A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

mia: gondolunk Rátok kedden! biztos jót fog tenni a kikapcsolódás és remélem sikerül megbékélnetek!

lányok én is elköszönök! reggel megyünk debrecenbe anyósomékhoz :) majd kedden jövök én is, addig jók legyetek :wink:
szép estét és jó éjszakát mindenkinek!

Kép
zsani78

poci: reggel azért még beszámolok, remélhetően vidáman :lol:

Kép
zsani78

igen köszönöm jobb is a hangulatom :) mutatok képet,
bárt itt a ruha csal és a pocim alig látszik... :oops:

Kép

Kép
freyja

Mercy,
ahol megnéztem, ott a 27. héttől írják a harmadik trimesztert.
Szerintem nem a hetek számítanak, hanem a fejlődési szakaszok.
Első trimeszter ugye a kritikus rész, második a happy időszak, harmadik - ha megszületne már életképes ...

Freyja,
tök jó, hogy kis sortban (vagy mini) jársz, én csak a terhesnaciban villogok ... nem vagyok valami sexy :)

Ma apukámra is bepöccentem: "kislányom, napról-napra szélesebb vagy" - mondta kedvesen.
Úgy megsértődtem!
1. ugye nő vagyok 2. terhes vagyok 3. annyival nem lehetek szélesebb, ha a nadrág, ami has alatt fix varrással bír, nem szűkebb egy hangyányival sem ...
Persze a hasam kerekedik ...
Szegény apám, szerintem azóta sem érti, miért mondtam neki, hogy most nagyon megbántott.
Tavaly Mindenszentekkor a temetőben egy nő ráköszönt - nem ismersz meg ugye ...
Apám megismerte, udvarolt neki anno kicsit ...
apám: dehogyisnem, megismerlek, igaz, kicsit meghíztál!
Édes!
Mellesleg a nő tök normálisan nézett ki, pont úgy, ahogy egy rendes 60+X éves ...

Ma a férjem nagymamája is úgy fogadott (kedvesen): Dundikám!
Na, ott türtőztettem magam, a nagyi 90 éves.

De azért beszédes beszólások ...
Hát, ez van, az én családom ezek szerint nem lesz túl elnéző velem ... pedig még csak most indulnak be az igazi súlyok ... szerintem júliusra mindenkivel össze fogok veszni (én leszek a "neked semmit nem lehet mondani" hisztis, terhes kismama).

Azért zavar, hogy így "kezelnek" ... én most tényleg befelé figyelek, de ha mindig beszólnak ... nem örülök ... figyelek én magamra, a külsőmre, valahol a súlyomra is, de hát kikerekedik mindenem kérem szépen ... Asszem húsvét lesz az utolsó nagy találkozásom ezekkel az emberekkel (kiv. apukám), aztán engem nem látnak, csak szülés után 3 hónappal, vessenek magukra, nem vagyok a saját ellenségem, nem teszem ki magam ezeknek a csípős megjegyzéseknek!
Vendég

jó reggelt!

megértelek Titeket lányok! én tegnap előre közöltem a párommal, h ha bárki beszól a családból (novemberben voltunk náluk utoljára, akkor még alig volt pocim), akkor bevonulok a kisszobába és csak akkor látnak, ha indulunk haza! én is nagyon ugrok, mert eleve rosszul érzem magam-magamtól is, nem kell másnak is megjegyeznie, h változom! előre kivagyok! remélem kibírom...., pláne sírás nélkül :cry:

elköszönök, jók legyetek! kedden jövök újra! :lol:

Kép
zsani78

Jo reggelt Csajok!

Anya Maci: jot nevettem...mert en is szoktam ilyen beszolasokkal szembesulni es tudom milyen rosszul tud esni. De mar teszek rajuk, ha meg nem szelesednek az lenne a baj, azt mondanak nem adok a gyereknek eleg kajat...csak nevess rajtuk, neked 9 honap mulva ugyis eltunik a poci, aki meg dagi es ugy szol meg annak meg tuti nem fog... :D :D :D

Freyja: csini kismami vagy.. :D

Lanyok: 2 terhesnacit vettem, az egyikbe mar nem ferek bele, vagja alul a hasam, pedig a maxra van allitva..hat igen olasz meretezes benetton "L"-es, a legnagyobb meret, es mar most kicsi ram, kb. a 4. honapig tudtam hordani. Hogy mibe fogok en jarni..Mar csak egy gatyo jo ram, mindig abban vagyok, de az kord, es kezd lassan meleg lenni...

Mia: jo kikapcsolodast Nektek.

Bibar: kuldtem haza a penzt, majd ha leszel megbeszeljuk a reszleteket. Pihizzetek Ti is, es huss rokakomak.

Edi: remelem ma tudsz jonni, mar nagyon hianyoltunk itt a forumon.

Zsani: ment PU :D :D

Szep napot Nektek!!
pocaklako

Jó reggelt!

Bibar, el is felejtettem, hogy Balcsira mentek! De jó nektek :) Milyen ott az idő?

Gabi, de jó, hogy mondod a bicajt! Én már annyira vágyom rá :oops: Én mondjuk a bevérzések miatt nem merem most pocakkal, de nyáron már alig várom, hogy lehessen :D Remélem a gátsebem hagyja majd :roll:

Évi, örülök, hogy jobb a hangulatod :D

Zsani, neked is gratula a 24hez :D Jajj látszik, hogy ezeket a hétfordulókat én nem tudom megjegyezni :oops: De a 24 az bűvös szám :wink: Én csütörtökön töltöm :D

Mia! Remélem tudsz pihizni és megnyugodnak a kedélyek! :) Mennek a drukkok keddre :P

Anya maci! :D Ez az az időszak, amikor mindenki felhatalmazva érzi magát, hogy kommentálja a súlyunkat és a pocak méretet :lol: Abba már kevesebben gondolnak bele, hogy ez hogy esik nekünk :wink: Én mostanában azt kapom meg, hogy biztos, hogy nem baj-e hogy nem hízom :shock: Pedig azért nem vagyok vézna! Próbáld meg kizárni ezeket, ill. a közvetlen családot szerintem meg is lehet kérni, hogy mellőzzétek ezt a témát, mert téged zavar :wink:

Edi, remélem minden rendben volt! Gyere majd ha van kedved mesélni, vagy esetleg írd meg a közösre ha ide nem akarod! Már ha megosztod velünk :oops: Drukkolok nagyon, remélem nem volt gond! :)

Még egyet elújságolok :D Emmáról ugye lekaptuk a pelust múlt hét kedden. A 6. naptól kezdve SEMMILYEN baleset nem volt, mindig szól mindenért :) 1 hét után utcára is bugyit kap, mert séta közben is szól, és a 10. naptól már a du-i alvás is bugyiban megy, sőt 4-5 napja az éjszakai pelusa is tök száraz! Felébred és sietünk a bilihez :D Olyan büszke vagyok rá :D Még nincs 2 hete, hogy nekikezdtünk, de ma már éjszakára se adok majd neki pelit :D
Na megyek én is :) Mi ma is nagymamázunk :) Szép napot lányok!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jó reggelt!!
De jó, hogy otthon hosszuhétvége van!! Nekem holnap már suli! :(
Mindenkinek jó szórakozást a programokhoz!!

Pocak!
Hogy bírod a kényszerpihit?

Barbuss!
Gratula Emmának! Nagyon ügyes csajszi!

Nekünk még nincs meg a konkrét mai program...van 3 verzió ami közül majd válogatunk! Egy biztos, először majd elmegyünk a henteskocsihoz (ami egy hónapban csak egyszer jön), és bevásárlunk magyar "disznóságokból" , ugy mint disznósajt, sütni való kolbász, szalámi! :) :lol:

d.dodó

Jó reggelt kismamik!

Sajnálom, hogy többeknek is "beszólogatnak" a családból a pocit illetően.
Nem is értem!!!
Nálunk szerencsére más a helyzet...mindenki dicsérget, hogy milyen kis gömbölyű, és milyen sokat nő hétről-hétre.
Ők örülnek annak, hogy látják jól vagyunk, szépen gyarapodik a pici...úgyhogy ne hallgassatok senkire!!! Érezzétek jól magatokat a bőrötökben, ráér a súllyal foglalkozni a szülés után! :D

Barbuss: Nagyon ügyes kislány az Emmát! Mit beszélek...már nem is kislány, hanem nagylány, ha ilyen ügyes bilizés téren! :D

Freya: Csini a pocis kép! Szerintem látszik a pocak! :)

Ma lassan indulunk vásárolgatni, mivel holnap Sándor-napot tartunk, s a papám, apukám, a bátyám is Sándor! :shock: :lol: :lol: :lol:
Meg lehet átveszem a "varázslatos" Felicitas kismama-csomagot is valahol. :)

Mindenkinek jó készülődést, kikapcsolódást mára!

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!

Látom a szokásos hétvégi pangás van :D

Anya maci: örülök, hogy rendben a terheléses cukrod!

Edi: most hétvégén van/volt a találkozó a nagymamával? Ha van kedved majd írj róla.

A talin már mondtam, itt is leirom, hogy nem tudom fejben tartani a héfordulókat, a gépem ráadásul mostanában vagy megjeleniti a vonalzókat vagy nem, ezért nem is szoktam gratulálni, bocsi mindenkitől :oops:

Freya: a fürdő jól néz ki, a konyha meg majd jól fog kinézni :D Tényleg megoldódott az exalbérlő kérdés?

Mercy: a mi házunk nettó 103nm + garázs, még nincs kész, erősen minimál designos. A tető, a betonalap és a gáz kivételével mindent mi csináltunk rajta (a falazást is). Igy jött ki kb 13,5-14 millióból. Úgyhogy az a 20millás árajánlat egy beköltözhető házért szvsz nem sok. Gusztustalanul drágák az épitőanyagok, főleg úgy, hogy mi pl hitelből épitkeztünk, igy minden anyagról ÁFÁ-s számla kellett, a bank felé elszámolni. Hogy értve nem "épitheted" te egyébként a saját házad? 3. trimeszter a babaszoba szerint a 28. héttől van.

Bibar: hányást sajnálom, remélem elfigadható időtök van végül a Balcsin!

Dodó: jó, hogy már kivülről is lehet érezni a rúgásokat!

Mia: sajnálom a vitát, és nagyon drukkolok keddre!

Freya: csinos a pocakod!

Hasméret nekem még nem olyan nagy, de nem is piszkál senki a családból, Zalánnal se piszkáltak. Mindig megállapitom, hogy alapvetően jófej, rendes családom van :D

Barbuss: nagy gratula a szobatiszta Emmához!

Már csak 3 nap és UH :D:D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok:)

Milyen pangás van, hétvége :D
Apának tetszett a hajam :lol: bár azt mondja kislányos :P
Albérlő téma: elvileg elmentek... 8)

Barbuss gratula :) Ügyes a kislány!

Hogy van ez a terheléses vércukor? ti már túléltétek :lol: :lol: :lol:

Bibar: párocskád merre dolgozik? mondtad megkérdezed mert valahol erre ahol lakom... :oops:

poci család: engem sem piszkálnak. kispocaknak hivnak :D
párom néha "viccelődik" h nagy a fenekem, de igaza van. :roll: :(

Kép
freyja

Sziasztok!
Én vagyogatok, csak ugye mivel nem volt sok írás, igy én se tudtam mire reagálni. Délelőtt kicsit voltunk vásárolgatni, szerintem egy óra se volt, és igy is ugy elfáradtam....de ebéd után aludtam egy jót! De most megint keményedik a hasam! :( Bár szerencsére nem olyan vészes.

freyja!!
Gratu a félidőhöz!!

d.dodó

Köszii Dodó :D
pihizz most már :wink:

Kép
freyja

freyja!
Pihizek, egész délután nem is csinálok/csináltam semmit. Pedig lehet hogy kéne egy kicsit svédeznem.

Lizy megint mondogatta a pocakomnak, hogy fiu! :lol:

d.dodó

Tényleg nagy ma a pangás...
Ma vásárolgattunk kicsit, és átvettem a Felicitas kismamacsomit...na meg vettem fürdőjátékot picurkának.
Ráér még, de jó árban volt viszonylag. :)
Ti mit főztetek ma?
Én főztem milánóit, és fokhagyma-krémlevest, na meg egy kis padlizsán-krémet.
Szerintem vacsira tökéletes lesz a padlizsán-krém, pirítóssal...úgyhogy neki is ugrom! :D

Hogy vannak a babák a pocakban?
Nektek is aktív mostanában?
Nekem pl. tegnap szó szerint egész nap mocorgott, s még este sem hagyta abba.
Reggel együtt ébredtünk, ahogy felébredtem várakoztam mikor mozdul meg.
Nagyon cuki volt, mert először csak egy aprócska bökdösés volt...aztán ahogy ő is felébredt, mentek az erősebb rugdosások is! :)
Ebéd után meg úgy gondolta, hogy két szobás lakosztályt szeretne...és többször nekifeszült a jobboldalamnak, hogy nekilásson a bővítéshez. :D
A párom ott vigyorgott mellettem, hogy nem semmi mit művel a kislányunk! :lol: :lol: :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

Dodó sajnálom a poci keményedést.

Emi: én pocaklakóm és kezd megint aktiv lenni, lehet ő a melegebb időjárást kedveli, abban a 2 hétben volt a legaktivabb, amig jó idő volt :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Hú, ez a délután kínszenvedés volt...még igy is, hogy szunyáltam egy órát. Ugyanugy álmos vagyok már most is. Mellé pocikeményedés, hüvely nyilalás, és Lizy még zizi is volt. Délben kemény fél órát aludt. Egyszer 5-kor mondta, hogy ő álmos, bement az ágyba, de nem tudott elaludni. Nagyon nehéz volt vele legalább fél 8-ig kihuzni a fürdetést, de már alszik. Remélem ez nem jelenti azt, hogy 5-kor fent lesz.

d.dodó

Jó reggelt!
Asszem én nyitom a napot! Dehát nálunk nincs ünnep....suliba is kell mennem majd, de csak 9:40-re. Fél 12-kor meg mikor végzek, jövök haza, jön barátnőm is, és a párja. A fiuk mennek pecázni, Mi meg Lizyvel és barátnőmmel megyünk hozzájuk! :)
Igy utána én is csak estefelé leszek, mert nekik még nincs netjük asszem (multkor nem volt - most költöztek oda).

Megy ma valaki dokihoz vagy UH-ra? Vagy ünnep lévén nem??

d.dodó

Jo reggelt Lanyok!

Hat nalunk sincs unnep. Dodo biztos ma kettencsken lesszunk, ja vagy akkor Te sem leszel.
Hogy vagy? Pocikemenyedes? Nalam elo-elo fordul, de akkor magnezium es pihi. Ja kedezted a pihit..hat hogy birom..ugy, hogy azert nem fekszek mindig. Nem csinalok semmi megeroltetot, nem is igen megyek sehova, de egy picit azert jarkalom a lakasban, mert mar nem nagyon birom. Azota mondjuk verzes nem volt, de a rovidules hat az csak ott van.

Szep napot minden Kismaminak!
pocaklako

poci!
25. hét!!! Azta!!!!! Gratula!
Nekem pocikeményedés az leginkább délután jön elő. Tegnap volt rendesen.

d.dodó

Sziasztok lányok...
Tegnap volt a találka, nem szombaton. Majd mesélek, lehet a közös mailre írom majd meg inkább :)
Jó sok minden összejött mára, de azért majd igyekszem jönni.

Puszi
Vendég

Jó reggelt,

én is vok, sajna nincs jó idő, így nem lehet menni a lovacskákhoz. Mindjárt lemegyek Linával, de annyira fúj a szél...és már semmi nem ér be rajtam.

Én napok óta farmvillezeek a facebookon, ez az össz szórakozásaom.

Reggelizni is kéne vmit....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Poci: Gratu a 25-dik héthez! :) Örülök, hogy már nincs vérzés...és az az otthoni kis séta biztosan nem árt.

Mi most indulunk anyumékhoz egy kis családi "ünnepségre".
Ott lesznek a bátyámék, a nagypapám is, aki még nem is látott pocakosan. :D
Hiányzom neki!

Szép napot Dodó és Poci!

Emi

Emi

email4
Budapest

Elegem van.....megkívántam a kakaóscsigát, ki is gyúrtam, erre - pedig totál körültekintő vagyok alapanyagok szórásánál- ott ficereg 1 bogár a tésztába...kiszedem, átgyúrom mégegyszer, még találtam kettőt...már elegem van....tele vagyunk vöröshangyával, már a csalétek sem kell nekik, ill. megjlntek ilyen apró vörösesbarna szárnyas nemtomik is....amik persze nem tudom hogy másznak be a kajába, de irtó gyorsan teszik....

Mercy

mercedes79
Győr

sziasztok!

Poci gratula :)
milyen pangás an ma is ... :shock:

Kép
freyja

Jaj Csajok, koszi a gratulakat.
Mercy: nem irigyellek...ahhhh...utalom a bogarakat....

Dobok Nektek egy 25 hetes pocifotot, az elobb keszult, persze nem feletek neztem most sem.... :D :D :D Kép
pocaklako

poci: grat a 25. héthez....hát furin hangzik, hogy neked már csak 15 hét :D

Mercy

mercedes79
Győr

Szépséges délutánt, itt Baján most süt a nap ezerrel!

Freya: szépen alakul a kecó! Meg a pocakod is! ;)

Poci: dejólnéztek ki!!!

Barbuss: gratu Emmának, nagyon ügyes kislány!!!

Emi: a mi Manónk is nagyon aktív, megy a boogie egyfolytában..

Nekem a kolléganőim csak azt mondogatják, hogy kerekebb a fejem, szerencsére nem szokták folytatni az elemzésem, én is tudom és látom nagyon jól mit mutat a tükör, habár a haskörfogatomat nem mérem, majd a legvégén. Párom csak a pucort szokta elemezni, hogy mekkora már a baba albija. Mondjuk sosem foglalkoztam ezekkel a megjegyzésekkel, de el kell ismernem, szerencsém van, hogy gyakorlatilag maximum a védőnőtől kaphatok ilyen "jóindulatú" megjegyzéseket, a többiek megértőek, és nem mondják ki az amúgy is nyilvánvaló dolgokat.

Terhesnacim még mindig nincs, csak bandázsokat használok, így hordhatom a régi gatyókat. Igaz most Anya most varr nekem egyet későbbre, de még nem nőttünk bele Ákossal :)

Csajok, voltunk tegnap a bajai bababörzén, nem is tudtam, hogy lesz, csak jött egy szórólap. És hát nagy meglepetésre gazdagabbak lettünk egy babakocsival, egy hordozóval, és még egy babahintával is! Úgy örülök!!
Tadamm:
Kocsi:
Kép

Hordozó:
Kép

Kép
Kép
csipetnyusza

Bibar: Isten éltessen, boldog szülinapot! Remélem a Balcsin is ilyen jó az idő!!

Kép
Kép
csipetnyusza

sziasztok :wink: :wink:
megjöttünk,jó idő volt,jól éreztük magunkat nagyon :wink: voltunk a veszprémi állatkertben is :wink:

Csipet
köszi drága vagy :wink: :wink: nagyon jókat börzéztél :wink: :wink: szuper a kocsi!!!

Poci
nagyon csini vagy!!!!!!!!szép pocak,gratula a 25.-hez :lol: :lol: :lol:akkor privizzünk hogy mi legyen:))

Barbus
jaj de ügyi Emma baba,szuperul haladtok!!! :wink: :wink:

Freya
irok privit!!!

Mamaki
neked is irtam :wink: :wink:

Niki
hogy vagy??hiányollak!! :oops: :oops: :oops:

Edi
veled mi van????mi volt a program :wink: :wink:

Emi
nekem aktiv mostanában a manóm nagyon :wink: :wink:

Fóka
neked is irtam,elraktam a rucikat :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Edi akkor majd szólj, hogy hol keressük a találkozás történetét :)

Merci: a vöröshangyák nálunk is megjelentek, és magasról tesznek minden irtási kísérletünkre :(

Poci: csinos a pocakod :D

Nyusza: gratula a szerzeményekhez!

Bibar: Boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok!
Megjöttünk! Szupi nap volt! Egy dolgot kivéve. Juditék lakásában akkorát estem, hogy ihaj....új laminált padló van, és adott valami mamuszkát, aminek filc a talpa. És pedig simán mentem csak, megcsúsztam, és ráadásul egy széket magammal is rántottam, aminek a karfája beleállt az oldalamba/hátamba! Tiszta kék-zöld-lila, és nagyon fáj.... de mázli, hogy nem 10 cm vel előrébb, mert ott már a hasam van.
Amugy főztünk eperkrémlevest, friss eperdarabokkal és tejszínhabbal tálaltuk. Volt főttkrumpli vörösboros pörkölttel és sütöttünk kakaóscsigát, ami ismét isteni finom lett. Mig mi főztünk, a fiuk pecázni voltak, csak sajna nem fogtak semmit.
Most jöttünk nemrég haza!

Csipet!
Gratula a szerzeményekhez!!

d.dodó

Bibar télleg szülinapod van? :shock: Sok boldogságot!!!! :D
ment privi :wink:

Dodo vigyázz magatokra!!!!!! :roll:

Kép
freyja

Bibar: Sok-sok Boldog Szülinapot!

Csipetnyusza: Jó kis cuccokat vettetek! :) Szupik nagyon!

Poci: Szép nagy a pocid! Jó helye van benne a kisfiatoknak! :D

Dodó: Sajnálom a balesetet...szerencse, hogy nem lett nagyobb baj a kék-zöld foltokon kívül!

Képzeljétek, ma teszveszeltem egy bababölcsőt! :)
Annyira boldog vagyok, mert a boltban 35.000 Ft új állapotban! :lol:
17.000 Ft volt, és a képen látható dolgokkal együtt...szerintem szép állapotú.

Kép
Kép

Mégiscsak elhatároztuk magunkat végül, hogy beszerzünk egy bölcsőt! :roll:
De szerintem megérte. Úgyhogy Emi és remélem babu is HAPPY!

Emi

Emi

email4
Budapest

Szép estét!! :)

Nem tűntem el teljesen ám! :)

Szombaton barátoknál voltunk házat felújítani, (apa segít, én meg nézek.. :) ) Vasárnap tettem-vettem itthon, meg jöttek anyuék délután, ma meg készült Nóci fejvédője a kiságyba :) Eddig még csak egy naci szárát varrtam fel géppel....ugyhogy egy hatalmas előrelépés volt a varrógép és jómagam kapcsolatában a mai nap! :) Még nem vagyok teljesen kész, még a kötőket meg kell csinálnom, és rávarrni, de már látszik hogy egész jó lesz :) Van amit másként kellett volna csinálni(egyszerűbben), de majd legközelebb :) Holnap elvileg befejezem, és akkor dobok képet hogy milyen lett.

Poci: gratula a 25 héthez!!:) Csodaszép a Poci-poci :) Szép, formás!!

Edi: merre nézzük a tali-story-t?? :) Remélem minden rendben ment, és jól alakultak a dolgok!!!!

Bibar: Nagyon nagyon boldogat!!! :)

Kép

Mery: sajnálom a bogarakat!! Én úúúúútálom az összeset!! Nem félek tőlük, csak annyira undorodom, hogy ha van egy a szobában, akkor becsukom az ajtót, és megvárom, még apa kitessékeli! :) Előre pánikolok, hogy mi lesz, ha a gyerek arra kér, hogy üssek le egy bogarat...

Dodo: Szegény! Még jó, hogy tényleg nem a pocakot ütötted meg!

Annyira jól laktam!! Délben elmaradt az ebéd, mert annyira belemerültem a varrásba, apa meg a tanulásba, hogy 2-kor vettük észre, hogy hoppááá....az ebéd elmaradt! :) Ugyhogy csak azt ettük, ami a hűtőben volt. Csináltunk szenyót, meg tegnapról maradt négerkocka (amit már pénteken akartam csinálni, de tegnap valósult meg), azt ettünk. Vacsira megcsináltam az ebédet :) Borsos tokány szerűséget csináltam....imáááádom! Egész jó lett! Jól bezabáltunk apával! :) Most meg csak szuszogunk :)

Na! Lassan vége apa katonás, háborús filmjének, aztán sztem megyünk csicsizni! Reggel megy dolgozni, ugyhogy 6kor kolompol a vekker...:( de sebaj! legalább időben itthon van! :)

Holnap nem tudom, hogy mennyit leszek, de mindenképp bekukkantok :)

Jaaa!! Majd' elfelejtettem mesélni!!! Tegnap végre apa is kapott egy nagy pacsit Nócitól! Annyira örültem neki!! Apa is nagyon boldog volt! Szegényem már annyira várta, hogy ő is érezze, hogy oda volt meg vissza a gyönyörűségtől! :) Akkorát kapott, hogy a keze sacc másfél cm-rel emelkedett meg a hasammal együtt :)

Jó éjt csajok! szép álmokat! Nyugis éjszakát Mindenkinek!!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

csipet, Emi: Nagyon klasszak a cuccok, amiket "szereztetek" :) Én is, én is!!! :) Irigy, irigy!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

A hangyákat már egész megszoktam....de az apró barna nem tom mi, az nagyon zavar...

Irigy a bölcső miatt :D

Mercy

mercedes79
Győr

Köszönöm a szülinapi köszöntőket lányok :wink: :wink: :wink:

Jó reggelt :wink:

Emi
nagyon szép a bölcső :lol: :lol:

Dodó
szegény,még jó hogy nem a pocakod ütötted meg :oops: :oops:

Merci
bogarak :twisted: :twisted: :twisted:

Meme
nagyon ügyes a kismanód,olyan jó hogy már igy érezzük őket :wink:

lányok majd még jövök csak dolog van :wink: :wink:

bibar

Jo reggelt Lanyok!

Bibar: utolag is de nagyon boldog szulinapot Neked!

Dodo: vigyazz magadra, mazlid volt, hogy a pocakod nem utotted meg, a tobbi kek-zold meg lassan el fog mulni.

Meme: varjuk a fotot a fejvedorol.

Emi: szerintem nagyon jo aron vettetek a bolcsot a picikenek, es hidd el nemcsak Emi, Babu is boldog. :wink:

Szep napot mindenkinek, kesobb benezek.
pocaklako

jó reggelt!

Emi ügyesen vásároltál. szééééééép :) most komolyan elgondolkoztam én is h kiságy vagy bölcső... lassan lejár a babona idő ( amit kicsit amúgy is megszegtem :oops: ) és shoppingolhatok a picurinak. :D

Nem aludtam jól :( hajnali 4kor kipattantam az ágyból és összevesztünk apával. :cry: ő most alszik. nekem meg menni kell 8ra át a lakásba, jön a festő. :( talán utánna ledölök picit mellé... ugy délig :roll:

Kép
freyja

sziasztok, jó reggelt! mi is megérkeztünk tegnap késő este!

bibar: én utólag, de nagy szeretettel kívánok boldog szülinapot :lol: :lol: :lol:

poci: nagyon csini vagy, szép a poci-pocak :lol: :lol:

mercy: szegénykém, bogarak hesssssssss :twisted:

freyja: látszik ám a pocibérlő :wink: :lol: irigy a mini miatt!!!!!!

emi: nagyon szép a bölcső, jó vétel volt! :lol:

dodó: még jó, h nem pocit ütötted! vigyázz magatokra! ugye te voltál, aki korábban is esett a jégen? közlekedj óvatosan!!!!!!!!!

csipet: ügyesek vagytok, jók a szerzemények :lol:

heni: boldog névnapot :lol: :lol:

meme: te is nagyon ügyes vagy! várjuk a képeket! jajj de jó, h apa is érezte!!!! tudnak tőle olvadozni :lol: :lol: :lol: tokány-szerűsgé (én is szoktam, hamistokány :lol: ) imádom!!!!

fóka, niki: hol vagytok????

edi: hogy alakult a találkozó?

Kép
zsani78

túléltük a vendégséget, csak párszor lettem megbántva a testemre tett megjegyzésekkel... azért kibírtam! sebaj, szülésig már nem találkozunk :lol: bár bevallom őszintén, párom családja legalább foglalkozik velünk és babuval, míg a saját apám azt sem kérdezi meg, h hogy vagyunk, minden rendben van-e. ma reggel is jöttem dolgozni, de a "szia"-n kívül nem szólt hozzám :cry: :cry:

nem is meséltem, h ismét beszereztem remek manóruci-csomagot :lol: (majd pár fotót rakok fel) és nagyon édi tigrises törülköző szettet :lol: egyik tesz, másik vatera, tegnap vettük át mindkettőt debrecenben és környékén :lol:

sajnos ma is munka, de néha bekukk!!!

Kép
zsani78

Sziasztok!
Láttam, hogy hiányoltál Bibar, miközben átfutottam az oldalt. Aranyos vagy.
Ne haragudjatok, nem igazán tudok jönni. Nincs jó kedvem, nem igen tudok írni. Majd, egy kis idő múlva. De amúgy megvagyunk.
Mindenkit puszilok!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja,most látom Zsani is hiányolt!Köszönöm!! :)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!

Pocak!
Csini a pocak!

Zsani!
Igen, én estem a jégen is. :oops:

freyja!
Sajnálom az összeveszést.

Niki!
Remélem hamarosan jobban leszek lelkileg!

Csajok, az gáz, hogy én még semmit nem vettem Manócskának?? Bár ruhánk rengeteg van, és minden "maradt" Lizyről...de tervezem azért valami első saját ruhadarabot is venni.

Ma kicsit korán kelt Lizy. De csak 9:40-re megyek suliba, igy viszek be a kávésszünetre frissen sült kakaóscsigát, már kel a tészta.
Apácska meg paprikáskrumplit fog főzni.

d.dodó

Sziasztok!

Dodó: óvatosan, jó hogy nem a hasad találta el a szék. Ha nincs Bibar :P az én gyekőcömnek se lenne még sok cucca, szerintem egyáltalán nem vagy még elkésve a vásárlással.

Emi: szenzációsan néz ki ez a bölcső!

Meme: tök jó, hogy végre kifelé is jelzett Nóci :D

Freya: sajnálom a rosszul alvást, és az összeveszést. Egyébként mostanában én is felébredek 4-5 körül, de szerencsére általában vissza tudok aludni.

Zsani köszi a hiányolást, feletted irtam néhány hsz-szal, lehet megint szórakozott a babanet :D Szerezményeim majd én is fotózom :)

Niki: nagy ölelés, és várunk nagyon vissza!

Mia mennek mára a drukkok (ugye Neked kell drukkolni :oops:)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 10:08-kor.
Vendég

Dodo: nem gáz, én se vettem... :wink:

Niki: kitartás! várunk vissza hamar hamar :roll:

Edi: jófejnek tűnik a nagyi :wink: örülök h jól sikerült a találka...
Botinak még ráérsz kitalálni mit mondj, bár sztem az igazat. Ő egy nagyi. Majd lesz mégegy.... sőt, csinálj belőle jó oldalt: nem sok kishercegnek van ennyi nagyija csak a külölegesen kisfiúknak :D :wink: bár az a része érdekelne hogy oldja meg h ne tudja meg az apuka :? ezekszerint nem jó a viszonyuk?

Kép
freyja

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 10:12-kor.
Vendég

Bibar

Háááát BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok így megkésve is....

Nagy puszival :P
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?