne legyen már párna, csak a gyerek alatt! Nekem az is bejött, hogy nagyon alacsony párnával alszom. Csak a fejem alatt, és max 10 cm magas. Vagy a másik véglet, hogy majdnem ülőmagasságig felpolcolom 2 nagypárnával a hátam.

Napközben pedig igyekszem a gumilabdán ülni, mert az nagyon jót tesz a hasogató derekamnak!
És néha lefekszem a padlóra, a hátamra, hogy kiegyenesedjen a derekam. Csak ezt a gyerek súlya miatt már nem bírom sokáig.
Vendég

Na, sikerült képet lopnom a dvd-ről. Íme:
Kép
De továbbra sem találom, mi az a két érték. Az FTA ráadásul cm2-ben van megadva, tetát valami felület lehet.

Alvásra sajnos nincs jó tippem. :(
Moniának nagyon örülök!!!

kétfiús anyuka
babdorka

Itt persze úgy néz ki, mint aki a jobb karját a feje alá rakva békésen alszik, de nagyon nehéz volt lefotózni, mert egyfolytában forgolódott, mint a motolla. Írtó izgága egy baba. Egyfolytában rúgkapált és boxolt. De olyan édi volt! Azóta sem bírok vele betelni! Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka! Édesek vagytok!
Vendég

Dorka: Tök cukker a kicsifiad! Annyira kis édes az arcocskája... :)
Én is alig várom a 4D-t...

Kép
zsuzsi**

köszi a tippeket!

de nekem asszem más megoldás lenne jó!

a párnát csak pocak alá teszem, ahol baba van, nagyon jó, így nem húzódik, eszt a szopipárnás fekvést próbáltam, csak nem szopipárnával, és jó, de attól még az oldalamon fekszek, és nekem az oldalam fáj de nagyon nagyon!!! most is alig tudok járni, mert éjjel, ha már nagyon fáj és a fordulás sem segít akkor szerintem megfeszítem a testem, így oda kevesebb súly jut, viszont így a fenekem meg sajog az izomláztól és a combom hátul meg a vádlim! ááááááááááááááááááááá :cry:

már eszembe jutott, lehet egy vízágy segítene!!! (de azt meg ezért nem vennék!) az nem nyomna, pedig már feküdtem puha és kemény ágyon is...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

hmmm, szóval ezt! :roll:

lynia-

Csajok,
szerintetek jó ez a babakocsi? Nem dönthető teljesen vízszintesbe, de majdnem... használt, de nagyon jó állapotú. 14500 Ft.
Kép

Kép
zsuzsi**

Ja, nem tom milyen márkájú, most írtam a lánynak, hogy monnya meg!

Kép
zsuzsi**

Hali!

Megint elkaptam vmit, taknyos vagyok, de nagyon, tegnap 37,6 volt a "lázam". Tettem a homlokomra hideg vizes ruhát. Ma már nincs hőemelkedésem. Terhességem alatt ez már a második hőemelkedéses betegség, meddig nem árt a láz a babának? Kicsit azért aggódom :cry:

Ági, szerintem csak a nagyon magas láz lehet veszélyes, és csak akkor, ha sokáig tart. De azért beszélj a dokiddal. És főleg ne aggódj...

Kép
zsuzsi**

Ná, valahonnan úgy emlékszem, hogy 38 fok fölött kell csillapítani a várandós nők lázát. De biztonság kedvéért holnap hívd fel a dokidat!

Zsuzsi! A márkánál fontosabb kérdés számomra, hogy milyenek a kerekei (gumi, tömör, fújható?), tudod-e kényelmesen billenteni a járdázáshoz, mennyire nehéz (ha lépcsőztök vele), és mit jelent az, hogy nem dönthető? Hány fokig nem árt a gyerek gerincének?
Miért olcsó? Márkátlan, rossz, jóindalatú az eladő, lestrapált stb.? Milyen matrac/bélés van benne, levehető-e a huzat, van-e hozzá napellenző és esővédő? Anya cuccainak mennyi hely jut, milyen széles, bolygó kerekei vannak-e?
Ezek így hirtelen!
Vendég

Szerintem a hőemelkedés még nem jelent veszélyt, hiszen, ha nem vagy taknyos és tele bacikkal, akkor is előfordulhat a terhesség során. A láz, illetve a bacik nem jók. Próbáld ezeket megelőzni sok gyümölccsel, zöldséggel, vitaminnal. Ha meg nem megy le a hőemelkedés, esetleg lázba fordul, akkor mindenképpen szólj az orvosodnak!

kétfiús anyuka
babdorka

Bori: Kaptam még néhány infót, de a baj az, hogy Egerben laknak, és nem akarom felrángatni őket, ha mégsem vennénk meg. Eredetileg olyat kerestünk, ami teljesen vízszintesbe dönthető két irányból tolható. Mindegy, biztos lesz még jó ajánlat.
A márka nekem sem fontos, de erről még nem hallottam, Shenma márkájú...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Ez a hétvége is gyorsan eltelt!!!

Moniá
Örülünk hogy nálatok is minden rendben van!!!

Dorka
Olyan jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy, és a fotó is szuper, aranyos a kiskukis, már én is nagyon várom a 4D-s uh-ot, már csak másfél hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is úgy tudom, hogy 38 fok felett és ha tartós, akkor lehet probléma, de menj el dokihoz, csakhogy megnyugtasd magad!!!

Kép
Kép
times

Zsuzsi! Az én taktikám az lesz, hogy elmegyek a Brendonba, kipróbálom az összeset, felmérem a saját igényemet, kigyűjtöm, mely típusok felelnek meg a mi életünkhöz, és azokat fogom keresni használtban.
Ha meg olyan jön, amit nem láttam a nagyáruházban, akkor megkérdezem az összes fent említett (tehát számomra elsősorban fontos) dimenziókat.
Ha nem jön be, tovább adod. Egy használt járgányon nem tudsz akkorát bukni, mint egy vadiúj 170e-sel!
Jut eszembe a szempontoknál: befér-e a csomagtartóba, mekkorára lehet összecsukni, hány kéz kell az összecsukáshoz.
De aki hirdeti, ezeket meg tudja válaszolni telefonon is, nem?
Vendég

Sziaasztok Lányok!!!!!!

Remélem mindenkinek kellemesen telt a hétvégéje!!!

Mi férjhez adtuk tesómat, már ami a polgárit illeti, most szombaton jön a templomi+a lagzi!!!!

Babakocsi: Bennem is uazok a kérdések merültek fel, mint Boriban. Illetve én lebeszéltem Magam ezekről a tipusokról, mert nem látom biztosnak, hogy félévesen overállban is kényelmesen el fog benne férni! :roll: Mi Bergont néztünk. Tudjuk, hogy nagy, de nem nehezebb, de legalább tágas!

Kérdés: Kinek szokott dagadni a lába, mert engem biza utolért! :( Vajon, miért?

Babdorka, te fiadról, olyan kép készült, mint én fiamról! Így majdnem egyforma az avatarunk! :lol: Cuki Baba, gratula!!!

kispiskóta

Igen, Zsú, szerintem vagy összebeszéltek a fiaink :lol: vagy mindenkinek ugyanazt a filmet vetítik le, mintha ultrahangoznának, és ezért van annyi fiú a táblánkban, nem? Kép

Bori, olyan jól összeszedted a babakocsis igényeket, hogy el is mentettem magamnak! Mert semmi tapasztalatom nincs, és ha megyünk babakocsit nézni, ezeket a szempontokat fogom figyelni. Köszi!

És igen, olyan jó boldognak lenni!!! Most nagyon az vagyok, el vagyok varázsolva, lebegek a boldogságtól, és nem bírok betelni a mocorgi pocaklakóval. Kép
A két értékkel kapcsolatban nem tud senki segíteni (MAD és FTA)?

kétfiús anyuka
babdorka

Gugliba ezt találtam:

Specifikus szerológiai eljárások

* a specifikus antitest az immobilizin
* kimutatására bizonytalan diagnózis és késői syphilis esetén lehet szükség
* három módszere van
* egyik a T. pallidum immobilizáció (TPI) vagy Nelson-teszt
o lényege, hogy a specifikus ellenanyag megszűnteti a baktériumok mozgását
* másik a T. pallidum hemagglutinációs próba (TPHA)
o itt VVT-k felszínére vannak adszorbeálva a Treponemák
o az immobilizin-pozitív savó ezeket agglutinálja
* harmadik a fluoreszcens Treponema-antitest próba (FTA-Abs)
o ennek során a szérum antitestjeit T. reiteri antigénekkel kimerítik, majd elölt T. pallidummal hozzák össze
o a T. pallidum-immobilizin komplexet jelölt anti-humán-immunglobulinnal mutatják ki
o előnyei:
+ előbb lesz pozitív, mint a TPHA próba
+ a specificitása eléri a Nelson-tesztét

kispiskóta

A másikra semmit nem találtam.

No megyek dokkerhez, aki kiadja a táppénzes papírkát és megkuksizza bokácskámat és remélem Marcit is!

Pusz

kispiskóta

Sziasztok!

Megjöttünk Sopronból. Sajnos elég rossz idő volt.
Elmentünk Bécsbe és Samu kapott sok szép holmit a nagyszüleitől és tényleg nagyon jó árak vannak.
Az ottani C&A-ban sokkal nagyobb a babaruha választék.

Dorka!
Gratulálok a kicsi fiadhoz!Nagyon édike a 4D-s képen.

Moniá!
Örülök, hogy minden rendben veletek.

Zsu!
Gratula a tesódhoz! :lol:
A lábdagadás elvileg vizesedéstől szokott előfordulni.
Nekem a balkezemen az ujjaim dagadnak néha..
A lábamat megtapogatta a doki de azon egyelőre nincsen víz.
A vizesedés gyakori "probléma" a várandósság alatt..a szervezet visszatartja a folyadékot a szövetekben.
Nekem annyit mondott az orvosom, hogy próbáljak kevesebbet inni és sószegényen egyek.

Ná!
Jól mondják a lányok, 38-ig normális a láz, hőemelkedés.

Nekem az elején volt párszor hőemelkedésem. (37.4-37.5)

Mi jól vagyunk. Samuka sokat rugdos. Annyi van, hogy előbb fáradok el..

Zsú!
Jó a vonalzód!!!
torolve_20131003125716

Köszi, Zsú. Jesszus, mamus, hát ez meg mit jelenthez. Kép Elvileg a leleten cm2-ben van megadva.

Lányok, nem lehet, hogy a vizesedésetek összefügg az éjszakai WC látogatásokkal? Próbáltatok kevesebbet inni? Főleg lefekvés előtt.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

találtam egy jó kis oldalt kevésbé kreatív kismamáknak (nekem)
http://www.g-portal.hu/portal/gyermekfalvedo/

Zsuzsi a www.babaszoba.hu nézelődtél már?ott tipus szerint is lehet nézelődni.
nekünk is a bergon volt a favorit de aztán beleszerettünk ebbe a chicco-ba.mindent tud amit felsoroltatok és Borinak igaza van tényleg ezek nagyon fontos szempontok.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy nektek jól telt a hétvégétek! Az enyém sajnos nem :cry: Összekaptunk a férjemmel, azóta mosolyszünet, nem hajlandó beszélni velem, azt monta elege van belőlem meg a nyafogásaimból, hagyjam őt békén! :twisted: Teljesen kivagyok, 3. napja csak sírok, és nem tudom mi lesz velünk :cry: Légyszi szorítsatok, hogy meg tudjuk oldani, különben tényleg nem tudom mit csináljak 4gyerekkel egyedül :cry:
Nem is írok többet, nem akarlak benneteket terhelni
Vigyázzatok nagyon magatokra meg a babáitokra!
Sok puszi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi, Veled vagyunk! Hogy-hogy elege van Belőled, amikor alig van otthon? Terhes vagy, persze, hogy nehezebben bírod a dolgokat, ettől még ezt ne nyafogásnak vegye, most kellene neki a legtöbbet segíteni! Ne sírj, légy boldog! Tudod, don' worry, be happy! Küldök Neked ölelőt, hogy jobb kedved legyen!
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Esztora ez jó! Akkor az oldal szerint a babó a fal színét fogja nálunk elsőre felismerni/látni (igaz nem konkrétan citromsárga, de sárga és élénk!)! :D

Brigi, szorítok! Biztos meg tudjátok oldani valahogy! Valami lehet a levegőben, mert ezek szerint meggaggyannak a palik mostanság! (tegnap hívott egy b.nőm, hazaköltözött szüleihez, pedig már épp indították a babprojektet is)

lynia-

Sziasztok!

Ezen a hétvégén vmi bizti érte a pasikat, mi is összekaptunk az urammal, szombat volt az első olyan esténk, hogy egymásnak háttal aludtunk el puszika nélkül, szörnyű volt, én is pityeregtem, du. átmentem anyuékhoz, még vezetés közben is sírtam, de aztán úgy döntöttem anyuéknak is megvan a saját gondjuk, nem terhelem őket, így nem mondtam semmit, anya észrevette igaz, hogy valami nem okés, de a hormonokra fogtam...
Aztán nálunk szerencsére vasárnap meg volt a békülés is, megbeszéltük kinek mi a gondja...
Szorítok BRIGI, hogy nálatok is így legyen!!!!
De érdekes nekem is mindjárt ez jutott eszembe, hogy mi lenne velem három kisgyerkőccel!!!

Kép
Kép
times

Brigi
Jaj, rossz lehet(ett), de biztosan meg tudjátok beszélni! Végülis ott van neked 3 gyermek, pocóban a negyedik, nem csoda, ha néha besokallsz, ezt uradnak meg kell érteni. Csak a pasik általában sokáig tűrnek, aztán egyszer csak úgy beszólnak, hogy hajjaj. Nagyon szorítok, hogy gyorsan véget érjen ez a nehéz időszak!!!

Kép
Kép
emma1976

Brigi!!
Sajnálom de biztos megtudjátok beszélni és szorítok hozzá!!!

Mi veled, veletek vagyunk!

Esztora!
Megkuksizom a falvédős oldalt..
Ma asszem megyek turni a babácsának
torolve_20131003125716

Halihó kismamik.
Remélem hamar kibékültök Brigi.
Dorka! Édi a picurka :lol:
Kicsit télleg megkattantak a fickek, remélem csak a tavasztól van és hamar múlik, mint a nátha.
:roll:
Sok puszi mindenkinek, jók legyetek... :wink:

Kép
Kép
christine

Sziasztok Lányok!

Én nem tudom, mi történt a pasikkal a hétvégén, de mi is összekaptunk tegnap. Nem is értem. Ráadásul egy hülyeség miatt, a babakocsi miatt. Hmmm.

Brigi: Ne keseredj el, minden rendben lesz...

Kép
zsuzsi**

Turi: Rita! Te olyan sokszor írtad, hogy turiztál ruhákat. De mindig elfelejtem lementeni, hogy hol. Megírnád nekem priviben az összes címet, amit ismersz? Ahol még nem voltál, de tervezed, az is jöhet! Előre is köszi!

Brigi! Igaza van a csajoknak. Pasid vsz. csak nyeli a mondandóját, és most egyszerre kitálalt. Sztem nagyon feszült lehet. Sajnos Neked is meg kell értened őt. Muszáj dolgoznia, mert a törlesztő, a 3,5 gyerek, és a Te jólléted múlik őrajta. Ez nagy felelősség, még akkor is, ha ő is bele akart vágni, és természetesnek gondolja, hogy ez az ő feladata. És persze tuti kímélni akar, emiatt sokszor talán nem mondta el, ha vmi bántotta. Most összegyűlt, és már nem fért a begyébe. Beszéljetek sokat. Ki, mikor, mit sérelmezett, a másik meg mondja el, hogy miért cselekedett úgy. Néha olyan bagatel dolgokon tudnak félresiklani az ilyen ügyek...
Nem fog egyedül hagyni!

Rózsa! Nagyon szép az új vonalzód!!!
Vendég

A "kreatívabbak" is köszönik a falvédős honlapot! Isteni ötleteket lehet lopni róla.... :twisted:
Vendég

Esztora: A babaszobán találtam ezt a kocsit is, de végül nem vesszük meg. Nap mint nap olyan jók kerülnek fel, csak ki kell választani a megfelelőt...

Kép
zsuzsi**

Hello-hallo!

Mi van itt kérem? Nagyon nagy a csend...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!!

Ma kellett mennem a belgyógyászatra EKG-ra. Bakker időpontom volt (9re) és 3 órát vártam :shock: Már beszóltam, hogy vagy behívnak most, vagy adják vissza a beutalómat, kiskönyvemet, mert mennem kell a gyerekekért a bölcsibe/oviba!

Basszus a fenének van időpont amikor nem tartják magukat hozzá?????????????? Azt hiszik mindenki nyugdíjas vagy táppénzen van és ráér..... És az a dúrva, hogy ott várok 3 órát,behívtak, és 2 perc alatt megírta azt a rohadt papírt, meg belenyomta a pöcsétet a kiskönyvembe. Rám se nézett! Akkor meg egyáltalán minek odamenni???

Amúgy minden oké, kaptam papírt, hogy a cukorterhelésen ehetek nem kell azt a car cukroslöttyöt meginnom, ami Bogival sugárba jött ki belőlem.... :shock: :o

Holnap este megyek a dokimhoz, megkérem nézzük már meg mégegyszer azt a kukit, megvan-e még :lol: Nem vagyok sznob, de tök csajos a ruhatárunk, azért nem pinkbe nyomuljon már szegény :lol: . Legalább egykét vagány pasicuccot hadd vegyek már neki, mire megszületik :lol:
Szép napot!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Babdorka látom már nem vagy elkeseredve,hogy kislány helyett kisfiad lesz.

Szegény Brigi, de azóta már kibékültetek remélem.
pillangó7

Enikő: Ez tényleg gáz :shock:
miért csinálják ezt mindenhoool?

Kép
zsuzsi**

Sziasztok! :)

Ma voltam a védőnéninél. Szivhang 160-as, vérnyomásom 130/70, súlyom 82 kg! :shock: :D
Vendég

Most jöttem a dokitól.Kisbabámmal minden rendben van,hihetetlen 3 hét alatt mennyit nőtt.Újból levett tenyésztést,hogy megnézze kiürült e a baci,hatott e az augmentin.Reméem igen mert nem szívesen szednék még antibiotikumot.Még majd a cukorgondozóba kell elmennem,mert a cukorterhelés után magasabb lett az érték mint a normál.6.OO a norm.,nekem 6.7 lett.Nektek milyen eredmény született?
Doki szerint nagyon sok fehérjét kell enni,hogy ne vizesedjen a kismama.
pillangó7

Műanyag motor!

Hát nem is tudom, nálunk a Gergő már bicajozik, már egy kicsit bírja tekerni is, de van, hogy kéri a motort vigyük most, úgy száguld vele az utcán és annyira örül neki, látnotok kéne, szerintem szuper, én is hüleségnek gondoltam, de járunk babaklubba és ott egymás elől szedik el a gyerekek, annyira népszerű játék (pedig 4 van belőle, mármint a klubban)!!!

Ja és képzeljétek a drága apuka mit szeretne édes pici - még egyetlen - buksijának húsvétra vásárolni. Benzines kismotort.......

Kép
Kép
times

Pillangó: A cukorterhelésnél a normál érték 8.00... A 6.7 az teljesen normális. Nekem is annyi lett... Két orvos is látta, semmit sem mondtak, csak annyit, hogy minden oké...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Voltam dokinál, tök rendi volt. Szóval még nem vizes a lábam csak dagadtabb, de azt mondta abszolút nem vészes. A kezem egyáltalán nem dagadt. Na szóval, napi 1-1,5 liter folyadékot szabad bevinni, mindennel együtt (víz, leves, gyümi) és sószegény táplálkozás!!! Így lehet a toxémiát kikerülni. Illetve azt mondta minél szénhidrátmentesebben kell enni, ami viszon mehet az a fehérje, minden mennyiségben!

Gurgi, hol turiztál?

Nekünk már annyi rucink van, a barátnőmtől is kaptunk egy párat.

Times és Apa fog a benzines motor után rohanni? :roll:

kispiskóta

igen a doki is azt mondta,hogy vszeg semmi gond,de mivel magasabb lett az érték kötelessége elküldeni a cukorgondozóba.Nálunk a cukorérték 3.6-6.OO között normális.
pillangó7

na úgy látom, ma mindenki dokinál volt :D
Én a háziorvosomnál, nekem ő csinált EKG-t! jó lett.
Vérnyomás: 105/70 :)

Kép
Kép
emma1976

Elkeseredve már egyáltalán nem vagyok, sőt. Mostanáig gyűjtöttem a fiúk előnyeit, és már annyira meggyőztem magam, hogy nagyon örülök neki, és már úgy látom a dolgot, hogy jobb is, hogy fiú lesz. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

babakocsi szemponthoz én is írnék pár dolgot-mint nagybani felhasználó-.. :wink: :lol: :lol:
- fújható v. tömörgumi v. műanyag kerék... higgyétek el, hogy tényleg nagyon nem mind1! alapvetően a fújható az ideális, kompromisszumnak tömörgumi, lehetőleg egyáltalán ne legyen műanyag.
- vízszintesre dönthető legyen a támla, a 160°-os nem ajánlott 0-3 hó között és hosszabb fektetésnél 6hóig! igaz, hogy lehet kapni egy 3szög alakú szivacsot, ami arra szolgál, hogy a döntésnél keletkezett teknőt kiegyenlítse... jobb mint a semmi, de általában elég keskeny... szóval csak végszükség esetén jó.
- amiről írtam az autósüléseknél, itt is áll.. a biztonságöv hossza.. ezen inkább múlik, hogy be tudod-e kötni télen a nagy zsákjában..
- aztán azoknál a típusoknál ahol a lábrész le van hajlítva, szintén állítható legyen vízszintesre, ez a lábzsákhoz is kell, ill. a későbbiek során ha nő a gyerek és már lelóg a lába, jó hogy fel lehet hajtani, hogy ne pangjon lógva a lába...
- ha vki a háromkerekű mellett dönt: bolygósítható legyen az első 1db kerék!! különben megkeseríti a közlekedést-fordulást!
ugyan ez igaz a bergon típusú nagy kocsikra, ha vásárolni, üzletbe, áruházba is akarsz járni...szte
aki sűrűn jár ilyen helyekre és ezt autóval teszi, érdemes olyan travel systemet venni, ahol az ülés a vázra pattintható- így elkerülöd, hogy a csecsemőt feleslegesen vedd ki, pakold át, főleg ha közben elaludt..
- lehet kapni kifejezetten csak olyan vázat, ami erre a célra szolgál(szinte minden hordozó típushoz jó), mondjuk főleg amerikai oldalakon láttam, de sztem megéri a 30-50USD-t, ha sűrűn használod, és mellette otthon pihen a normál nagy fekvős bbkocsi
-aztán pl. a huzat levehető, mosható-e...
-praktikus, de nem létkérdés a tolási irány megváltoztathatósága

na jó.. asszem befejezem babakocsi esszém.. kb nyolc féle típust teszteltem már élesben.. , ez csak az én tapasztalatom és hát mások az elvárásaink, de azért remélem van akinek tudok vele segíteni... :wink:

legközelebb folytatom az egyéb tárgyakkal (utazóágy, lázmérők, légzésfigyelők…stb) :D:D:D

KépKépKép
mütyürke

mindent összevetve úgy tűnik sikeres volt az orvos látogatás mindenkinél :D:D
én holnap megyek szívultrahangra-saját jogon- :( nekem nem lett jó az ekg-m anno.. remélem holnap minden ok lesz...

na jó éjt!

KépKépKép
mütyürke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?