Szép estét!!
Nem tűntem el teljesen ám!
Szombaton barátoknál voltunk házat felújítani, (apa segít, én meg nézek..

) Vasárnap tettem-vettem itthon, meg jöttek anyuék délután, ma meg készült Nóci fejvédője a kiságyba

Eddig még csak egy naci szárát varrtam fel géppel....ugyhogy egy hatalmas előrelépés volt a varrógép és jómagam kapcsolatában a mai nap!

Még nem vagyok teljesen kész, még a kötőket meg kell csinálnom, és rávarrni, de már látszik hogy egész jó lesz

Van amit másként kellett volna csinálni(egyszerűbben), de majd legközelebb

Holnap elvileg befejezem, és akkor dobok képet hogy milyen lett.
Poci: gratula a 25 héthez!!:) Csodaszép a Poci-poci

Szép, formás!!
Edi: merre nézzük a tali-story-t??

Remélem minden rendben ment, és jól alakultak a dolgok!!!!
Bibar: Nagyon nagyon boldogat!!!
Mery: sajnálom a bogarakat!! Én úúúúútálom az összeset!! Nem félek tőlük, csak annyira undorodom, hogy ha van egy a szobában, akkor becsukom az ajtót, és megvárom, még apa kitessékeli!

Előre pánikolok, hogy mi lesz, ha a gyerek arra kér, hogy üssek le egy bogarat...
Dodo: Szegény! Még jó, hogy tényleg nem a pocakot ütötted meg!
Annyira jól laktam!! Délben elmaradt az ebéd, mert annyira belemerültem a varrásba, apa meg a tanulásba, hogy 2-kor vettük észre, hogy hoppááá....az ebéd elmaradt!

Ugyhogy csak azt ettük, ami a hűtőben volt. Csináltunk szenyót, meg tegnapról maradt négerkocka (amit már pénteken akartam csinálni, de tegnap valósult meg), azt ettünk. Vacsira megcsináltam az ebédet

Borsos tokány szerűséget csináltam....imáááádom! Egész jó lett! Jól bezabáltunk apával!

Most meg csak szuszogunk
Na! Lassan vége apa katonás, háborús filmjének, aztán sztem megyünk csicsizni! Reggel megy dolgozni, ugyhogy 6kor kolompol a vekker...

de sebaj! legalább időben itthon van!
Holnap nem tudom, hogy mennyit leszek, de mindenképp bekukkantok
Jaaa!! Majd' elfelejtettem mesélni!!! Tegnap végre apa is kapott egy nagy pacsit Nócitól! Annyira örültem neki!! Apa is nagyon boldog volt! Szegényem már annyira várta, hogy ő is érezze, hogy oda volt meg vissza a gyönyörűségtől!

Akkorát kapott, hogy a keze sacc másfél cm-rel emelkedett meg a hasammal együtt
Jó éjt csajok! szép álmokat! Nyugis éjszakát Mindenkinek!!!