Sziasztok! Alig bírtam visszaolvasni, remélem mindenre válaszolok, amire szeretnék....
Apró: szuperek a talis képek, jó kis nosztalgia, és gyönyörű lesz a gyerekszoba, nagyon tetszik a bölcső
Andi: én 15 kiló hízásnál tartok, szerintem a te 16-od sem sok, nekem ma azt mondta a védőnő, hogy ez teljesen jó így. Nem semmi ez a nagy halom kaki ízelítőnek

Én egyenlőre egész jól bírom a többletet, bár én magasabb vagyok, lehet hogy jobban eloszlik, elrettentésnek teszek fel egy képet
Ritus: Én sem vállaltam volna, szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod! Szerintem a férjed sem gondolta végig először, amikor ezt kérte....
Pöttöm: jó hallani rólad, ne tűnj el, mert akkor mindenki aggódni kezd

Örülök, hogy jól vagytok!
Fülbevaló: szerintem nekünk ki lesz lyukasztva, de azt nem hiszem hogy rögtön a kórházban, bár itt nem is halottam, hogy megcsinálnák.
Szuszu, Zsófi: növöget a pocakotok szépen, Zsófi kíváncsi vagyok te hogy látod, de én valahogy a saját 123 cm-et nagyobbnak látom mint a tiédet

Fel is teszem a képet!
Én ma voltam Jógázni, védőnőnél, és megjött a véreredményem, minden rendben van velük, csak az aggaszt egy kicsit, hogy két napja mintha szivárogna a magzatvíz, kicsit aggódok, de azt olvastam, hogy nagy baj nem lehet belőle, és holnap mindenképpen megyünk Nst-re, Uh-ra és méhszáj vizsgálatra, majd holnap megnézetem, de remélem tévedek!
Kellemes napot mindenkinek!
Szilvi