bfagi
ha nagyon aggódsz csörgesd meg a gyerek orvost. nekünk eddig max 1 nap maradt ki.
móni
már én is jártam így nemrégiben. azt olvastam, hogyha 1 hónapos kora előtt nem kap cumis üveget elvileg nem lehet cumizavaros. én addig próbálkoztam,
amíg el nem fogadta a cicit. nekem sikerült. és most nem csinálja, csak 1 nap volt ilyen.
emese
klassz a szőnyeg
én vótam az a szerencsétlen, aki a ruhás oldalt kérdezte

köszke
hát ez a nagyis kép csúcs, zsófi nagyon fotogén

mindig tudja mikor kell szépen nézni
sense
először nekünk sem szopizta olyan lelkesen, pedig nagyon tetszett neki, de rá kell jönnie, hogy cumizza. addig sokat fog kiesni és mindig vissza kell rakosgatni, meg
egy kicsit benntartani, míg elkapja a ritmust.
lilla is elég függő, de inkább a cumi mint az újja. azt könnyebb lesz megbeszélni, hogy letegyük.
zsuzsóci
szerintem ez hülyeség anyatejjel babát nem lehet elhízlalni. ha nagyon sír ugyis oda kell neki adnod a cicit. ha csak nyüszikzik, akkor lehet kicsit húzni az időt.
amúgy meg szép lassan rááll majd a 3 órás szopikra magától.
granda
ez nagyon jó volt

jót röhögtem
Neked, hogy sikerült a smiley centralos cuccot betenned??? Nekem még nem sikerült...pedig nekem is van már régóta
az igen, apuci meg lett tisztelve
regi
fúú de jó lehetett
irina
jó volt a cikk.

szegényke
niki
jó hogy jelentkeztél..szegény párod

mennyire komoly? én is hátas vagyok.
rania nagyon édi lehet...
minden babó csodaszép..
anyós téma
szerintem az anyósok kattantak és mivel nem olyan közeliek nekünk, mint az anyukánk nem tudnak normálisan viselkedni. nekünk is volt anyós affér, de
nem akartam panaszkodni. nálunk anyós cigizik és elég gyakran elfelejt kezet mosni utánna és fogdossa lilit. na meg állandóan gügyögne vele, akkor amikor a gyerkőc még
csak épp felébredt és tiszta kóma és akkor is amikor aludnia kellene. tuti már nem emlékeznek rá nekik milyen volt és egy csomó mindent másképpen kellett csinálni akkoriban.
asszem, bár nehéz mégis az a legjobb, ha megbeszéljük velük, mit, h. akarunk. talán lehet úgy hogy ne bántsuk meg őket. ha meg megbántódnak, akkor ennyi, ő bajuk.
Viranka
Ez nem semmi.
Hajni
Boldog szülinapot!
marica
boldog névnapot
Anyatej mikrós melegítése: én is csak azt tudtam, h. a nem egyenlítes melegítés miatt kell vigyázni.
K. Timi
Mi nem a Mecsek teával itatjuk, de gyógyteával és igen többet pisil.
Remélem mindenkinek jól sikerült a keresztelő, várom a képeket
Amúgy, ami a dalokat és egyebeket illeti én innen szoktam tanulgatni és mondogatni neki, nagyon szereti
http://marci.co-net.hu/mondokak.htm
Kaki
Mi egyszer próbáltunk neki lázmérővel segíteni, de semmit nem segített...nem tom' ti hogy csináljátok...
Kiskolbi
Az a lényeg, hogy rájöttetek mi a bibi..
Mi november 1-én utaztunk haza Egerbe. Apukámnak 50. szülinapja volt és nem is tudta, hogy megyünk. De nagyon megérte, mert szerintem ettől nagyobb örömet nemigen
okozhattunk volna neki

annyira meghatódott. De ne tudjátok meg milyen dugesz volt

azt hittem már sosem érünk oda. Autópályán sok helyen 30-60-al tudtunk haladni.
Godolom mindenki gyertyát égetni igyekezett. És hát a dugesz miatt nagyon sok marha volt az utakon, elálló sávon 120-al meg hasonlóak.
Szorítottam, hogy tőlünk minél távolabb kerüljenek.
Szval este is ugyanez volt, lett volna, apa utánna nézett a neten, így visszafelé nem indultunk el, ott aludtunk. Anya rögtönzött előkapta öcsém mózeskosarát (még megvolt)
és Lilla nagyon jól elaludt benne.
A nagyszülők és a dédi meg nagyon boldog volt, hogy babázhatott
Mindjárt dobok egy pár képet