A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Times!!
Aha, értem..hát lehet, hogy nálunk is így lesz majd :lol:
nálunk biztos szörföni tanítja majd..na majd jól parázni fogok.. :roll:

Gergő nagyon édike :lol:
torolve_20131003125716

Times, ez halálos. Kép Az én férjem is tuti ilyen lesz.
Gergő meg nagyon kemény abban a sisakban. :lol:

Kép
nenoke

szörfözni
torolve_20131003125716

Teljesen meghülyült a babanet órája! :shock:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok Kismamik!

Rég nem voltam, pedig olyan becsületesen olvaslak, de dög vagyok írni, nem szép, tudom, tudom :oops: .

Ma voltunk uh.on! Babdorka, maradt még egy kevés KÉK festék a táblázathoz?Most már biztos, hogy kisfiúnk lesz, bár kérdőjellel írták a papírra, azonban láttam én amit láttam :wink: . Az már csaknem szárad le, remélem.

Zsuzsi te hányra mész?Tegyél képet.

Én sajna elég béna képeket kaptam, mert normál uh.on voltunk.

Times, de édes Gergő baba! Különben rajta van a listánkon a Gergő név is.

Bírom az off-os lekicsinyítést, naná, hogy azt olvasom el elsőre, mert kíváncsi vagyok, miért is van olyan picibe írva,hihi.

Olvastam az egyik kismama könyvben, hogy a 24. héten a "normál" súlytöbblet 4,5 kg, rá 4 hétre, vagyis a 28. héten pedig 9 kg. Nem tudom ti hogy álltok a kg-kkal, de ez normális, hogy hirtelen megduplázódik 4 hét alatt??
Vendég

zsanett: Rajtam 3 kg van :shock:

Kép
zsuzsi**

Zsanett: 16.20-ra megyek 4D-re... nagyon várom már!

Kép
zsuzsi**

Jó sok minden történt reggel óta....
Édesek a gyerkőcök.
Zsuzsi, sok sikert az uh-hoz.
Játékokból apa is olyat néz, ami neki is jó lenne, meg vágyott rá kicsiként.
Lassan javul a pocifájdalmam :roll: , remélem végleg felhagy vele.
Biztos nyuszi nő , oszt kirúgja a háza oldalát nagyobbra, anya meg tűrjön :lol:
Hogy mit kap ezért ha kibújik, legalább 1 napig csikolom érte a talpát :lol:

Kép
Kép
christine

Persze Zsani, már kész is, gratula! És örülök, hogy jelentkeztél végre!

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a biztató szavakat!
Sajnos még semmi jót nem tudok írni. A férjem egyszerüen elzárkózik az elől, hogy beszélgessünk. Oké, fáradt, megértem, csak jó lenne már valami... Bízom benne, hogy azért legkésőbb a hét végén fogunk tudni beszélni :roll: Most tényleg sokat melózik, vagy legalább is nincs itthon csak alszik 3-3.5 órákat és megy is :cry: Olyan szar ez az egész :cry:

Holnap megyek dokibácsihoz, már nem halogathatom tovább. Anyós jön vigyázni a kölkökre! Remélem legalább odabent minden rendben van!
Valaki tudja mi az a határ a vérnyomásnál ami már nem jó? Napok óta mérem és hát nagyon magas :cry: Főleg az alsó szám 85-90 is szok lenni. Felső változó 152-145 között bármi :roll: Mi a fenét csináljak?

Zsuzsi: drukk a 4d-hez!

Times: nagyon édi a kisfickó! A sisakos a kedvencem :wink:

Zsanett: de jó, hogy végre írtál! Gratula a kukacoshoz!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Kösz a jókívánságokat, próbálok gyógyulni.

Cukor: itt úgy fog kinézni a dolog, h éhgyomorra vérvétel, majd adnak egy csomó cukrot, azt itthonról hozott teával, citrommal ízesítjük. Várunk két órát a helyszínen, majd újabb vérvétel. Azt írták ki, h ne gyümölcsteát vigyünk, m abban nem oldódik fel az, amine fel kell. A vizsgálat a 24-28. hét között van, én megvárom, míg meggyógyulok.

Szabadság 1: biztos, h a terhesgondozással kapcsolatos vizsgálatok miatt szabadságot kell kivenni?? Én mindig bejelentem a főnökasszonynak, h szeretnék menni, erre ő azt mondja, h persze, ha nem mennék, ő zavarana el. És különben sem tehetné meg, h ne engedjen!

Szabadság 2: tegnap mondta a tv, h állítólag a parlament elfogadta azt, h nem lehet egész évi szabit átvinni a következő évre. Én eddig úgy kalkuláltam, h ha a gyerek 2 éves lesz, és kezdődne a gyes-korszak, akkor kiveszem az előző évi szabikat, mert az ugye több pénzt jelent. Akkor ezt sem lehet már?

Fokhagyma: csípett bizony, amikor a herpeszre tettem, de ez azt jelenti, h célba ért, sztem :lol:

Segítsetek!!
Akinek már volt most kismamaként gombás hüvelyfertőzése mit írt fel az orvos?
Köszi a választ.

Kép
Kép
christine

Brigice, nem ijesztegetni szeretnélek, de holnap feltétlen mondd ezt a dokinak. Nekem a dokim azt mondta, hogy 135/85-ig jó, 140/90-ig elmegy, utána magas!!!

Christine, én egyszer kaptam Betadine-t, egyszer meg Klion-D-t. Igazán egyik sem használt! :(

kispiskóta

Sziasztok!
Köszi a dicséreteket a Gergőm nevében is...

Brigi
Holnap a dokinak mond meg, mert én is úgy gondolom, hogy ezek elég magas adatok, igaz pontosan nem tudom, honnan számít magasnak, mert nekem inkább mindig alacsony szokott lenni.

Zsanett
Nekem is volt listám kb. 6 fiú névvel, és mondtam apukának, hogy innen ő következik, amikor döntött karikázza be vmelyiket, így lett Gergő!!!!

Rózsa
Sajnos nem tudok segíteni, de minél előbb menj el dokihoz, mert ezzel nem lehet várni, úgy tudom...

Kép
Kép
times

Brigi, akkor még megy a drukk!

Nálunk csak az a baj, hogy nem tudom rávenni pl. arra, hogy válasszunk nevet közösen! Idegesít...azért mrá jó lenne...de örülök, hogy most nincs nagy vita!

Vérnyomás: múlt héten mérte vn. és 130/80 lett, ami még jó azt mondta, nekem 140-től mondta, hogy az már nem lenne szupi a / értéket elfelejtettem :roll:
viszont nekem már ez is magas volt (97/71 és 118/75 volt eddig, igaz most nézem házidokinál az ekg után 137/71 104es pulzussal, mondjuk ott ideges lettem, mert ugyi félmeztelenül és az ajtó a fejem fölött, és azon agyaltam, hogyha most benyit valaki, hogy dokibá, nekem csak ezaz kellene, akkor az összes váró nép rám lát! :shock: )

Szabin én is gondolkoztam!????
nincs olyan, hogy igazolt távollét? ez nem az? pl ha nagy uh-ra megyek ne szabimat használjam (pedig én 2szer is azt vettem ki), esetleg valaki ezt köztisztviselői tv. szerint ismeri???

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

holnap cukroslötyi miatt kelhetek 4,45kor, hogy odaérjek 6ra! :cry:

Gergő tényleg édi Times!
nekem is naddon bejön ez a név, de egy uncsibátyus Gergely, de Gergőnek hívjuk és ...szóval nem szeretném ha már lenne...

lynia-

Sziasztok!

Ma voltunk mi is uh-on. Kerestük a fütyit,de a dokinő csak azt állapította meg, hogy nem látja... Mondjuk akkor úgy 80-90%, hogy gurgula számításai bejöttek! :lol: Csak most a névvel vagyunk bajban,mert az Enikő egyre kevésbé tetszik :cry: Az uramnak meg csak az....

A dokim szülésen volt, így az apja helyettesítette.... Nekem nem volt szimpi. Nem tudom Zsuzsi te hogy vagy vele, de engem kifejezetten idegesített, hogy 3percig tök csöndben nézte az uh eredményemet,mert 2,5 volt az AFP-m...Meg sem szólalt, csak simizte a szakállát.... Bosszantó volt! A vizsgálat után meg nem is nyújtotta a kezét, hogy úgy üljek fel és amikor bementem sem fogtunk kezet,pdeig meg is kérdezte, hogy találkoztunk-e és mondtam h még sose!!!
Szóval remélem nem lesz több ilyen :cry:

No ez van velünk! Legyetek jók, álmodjatok szépeket!!
És mondjátok már, hogy nem vagyok egyedül akinek folyik a teje!! Olyan kellemetelen éjszaka is, kicsit rosszul fordulok és érzem, hogy valami nedves a lepedőn.... :cry: :cry:
Kicsit el vagyok kenődve!

na, puszi
Vendég

Rózsa
Megint vissza az eredeti névhez?? Nekem egy gynoflor nevű, egy adagos krémet írtak fel, az használt kb 3-4 hétig :?

Zsuzsi???

KépKép

KépKép
szivvi

Bocsánat! GURGULA!!
Vendég

Sziasztok!

Névválasztás:
Nálunk bevált az a módszer, hogy én összeírtam azokat nevet, ami tetszettek és a párom orra alá dugtam, hogy válasszon, ja és hozzátettem, hogyha nem választ akkor mindet megkapja.... Egy-két nap múlva visszakaptam a cetlit és a Gergő volt aláhúzva!!!!

Szerintem most is így lesz, de mi még nem tudjuk fiúk-e vagy lányok, talán jövő hét szerdán meglátjuk!!! De már azért gondolkodtunk: Balázs és Dániel, Hanna és Lilla, - igaz még nagyon képlékeny.....

Kép
Kép
times

Sziasztok!
Voltam a dokinál, picit vashiányos vagyok, írt rá fel vasat, de amúgy minden oké!

És 5,5 miliméteres a pöcse a fiamnak :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Christine, nekem Candibene hüvelytablettát írt fel, meg vettem mellé Candibene kenőcsöt.
Még életemben nem volt gombám, csak Emivel a 40. héten, ugyanis a 39. héten végig Semicillint kellett szednem, amitől kijött. Úgyhogy a 40. hetet gombaöléssel töltöttük, amint elfogyott az utolsó tabletta, másnap megszültem. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Enikő, AZT is lemérték? :D Jó alapos dokid van! :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Enikő
Szuper orvosod lehet, gratula a pöcsöshöz!!!! Kép

Kép
Kép
times

Hát a múlt héten megnézték már a genetikai UH-án, úgyhogy most csak a fütyire voltunk kíváncsiak. Avagy arra, hogy valóban fütyis-e :lol: Úgyhogy célirányosan kukira nyomultunk :lol: :lol:

ceniko
Szeged

na megérkeztem... őrületes kálvárián voltam ma a kútvölgyiben..
szívemmel hál'istennek minden rendben! :D az a baj, hogy a két terhesség úgy elnyomta a szívem, hogy utána már nem tudott tök szimetrikusra visszaállni, ezért ez eredményez az ekg-nal ún. eltérést. amivel persze az ekg-s jó beparáztatott... :evil:

na akkor szép sorjában... jegyzeteltem miközben olvastam.. :lol: :lol: :lol:

ná: jobbulást, a herpeszedre én nagyon ajánlom az ezüst kolloidot!
és amúgy minden betegnek! az ezüst természetes antibiotikum! keressetek rá a neten. kívül-belül lehet használni, kivéve vastag- végbél irrigálásra.. :lol:

uxi: hőmérőkkel a köv.gondok adódtak.. mi kaptunk egy braun fülhőmérőt, amit nagyon nagyon jónak, gyorsnak és praktikusnak találtunk. igen ám, de a második gyereknél jöttünk rá, hogy az elsőnél csak 1éves kora körül használtuk először, viszont a másodiknál 3hónaposan kellett volna. nade olyan pici a fülkagylójuk, hogy lehetetlen egy ekkora gyerek fülébe beletuszkolni... vettünk cumi, de mivel nem cumizott kiköpte, annyira hogy még az eredményig sem tudtuk a szájában tartani (egyébként ez lehet jó megoldás egy darabig cumisoknak), aztán vettünk sima digitális hőmérőt.. hát igen, azt is kb 6-10mp-ig bent kell tartani vhol... dráma. és újra feltaláltuk a spanyol viaszt, ami az én gyerekkoromban nagy sláger és újdonság volt, a homlok tapaszos hőmérő... :) ez viszont elég pontatlan, úgyhogy majdnem anyai kéz rátétnek felel meg... :lol: :lol:
szóval a fülhőmérő maradt a legpraktikusabb(1mp), csak 1 éves korig ne kelljen használni :P :P :P

nenoke: hát a várakozásom nem volt semmi, még jó hogy mondtad előre. 1 órát kellet várnom mire bejutottam pedig nekem is kb 3héttel ezelőtt adták az időpontot, úgy hogy azt megelőzően 2-3héttel kaptam a beutalót!

bori: tolás irány sztem azért jó, mert amíg kicsi és sétálgatsz vele, jó ha látod, hogy mi van vele, esetleg 2-3hótól már kommunikálhatsz is... nagyobb korban viszont nagyon szeretnek már ők nézelődni, főleg félfekvőben és nekem mind2gyerekem zavarta, ha a menetiránynak háttal kellett ülnie.. (megjegyzem én is utálok menetiránynak háttal ülni bárhol...)
3 kerekű két dolog miatt jó,
1) ha fitness lady vagy és imádsz futni, túrázni, csakis a sport(de kifejezetten erre a célra kitalált! -nem a divat 3kerekű) verziót kell érdemes használni.
2) a divat 3 kerekű, kis váz, bolygósítható elsőkerék, sokkal jobb közlekedést biztosít, nem beszélve a helyszükségletéről.. :wink:

orsi: nekem mind2 csajnál már volt előtejem... sőt a másodiknál az uccsó hónapokban már kellett hordanom a betétet a melltartómban, mert annyi jött... és nappal is.. :?
most még semmi jele nálam.. dehát te előrébb vagy mint én :wink:

babdorka: én eléggé máv elkötelezet vagyok, immáron 3x-ra, úgyhogy csak bíztatót tudok írni :P :P :P
anno körbe jártam a lehetőségeket és ha a margit nem lett volna olyan messze.. azt választottam volna, de a máv ugyan azt nyújtja, kissé gyengébb dizájn-nal... :D:D és van amiben még jobb is :P :wink: szívesen írok bármiről, de inkább priviben, hogy ne kelljen a többieknek egy egész oldalas kisbetűt olvasgatni :lol: :lol: kérdezz bátran!

KépKépKép
mütyürke

enikő gratula a fütyishez.. :lol: én csak kiemelés után fogom megtudni mi van a lába közt :lol: :wink:

KépKépKép
mütyürke

ja... gurgula és times: nekünk is úgy jött a családi cég, hogy apa beleszeretett a retro 3kerekűbe és azt mondta, ha már neki ilyen nem lehetett, a gyerekének mindenképp vesz :lol: (azaz magának) :P :P
jah... és most RC autónk és helikopterünk is van... de bejön a csajoknak :D :D :D

KépKépKép
mütyürke

húúú bocs, hogy csak én írok, de megint kérdezek:

brigi, enikő: nektek hogyhogy engedélyezi a sok vonalzót az aláírásban?? nekem nem engedi, azt irja, hogy max 255 karakter lehet az aláírás... úgy látszik az én 3 vonalzóm több lenne mint 255? vagy ez csak vmi átverés? :twisted:

KépKépKép
mütyürke

Mütyürke: A babafalva vonalzói rövidebbek :wink: Az angol vonalzókat nekem sem engedte, max kettőt!

ceniko
Szeged

Mütyürke, nekünk ezen készülékek közül mindenféle van, csak digitális fenékbedugós nincs.

A homloktapaszos nem jött be, tényleg kvázi anyai kéz módszer, a fülhőmérővel meg még magamnak sem tudom megmérni :shock:, valahogy akkora a beledugója, hogy alig fér a fülembe, aztán ott össze-vissza értékeket mutat. Pedig nem gagyi hőmérő...elvileg...

A digitálist elég kb 10 mp-ig fenékben tartani? Emrt akkor még beszerzek egy olyat, talán könnyebb ottartani neki, mint a higanyost fél-egy percig.

A cumis tényleg jó volt, de kb egyéves kora óta már nem fogadja el Pedig szokott cumizni, de abból is csak egyfajtát használ. Finnyás kölök... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Rózsa, nekem Klion 100-at, amit 10 napig kellett használni, és nekem teljesen bejött.

Tegnap 8-ra értem haza, ez egy héten belül a harmadik eset, úgyhogy tuti nem fogok szabit kivenni a cukorterhelésre, hanem megbeszélem a főnökömmel, hogy számítsa be ezeket a napokat. Egyébként tök jófej a főnököm, pont az, hogy nem akarok visszaélni a nagy szívjóságával, ezért vennék ki inkább szabit. De mondom, ezután a hét után nem érzem, hoyg bármivel is visszaélnék, szerintem, így is túl sokat dolgozom várandós létemre.

Kép
nenoke

Na jó reggelt mindenkinek!

Jó hírekkel szolgálhatok! Kovács Pötty kislány, tehát a vonalzónkon ezentúl Kovács Panna királylány megszólítást használunk :lol: :P !

minden rendben van őnagyságával, méretileg és formailag is tökéletes.

Viszont: Egyáltalán nem vagyok elégedett az Istenhegyivel! Óriásit csalódtam, és majdnem sírtam. Képzeljétek, amikro telefonon kértem időpontot, elmeséltem ugyan a szív ultrahanggal megjárt kálváriát, de nem arra jelentkeztem be, hanem sima 4D-re, mert végre látni akartam!!! 16.20-ra adtak időpontot. odaértünk kicsit korábban, de majdnem egy egész órát kellett várni (egy ilyen klinikán szerintem ez gáz). Amikor beléptünk, már nem tetszett az egész. Én arra számítottam, hogy bensőséges lesz, ehhez képest egy fiatal, nyikhaj kis doki mobiltelefonozott a vizsgálatom első harmadában, és végig 2D-n nézegette a szívet. Kijelentette, hogy a doktornő, akinél jártam a Sotén, az az ország legjobb uh-sa, és ő is nála tanult, és ő nem érti, hogy én minek jöttem ide.
Amikor halkan megjegyeztem, hogy szeretném tudni, hogy milyen az arca (itt arra céloztam, hogy esetleg 4D-ben), akkor mondta, hogy mindjárt, várjak egy kicsit, mert megméri előbb, stb. Oké, mondtam, semmi gond, csak furcsállottam, hogy miért 2D-ben csinál mindent. Nekem megvolt már a genetikai uh kétszer is. Telefonon sem erre jelentkeztem.
na, végül láttuk 3D-ben két percig. A vizsgálat 7 percig és 32 másodpercig tartott, ebből majdnem az egész 2D. Erről kaptunk egy DVD-t, és fizetnünk kellett 14ezer forintot, mert a genetikai uh drágább. De én nem ezt kértem!!! :evil:
A döbbenettől nem tudtunk semmit mondani. A férjem annyit mondott utána, hogy legalább biztosra megtudtuk, hogy jól van, nincs baja, és hogy csajunk lesz.
Én azért nem erre készültem, rosszul esett. Miért mindig velem csinálják ezeket??? :evil: :cry:

Ja, lesz majd kép, csak le kell vennem a DVD-ről...

Kép
zsuzsi**

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
De jó, de jó!!! Mármint, hogy csajszi! (egyszer ordítsd már le a haját egy ilyennek! legalább te megnyugodnál tőle!!mindig kifogod a hülyéket :roll: )

Enikő
Neked is gratula!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: Köszi :D
Tényleg egyszer ki fogok akadni, de akkor az épület is összedől...

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi, nem csak Te jártál így ott. Én mondjuk nem látni akartam, hanem kifejezetten genetikaira mentem, én meg láttam a kis arcocskáját 4d-ben, de csak később kapcsolta be a felvevőt, ezért nincs rajta a dvd-n. És mivel a férjem nem tudott a munkájából elszabadulni, ezért nem is látta. Fényképet meg nem a babáról adott, hanem az áramlási vizsgálat eredményeiről. :( Viszont nekem meg a doki marha alapos és lelkiismeretes volt, vagy 20 percig nézte. A számlázásnál meg véletlenül 10e-et számláztak a 14 helyett, és mirke rájött, már nem volt kedve újra számlázni, úgyhogy csak 10-et kellett fizetnem. :lol:
Zsuzsi, örüljünk inkább a kis tündi-bündi Pankának!!!!!

Kép
nenoke

Nenőke: Már én is így vagyok ezzel, nem is érdekel, csak kicsi Pankám! Imádom! Annyira szép kis formás nyúlgyerek!!!

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

rekord 1/4 10-ig aludtam.
Zsuzsi szegénykém nincs szerencséd ezekkel a dokikkal.
lényeg hogy Panna királylány jól van.

tegnap voltunk vacsizni olyan isteni limonádét ittunk:gyömbéres-mézes.reszelt gyömbér,facsart citrom,méz és szénsavas (vagy mentes)ásványvíz.darabolt citrom is mehet bele.
ujabb off téma:ha v.kit érdekel péntektől lehet kapni a jegyeket rolling stonesra.(egész család rajtam kívül lázban ég)

Bridzsi

Kép
esztora

LÁnyok, én mindjárt elbőgöm magam. Ne kérdezzétek, miért, nem tudom. Még ilyenkor is dúlnak bennünk a hormonok? Azt hittem, ekkorra már hozzászokik a szervezetünk. De elolvasom Zsuzsit, meg Brigit, és mindjárt bőgök.

Kép
nenoke

Esztora: Ez a limcsi nagyon fini lehetett!!!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Teljesen megértelek! Szerintem is nyikhaj a doki és nálam is telefonált, és alig mondott vmit! Ezért bárki megkérdezte eddig, 4d-re senkinek nem ajánlottam az Istenhegyit! A Praxisban ellenben dr. hajdú Krsztina 17 perces felvételt csinált, abból kb 5 perc a 4D, tündérien magyarázott, és meg azt is mondta, hogy szép kisfiú :D szóval biztos, hogy hozzá megyünk a 30-31. hét körül

Nekünk hatalmas élményünk volt reggel: Zalán ma mutatta meg magát először apukájának! Bíztattuk, hogy most már rúgjon akkorát, hogy apa is érezhesse, édesem beindult, és jó nagy műsort levágott :D nagyon örültünk mindketten :D /főként, hogy én 4 hete érzem, és eddig apának nem sikerült, már alig vártuk ezt a pillanatot/

Kép
Kép
emma1976

Zsuzsi
Gratula a kis csajszihoz, és nagyon jó fej a férjed, ez a pozitív hozzá állás nagyon tetszik!!!

Mi jövő héten szerdán megyünk már annyira várom, és kivi is vagyok, hogy itt Győrben hogyan műksz, Gergővel nem voltunk, de most mivel a genetikain a dokinál annyira izgágák voltak alig láttam belőlük vmit, szeretném megnézni őket, igaz már inkább a kezemben szeretném tartani őket.....

Kép
Kép
times

Nenoke
nekem az első 3 hónap után alábbhagyott a sírási kedvem :) de megértelek :)

Ja, védőnő lemázsált, sajna +6 kg-nál tartok.... éreztem én, hogy rakódnak a zsírpárnák az utolsó 1 hónapban... Nem tudom, mennyi lesz a vége :?

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Fürdőszobatükör!
Nekem is van előtejem, már a 20. hét óta, és nekem is inkább este folyik nagyobb intenzitással, a hálóingem reggelre mindig foltos lesz, de azt mondták ez normális :lol:

Zsuzsi! Gratula a kiscsajhoz!

Enikő! Gratula a kiskukishoz!

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Rózsa!
Nekem a legelején volt gombás fertőzésem, én Pevary G kúpot kaptam rá. 3 db-ot és teljesen rendbe tett, azóta szerencsére nem volt, viszont elég erős fehér hüvelyfolyásom van de a doki azt mondta, hogy ez normális. Sőt! hogy ilyenkor megnő a váladék mennyisége.

Zsuzsi!
Gratulálok Kovács Pannához!!! Nagyon örülök nektek :lol:
viszont ez a dokis dolog, elszomorító és ezért elkérnek 14.000 Ft-ot..basszus..
Hát a Praxis ehhezképest sokkal profibb, emberileg is.
A lényeg, hogy nyúlgyerek jól van..tecccik ez a nyúlgyerek kifejezés

Mi jól vagyunk. Majd csak április 12-én megyünk legközelebb dokihoz de ma felhívom a szülésznőt a labor eredményeim miatt..

Pusszancs
Gurgi

Ja, a derekam be van állva kissé..tegnap már úgy ébredtem..napközben viszonylag oké volt de estére alig bírtam mozdulni..olyan, mintha be lenne csípődve..bár sosem volt még de gondolom hasonló érzés lehet, elég kellemetlen, a WC-n is rossz ülni.. :cry:
torolve_20131003125716

sziasztok!

túl vagyok a második terhelésen, ugye több neeem lesz????????

nenoke, semmi gond :wink: , én is szoktam ilyet, sacc a múlt héten is volt egy ilyen napom, meg előtte 2-3 héttel is volt egy napom, amikor még a buszmegállóban is elsírtam magam! :roll:

olyan hulla vagyook, alig fog az agyam, kevés volt a 6,5óra alvás, és ez is óránkénti ébredéssel! :(

lynia-

tej: nekem még semmi, és már kezdek "aggódni" hogy nehogy aztán ne legyen ám... :(
hallottatok olyanról, hogy valakinek nem volt előteje, csak szüléskor indult a cucc? (akkor még van remény)

lynia-

Emi nálunk 3 terh.cukor van.hétfőn lesz nekem a második.
nálam sincs semmi jele a tejnek,ugy tudom van akinek van és van akinek nincs előteje és nem függ össze a későbbi mennyiséggel.
javitsatok ha nem igy van.

kiváltottam a mg-ot a múltkor 1400ft volt most másik gyógyszertárban voltam itt csak 660 volt a 100 db?!

a múlthéten én is bőgtem Ricsi hülyéskedett hogy ne idegesítsem én meg elbőgtem magam...pedig tényleg viccelt.

Bridzsi

Kép
esztora

EMI!

A tej miatt ne aggódj, van akinek nincsen ilyenkor előteje, ez teljesen normális..csak szülés alatt, után indul be de akkor beindul!!
No para, lesz sok tejci :lol:

Én a jobb cicimen már láttam, ecce meg úgy ébredtem, hogy rá volt száradva egy csíkocska..

http://baratno.com/view.php?arclid=2006011301
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?