A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Már úgyis rég tervezem ezt az IKEA-s sétát :lol:
Nálunk is alig férnek a játszószőnyegre ketten... S mostanság kezdik felfedezni egymást... szép lassan...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

lépnem kell,mert vendégek jönnek.(holnap is :( )
Este még jövök
Vendég

Tényleg régóta tervezed ikiát :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A hófordulót meg elfelejtettem!
Annyi eszem van mint egy marék lepkének.
utólag boldog hóforduló!!!!!
Vendég

Köszönjük!
Ha nem dőlök ki, jövök én is este :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Még pancsoló kisfiúkat!!!

Banika!
Formás a hátsójuk, ennyit tudtam megállapítani! :lol:

Este UH, ha lesz még enregiám, jövök beszá,olmi.
És CSODA történt: a fiam kb. 1 órája ALSZIK!!!!!! Igaz, hisztizett, amikor beparancsoltam az ágyba, de már mindenen csak nyávogott, mint egy rossz macska. Muszáj volt.
vovanda

Sziasztok!

Nem tudom már ki tette fel a Fakopáncsos linket, de küldöm a bérgyilkost.
Ma jön a csomag (szigorúan karácsonyra, remélem kibírom) egy kisebb vagyont fogok fizetni :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok, ma állatkertben voltunk. Jelentem, 14 hónaposoknak nem rossz program, sőt! Azt hittem, ott maradunk a varacskos disznóknál (az volt az első állat, amit láttunk). Töltök képeket is a webalbumunkba.
Talán még este jövök!

Fakopáncsot imádom!!!! :lol:

Kép
an°°di

Banika, az nem jó dolog szokott lenni, ha vendégek jönnek? :roll: :lol:

Játékszőnyeghez csak annyit, h én paplanhuzatra tettem őket sokáig: a virágos mintájún elvoltak elég sokáig egy mukk nélkül, de csípték a színes csíkosat is. :wink:

Kép
an°°di

Megkerültem :D :oops:
pancsisfiúk puszika azok a szemek :D
a két kis vizilóseggest meg megzabálom :D
mi meg tegnap pucoskodtunk fotó kedvéért még nyúlsapit is felvettük és a nagylányaim 5perces külömbséggel hátról hasra fordultak :D el sem hittem aztán megint :D Kép

ma kaptunk a dokinénitől az oltás mellé amin ismét hősök voltak és nem sírtak sinlakot,hát előbb bekevertem de nem tól pépes lett igy cumisüvegből ették a védőnő mondta 1decit adjak nekik na jól kiröhögtek mikoór tápot 2decit esznek így a cumisüvegbe raktam még 30ml vizet így most elég lett oszt alszanak,
banika te hogy adod nekik :?: :?: :?: :?:
alvásunk már tök jó utsó kaja 21óra aztán 3óra maj reggel 7kor csak úgy kelnek vicceskednek és 8-kor kaja
rengeteget foglalkoznak egymással szeretetteljesen simogatják egymás fejét összekapaszkodnak fogják egymás kezét szemeznek nevetnek szeretik egymást úgy örülök ennek.
én egy kicsit el vagyok havazva állandóan mosok vasalok mint egy hülye.
kurva bergont 49E-ért árulom 1hónapot használtam kb másfél év garis de nem kapkodnak utána pedig jó lenne a kis lé :D
ja januárban megyek hasplasztikára ezt a baró kötényhasat lenyisszantom mert hányok tőle.
na má megint lejárt a mosógép megyek teregetni :twisted:
puuuussssszzz
márkó és milcsi boldog négyhónapos szülcsit :!:

lanyané

Szia Mariann :P
Tündéri Nyuszikák! Itt most nagyon hasonlítanak! És nagyon ügyesek! Nálam csak Márkó próbálkozik a fordulással, de még nem járt sikerrel...
Én is kérek a következő oltásnál Sinlac-ot! És én is folyton mosok.
Nem kellene még várni kicsit a hasfelmetszéssel? Én úgy tudom, hogy azért 9 hót kell várni, mert addig még mehet vissza... Hol csináltatod?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

beszéltem a dokival ha nem szoptattam csak egy hetet már nem fog visszább menni illetve lóg a bőr mint az állat és hullámos :cry: úgyhogy mossssstttt vagy soha :D a szent imre kórházban anno ott csinálták a cicifelvarrásomat is szupi körülmények és fele mint a magánoknál de igy is 300E :evil:

lanyané

Írtam privit!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Andi,
hol vetted a padlószőnyeget? Kell kérni méretet, és beszegik vagy hogy van ez? És mennyi az annyi?

Mariann,
én mindig úgy adtam a Sinlacot, ahogy rá is van írva a dobozra: 150 ml víz + 5 evőkanál Sinlac. Főzelékes cumiból itta Barnus, amikor tejallergia gyanú miatt arra váltottunk a tejes tápról. Cukik a nyuszik!

Fanni,
édesek a fiúk a habokban!

Anny,
mi újság? Írjál, mi van a lányokkal!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2008.11.05 21:32-kor.

KépKép
lili73

Sziasztok!
Megjöttünk a doki bácsitól. Méhszáj zárt, a babák 600 gramm körül vannak.
Ja, és múlt pénteken megszülettek Nyíregyházán a hármasikrek!! Majdnem a 35. hétig húzták!
vovanda

Ja, üveges kaja.
Én főleg főzök, de azért becsúszik néha egy-egy üveges. HIPP, Kecskeméti, Univer, mindhármat veszem, egyikkel sem volt semmi gondom, de próbálom az egyszerűeket venni, amikben nincs mindenféle fölösleges dolog, mint hagymapor és társai.

KépKép
lili73

Lanyané
Én totál különbözőnek látom őket :lol:
sinlacot olyan sűrűre csinálom,mont a tejbedara kb.enyém kölkök nem szeretik a folyós kaját,fújják kifele.fogalmam sincs mennyi sinlac mennyi víz,szemre keverem.
Nekem a hasam nem annyira vészes(olyan már nem lesz mint 18 évesen,dehétről-hétre jobb állapotban van)Én is várnék azért a helyedben,de te tudod.Én speci nem bánnám ha a hátamon csavarnának egyet-kettőt a bőrömön,hogy a cicim ne legyen ilyen rozoga :lol:

Andi
Vendégekkel alapban nincs gondom,de ők megint a jó kis falusi rokonyok.Múltkoriak beállítottek egy csupa hab tortával,egy fagyasztott tyúkkal,30db tojással meg 2 (98-104-es)kardigánnal.Azt mondták nem akartak olyan ruhát hozni amit pár hét alatt kinőnek a fiúk. :lol: Bercusra még néhány 56-os simán jó

Mosás-vasalás-teregetés ennek sosincs vége :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most már megint hány óra van itt?Má megen köll állítani?
Vendég

Vanda
3-as ikrek 35. hétig.szuper.Mindjárt érkeznek a 4-esek is.
Vigyázz a bébikre,növesztgesd csak őket.

Lili
Én is adok több féle üvegest is hogy ne finnyákoljanak nekem később :lol: :lol: :lol: szeretik a házikosztot is
Vendég

Banika!
Ügyesek a Nyíregyi doki bácsik. Meg a szuri, amit az ikresek kapnak. Ez már a második hármasiker csapat volt idén, az elsővel is kb. el tudták idáig húzni. Szóval valamit csak tud a szuri, megéri, hogy kilyuggatják a fenekem. :lol:
vovanda

Vanda :P
Persze nem ez a jellemző, de én még 1 napba egyben belehaltam volna :lol:
Ügyik a babók, hogy már 600 grammosok. A nemeket és a neveket már tudod?

Lili :P
Köszönjük!

Andi :P
Engem is érdekelne, hol vetted a padlószőnyeget, milyen vastag, s puha? s mennyiért? Köszi!

Banika :P
Én születésükkor kaptam 3 meg 6 hós cuccokat :shock: De mondjuk a 98-104 az nagyon durva :lol:

Lányok :P
Azt hiszem, búcsúzom az éjszakázóstól :lol:
Gyerekek ettek este 8-kor, anya kidőlt velük 9-kor, s Milcsi kelt 4.30-kor, Márkó 5-kor és még vissza is aludtunk kicsit... Szóval többet aludtak így és tovább, mint mikor még 11-kor felkeltem őket enni :shock: :shock: :shock: Még mindig szépséghibás a dolog, mert Milán megint csak az én ágyamban volt hajlandó elaludni... de azért már legalább 1 héten 1x fél éjszakát a saját ágyában tölt :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok :P
Egy kis családi reklám...
Nálunk Apa sebész (15 éve) és most csinálja a plasztikát is. Ha gondolkodtok bármi beavatkozáson, mielőtt iszonyú pénzeket kifizetnétek, esetleg kérdezzetek meg erről, ha gondoljátok...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mariann :lol: Látom ti már a húsvétra készültök :lol: Nagggyon édesek :lol:

Lili! Kedves, hogy érdeklődsz :) Jól vannak a lányok. Megkapták a Pneumot. Nem volt semmi. Még sírás se. Kis hősök :wink:

Lányok influenzát beadatjátok? Vagy már kérdeztem? :oops:

Voltunk játszón Dédnagyi segítségével. tetszik nekik, csak ha 1 előtt megyek, akkor full tele van kisgyerekesekkel, és esély sincs a babahintára, 1 után meg a szomszéd iskola kivonul oda és randalírozik. Tanítónénik meg beszélgetnek. Akkor ugyan üres a hinta (a többi anyuka elmenekül), viszont az a sok 8-12 éves :roll: Jönnének babázni, de én ezt annyira neeeem.... meg a fiúk iszonyat mit művelnek.

A Ti babáitok elviselik a cipőt? Enyim lányok lerúgják még a lakásban :? Ezért el is adom ezeket. 19/20-as. 1x volt rajtuk.

Kép Kép

A csizma 1500/db, a cipő 800/db

Kép ezek 6hó/67cm (kék és zöld plüss) 800/db

Kép Kép

Fehér 68/74-es (a kesztyű része nem levehető, de felhajtható. Kicsit itt poros lett valamiért, de én már nem bíbelődök a kimosással...)
Lila (kisebb, mint a fehér, kb 2 centivel, de nincs benne méret. Ha valakit érdekel, lemérem, természetesen)
2500/db

És van még a cica-mintás Bergon (kis hibás), részleteket ha vkit érdekel. 25000ft

Kép

Ne haragudjatok, hogy ezeket ide is írom, de Krácsony és szülinap közeledik... :oops: És mihelyt az ikresre fölrakok valamit, tuti hogy 26-an utánam töltenek fel, és az enyim holmi elsikkad...
Vendég

Hello!

Banika: aranyos rokonyok, a 4 eves fiam hord ekkora fuhakat. :lol:

Andi: megneztem a kepeket, szuperek, gyerekeid szinte mar felnottek. :D Jo otletet adtal, lehet hetvegen mi is elmegyunk az allatkertbe ha jo ido lesz.

Fanny: majd en kerdezek privibe mert siman hatracsaphatom a melleimet a hatamra. :lol: :lol: :lol:

Vovanda: orulok hogy minden rendben a babakkal es nagyon jo sulyban vannak. :D Nemuket nem lattatok?
3-as ikrek? Szegeny anyuka! :lol:

Lanyane: nyuszilanyok nagyon edesek, gyonyoruek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok! Jó reggelt! :D

Fanni! Édesek a habcsókjaid!

Banika! A kis Harisnyások már most jól tudnak pózolni, majd kiváncsi leszek 18 év múlva!
Nem semmi ez a ruhaméret! Nem tudod elajándékozni, és azon, amit ott spórolsz venni nekik valamit? Én biztos ezt tenném. Nem szép dolog, de ez van.

Lanyané! Nagyon cukik a Nyuszifülek!

Andi! A szőnyeg engem is érdekel, légyszi küldj infót!

Na most megyek, mert kifő az ebéd, oszt apa mérges lesz, ha nincs kaja mikor hazajön.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Lányok, hol veszitek ezeket a cuki harisnyákat?
Vendég

Lanyané, nyuszik tündériek!

Banika!

Jók ezek a rokonok! Egy-két év és hipp-hopp hordhatják is a skacok :lol:

Vovanda!

Jó, hogy minden OK!

Judit

jucicuki

Fanni!
Tudunk nemeket és neveket is, rajtunk kívül tudja a doki meg a szülésznő. Szegény anyukám már a plafonon ugrál, de kitartok.

Anny!
A lakásban (ha nem nagyon hideg a padló) ne adj rájuk cipőt. Sokkal szebben alakul a tappancsuk, ha mezítláb lehetnek. Párom kislányára első perctől cipőt adtak, merthogy anélkül lábujjhegyen járt (jelzem: minden második bab így kezdi), most meg iszonyat lúdtalp kezd nála kialakulni...

Tontica!
Én sem irigylem őket 3 babával, ők viszont hallatlanul boldogok. Lombikbabák ők is, éveket vártak rájuk.

Lányok!
Újszülött méretű bundazsákja vagy overallja nincs valakinek? Néztem az 50-es ruhákat és ami nekünk van overall, abba ketten is bele fognak férni.
vovanda

Hahó csajok!

Hogy van nektek ennyi időtök ennyit írni??? :roll:

Anny!
Mi már most cipőben "járunk",hogy szokják. :wink:

Mariann!
Bátor vagy azzal a hasfelmetszéssel!Állítolag elég szar mutatvány!
Lánykáid nagyon ügyik a fordulással!Hasról hátra is csinálják?Enyémek még semerre se.... :(

Andi!
Alig várom,hogy állatkertezhessünk már!Májusban megpróbáljuk.akkor 10 hósak leszünk.

Majus is eszi a sinlac-ot,neki izlik,Marci utálja.Neki tejpépet adok,de Majának hasmenése volt tőle(vagy a hozzápótolt újszülött anyatejtől).Egynapon adtam a kettőt,most nem tudom,hogy melyik miatt fosott.... :roll:

Fanni!
Ha már csak egyszer kell kelni gyerekenként,az irtó jó! :lol:
Nekünk ez még sose sikerült,mert az egyik mindig 2x kel. :roll:

A képek nagyon édesek!

Csajok!
Krumplit hogy adok először nekik?Hogy csináljam meg?Anyatejjel?

binyek

Mikulásvonat indul a Vasúttörténeti Parkba december 5.-én és 7.-én.

„Mikulásruhába” öltözött gőzmozdonnyal utazhattok a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba, hogy ott egy felejthetetlen ünnepen vegyetek részt.

Az Orient Csarnokban a Buborék együttes műsorával várjuk a Mikulás érkezését, aki az ünnepi alkalomra feldíszített hajtányon érkezik, hogy minden gyermeknek egy mikuláscsomaggal kedveskedjen.

A Mikulásvonat indulási időpontjai a Nyugati pályaudvarról:
December 5. (péntek) 15.40-kor (visszaindulás: 18:10-kor)
December 7. (vasárnap) 10:40 (visszaindulás: 13:10-kor) és 13:40 (visszaindulás: 16:10-kor)

Jegyek 1.490 Ft-os áron, elővételben kaphatók a MÁV Nosztalgia Jegyirodában (Budapest, Nyugati pályaudvar 10-es vágánya mellett)

Magyar Vasúttörténeti Park
1142 Budapest, Tatai út 95.
Tel: (06-1) 450-1497, 269-5242

forrás:mininews

Csajok! Tali? Nekünk a december 7-i, 10:40-esre van jegyünk. Mit szóltok?

Judit

jucicuki

Binyek!

Ilyen korán el akarod kezdeni a kruplit?
Én párolóban csináltam és krumplinyomón nyomtam át, mert különben nagyon csirizes lesz, ha mixerrel pürésíted. Szerintem nyugodtan keverheted anyatejcivel.

Judit

jucicuki

Vovanda: nem adok cipőt rájuk itthon. Csak elmenetelkor próbáltam, de feladni sem engedik.

Nekem 1 db kis bundazsákom van. rózsaszín, alig hordták. Asszem 56-os. A másik elkelt az ikresen.
Vendég

Fanni
Infót elteszem későbbre,hátha jól jöhet :lol: Te eddig keltetted őket enni?Miért?

Vanda
Én az angol turkában szoktam nagyon jó rucikat kifogni.Pl 44-es overalt (anno egy rokonnak akinek kirábban jött a bébije :cry: )tök új volt és azt hiszem 700ft.Csak mostanában én sem jutok el a turiba ezektől a lurkóktól.

Anny
Influenzával én sem tudom mi legyen,de azt hiszem nem.Már csak azért is mert a Marci a műtét előtt már nem kaphat oltást,utána meg x hétig szintén nem.Én meg ilyen hülye vagyok,hogy akkor a Bercus sem.
Harisnya lidl!!!!Akciós volt,500ft.De én a kínaiban is vettem nekik csíkosakat szintén 500-ért.Semmivel nem rosszabbak mint a kengurus (sőt)amit megvettem 1300ft-ért én hülye.
Mindjárt itt a szülinapjuk te jó ég!Most születtek.

Binyek
Nagyon jó ez a dumaparty.Nálunk sikongatás,röhögés megy ezerrel(most is)
Krumplihoz tegyél anyatejet vagy tápszert,hogy "krémesebb" legyen.Bocs,nem felszólító mod,csak javaslat.Én szoktam tenni hozzá.
Én speci úgy tudok írni nap közben,hogy viszem magammal a gépet és ott vagyok melletük.Kicsit írok,kicsit játszunk :lol:

Rokonyok-ajándék
Gondoltam én is,hogy odaadom a barátném kisfiának hordásra amíg belenőnek a fiúk,de még neki is nagy :lol: :lol: :lol: :lol:

Vanda
Milyen szuri?

Juci
Én nem merem bevállalni sajnos a Marci miatt a talit,pedig már nagyon jó lenne.
Vendég

Banika :P
Mert azt reméletem, ettől majd átalusszák az éjszakát :oops:

Judit :P
Jövőre talán, enyémek még kicsik ehhez. Biztos jó buli lesz!

Vanda :P
Éééértem.

Tonti :P
Rendben.

Ancsi :P
Köszönjük!

Binyek :P
Nemsokára már csak 1x kell... Én is remélem, hogy így marad...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika!
Heti egy ampulla progeszteron. Egész precízen: 17 alpha-hydroxyprogeszteron.
Ausztriából hozzák, itthon nincs törzskönyvezve. A dokim valami konferencián szedte fel, Nyíregyen ikreseknél már több mint egy éve használják. Segít, hogy a babák minél tovább bent maradjanak.

Anny!
A bundazsákot mennyiért adnád? (ha adod). Hordozóba be lehet vele kötni a babát? Ha igen, akkor mindenképp kéne.
Influenza elleni szuri: nekünk a doki nénink nem javasolta még most sem, hogy Manó jár közösségbe. Szerinte teljesenfeleslegesen terhelnénk vele, mert influenzából is többféle van "forgalomban". Hiába szúrja meg az egyik ellen, a másikat ugyanúgy elkaphatja.
vovanda

Fanni
én is mindnen nap azt remélem,ha jól lefárasztom őket akkor alszanak napközben.De nem.Marad a napi 3x 30-45 perc.úgy látszik ennyi elég nekik.Viszont cserébe este fürcsi-kaja-szó nélkül alvás kb 9-től reggel 7-fél 8-ig.nekem ennyit megér :lol: Babakocsiban sem alszanak egyben max 40 percet.Annyi hogy ott könnyebben visszaalszanak.
Vendég

Vanda
Tök jó ez a szuri.Fizetős?Alapban az ikresek kapják vagy a lombik miatt?
Vendég

Nekünk tegnap jött meg a hernyónk,nagy sikert aratott.Egy újabb balhé forrás :lol:

Eszti,Csilla,Riddencs...........???????????????

Ja!
Lili
Szemtelen módon "átzugolvastam" máshova és én nem szeretném ha elhagynál bennünket.Sajnos enyémek kisebbek,ezért nem tudok okosat :lol: válaszolni az esetleges kérdéseidre.Nem azért mert nem érdekel.
Vendég

Banika!
Keményen fizetős, 6 ampulla kerül 30 euróba. Plusz a szállítás. Ikreseknek mindig javasolják, nem kötelező, de szerintem is jó. Mondtam a dokimnak, hogy ha megspórolok vele egy hónap kórházat, akkor bőven megéri.
vovanda

Képzeljétek volt az ikresek oldalon 2 db Peg Perego etetőszék, hát nem lemaradtunk róla. Ez a mi formánk. Biztos nem lesz szerencsénk, hogy kifogjunk valami jót nekik jó áron. Ezt legalább már most is tudtuk volna használni, így marad a pihiszék, amíg nem tunak ülni. Ja és a lila-zöld foltok a rugdosástól, és a pecsétes ruhák, mert már mindent kilöknek a kezemből.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Juci! mennyiért bérelted a bérgyilkost? várom :):):)miket rendeltél?

irogatok egy szhelyi fórumra ott kb 10-en rendelünk belőle majdnem 100-ért :) szóval nyugi!

Banika! néhányat figyelek is :):) most tanuló kutyára fáj a fogam, mert ugye a tescoban nem lehet ám kapni, pedig ismerőssel is le van zsírozva....
Hol sikerült neked venni a hernyót?

Van egy rakat Mega Bloks-om is. azok is most újultak.

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Alma, sajt főzőcske, mesekocka, formalap, színtorony, hangszerkészlet :oops:

Bérgyilkos olcsón dolgozik :lol:

Judit

jucicuki

jaja gondoltam, hogy még játékokra is futja :):)

Én is rendeltem mesekockát, formalapot, foganytús kirakót, meg Fanninak egy rongybabát. ez 6 rugó. meg a tescoban is vettünk már karira ajándékokat. és még hol van karácsony ??!!

zsuzska80
Szombathely

Csak olvasom ezeket a játékokat és gőzöm nincs,hogy miket írtok... :oops: :oops: :oops: Ilyen kutya,olyan hernyó,jézus mária!

Judit!
Muszáj lesz elkezdenem a zöldségeket is,gyümit már kaptak(alma,barack,körte,banán),mert Maja semmilyen tápszert nem hajlandó megenni,csak anyatejet,ami nagyon fogyóban van.Marcit már nem is szoptatom,hogy elég legyen őnagyságának,de igy is kevés,mert a héten nem hízott egy dekát se.Inkább éhezik,de nem fogadja el a tápszert!Bolond nőszemély! :twisted:
Szóval muszáj etetnem valamivel...Jöjjön a krumpli,répa,rizs,stb...

binyek

Zsuzska
Még a végén egymásra licitálunk?

Egy hernyót csíptem a vaterán egyet meg a teszveszen
A pécsi csaj későn tette már fel :twisted: :twisted:
Anyósom játéboltban dolgozik nyugdíj mellett,de annyi kedvezményt kap,hogy jobban járok ha a tescoban vásárolok játékot.Király főnöke van mi?

Ancsi
akkor ráállunk az etetőszék-projektre

Vanda
Meddig elég a 6 ampulla?

Én már sokszor akartam kérdezni,hogy mibe kerül egy lombik,de mindig elmaradt.Pusztán kíváncsiság.
Vendég

én csak figyelem, Te már licitáltál?? majd az utcsó pill-ban :)

banyek, ezek békák ma nem alszanak semmit...és egyedül leszel velük holnap estig...

zsuzska80
Szombathely

Kamilla! hol vettétek a habtapit?? nekünk gyapjúszőnyeg van, de iszonyat szöszöl....

zsuzska80
Szombathely

Binyek
Lego primo
Már nem gyártják(a köcsögök)én azért kezdtem vadászni használtan.Annyit vettem már korábban ajándékba és minden kölök imádta.Ha gyerekek jönneik,akkor ők is eljátszanak vele(szinte kortalanul),az sem hátrányos hogy el tudom mosni-fertőtleníteni.Múltkor bevágtam őket a mosogatógépbe.

kis ízelítő a készletünkből
Kép [/img]
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?