A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

De jóóó most nzem már nekem is oda van írvva, hogy nagy a pocakom a vonalzón:)
katuska79

Kata! Nagyon csini vagy!

Vikybabe! Dobok fel mézeskalácsreceptet! Én kizárólag fémdobozban tárolom, ott nem számít a páratartalom. 2 nap alatt megpuhul.

Erzsébet! Miért nem foghatod meg a piciket? Mitől félnek? Vezetéssel mostmár vigyázz!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok újra! :)

biga.csiga: örülök, hogy a papa jobban van már.

kata8110: csini pocak és nagyon jók lettek a betűk, Vuk és a cica. :) De mintha nektek nagyobb betűket csinált volna, mint nekünk. ;)

cs_erika: akkor előre is boldog "születést". :)

Bevásároltam Karácsonyra, tele a hűtő, Kristófnak is beszereztem pár ajándékot a fa alá, remélem örülni fog majd neki. ;) Úgyhogy ügyi vagyok. :lol:
Vendég

Nálam is van mézeskalácsrecept a blogba. :) A képet ne nézzétek, mert az írókázás nagyon nem megy, de a receptet ajánlom, fincsi lett. :)
Vendég

Képzeljétek majdnem 10 órakor megérkezett a gls a Régióból rendelt játékokkal. (mi lett volna ha mnodjuk szülinapra ideér???) és az egyik autó össze van benne törve.....mivel oylan a csomagolása, hogy szállítás közben biztos nem sérülhetett így egyértelmű, hogy a boltban raktak selejtet....nem az ára érdekel mert filléres dolog csak bosszant, hogy tudják jól gyerek fogja kapni valószínűleg karácsonyi ajándéknak és ennyire nem érdekli őket!

A másik ami kiakasztó, hogy egyik barátunk kb másfél hónapja nekicsúszott a szalagkorlátnak az auótpálya lejáron mert olajfolt volt az úton. (előtte valami tartálykocsiról ömlött le még a hírekben is benne volt) Párommal együtt hívták a rendőrt mert a biztosítás miatt kell jegyzőkönyv a történtekről. Helyszínelés, flegma rendőr még flegmább főnöknővel...(az út nem csúszik szerintük de az autók folyamatosan csúszkáltak miközben ment a helyszínelés majd szóltak a kőzútkezelőnek is, hogy síkosság mentesítsenek...szóval csupa ellentmondás) nemrég megvolt a vallomás felvétel is. Erre tegnap megkapja a határozatot, hgy még neki kell fizetnie 15 ezer forintot mert nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett!!!! Hát komolyan mondom az agyam eldobom! Ha elesek az utcán és eltörik a lábam ezek szerint még meg is büntetnek mert nem az életkoromnak és állapotomnak megfelelően közlekedtem?????? Semmilyen sérülés, az autón kívül másban anyagi kár nem keletkezett akkor mire fel büntetik meg??? Hallottatok már ilyet?
katuska79

Hello lányok!

A pocim majd szét feszűl és néha valami nagyon kellemetlen ponton tud nyomni az én babócám! :cry:
Sem a fekvés sem az ülés nem jó,talán végig járkáljam az éjszakát!?

Katuska nem semmi azért ez az eljárás ! :evil:
Még neki kell fizetni? Hol volt figyelmeztettve arra hogy csúszik az olajfolt miatt az út?Ez őrület!!!!

Mézeskalácsot mi is csináltunk lánykámmal de eszembe sem jutott megkóstolni csak elraktam a fémdobozokba.Na de majd most!!! :D

Kép

Kép
poszani

Jó reggelt!

Batkata
Szép vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Láttam szép pocakokat is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy ti milyen aktívok vagytok :roll:
Süteménysütés... :roll:
Én örülök, ha egy kávét meg tudok főzni :oops:
Nekem semmire se jut időm... vagy én csinálom rosszul?
Alex nappal 3 óránként eszik, éjszaka 4... a köztes időkben nagyon igényli, hogy pl. rajtam aludjon... eddig kb. 5 percet volt a kiságyában... :cry:
És a gyereksírást nem tudjuk elviselni... Alex elnyekkenti magát és valaki már vigasztalja is... lehet, hogy nem kellene?
:oops:

Jandrea
Vannak 50-es rucik is... de zömében 56-osokat adok rá... :lol: :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Csodaszépek a pocik Csajok. :)

Katuska! Nem semmi az eset.
Tavasszal Lacát elütötték. Motor ko lett. 2 parkoló autó is összetört.
A rendőrök látták az egészet.
Aki megfordult a záróvonalon kapott 10.000.Ft büntetést.

Vicky! Olyan édes lehet Alex baba.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

HAnna! akkor gondolom nektek is jó a véleményetek a rendőrségről meg az egész korrupt társaságról....

Vicky! ne törődj vele, hogy nincs idő semmire. Hidd el hamarosan be fog állni egy napirend és egyre több szabadidőd lesz! HA Alex alszik oylankor feküdj le Te is és bizony nem baj ám ha nincs mindig kézben és nem ugrotok az első nyikkra ha épp tudjátok mindennel elláttátok! Persze nem kell hagyni, hogy sokáig sírjon de egy 5-10 perces nyikorgás miatt még nem lesztek rossz szülők. Még kicsi és még nem tudja magát egyedül lefoglalni de ez változni fog, egyre érdeklődőbb lesz a külvilág iránt és rájön azért mert nicns kézben azért még nem maradt magára. És ne feledd szeretettel sem elrontani sem elkényeztetni nem lehet egy gyereket de meg kell találni a középutat ami mindenkinek megfelel.
katuska79

Katuska! :) Most inkább nem írom meg a véleményemet. :wink:
Jól vagytok? Máté?
Azért én felhívnám a Régiót, hogy milyen s..rt szállítottak.
:twisted:

Csöre! Mi volt a dokinál?

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Katuska: ez azért felháborító!!!Mindkét eset, amit írsz!!

Hanna: szintén!

Vicky: már alig várom, hogy ne legyen időm semmire :wink: :lol: :lol: :lol:
Szerintem nálunk is mindenki vetődni fog, mikor Martin nyüszög :oops: Olyan édes lehet Alex :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Remélem, Ti is jól vagytok.

Na, megjöttek Nagyiék.
Majd jövök. :wink:

Kép
hanna30

Hanna: köszönjük, remekül! Vannak kisebb-nagyobb jóslók, de jól vagyunk!
Jó babaszobarendezést! (Meglestem ám a blogodon az ágyikót, nagyon szép!!! :D )

KépKép

KépKép
kata8110

Jó reggelt! hát szerintem a férje félti őket de basszus ha ő férfi lététre megfogja őket azt hiszi én mint nő és leendő anyuka elejteném őket???? :twisted: hú de pipa voltam. JA hát igen mostmár nem fogok vezetni amíg babócánk ki nem bújik az a biztos :P megyek boltba majd jövök puszi nektek
erzsebet0312

Ne máááár Erzsébet! Hogy lehet ilyet feltételezni bárkiről is, hogy elejt egy babát? Azért ez már kicsit túlzás....azért a féltésnek is van egészséges határa de ez már azon túlmegy...ez olyan, mint a maszkban megközelíthető gyerekek...

Írtam a Régiónak mert a telót nem veszik fel. Kíváncsi leszek mit mondanak. Vissza nem küldöm már mert a postaktg többe kerül de legalább egy elnézést kérünk vagy hasonló jól esne.

Máté éjfélig pörgött aztán reggel fél 8-kor már fent volt és most a sz@r is ízetlen neki...épp itt gyurmázik mellettem. A gyertyával nyújtófázza a gyurmát:)
katuska79

Sziasztok!

Na, hírek rólunk :) Bocsi, hogy nem jöttem, tegnap este 1/2 9-kor estünk haza...

Nem szülünk még :wink: C:3000, méhtevékenység: nulla, Saci egyszer mozgott a CTG alatt: az elejétől a végéig. (Pontosítok: hajnal 4-től este 10-ig :roll: :lol:)

Erzsébet: ha nincs időpontod, akkor az a gáz, hogy azokat hívják először, akinek van... két készülék van, ülve vizsgálnak (nekem a korábbi két gyereknél fekvő vizsgálat volt), az a készülék jobb, ami a kanapénál van, de nem lehet válogatni, amelyik szabad, azt használhatod. Nekem a másik jutott, mázlim volt, mert aki előttem volt, annál nem működött ez... (nemtom miért, szerintem kevésbé érzékeny). Ja, és nem kell nyomkodni.
Volt még strepto szűrés: nekem egyáltalán nem fájt, meg vérvétel is. Legközelebb 29-én megyek a dokinénihez.
Ja, még egy tudnivaló: a MÁV kórház BEZÁR 24-e és 5-e között, vagyis csak és kizárólag sürgőségi vizsgálatokat végeznek... ha erre az időszakra esik a ctg vizsgálatod, akkor szívás.... mert hogy az sem lesz. Ja, hogy nekem a szokásos 4-ből 2 erre az időszakra esne? Nem érdekli azokat, akik erről döntenek. A szülőszobán is van ctg, sürgős esetben megcsinálják, persze... de az szép lenne, ha az összes potenciális január elején szülő sorbanállna a szülőszobán CTG-re :roll: Szóval ismét marha betegbarát az egészségügy :evil: :evil: :evil: :evil:

Vicky: igaza van Katuskának, pár percet érdemes hagyni nyüszögni, lehet, hogy semmi baja nincs, és megnyugszik... persze, én dumálok, aki a folyamatosan üvöltő kicsi fiát folyamatosan ringatta ... :roll: :lol:

Viki: Levente és Saci tutira összebeszéltek :wink: :lol: :lol: mindent egyszerre, vagy 1-2 nap csúszással produkálnak :D bár azt talán nem mondanám, hogy feljebb ment Saci, de aktív, nincs keményedés (szinte egyáltalán, ami van, az nagyon gyenge), és teljesen jól érzem magam :D pörgős vagyok megint :D

Ja, Apus tegnap szóvá is tette, hogy nem tudja, hogy bírom, mert ő marha fáradt, és végigcsináltam vele mindent...
8-ra mentünk a kórházba (ehhez 6-kor keltünk), 1/2 11-re végeztünk, utána vettünk WC-t, csavarokat, szaniterhez való kütyüket az Üllői úton, wc tartályt és egyéb szaniteres kütyüket Alsónémedin, közben telefonáltak, hogy mehetünk az ajtókért... na kösz, arról volt szó, előre szólnak, és megbeszéljük a házhoz szállítást, amit így bebuktunk: Apus és Nagybáttyám pakolták utánfutóra a cuccokat, én meg közben papíroztam... aztán szakadó havasesőben vittük haza... persze, lefedtük, de nyirkos lett :evil: szerencsére nem lett baja, de jól felhúztuk magunkat :evil: Aztán turné: karácsonyi vásárlások összeválogatása 3 helyen, további kütyük (kilincs, csaptelep, szekrényfogantyú, stb.-...) vásárlása, cuccosok Sacinak: légzésfigyelő, kiságyba fejvédő párna, meg némi ellátmány (alapkaják, szaloncuki, diétás nápolyi... Apa persze nem vett nekem feketeerdős milkát, letagadta, hogy lett volna, amit nagyon furcsálnék :roll: de lehet, tényleg nem volt). Mindezekkel estére végeztünk, utána már nem volt erőm jönni...

A reggel meg jó sűrű volt Apusnak, ezért a lakás körül mindent "megnyertem" :? sőt, a telefonoskisasszony is én voltam (intézkedés...)... lassan a tízóraimról is lecsúszok :?

Erzsébet: majd ne add oda nekik Nellit... hiszen a Te babádra tutira ők sem tudnak vigyázni :evil:

Katuska: :evil: félelmetes, hogy képesek törött játékot küldeni...

Hanna: szuper a kiságy, nagyon szép! Ilyen fogantyút néztünk Zazának is (vonat), csak neki nem kell fekvő, ezért repcsit kapott helyette, meg vitorlást...

Kata: izgi :lol: :wink:

Jaj, már megint marha sok voltam, most megmutatom Zazának a repcsit és a vitorlást, mert itt áll a fejem fölött, és olvassa, hogy mit írok, kíváncsi lett :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Csöre! :lol: :lol: :lol: :lol: más gyerekével mindig okosabb az ember :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: majd ezt tapasztalni fogja mindenki:)

Én is ezt javaslom Erzsébet, hogy majd tartsd Te is mindig búra alatt Nellit vagy legalábbis mindig épp aludjon vagy épp kajálás után legyen amikor nem lehet felvenni csak csodálni!!!!! :twisted: :twisted:

Méghogy a fiúk nem szeretnek babázni:

Kép
Kép
katuska79

Csöre, jó kis napotok volt mondhatom. :D Az ilyen mozgalmas napokat már én sem bírom. Azt jó kis keményedéssel bosszulja meg a pocakom

Erzsébet, én ia kiakadnék az biztos. Nem is értem mit feltételez rólad a gyerekek apukája.

Vezetés, már én sem vezetek szívesen. Csak rövid utakat vállalok be, a hosszabbra sofőröm van szerencsére apósom személyében. :D

Vicky, milyen édes lehet Alex baba a hatalmas rugikban. Szerintem sem vagy szörnyű anya, ha hagyod nyöszörögni az ágyában egy kicsit amíg elalszik. Egy ismerősünk is itt rontotta el, most már 8 hónapos a gyereke, és csak kézben hajlandó elaludni. Pici babánál még nincs gond, de gondolj bele, hogy a súlya nőni fog.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok,

nagyon köszi a recepteket! :D

Csöre, lehet kinézték egymást maguknak a gyermekeink :wink: vicces lenne, ha a végén egy napon születnének :lol: Gratula Sacinak a jó eredményekhez!
Jófej a kórház, hogy bezár...fűtés, kaja lesz azért a sürgős esetek részére, vagy vinni kell hősugárzót is? :roll:

Hanna, gyönyörű Olivér kiságya!

Kata,csini pocak! Nagyon csinos vagy, tényleg, nem mondaná meg az ember, hogy "mindenórás"...az enyém sokkkkkal nagyobb :lol:

Vicky, kitartás! Mire mi megszülünk, Nektek már tutira kialakult napirendetek lesz :wink: :lol:

Picuranyu, majd teszek képet a pocak-mesterműről, de még nincs teljesen kész...

Katuska, sajnálom ezt a Régió-s sztorit...a legjobb mindenhová személyesen értemenni az ilyen rendelős dolgoknak...

Néztem a decemberiek táblázatát, náluk nov. 23-án indultak be az események, és utána zsinórban születtek a babók :roll: szóval ha követjük a példájukat, akkor 3 nap és indul a babaeső, meg sem áll január végéig :wink: :lol:

Kép
vickybabe

Hát igen...jobb személyesen megvenni ha épp nem a világ másik végén lenne az áruház és lenne aki elvinne oda:(

AZ előbb sikerült majdnem lecsukott wc tetővel wc-zni :shock: :shock:
katuska79

áááá nem kell 3 nap hisz Kisbogácsnak holnap szülnie kell!!!!! :wink:
katuska79

Sziasztok!

Huh, összecsaptak a fejem felett a hullámok!
Az már jó, hogy összeállítottam a karácsonyi menüt, összeírtam a hozzávalókat, megetettem a gyerekeimet (Borit is!), Apának adtam szendvicset...
Szegény Apa hajnalig dolgozott, ma reggel elszaladt a piacra, aztán beszaladt dolgozni, estig ott lesz, majd elrobog táncházba zenélni, éjfél körül ér véget, úgyhogy jó sokára fog hazaérni, mert útközben beugrik a Tesco-ba. Mindehhez persze a két izmos karját fogja igénybevenni (se kocsi, se taxi, se riksa..), lehetőleg szakadó esőben (bár most süt a napocska!)

Én még köntösben kungfuzom, de nemsokára felveszem az egyetlen rámjövő tréningnadrágot, aztán nekiállok ebédet főzni, pucolválni a lakást, foglalkoztatni a gyerekeket, majd du. összeállítjuk a sütiket, mesütjük...

Mire apa hazaér, szeretném pakolhatóvá tenni a szobánkat, kimosni a kiságy matracának huzatát (szerencsére a Bori-ruhák ki vannak. mosva...), felhúzni az ágyneműjét...
Szeretnék még az IKEA-ban vagy valahol egy fiókos komódot venni még, ez is két ünnep között lesz "lezsírozva".

Holnap (sem)mise (ha nem kelünk fel), aztán el akarok rongyolni a Lehelre, mert a husit nem szeretném apára bízni, no és a káposztát is meg köll venni, azt sem árt szemrevételezni.

Hétfőn CTG + tenyésztés, aztán du. próba a templomban Julinak, közben Mártonkát felvesszük - valahol útközben - elmegy osztálytársat boldogítani...

Kedden karácsonyi etye-petye a dolgozóban, utána meg arccal a Karácsony felé: töltött kápi - két változatban, karácsonyfa helyének megtalálása (tavaly nem is volt karácsonyfánk, nem is voltunk itthon, előtte meg kétlakiak voltunk, éppne költöztünk, úgyhogy az angyal az új, ámde üres lakáshoz kapott kulcsot...)

Vicky: próbáld meg bebugyolálni Alexet, esetleg olyan textilt is tehetsz rá, ami anya-szagú/tejcsi-szagú, talán így biztonságban érzi magát.
Fontos, hogy te is tudjál pihizni, meg kell tanulnia egyedül lenni (bár tudom, hogy még nagyon kicsi és tényleg anya adja a biztonságot, hiszen még bent kellene lenni neki pociban...)
Esetleg lehetne neki betenni valamilyen képet (mosolygós arc, hosszanti fekete, majd színes vonal, élénk színű bármi, ami nem nagyon zsúfolt)
Nem tudom, hogy ilyen piciknél mi a helyzet a látással, de bizti tudtok neki elfoglaltságot adni. Elég, ha csak kb. fél órára lesz így. Addig legalább le tudsz zuhanyozni, magadra figyelni...
Ha meg nem dühödik be nagyon, akkor nem baj, ha egy rövid ideig sír.
Egy csomó jó tipp van erre az alábbi könyvben: Tracy Hogg-Melinda Blau: A suttogó titkai I.

Erzsébet: én is azt tenném, amit Csöre ajánl.

Csöre: szegénykém, akkor ti is jól ki vagytok dülve. Én már nem is tudom, mikor beszélgettem normálisan a párommal... Lassan le is mondok róla, ezért aztán nagyon szomorú vagyok...

Katuska! Hogy tetszett a Kungfu Panda? Szerintem az az egyik legjobb rész, amikor felmászik a polc tetejére a dugi sütiért... :D

Na megyek megcsinálom az ebédet (kb. uzsonnára), s még este bekukkintok... ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

:D és azt nem is mondtam, hogy Zaza nem 8 hónapos koráig, hanem 2 hónappal ezelőttig, vagyis 6,5 éves koráig csak velem aludt el (Mesiről nem is beszélve, aki ekkor már 8 éves volt), szóljon ez tanulságul :lol: :lol: :lol: :lol: (és ezt kb 3 éves koráig a hasamon feküdve űzte)

Viki: figyellek :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika: még csak nem is keményedtem... jó, kicsikét igen, de az átlagosnál nem jobban... úgyhogy Sacikám tényleg marad még pár hetet :lol:
Vezetni: nem szívesen vezetek én sem, mert egy masszívabb keményedés jól elviszi az embert... de sajnos mostanában kell is, meg kelleni is fog még :roll: azért igyekszem elkerülni.

Katuska: nagyon édes Máté :lol: :lol: :lol: majd Petrát is így puszilgatja? :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Na jólvan, még mindenki egyben :)
Megjártuk ma már babakocsival a piacot, most ganéztam ki a konyhát, kicsit rápihenek, aztán jön a szoba...

Tegnap már olyan iszonyatos vádligörcsöm volt, hogy Apa este 10-kor elment a tescoba Magne B6-ot venni. Hát egy megváltás!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Batkata: jó pörgést :) látom, szegénykém, van mit tenned...

Csöre
csöre74

Minden lányos anyának szeretettel:

http://www.youtube.com/watch?v=IzBJqegqcp
katuska79

bocs letöröltem a végét:

http://www.youtube.com/watch?v=IzBJqegqcp0
katuska79

na jó a fiúk se maradjanak ki:

http://www.youtube.com/watch?v=jJZM8PVg5y0
katuska79

Sziasztok!

Gyors bekukkantás, mert éppen elfogyott a karácsonyi csomagolópapír, így mára annyi a csomagolásnak... Amúgy is nehezen boldogulok egyedül, mert az ágyon ülve alkotok, és a pocak általában útban van. Végül is kb. 1 óra alatt sikerült két emberke ajándékát becsomizni :oops:
Szinte már mindent beszereztünk kivéve másik Milán papa ajándékát, mivel holnap fog érkezni az üzletbe az áhított CD, de persze a bolt hétfőn lesz csak nyitva, és mi csak zárás előtt tudunk menni :roll: Szépen kicentizzük a dolgokat...
Tegnap megbízásból vásároltunk Apácskával, de nagyon ügyik voltunk, mert mindent megvettünk, amit kértek. Viszont Apa teljesen elképedt, hogy minden ember mindig pont elém lépett ki, és engem akart elütni, de miután hangosan elmorogtam magam, hogy mostantól minden vakegeret bokán rúgok, kikerültek. Bizta az őrangyalom besegített :D

Katuska: a játékot biztos hozzávágnám a játékboltosokhoz, forduljon fel az ilyen idióta :twisted:
Máté édes, és gyönyörű, boltos néni forduljon fel és pont! (Ez még régebbi sztori, csak én el vagyok maradva...)

Erzsébet: én magamat ismerve bizta beszóltam volna kedves rokonnak... s feléjük sem néznék, még hogy leejtenéd a babákat?! Fel vagyok háborodva, hogy lehet ilyen "balkuki" valaki :evil:

Csöre: ti is járkáltok ám rendesen, én van hogy a nap végén moccani is alig tudok, és minden egyes fordulást egy halkabb nyögés is kísér... :roll: Sőt legtöbbször már Apa köti be a csizmámat, mert nem bírja nézni és kivárni, amíg magam felhúzom :oops:

Vicky: megdumáltam Milánnal, vagyis szuggerálom, hogy ő csak a kiírt időpont környékén szeretne megismerni minket, noha már elég nehezen viselem ezt az édes terhet, a plusz 15 kiló megteszi hatását :oops: A térdizületeim tudnak rendesen tiltakozni, huzamosabb ülés, és fekvés után, ha éppen lábra állok...
Jut eszembe milyen optimista vagy (bár én is), hogy január végéig mindannyiunk megszül :wink: A novemberieknél volt egy december 11 is :D

Kata: jöhet majd az SMS :wink:

Vcrane: Bízz magadban, és hogy jól csinálod! Alex hozzád bújik, mert hónapokig egy volt veled, azért neki is sok lehetett ez az egész, így természetes, hogy anyafüggő! :wink: Örülök, hogy már minden oké veletek!

Képzeljétek még tudtam lábkörmöt vágni, igaz nyögve, és kicsit sokáig, de áldom a hosszú csimpánz karomat :lol:

Kisbogacs holnap? Ha így akarja még össze is jöhet elég némi praktika... :roll: :D

Nagyon szépek a pocakok, sajna nekünk mostanában nem sikeredett fotózni, de már nagyon illő lenne, szóval a napokban elkapom Apát. Amúgy most gyorsan megmértem a pocakot és 115 centi. Na nem mintha ebből messzemenő következtetéseket lehet levonni, de tény hogy egyre inkább pingvines a mozgásom és alul a csontjaim szépen "feszítenek" :roll:

biga.csiga

Batkata: azt a pörgős mindenedet :shock: Ügyi legyél!!! :wink:

Mágnes: te sem tudsz ám nyugton ülni, látom :D

Szédületesek vagytok! Én meg puding... :oops:

Na, megyek, ma újabb megbízatást kell teljesítenem, kemény meló Jézuskának lenni.

biga.csiga

biga.csiga

Vicky! Tökéletesen csinálod! Mikor a fiam született nekem sem volt időm sütni karácsonyra! Örültem ha napi két alakalommal tudtam enni. Sírni én sem hagytam és nem is szabad!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Mágnes, jól látom, hogy már lent van a pocid? Ez izgi. Neked már tényleg nagyo közel az idő.
Én nem tettem dobozba a mézeskalácsot, egy tányéron van felpúpozva, és úgy is puha. Ennyit tesz a magas páratartalom a lakásban

Biga.csiga, további jobbulást Milán papának.

Erzsébet, vigyázz magadra, ez intő jel volt, hogy már nem szabad vezetni!

Kata, Te pocakod is nagyon szép. Gratulálok a 38. héthez!

Katuska, teljesen megértem a bosszúságod. Mi is így jártunk a bútorral, és nem jutunk dűlőre a bolttal. Julcsi bármelyik pillanatban jöhet, és még mindig dobálják a labdát egymás között, meg közöttünk felelősség tekintetében. Ezért aztán úgy döntöttünk, összeszereljük, és a törött elemet legyártatjuk, a bolt meg kapja be. Csak az bosszant, hogy k. sokba került.
A rendőrös történet is bosszantó. Bár én már semmin nem csodálkozom. Mi január 1-jén karamboloztunk, rázúdult egy csomó hó a szélvédőre hegyi úton, semmit nem láttunk, és nekimentünk a szembe jövőnek. Az hagyján, hogy buktuk a kocsi árát, mert nem volt casco, de a másik fél a mai napig (!!!!) nem kapta meg a pénzét.Jaj, ezek a képek Mátéról nagyon édesek!!!!!

Vicky, én azt olvastam, hogy az első 3 hónapban nem lehet elkényeztetni a babákat, ha azt igénylik hogy rajtad legyen, akkor hagyd. Az is jó módszer lehet, amit Batkata mond. Pólya, vagy valami, ami teljesen körülöleli. Hátha az is elég neki.

Csöre, az sem semmi, amit a kórház bezárásáról írsz. Én ezt nem is értem. Ez a magyar egészségügy.

Kisbogács, nagyon drukkolok holnapra!!!!

Kép
petne

Sziasztok!

Katuska ez a sztori azért nem semmi..........

KépKép
peni

Jajj lányok hát igen én is nagyon ki vagyok akadva az a helyzet hogy tesóm férje egy kőbunkó :twisted: mindig nehezen jöttem ki vele de most???? férjem is mondta ne is foglalkozzak velük majd hamarosan itt lesz Nellikénk aki mindenért kárpótol minket :D Csöre: aha értem de kedd után nekem dec 31-én kell mennem mert a dr nőm akkkor ügyel és mondta hogy akkor esedékes a következő tehát mivel ő lesz bennt így meglesz a köv. ctg is :shock: de ma a cukrom olyan nem valami jó mondjuk reggel tejeskávét ittam édesítővel lehet az nyomta fel 6-lett. Szerinted az sok? alig kajolok annyira próbálom tartani az ebédnél is csak a szememet gúvasztottam amíg férjecském jóízűen falatozott :wink: akkor Sacika lehet megvárja a kiírt időpontot??? a kis zsivány :D biga csiga: lábköröm vágás??? hát nekem anyum vágja :lol: mint a régi szép időkben :lol:
erzsebet0312

petne:
hát lehet, hogy lent van, éppen tegnap tusolásnál néztem, hogy eddig nem fért a cicim és a hasam közé a tenyerem, most pedig igen :) Az is tény, hogy Beni teljesen lent nyomkod a fejével.. :)
Mézeskalács:
hát pára az nálunk is van, tekintve, hogy túl van szigetelve a lakás.. lehet, hogy nekem is elég lett volna a legpárásabb ablakhoz kitenni... :roll:

Katuska:
Mi a régióhoz már eleve bementünk személyesen, nehogy törve szállítsák.. :? Ahol viszont még sosem csalódtunk, az a játékfutár. Most is onnan vannak Anna ajándékainak 90 %-a...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok! Csak egy gyors bekukk, aztán rohanok is tovább. :) Attól félek, ha hagyom magamat, akkor megint elfelejtek pár napig jönni, aztán senkiről semmit nem fogok tudni. :(

Ma jó kis nap vár rá.
Hülye postás csöngetett, de nem szólt volna bele a telefonba, hogy ő volt az, én meg tanulva abból, hogy vannak csöngetős betyárok, nem másztam le a másodikról. (Ja, amúgy mindez 9-kor volt, és még aludtam.) Aztán vittem le a szemetet, és akkor láttam, hogy értesítőt dobott be. Csak azt nem értem, ha bjutott az épületbe, miért nem jött fel a mosodikra. Meg olyan nehezére esett volna beleszólni a telefonba, hogy "szevasz, postás vagyok". :x Úgyhogy Hétfőn mehetek be a városba. :(

Ma pedig már megfőztem, kimostam, kiteregettem, nemsokára nekiesek a linzernek (még pihen a tészta), aztán nem tudom mi a következő program. :lol: De egy tuti, nem unatkozom. :wink:

katuska79: felháborító az eset amiről írtál. :x
Máté pedig nagyon édes, készül már a kistesó érkezésére. :) Na, csak bújjon ki! :lol:
Az még jó, hogy eljutsz a WC-ig, én tegnap bizony épp, hogy csak eljutottam odáig, attól féltem bepisilek. Csak úgy jött és már rohanhattam is, visszatartani pedig alig-alig tudtam. :oops:

poszani: hogy vagy?

vcrane: :) szerintem senki nem várja el tőled, hogy pörögj, mint a búgócsiga Alex mellett. :) Szerintem, ha már mi is babáznánk, hagynánk a fenébe a süteményeket. ;)

hanna: majd képeket a babaszobáról. :)

csöre74: örülök, hogy jól vagytok.
Tényleg, mi van akkor, ha a kicsi az egész CTG alatt nem akar mozogni, nem akar felkelni? :shock:

vickybabe: OK, várom majd. :)

batkata: egy kalappal a mai naphoz! :) Na meg a többihez is. ;) Te sem fogsz unatkozni az tuti.

mágnes: látom te sem épp pihensz. :)

biga.csiga: bizony, kapd el apát, mert követeljük a pocakfotót. :D

kisbogacs: hogy vagy? Meglesz a Vasárnap??? :wink:

erzsebet: nyugi, ne idegeskedj! Minden családban sajna vannak kőbunkók, de gondolom ez nem vigasztal. Nyugi!

moffliról tud valaki valamit?
Vendég

Kisbogács régen nem jelentkezett. Lehet, hogy nem várta ki a vasárnapot?

Kép
petne

Hanna, megkuksiztam a kiságyatokat. Gyönyörűséges!!!

Kép
petne

Erzsébet: nem szabad keveset enni, csak oda kell figyelni, hogy mit... én reggelente teát iszom, és csak tízóraira tejet, mehet sok husi kevés körettel... éhezni nem szabad. A 6 egyébként nem sok, de azért intő jel. Ha ügyel a dokinénid, akkor bizti le tudja szervezni a CTG-t, én csak azt mondtam, hogy azt kötve hiszem, hogy a szülőszobán sorba fognak állni a kismamik CTG-re.

Biga.csiga: nem vagy puding :D csak annyit csinálj, amennyi kényelmesen belefér, semmi tennivaló nem fog elszaladni :wink: sajnos :?

Körömvágás: amióta Saci egy emelettel lentebb költözött, azóta elérem.... :lol: sőt, megvolt az erdőírtás a lábikón, 10 perc volt, tényleg csak nekiállni volt nehéz :roll: Azóta, amióta lentebb ment Saci, tényleg könnyebben mozgok :)

Pocakok:
Kata: nagyon kis helyes :) labda formájú :lol: és még nincs is lent :)
Mágnes: viszont a tiéd nagyon lent van :D ez már nagyon izgi :D

Petne: ez a biztosítás :evil: ne is mondd, mert kezd felmenni a pumpa... úgy néz ki, hogy nekünk is biztosító elé kerül a dolog, mert elég nagy a kár (100-150.000 forint). Mikorra fogják kifizetni? :roll: :?
A bútor: :evil: azért tényleg nem kis tétel, mi az, hogy nem vállalják be a pótlását?! :evil:

Csöre
csöre74

Picuranyu: a másik kismaminak megmozgatták a pocakját (jobbra-balra), attól beindult :wink: nem tudom, mit csinálnak, ha erre sem mozdul :roll:

Csöre
csöre74

Picuranyu! ha nem lehet felébreszteni de jók egyébként az értékek akkor nem csinálnak semmit. MAjd a következőn mozog. Nálam az első kettőn Máté lapított, aztán is mindig dudálni kellett neki mert a lökdösésre sem reagált.

Hmm tényleg mi van Mofflival?

Kata! szerintem is még peckesen van még a pocak de nagyon helyes!
katuska79

egy pár szülinapos kép:

Kép Kép Kép Kép
katuska79

Katuska: nagyon aranyos a gyerkőcöd :D Csöre: hát ja nem semmi akkor 24 én lehúzzák a rolót és kész???? áááááááááá :evil: Kisbogács és Moffli????????, lehet már babáznak?? :D :D
erzsebet0312

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!
Vendég

Hű, én ma nagyon elfáradtam. :( Sose voltam még ilyen fáradt, leszakadnak a lábaim, de jó is egy kicsit ülni. :)
Megcsináltam a linzereket, rengeteg lett, nekiálltam takarítani is, egy szoba, pihi, másik szoba, újabb pihi. :) Így holnap több sütire lesz időm. ;)

Kristóf szerintem tuti aludni fog a CTG alatt, mivel megfigyeltem, hogy csak reggel mozog vagy pedig este. Kíváncsi leszek rá. :)

katuska: :) Ez az ugrálóvár még nekem is nagyon bejön. :) Nyáron a strandon is volt, régen simán felmehettem én is (psrez szigurúan öcsémmel vagyok, stb.), de most csak vágyakozva nézhettem. :D
Vendég

ERzsébet
Tesódék :evil: :evil: :evil: :evil:
Megfogni se engedték a babát? :roll:

Én akkor nagyon felelőtlen vagyok :oops:
A 12 éves szomszédunk még etette is Alexet :wink:

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is. Tegnap letettem a "lantot". Januártól szülési szabadság. Nekem már nem éri meg 10 napra táppénzre menni, kiírnak szülési szabadságra. Tudja valaki ennek a menetét? Ad a doki valami paírt, de azt hova kell vinnem. Mindenki mást mond. Tényleg előfordulhat, hogy hónapokig nem utalnak pénzt, a bürokrácia miatt?

Vicky: szerintem kezdetben mindannyian ugrani fogunk az első nyöszörgésre. Aztán, ha megszokjuk a reakcióit, meg igazán megismerjük a babánkat, biztos tudni fogjuk, mikor, mit kell tenni.

Erzsébet: tesód férje jó nagy hülye :evil: :evil: Már bocs. Feldühített. Azért jól megmondanám neki.

Katuska: Édes Máté!

krisz78

Krisz: hát igen én tesómat osztottam ki hogy azért vegye már észre magát :o ez van ma anyum ott volt és a férje sunyiba elküldte anyumat hogy porszívozza ki a szobájukat ő meg addig elkezdte etetni a Lilit. gondolhatjátok amikor anyu meglátta jól leba....-ta hogy mit gondol ő is had etesse meg :evil: úgyhogy kapott a fejére :wink: Vcrane: Alex egy tünemény :D és olyan jó hogy te nem vagy olyan mint tesómék én sem leszek :wink:
erzsebet0312

Kép

Kép

Most már jó lesz, ha igyekeznek megszületni a babák... hogy ne csak Alex képeivel legyen tele a topik :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vcrane: olyan, de olyan gyönyörű a kisfiad!!!!!!

Katuska: Máté is ennivaló kölyök!!!! Annyira látszik rajta, hogy egy "kisördög"!

Erzsébet: nem semmi sógorod van!!!!! Arra nem is gondolt, hogy milyen jól fognak pihenni a picik a pocakodon??? :-) De komolyan!! A barátnőm kisfia nagyon jól érezte magát nálam. Tartotta a pocakom. :-)

Mindenkinek, akit érint: tessék most már visszavenni a tempóból!!!! Már csak ez a pár hét van pihenni, utána már nem lesz megállás!!!!!

Kép
jandrea

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?