Sziasztok
Na, én is elmenetem erre a Kataica féle ingyenes 4D-re, most délelőtt, elég vicces volt - úgy vettem ki, hogy ez ennek a készüléknek a bemutatója, és kb 20 orvos bámulta Bercikét a monitoron. Sajnos elég szégyenlős, és nem is nagyon mozgott: arccal lefelé hason feküdt, a fejecskéje balra lent, a lába jobbra fent a rekeszizmomban

Az arcát a hátsó falba a placentába fúrta, így aztán kitűnő képek készültek a háterincéről meg néha a füléről
Na, azért van egy homályos fél arcocska is
Egy kicsit zavarban voltam azért a nagy közönségtől, meg fura volt, hogy nem anyuka vagyok, vagy páciens, hanem egyfajta 'munkadarab', de mindenképpn megérte. Apja is eljött és megnézte a szokásos sztoikus mosolyával.
Kaptam 9 képet és 5 mini-videót is CD-n. Sőt, egy idősebb úr fényképezett a vizsgálat közben (a dagadt hasamat), és mondta, hogyha szeretnénk és adunk e-mail címet, elküldi a képeket - úgyhogy több oldalról is dokumentálva van a történet.
Más: boorzasztóan ügyetlen kezdek lenni - már nem csak mindenhova beütöm magam, de kiejtek a kezemből mindent - ennek eredményeképpen ma annyi lett a telefonomnak, leejtettem, szétesett és többé nem kapcsol be

Vihetem javítóba, ha végztes a baleset akkor meg vehetek újat
Na de nem kesergünk, apja fia jól van - csak nem olyan extrovertált, mint az anyukája
A legújabb viccünk a nagyobb rúgásoknál: nekimegy, mint tót az anyjának (ugye szó szerint, mert Tóth Berci a kicsim

)