Sziasztok csajok
koppkopp, jelentem ma még mindig láztalan
a tüdőm már minden formában kiköptem, vagy legalábbis ami benne volt. Most vettem észre, hogy hagytam el valamikor a 4dik hónap környékén a hasizmom, csak semmire nem használtam... Most viszont 2 napja használom... na nem jókedvemben

szval izomlázas lett a hasam.... hihihi de legalább biztos vagyok benne hogy nem a méhem fáj...
Jim, igazán jó baracklevet utoljára szilveszterkor ittam, akkor még nem voltak gyomorégési problémáim... most akkor ezzel magyarázom, hogy miért is jobb, hogy itt nem lehet kapni

úgyis égne a gyomrom tőle...
Cserszömörcés szájviz? jaj azt vajon hogy mondják svájciul?
köszi a tippet. meridolt megnézem majd hogy lehet-e itt kapni.
az a fagyi irtó jól hangzik, biztos tuti gyógymód a mandulára!
Eszterxx, ez a séta nagyon jól hangzott. ÖRülök, hogy bírtad végig, mert tuti jót tett.

Remélem szereztél valahonnan grillcsirkét
Márti, elhiszem hogy kibuktál az orvoson... ezt sosem értem, hogy miért az ucsó pillanatban szólnak... na mindegy. drukkdrukk hogy előtte de inkább utána induljon a szülés.
A kertetek meg egyszerűen szuper. Én nem gondoltam volna, hogy ilyen tuti kiskertetek van!! akkor Te tuti sokat sétálsz friss levegőn
Linocs örömmel hallom, hogy visszatért az Urad kényeztető kedve. Akkor élvezzétek ki az együtt töltött napokat. De azért naponta tessék hírt adni, hogy hogy vagytok...
asszem Mni, Te írtad elsőnek ezt a 28dikai dátumot, már akkor nagyon tetszett. Én persze nem szándékozom akkor szlni, az nagyon korai lenne, de drukk Nektek hogy bejöjjön. Tuti születési időpont
Én vagy a március 21et szeretném -nagymamám szülinapja, vagy március 28 - (merthogy eljegyzésünk 2006május28, esküvőnk 2007április28 volt ezek után 2008március28 milyen tuti már?

ja és 28 az egy tökéletes szám

)
vagy március 29

(anyum, apum, és én is 29dikén születtünk

)
vagy az április 1 is nagyon tetszene

De azért lehet hogy a kis Maszat morcizna majd 15 év múlva...
Esetleg március 15, anyósomék házassági évfordulója, vagy április 6. az meg egy sorba illene bele.
Látod, Rima, mindenkinél jobban szeret a Párod, és ez a legfontosabb!!!
fnora82

üdv köztünk, sosem késő csatlakozni

Tessék adatokat írni és Mnit megkérni, hogy rakjon bele a táblázatba
Mni, köszi az infot Bosekről. megy neki a drukk ezerrel....
Boszi, csini a pocakod
lányok, drukkoljatok, hogy holnap kevesebbet legyek, mert akkor az azt jelenti, hogy jobban vagyok és "végre" mosogathatok, rendberakhatom a konyhát.
ma egy akkorát aludtam délután, olyan jól esett... a legjobb gyógymód. na megyek, mindjárt jön az uram
vidám hétvégét mindenkinek