Sziasztok!
Szeretném, ha tudnátok, hogy senki se akarok ám kritizálni, vagy bele szólni a dolgába. Bármikor küldjetek el a fenébe az okoskodással, ha sok!!
Nyuszi!
A melled nem az óránkénti szopitól fájt, hanem a rossz technikától. Valszeg ezért szopott keveset a kicsi. Nem minden babának meg elsőre a jó szopi technika. Valakit 1 hónap megtanítani rá. És igen, nem könnyű. Sőt, nehéz a szopi.
Tatim!
Azéé jó fej a doki, hogy meg se nézte a korodat... khm...
Megpértem, hogy aggódsz, de tuti nem hal éhen a gyerek. Ha van legalább 3 pisis pelus 1 nap és kakil is akkor nem éhezik! A sírás az már csak egy ilyen xar dolog. Attól még, hogy nem éhes, lehet 30 másik baja

:D Kitartás!!!!
Én soha se tudtam fejni, Hanna mégis 21 hónapig szopott. Szóval ez se mérvadó. Meg az se, hogy mennyit kellene ennie. Nem tápszert eszik a babád, ahol tudod a tápértékét a dolognak, hanem tejet, aminek változó a tápértéke. Így lehet,h ogy 30 ml-vel több tápanyaghoz jut, mintha megenne 120at...
Én úgy szoktam írni,h ogy 2x nyitom meg az ablakot és az egyikben írok, a másikban olvasok.

:D
Gem!
Tejtermelésre elvileg antibigyó nem hathat ki, kajálásra viszont lazán....
Tök könnyen lehet, hogy Lola ezért eszik keveset. Normaflore szerű dolog van kint? Ilyen bélflóra helyreállító folyadék?
A szopi utáni fejés semmit se jelent igazából. Az annyi, hogy beindul újra a tej adó reflex. Nekem ez az, ami soha nem jött össze

Nanetto!
Mondom én, hogy hasonlítunk hihihi

:D Örülök,ohgy bejött a köménytea
A törpék jobban bírják mint mi. Ha megnyugtat Alex is keveseket alszik, és nyugtalan. Nálunk ilyenkor kerül elő a kendő, mert ha bealszik, akkor utána tud pihenni.
Sajnálom a megromlott kaját... Az oooolyan kiábrándító, amikor eltervezed, hogy eszel valami fincsit, azt nem az lesz a vége...

Én is nagyon szeretem az olasz kaját, de a párom igazából csak a bolognait szereti... (lüke) Így magamnak nem szoktam annyira főzni
Detti_10!
Én Hanna születése tuáni cuccaimba férek bele. a régiekbe esélytelen vagyok, mert plus 10 méfg mindig van rajtam. A hsama is sokkkkkkal nagyobb, mitnt Hannával volt. De hát Alexal is nagyobb volt a pocim.. nem vagyok türelmetlen

Majd lassan lefogyok újra... (ha nem,. akkor meg szopi elhagyása után ismét szép fogyókúrákba kezdek.. brrr...)
Az a lényeg, hogy Szende hízik. Az, hogy ez az átlag alatt van, az nem fontos! Ne hagyd, hogy rommá idegesítsenek ezzel!!! A szomszéd kislány alacsony és vékonyka. Az anyját kikészítette a doki, mega védőnő, hogy éhen hal a gyerek. Ha tápot kapott, akkor se hízott többet, csak iszonyat sokba került a családnak... 5 éves, de alacsonyabb Hannánál

:D Ééédes!

é nagyon kis vékonyka. Ilyen alkat
Naaaagyon cuki a mosoly!!!!

Hát, játszani még nem igen.

De megértem a dilemmádat. Majd, amikor már jobban tud figyelni, forgatja a fejét a mozgás irányába, meg a hang felé, akkor már lehet kicsit hatni rá. Ami fontos, ha megzavarják a kicsit, akkor ő automatikusan a másik irányba néz, Nem tudja eldönteni kire/mire akar figyelni

Szóval majd ha jönnek látogatni, akkor szólj,hogy ne egyszerre 6an beszéljenek hozzá, mert az nagyon fárasztja őket.
DhDetti!
Jajjj, az a ciszta nem hangzik jól! Remélem nem kell vele semmi nagy dolgot csinálni és elmúlik magától!
Gripe water egy angol hasfájás elleni édes lötyi a törpének. Olyasmi mint az espumizán, csak nem gyógyszer, csak gyógyhatású készítmény.
Állatkert király volt

:D Nagyon élvezte Hanna.

És én is. Jó volt sétálni. ISteni volt az idő, nem sültünk meg... Remélem megéri majd az éves bérlet, amit megvettünk.

Miért kéne neki teát innia???
Anyám engem se tudott szoptatni. Ez nagyon sokszor annó azért volt, mert pl amikor megszülettünk csak 3 óránként adták ki a gyereket szopizni és akkor, amikor ők gondolták, nem amikor felkelt a gyerek...És egyébként se volt akkor épp trendi szoptatni.
Háát, igen. A melltartóban alvás nem a legjobb, de ha nem akarod,hogy lógjanak, akkor az is kell....