Sziasztok!
Én nem aludtam ám sokáig, már voltam a dokinál, nemrég értem haza.
Úgy látom, nem csak mi vagyunk frontérzékenyek, titeket is megvisel ez az időjárás...
Szerencsére én most jót is aludtam, szerintem Réka nagyon elfáradhatott az esti ugri-bugriba, mert csak reggel 6 körül jelentkezett.
Ma reggel én is éreztem, hogy húzódik a hasam alja, vagyis olyan érzés volt, mint a mensim első napján szokott lenni. Nagyon nem fájt, csak olyan hascsikarós érzés volt. Lehet, hogy ez már a jósolgatás eleje... De fájásnak nem mondanám. Mondjuk a mensimnél is csak életem első pár ciklusa volt nagyon durva. Azóta nem vészes.
Szóval voltam UH-n, de most nem kaptam papírt a méretekről így sok paramétert nem tudok mondani

De a lényeg, hogy RÉkus 2800gr körülii lehet, és korának megfelelő
A méhszáj vizsgálat most sem volt egy leányálom, 2 ujjnyira vagyok nyitva kívül-belül. A doki azt mondta, hogy a feje már egészen lent van, de még nincs beékelődve. TÖk furcsa, hogy ezt ő így ki tudja tapintani. Azt is mondta, hogy amíg egyik oldalból a másikba tudja helyezni magát, vagyis "forog", addig biztos nincs meg a "leszállás". Szóval ha már észlelhetően egy pozíciót foglal el, és a hasam is kicsit lejjebb csúszik, na akkor már eléggé a célegyenesben leszünk.
Volt megint ctg, most sem jelzett erősebb méhösszehúzódásokat, mint múltkor, viszont Réka grafikonja jó hegycsúcsos lett, mert egyfolytában mozgott, néha igen durván. Gondolom nem tetszett neki, hogy előtte a doki bácsi beköszönt lentről
Szóval továbbra is várunk, míg egyszercsak be nem indulnak a dolgok. Legközelebb hétfőn vagy szerdán megyek dokihoz, ha addig egyben maradunk.
Én azt hiszem lassan kezdek lelkileg is rákészülni a szülésre, de átérzem a kicsit pánik hangulatotokat. Ugyanígy voltam egy héttel ezelőtt.
Pihizzetek sokat, hogy még egy pár hétig élvezhessék a csöppségek az albérletet! És higyjétek el, napról napra jobban megbarátkozunk a gondolatal, hogy nemsokára TÉNYLEG kezünkbe foghatjuk a kis ordító csomagocskánkat
Anyum lassan elindul Nyíregyről, most már itt lesz velem, minden eshetőségre felkészülve.